Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Canım bende asılama yaptırmıstım cem beye aynı adet zamanın gelınce beta testı yaptırıyorsun gebelık varmı dıye bu arada sperm sonucunda nekadar cıktı

İyi olmana çok sevindim canım. darısı benim ve diğer arkadaşların başına...Zarp Deniz'den de haberler bekliyoruz...:)

canım bende asılama yaptırmıstım cem beye aynı adet zamanın gelınce beta testı yaptırıyorsun gebelık varmı dıye bu arada sperm sonucunda nekadar cıktı

yıkama sonrası 100 ml çıktı hareketlilik hızlı ve yavaş %40-%40 bilemiyorum sonuç ne olur sen aşılamadan nezaman sonra adet oldun banada 14 gün sonra adet olmazsan test yaptır dedi.

Cumertesi günü aşılamamı oldum, aşılama olan bayanlar aşılamadan kaç gün sonra adet olmuştunuz???
suyasem,inş aşılaman tutar canım,inatçı sıpana kavusursun inş
aşılama masrafın ne kadr tuttu cnm senin nasıl yaptı birde hangi gün gittin ilk olarak bana bilgi verir misiniz?

suyasem,inş aşılaman tutar canım,inatçı sıpana kavusursun inş
aşılama masrafın ne kadr tuttu cnm senin nasıl yaptı birde hangi gün gittin ilk olarak bana bilgi verir misiniz?

canım çok sağol.. Adetimin 3. Günü gittim cem beye benim allıans yatarak sigortam var o yüzden 280 tl olan muayene masrası 110 tl ye indiler. Sadece ozaman muayene ücreti aldılar başka almadılar işlem bitene kadar. O gün ilaçlarım için de 375 tl ödedim. Bunun içinde gonal f iğne 6 kullanımlık ama hemşire içine fazla koyuyorlar demişti haklı çıktı 8 kere kullanabildim. Son 2 sini aynı iğneyi kullanarak yaptım. Doktor sakıncası olmaz dedi. Ve ovitrelle çatlatma iğnesi dahildi. Adetimin 8. Günü ve 11. Günü kontrole gittim. 11. Günü gece çatlatma iğnemi oldum ve 13. Günü öğlen aşılama işlemi yapıldı. Sabah 10 da eşim gitti 12 gibi de ben gittim. Aşılama için de 780 tl aldılar toplam 1265 tl ödemiş oldum. Sen de mi yaptıracaksın?

cnm aralık ya da ocak gibi düşünüyorum bnm özel sigortam yok o yuzden sanırım normal muayane ücreti alırlar,aşılama için 780verdim dedin sanırm o da sigortalı ücretin yine uygunmuş çok sağol cnm cvp için inş güzel hbrlerle gelirsin
bu arada tugdemsu sen ne alemdesin cnm başladın mı tüp bebeğe?

inşallah senin için de hayırlısı olur.. sigorta sadece muayene ünretinde indirim yaptı diğerlerini karşılamadı. standart fiyatları bu sanırım.

işlem de çok kolaymış ben daha zor bişey sanıyordum. iğneler de kolaymış. etrafımda yaptıranlar ölüp bitiyordu meğerse nazlarından yapıyorlardı herhalde şimdi anladım :)))

Arkadaslar ben demistim asilama cok basit bir islem..Asil zor olan tup bebek...onunda yumurta toplama islemi zahmetli iste..suyasem bak icimden bir ses hamilesin diyor esinin spermi cok iyi cikmis senin kac yumurtan gelisti

Arkadaslar ben demistim asilama cok basit bir islem..Asil zor olan tup bebek...onunda yumurta toplama islemi zahmetli iste..suyasem bak icimden bir ses hamilesin diyor esinin spermi cok iyi cikmis senin kac yumurtan gelisti

Esmeralda selam canım
Yumurta toplama ıslemı zahmetlı demıssın ya merak ettım daha hıc tup bebek denememıs bırı olarak.
Toplama ıslemı sonrası cok mu agrın fılan oluyor canım bılgı verebılırmısın?

arkadaşlar merhaba,
ben heyecanla adet günümü bekliyorum. onun dışındada sizleri burdan takip ediyorum. Suyasem umarım aşılaman tutar canım. dualarım senınle. esmeralda iyisin değilmi? bebiş olması gereken yerde,,sapasağlam duruyor değil mi? Zarp Deniz internete giremiyor. Transferi yapıldı pazar günü. şuanda dinleniyor. Seninle konuşmak istiyordu.özelden bana numaranı verebilir misin? bende ararım seni. biraz bilgi alırım.

