Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

. Alyacım 8 embriyo iyi sayı. İnş hepsi de 5. Güne kadar giderler. Bu sefer embriyolarına pgt yapılacak mı? Yarın seni aradıklarında yine bize yazar mısın? Seni merak ettim yazmışmı diye girdim bsktım yazmışşsın sevindim inş bu sefer bebişin sana gelir dualarım seninle. Bu arada candosttanhiç ses yok ne yapıyor acaba?

merhabalar melis, bugün aradılar gelişimleri gayet iyiymiş hala 8 embriyoymuş gelişimleri devam ettiği için 5.gün transferi olacakmış yani cumartesi transfer..pgt yapılmıycak cem beye ben daha önce söylemiştim şuan için pgtye gerek duymuyorum hem pgt embriyodan hücre alınması o da embriyonun kalitesini etkiliyor yani hücre alınması iyi bişey değil demişti..
ewet candostu bende merak ediyorum keşke bi an önce dondurulmuş tedavisine başlasa..

alya nasılsın? haber var mı embriyolardan? yarın transferin var diye heyecanlıyım.saat kaçta olacak? inş bu sefer yüzün güler. pozitif haberi verirsin bize. bizi habersiz bırakma kalbim seninle. sevgiler...

Merhaba, 1 defa negatif tüp bebek denemesi yaşadım ve aynı merkeze tekrar gitmek istemiyorum.Burada Dr.Cem Demirel için çok iyi yorumlar okudum ama yine de sormak istediklerim var. 1-Doktor her görüşmede kendisi mi ilgileniyor yoksa kontrolü yapıp asistanına mı havale ediyor? 2-Sorularınız olduğunda direk doktorla görüşebiliyor musunuz? Endişelendiğiniz konularda detaylı bilgi alabiliyor musunuz? 3-Embriyo gelişimi hakkında bilgi veriyorlar mı? Transfer işlemini Cem Bey kendi mi yapıyor? 4-Fiyat bilgisini paket+ilaçlar olarak verdiler ama paket içeriği nedir sormadım. Sonradan çıkan masraflar oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Allah hepimize sabır ve sonucunda sağlıklı bebişler versin

alya nasılsın? haber var mı embriyolardan? yarın transferin var diye heyecanlıyım.saat kaçta olacak? inş bu sefer yüzün güler. pozitif haberi verirsin bize. bizi habersiz bırakma kalbim seninle. sevgiler...

Alyacım merhaba dünden beri yazmadın transferin olmuştur sanırım. Nasıl gitti embriyolar? Sen nasılsın? Ksç tanesi 5. Güne gitti? Dondurulmuşun kaldı mı? Merak ettim gelişmeleri yaz olur mu? Sevgiler

Merhaba dorularına cevAp vereyim: 1) genelde kendidi takip ediyor sn ak o gün hastanede değilse diğer drlar kontrol ediyor. 2) evet görüşe bilirsin müsaitse cebini aöar yada sms yaz okuduğunda döner hiç ulaşamazsan şule hnmı ara sorunu ileg o seni görüştürür. 3) evet hergün dmbriyolog arayıp durumu bildiriyor. Transferi cem bey yapıyor ama o yoksa arzu hsnım da yapAbilir 4) sonrasan genelde masraf çıkmaz rutin kan tesgleri paketin içinde ilaçlar artı ücret o da kişiden kişiye değişir doza göre umarım yardımcı olmjşumdur inş yavru a kavuşursun mahzuru yoksa ilk denemeni nerede yaptınız? Sevgiler

Melisdileke bakayım dedim yazınız dikkatimi çekti. Ben de cem beyin hastasıydım. Benim amh değerim 0.3 tütüp bebeğe başladığımızda. 2 tane 8 haftalık bir de 25 haftalık erken doğumum oldu... Benim de 7 yumurtam olmuştu 6 DÖLLENDİ cEM BEY bana sayı az olursa pgt ÖNERMEDİ ama ben ısrar ettim. 5 embriyom 3. güne gitti hücre alındı 5. güne hiçbiri gitmedi transfer iptal oldu. siz de neden pgt istendi?

Biraz karışık yazmışım:)) 2 tane 8 haftalık 1 25 haftalık rahim ağzı yetmezliğinden kaybım oldu( sonra eşimde genetik sorun bende pıhtılaşma ve erken menopoz rezerv azlığı çıktı. Bundan dolayı pgt istedik 2 düşüğümün nedeni genetik olabilir diye. Cem bey sayı az olursa pgt yapmayalım dedi ama ben yapalım istedim düşük olmasın ya da genetik sorunlu bebeğim olmasın diye. Ama hücre alınınca bence gelişimleri durdu 5. günde ve olmadı transferim. sizin genetik sorununuz mu var? neden pgt düşündünüz? Pgt olmazsa da sağlıksız denk gelirse bu sefer de düşük ihtimali ya da problemli bebek olmaz mı? Amniyosentez mi yapılacak şayet gebe olursanız? Bunları konuştunuz mu? (Benim embriyomun 4 ü incelenmişti 1 i trizomi 21, birinde 4-5 sorun birden varmış. , 2 si sağlıklıymış, sağlıksızlar denk gelseydi çok sorunlu olan kesin düşerdi downlu bebek düşmeyebilirdi de)Detaylar hakkında konuştunuz mu?

