kızlarrrr sıkı durun,ha-mi-le-yimmmmm .testi bir gün erken yapabileceğimizi söylediler,yaptık ve sonuç çok şükür olumlu,hep başkalarının yazdıklarını okur Allahım birgün bende yazabilecek miyim derdim,tabi kalp atışını duyana kadar heyecan devam,bugünkü sevincim ömre bedeldi ama,darısı başınıza,ben derim ki cem beye sonuna kadar güvenin ve bol bol dua edinnnn,şimdilik bu kadar gelişmelerden haberdar ederim,hoşçakalınnn.......
kızlarrrr sıkı durun,ha-mi-le-yimmmmm .testi bir gün erken yapabileceğimizi söylediler,yaptık ve sonuç çok şükür olumlu,hep başkalarının yazdıklarını okur Allahım birgün bende yazabilecek miyim derdim,tabi kalp atışını duyana kadar heyecan devam,bugünkü sevincim ömre bedeldi ama,darısı başınıza,ben derim ki cem beye sonuna kadar güvenin ve bol bol dua edinnnn,şimdilik bu kadar gelişmelerden haberdar ederim,hoşçakalınnn.......
Burçak inan o kadar çok sevindim ki anlatamam. bu topiğin bu güzel habere o kadar ihtiyacı vardı ki inş sıradaki hayırlı haberi alyadan bekliyoruz. umut oldun bize. sen tedavi detaylarını hiç anlatmadın kaç doz hangi ilacı kullandın kaç yumurta toplandı kaç embriyon var kaçıncı gün embriyosu transfer edildi dondurulmuşun kaldı mı kaç yaşındasın? biraz fazla soru sordum ama kusura bakma. ilk tedavindi senin değil mi? bize detayları anlatırsan seviniriz.
alyacım senin de bugün opun olacaktı sanırım. inş yine çok yumurtan olur geçen seferki gibi. hepsi de kaliyeli embriyo olsunlar inş ve sana tatlı mı tatlı bebiş olarak geri dönsünler. sıradaki mutlu haberimiz senden gelsin. dualarımız seninle ... hepinize sevgiler
burchak merhaba, çok sewindim acayip şekilde umut oldun bana inş..sağlıklı hayırlı olsun..ne diyeceğimi bilemedim..benimde bugn opu vardı orda beklerken hemşire pozitif alan bi bayanla telefonda konuşuyordu bende eşime döndüm dedim ki bugn bi arkadaşın test günüydü acaba o mu konuştuğu dedim sonra da cepten girdim baktım ki sen güzel haberi yazmışsın konuştuğu kişinin değeri 77miş acaba sen miydin :))
benim de opu oldu bitti şimdi ewe geldim 16 tane yumurtam toplandı geçen seferkine göre az oldu üzüldüm bu duruma ama hayırlısı az olsun öz olsun diyelim..sordum geçen sefer 30 taneydi bu sefer neden böyle oldu diye herşey gayet normal bi sıkıntı yok dedi önemli olan da bu yarın arayıp tekrar bilgi verecekler benden de böle kızlarr..
Burçak inan o kadar çok sevindim ki anlatamam. bu topiğin bu güzel habere o kadar ihtiyacı vardı ki inş sıradaki hayırlı haberi alyadan bekliyoruz. umut oldun bize. sen tedavi detaylarını hiç anlatmadın kaç doz hangi ilacı kullandın kaç yumurta toplandı kaç embriyon var kaçıncı gün embriyosu transfer edildi dondurulmuşun kaldı mı kaç yaşındasın? biraz fazla soru sordum ama kusura bakma. ilk tedavindi senin değil mi? bize detayları anlatırsan seviniriz.
alyacım senin de bugün opun olacaktı sanırım. inş yine çok yumurtan olur geçen seferki gibi. hepsi de kaliyeli embriyo olsunlar inş ve sana tatlı mı tatlı bebiş olarak geri dönsünler. sıradaki mutlu haberimiz senden gelsin. dualarımız seninle ... hepinize sevgiler
merhabalar melis dilekçim,kısaca hikayemi analtayım sana:))31 yasındayım ,yaklaşık uc yıldır bebiş istiyoruz,bunun iki yılı doktorların psikolojik nedenlerden olmuyor demesiyle geçti,sonra eşimin daha önceden görüşmediği kadın doğum uzmanı kuzeniyle görüşmeye başlamasıyla hayatımız değişti.Kuzen amh testi yaptırdı,sonuc 0.23 çok düşük yani,yumurtalık rezervlerimde ciddi azalma varmış,,ama hiçbir sorunumda yok adet düzensizliği falan gibi,herşey mükemmel hormonlar falanda,eşimin değerleri de iyiydi.sonra kuzen beklemeye gerek yok dedi ve cem beye gönderdi ocak ayında,cem bey kendiliğinden de olur deyince hadi biraz daha bekleyelim dedik,altı ay kadar,sonuç hüsran...haziranda gittik,yumurtalarımı beğenmedi ve başlamadı cem bey,temmuz 25 te tedavim başladı 150+75 fostımon la başladık.bide ağızdan bir hap adını unuttum klomendi galiba,altı tane yumurtam büyüdü,sonra orgalutran yaptım,ardından ovıtreelle çatladık ve opum 3 ağustosta oldu,vücudum sürpriz yaptı yedi tane yumurtam toplandı,bunlardan dördü olgun çıktı,üçü döllendi,birinin gelişimi iyiydi,tek embriyoyla hamileyim işte:))o yüzden sayılara takılmamak lazım önemli olan kalite,ama çok inandım ben,o beni bırakıp gitmeyecek dedim hep,karnımla konuştum,ieşime konuşturdum,ve dua o kadar çok ettimki anlatamam...bunlar benim hikayemin özeti...tabi bu süreçte yemediğim içmediğim şey kalmadı,saraçoğlu kürlerinden bile aldım,saraçoğlu bana bu değerle tüp bebekte yapsan tutmaz demişti,yaşadığım travmayı antamam,ona telefon açıp ağzıma geleni söylemek istiyorum,işte böyle melis dilekçim,cem beye inanın,ben çok güvendim ve kendimi teslim ettim,o adam inanmadığı hiçbir tedaviye başlamıyor,elinden geleni yapıyo,gerisi Allahtan,kalp atışınıda bi duyarsak tamam olacakkk...şimdilik hoşçakalınnn...