Turkuaz seden ne haber? Atladığım kimse kaldıysa tekrar dönüp yazarım :)

yıkama sonrası 100 ml çıktı hareketlilik hızlı ve yavaş %40-%40 bilemiyorum sonuç ne olur sen aşılamadan nezaman sonra adet oldun banada 14 gün sonra adet olmazsan test yaptır dedi.

canım öncelikle umarım aşılaman tutar. bu arada merak ettim. sperm sayınız 100 milyon mu?yani yıkama sonrası kalan sperm saıyısı dahada mı artıyor???? ben anlayamadım? birde sende ne kadar
yani yıkama sonrası

Arkadaslar Gunaydin

Sevgili Tugdemsu'nun yazdigi gibi transferim Pazar gunu yapildi. Umarim embriyolarim halen benimledir ve tutunmuslardir. 3 Aralik'ta gebelik testi yapacagiz.

Esmeralda seni merak ediyordum ama Tugdemsu iyi dedi biraz rahatladim. Sen transferden sonra ne tur ,igne ilac kullanmistin bir yazar misin lutfen?

Herasles, bu tedavinin her bir asamasinda birseyler yapman gerekecek. Yumurta toplama (OPU) da anestezi altinda toplanacak, dolayisiyla sen hissemeyeceksin. Memorial'da lokal yada tam anesteziyi sordular kesinlikle tam anesteziyi tercih etmeni oneririm. OPU'dan sonra eger cok yumurta toplandiysa agrin oluyor ama bu kisilerin agriya dayaniklilik derecesine gore de degisebiliyor. Bazen 2-3 yumurta toplandiginda bile aci hissedenler var bazilari da hic bir seyim yok diyor. OPU'nun ertesi gunu sana telefonla embriyolarin hakkinda bilgi veriyorlar, sonraki bilgi verme tarihini de acikliyorlar.

Suyasem, asilama ile de basarili olanlar var. Umarim tup bebege gerek kalmadan basarili olursunuz.

Arkadaslar, ister asilama ister tup bebek olsun az yumurta demek daha kaliteli yumurta demek lutfen bunu unutmayin. Sonucta ihtiyacimiz olan kaliteli bir yumurta ve kaliteli bir sperm!

arkadaslar ben demistim asilama cok basit bir islem..asil zor olan tup bebek...onunda yumurta toplama islemi zahmetli iste..suyasem bak icimden bir ses hamilesin diyor esinin spermi cok iyi cikmis senin kac yumurtan gelisti

ah be canım keşke ne çok isterdim...inşallah içine doğru doğuyordur. Benim sağda tek yumurtam vardı solda 3-4 tane vardı. Sağdaki tek olan 18 mm iken soldakilerin en büyüğü 14 mm idi doktorda o tek yumurtayı baz alarak aşılamanın gününü belirledi. Diğer yumurtalar da büyümekte olduğu için aşılamadan sonraki 3 gün ilişki verdi. Olasılığı artırmış oluruz dedi. Artık allahtan hayırlısını diliyorum. Inşallah allah hepimizin yüzüne bakar sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Senin adetin aşılamadan sonra kaçıncı gün gelmişti. Bebeğini görebildin mi? Ikiz olma ihtimali var mı acaba?? :)))

evet canım normal sayımda daha fazla ama yıkamada bu sayı biraz düşüyor eşimin 100 milyon çıktı ama hareket oranı yıkama sonrası öncesine oranla daha da artıyor eşimde toplam hareketlilik % 50 iken % 80 e çıkmış yıkama sonrası (hızlı ve yavaş toplamı) ama sitede aşılama yaptıranları okuyunca sayısı 160 milyon olup hamile kalamayanlar var o yüzden bu biraz şans işi galiba :)))

canım benim öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Inşallah seninde mutlu haberlerini alır kutlarız burada :)) 3 aralık kaçıncı günün?

inşallah senin için de hayırlısı olur.. sigorta sadece muayene ünretinde indirim yaptı diğerlerini karşılamadı. standart fiyatları bu sanırım.
canım o zaman bnm için daha iyi,bu arada bence senin aşılaman tutacak çünkü eşinin s.sayısı ve hareketliliği çok güzel:)
işlem de çok kolaymış ben daha zor bişey sanıyordum. iğneler de kolaymış. etrafımda yaptıranlar ölüp bitiyordu meğerse nazlarından yapıyorlardı herhalde şimdi anladım :)))
işlemden yana korkum yok da bn bi başlayamadım tedaviye:)başlayabilsem tam süper olack

cnm boşboş bekliyorum işte daha başlayamadım aşılamaya falan:)inş tedavi sürecin kolay olur ve meleğin gelir,şuan sanırım suyasem vezarpdenizin sonucu bekliyor,cnm inş seninde embriyocukların tutunmuştur:)
Allah'a emanet olun kızlarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…