Melis dönmedin mesajıma? Sen ne aşamadasın bu arada?

cevaplar için teşekkür ederim, çok yardımcı oldu.ilk deneme kadıköy şifadaydı.aynı merkezde devam etmenin daha iyi olduğu söyleniyor ama ben devam etmek istemiyorum.epikriz raporumu istedim, elime geçince görüşmeye gidicem. hayırlısıysa Allah hepimize nasip etsin.

alya nerelerdesin? bir kaç defa yazdım sana ama dönüş yapmadın? sonucun ne oldu? bize haber vermedin? merak ettim seni. inş iyi haber verirsin.hadi yaz artık? bak telaşlanmaya başladım inş bugün yazarsın.sevgiler...

merhaba melis, bekleme sürecinde pek girmedim buraya test günüm yarındı ama ben dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç pozitif :)))
inşallah darısı sana bak buradan güzel haberler vermeye başladık artık. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye?

OOOhhhhhh, derin bir oh çektim. bugün aldığım en güzel haber bu oldu. çok sevindim gerçekten. Allah tamamına erdirsin inş.. ben de seni çok merak ettim. yazmayınca acaba kötü haber aldı morali mi bozuk o yüzden mi gelmiyorki diye düşünmeye başlamıştım. nasıl durumun iyi misin? belirtileri yaşadın mı testten önce? geçen seferlerden farklı mıydı? bu sefer olduğunu hissettin mi? sanırım kan testi yaptırdın değilmi? sonucun kaç çıktı?

hastanede durumlar nasıl? kan testin 1300 leri bulunca keseyi görmeye gidebilirsin. ancak 1000li değerlerden sonra kese görünmeye başlıyor. takipler için memoriala devam mı?

senden haberleri bekliyoruz. beni sormuşsun ben eylül gibi başlasam diyorum nasip bakalım.

merhaba melis,teşekkür ederim ilgin için..şuan iyiyim bi sıkıntım yok pazar günü lekelenmem oldu ve ben çöktüm moral bozukluğu falan ilkinde de olduğu ve negatifi gördüğüm için yine öyle bişey dedim dün akşam idrarda test yaptım aslında günüm bugündü idrar testinde de 2.çizgi silikden daha belirgin çıkınca yakınımızda bi tıp merkezine gittik sonuç 408.9 çıktı şule hanımı aradım gayet iyi değer dedi yarın gelmeyin çarşamba gelin bizim merkeze dedi hem değer katlanmış olur dedi 3 hafta sonra da bebeğin kalp atışlarını duyarız dedi yarın gidip hem kan vericem hem de takipler için önerebileceği doktor sorucam detayları konuşucaz yani..geçen seferden farklı derken transferin ilk günü gece mide karın ağrısı istifar baya kötü oldum sonralarda bişeyim yoktu ama hep karnımın içinde bişey çekiliyormuş gibiydi hala öyle şimdilik bu kadar inş..darısı sana candosta ve tabi ki isteyen bekleyen herkese versin bi an önce..

alyacımmm nasıl sevindim anlatamam ,okurken tüylerim diken diken oldu inan,Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah,melis dilek sıra sende iyi haberlerini bekliyoruzzz...bende keseciği gördüm bu arada:)))

alyacım değerin bayağı yüksek,çoğul gebelik olabilir mi acaba ,benim ki 77.38 di çünkü

Burchakcm çok teşekkür ederm canım iyi dileklern için..bizde çok sewndk inanamdk keseyi görene kadar da tam anlayamycz ne olduğnu sanırm :) değerme gelnce bana da baya yüksek geldi bakalm ikz olursa da güzel olur en önemlsi sağlıklı hayrlı olması..senin de hayrlı olsn kalp atşlarnı da duyarz inş.. Sen keseyi ne kadr süre sonra gördn cem beye mi gittn keseyi görmk içn de..aslnda ben yarn gdcktm tekrar test yaptrmk icn ama avrupa yakasna anneme geçtm cuma yada cumartsi gdcm hem görüşmye hem test içn..

canim ben tekrar hastaneye gitmedim,cunku esimin kuzeni kadin dogum uzmani bu surectede hep yanimizdaysi,ona gittik ,soyle soylim 18 agustosta test yaptik keseyi 29 unda gorduk.doktor bana bhcg nin degerinin gun asiri iki katina ciktigini ve 1400 lere ciktiginda gorebilecegini soylemisti,ona gore hesapladik biz.yalniz 1400 u yanlis hatirliyo olabilirim,ama o keseyi gorunce cok daha farkli oluyosun,esim cildirdi anlatamam:)))haftayada kalp atisi var insallahh...darisi isteyen herkesw olsun,allahta bizi onlara sag salim kavustursun:)))))

arkadaşlar merhaba.
aranızda yumurta olgunlaşmaması sorunu olup da Cem bey ile IVM yaptıran var mı?
ben kendisiyle maille görüştüm. birkaç hastası varmış.
benim 3 kez klasik tüp bebek denemem oldu. ama hepsinde yumurtalar ya olgunlaşmıyor ya da döllenmiyor.
4 hastada IVM denediklerinde bazılarında başarılı olduklarını söyledi.
keşke burda olsa onlardan biri.
bu sorun çok sık rastlanan bir sorun olmadığı için kendimi çok yalnız hissediyorum.
keşke ben de transfer olabilse de bebek tutmasa. bu bile bir umut benim içinç
hiç transfer olmadı şimdiye kadar.. (

alyacım merhaba,

kese ve kalp atışları için gittin mi? yazmadın bir daha. inş bize yine güzel haber verirsin.kontrollerine nerede devam edeceksin?

burchak senin nasıl gidiyor? yazmıyorsunuz kızlar. merka ediyoruz sizi.

inş sonuna dek hep sorunsuz gider ve kucağınıza almak ta nasip olur. sevgilerimle...

merhabalar herkese, benim şimdilik herşeyim yolunda gidiyor.işe başladım kafamı dağıttım,tahlillerimi yaptırdım,perşembe günü doktor randevum var,kalp atışını duyacağız inşallah,bendeki haberler bu kadar,kendinize çoookkk iyi bakınnnnnn::::))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…