şu yanlış anlaşılmasın aman,tüp bebek süresinde bitkisel hiçbir destek almadım,cem bey ne derse onu yaptım,bi tek tedaviye başlamadan biosteron kullandım tedavinin başında da kullanmaya devam ettim o kadar,yanlış anlaşılmim dedimmm
çok teşekkür ederim melis iyi dileklerin için detayları yazdım inş..sırada ki benden sonra sensin burchak önümüzü açmış olsun bundan sonra hepimiz böyle güzel haberler verelim..
evet canım o değer bana aitti:))sana tavsiyem inan,olacak de,olumsuzu düşünme,senin içinde hayırlısı olur inşallah canımmm....
alyacım hayırlı olsun opun. sen de sağ ol güzel dileklerin için.nihayet bizim topiğimizden de güzel haber vern biri oldu.inş arkası da gelir. 16 yumurta iyi bir sayı hiç üzülme. yeterki kaliteli yumurtaların olsun. kim yaptı opunu?benim de ilkinde 18 yumurta toplamıştı 2.sinde 13 tane toplandı. bu menogon sanırım daha az yumurta oluşturuyor. gerçi düşün 30 taneden de olmayınca olmuyor. burchak gibi 1 tanesiyle bile hamile olunabiliyor. yeterki sağlıklı ve kaliteli olsunlar inş. yarın bize yine haberlerini yazarsın inş hepsi döllenir. ağrın sızın var mı? nasılsın? yarın güzel haberlerini bekliyorum sevgiler....
teşekkür ederim çok saol ewet sonunda güzel haber duyduk inş.. sırayla hepimiz böle mutlu haberler vericez..
embryolgda gayet iyi yumurta sayısı dedi ne biliyim geçen sefer 30 tane diye bu sefer 16 olmasına üzüldüm ama dediğin gibi önemli olan kaliteli olması sayısı önemli değil..bana da menopur daha az yumurta oluşturuyor gibi geldi tabi doktorlaın işine karışılmaz vardır elbet bi bildiği..opuyu serkan bey yaptı..biraz ağrım var ilk çıktığımda çok kötüydüm ağrı kesici serum taktılar kesilmedi sancım 2 tane de iğne yaptılar serumdan..şimdi biraz daha iyiym estrofemi içtim 4de de progestanı yapıp yatıcam uyursam kendime gelirim diye düşünüyorum..yarını bende merakla bekliyorum yazarım tabi yine..
cevabın için çok teşekkür ederim.tekrar hayırlısı olsun çok sevindim.150+75 fostimon yazmışsın dozu sonradan arttırdı mı? ondan mı öyle yazdın?fostimon ne ilacı? nsanırım 2 tane de çatlatma iğnesi olmuşssun. sonucun güzel olmuş ya asıl önemli olan bu. ben detayları bir sonraki tedavim için merak ettim.çok sağ ol sende yazmışsın. 5.gün embriyosumuydu 3. gün mü? inş kalp atışlarını duyduğun günü de bize müjdelersin. sevgilerimle...
burchakcım belirtin varmıydı onları yazmamışsın? biz merak içindeyiz. sen şimdi hamilesin bizim için de dua edermisin? senin duaların kabul olur.
teşekkür ederim çok saol ewet sonunda güzel haber duyduk inş.. sırayla hepimiz böle mutlu haberler vericez..
embryolgda gayet iyi yumurta sayısı dedi ne biliyim geçen sefer 30 tane diye bu sefer 16 olmasına üzüldüm ama dediğin gibi önemli olan kaliteli olması sayısı önemli değil..bana da menopur daha az yumurta oluşturuyor gibi geldi tabi doktorlaın işine karışılmaz vardır elbet bi bildiği..opuyu serkan bey yaptı..biraz ağrım var ilk çıktığımda çok kötüydüm ağrı kesici serum taktılar kesilmedi sancım 2 tane de iğne yaptılar serumdan..şimdi biraz daha iyiym estrofemi içtim 4de de progestanı yapıp yatıcam uyursam kendime gelirim diye düşünüyorum..yarını bende merakla bekliyorum yazarım tabi yine..
Çok geçmiş olsun inş geçer ağrıların. progesteronu bu sefer iğne şeklinde mi verdiler canım?
alyacım hayırlı olsun kocaman embriyo olsunlar inşallllaaaaahhhhhhh,ağrıların içinde parol vermediler mi
burchakcım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..parol verdiler ama dayandım içmedim :) bugün de iyiyim çok şükür sen nasılsn nasıl geçiyor hamişlik nasıl bi duyguymuş :)
iyiyim alyacim,henuz bi farklilik yok gibi,ama heyecanliyim hep,onceden bebek gorunce ici ciz eden ben simdi heyecanlaniyorum,bi de cok uyuyorum gun icinde:)))sen naptin ,haber var mi embriyolardan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?