Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Kizlar merhaba,tatilde oldugum icin yazamadim.alyammm cok sevindimm allah tamamini erdirsin insallah.siteye baktigimda mutlu haberler okudum allahim cok sevindim.insallah ennyakin zamanda bizde bole haberler veririz.meliscim sende iyisin insallah?ben baya bir ara verdim .suan dusunmuyorum ilerleyen zamanlarda insallah.kuzenlerimin ve abimin dugunu var hayirlisiyla onlari bi atalatayim.hepinizi opuyorumm kendinize ii bakin.

melis merhaba..hayır hastaneye sadece geçen hafta cumartesi gidip kan verdim daha sonra aradı cem bey değerimin yüksekliğinin korkutmamasını en kötü ikiz olabileceğini söyledi şimdilik beklemedeyim kese ve kalp atışı kontrolü birlikte yapılıyormuş o yüzden kese içinde baktıramadım önümüzdeki cumartesi gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım şule hanımı arayıp sorucam ne zaman gelmemiz gerektiğini..kontrollere de aslında yine memorial da devam etmek istiyorum ama sezeryan doğum 10.250 liraymış biraz fazla geldi kafam da şimdilik bide medical park var bakalım kısmet daha netleşen bişey yok..
sen ne yaptın başlıcaktın bu ay gittin mi görüşmeye?

merhaba burchak, gittin mi kalp atışları için duydun mu bebişin kalbinin sesini umarım sıkıntısız sorunsuz bi hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın tabi hepimiz için bu dileklerim..

candost merhaba, çok teşekkür ederim darısı inş..senin başına bekleyen isteyen herkesin başına hayırlısıyla..senin için de hakkın da hayırlısı olsun ne zaman kendini hazır hissediyosan o zaman git nasıl olsa dondurulmuşların var dondurulmuş tedavisinin hem masrafı az hem daha az yoruyor insanı..sende kendine çok iyi bak

kızlar merhabalar bayadır kimse yazmıyor umarım herkes iyidir tedavide olanların tedavileri iyi gidiyordur bebişleri tutunanların sağlıkları iyidir..ben bugün hastaneye gittim kalp atışı ve kese için bebişlerin ikiside bırakmamış beni ikiz olacaklar :)
ikisinin de kalp atışlarını duyduk olayın şokuyla çok anlayamadım inş..sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi şekilde gelirler dünyaya darısı size ve tüm isteyenlere canlarımm..

Canim alyamm, cok sevindimm valla.allahim tamamini erdirsin insallah.saglikli hayirli evlatlarin olsun insallah.okadar sevindimki anlatam darisi benim ve tum isteyenlerin basina ins.kendine cok iyi bak gorusmek uzere optmmm

Merhabalar alyacim,ben uzun zamandir girip bakiyorum siteye senden haber var mi diye aslinda,senin iyi haberini almadan soylemek istemedim,moralini bozmaktan korktum,ben gecen hafta bebegimi kaybettim gelisemedigi icin,acim tarifsiz hala kendime gelemedim,senin adina cok sevindim,saglikla kucagina da al ikisini de insallah...bi de bugun en yakin arkadasimin hamilelik haberini aldim beraber gebelik icin hayaller kurdugum,cok zor bir sinavdan geciyorum cok zor,gozyaslarim durmuyo,bi de bu hafta sonu kardesimin dugunu var nasil rol yapicam bilmoyorum,cok zormus cok zorrrr...sana tatli huzurlu saglikli bi hamilelik diliyorum canim
...

merhaba canım, çok üzüldüm inan ki kaç gündür ne yazacağımı bilemedim acını paylaştım ama bırakma kendini ilk denemendi ve tuttu inş..bi sonra ki tedavinde de bebişin sımsıkı tutunacak üzme kendini moralini bozma kardeşinin düğününden sonra hemen yeni tedaviye başla cem beye güven inan ki olmıcak bişey için ne uğraşıyo ne de bizleri yoruyor ne boş yere gereksiz testler yaptırıp ekstra para harcamamızı sağlıyo sadece bebek sahibi olmamız için uğraşıyor şanslıyız ki böyle bi doktor çıkarmış allah karşımıza..
daha yaşın genç daha ilk denemendi tabi ki çok zor çok zorlu bi süreç ama yılmak yok burdan hepiniz güzel haberler vereceksiniz sen bana umut olmuştun güzel haber vererek bende sana umut olucam bebişleriminde benimde dualarımız seninle ve isteyen herkesle canım..
güzel haberlerini kendni toplamış haberlerini bekliyorum çok öpüyorum seni kendine dikkat et..

Yorumun icin cok tesekkur ederim,o kadar iyi geldi ki .birbirimizi tanimiyoruz ama yasadiklarimizdan dolayi biebirimizi o kadar iyi anliyoruz ki,ben kwndimi toplamaya calisiyorum,kardesimin dugununde yuzume adeta bi maske takrim yapacak hicbirswyim yoktu,wsim sestek bana cok sukur,oda kotu ama caktirmiyo,gecixek hepsi gwcicek,insallah annelik bana da kismet olacak,ne swkilde bilmiyorum hangi enerjiyle bilmiyorum ama olacak insallah,gozyaslarima ve onu dusunmeye engel olamiyorum,simdi isime konsantre olmaya calisicayeni bir tedaviye hazir degilim galiba,kendine cok iyi bak ve dua et bizim icin olur mu,opuyorum...

Alyacım bebeklerin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin benimde bugün transferim oldu yalnız sana bir şey sormak istiyorum beni transfer sonrası hemen kaldırdılar yürüyerek odama gittim senin transferlerinde öyle mi olmuştu...

burchakcım merhaba, nasılsın bi kaç gündür girmiyordum..düşünmemeye çalış annelik isteyen herkese kısmet olacak inş..bir gün kendini bırakma çok yıpratma senin sağlığında çok önemli eminim çok kötü zamanlar geçiriyorsun ama lütfen kendini topla git tekrar görüş cem beyle derim ben sana olmadı kaybettik diye kendini bırakma elbet olacak ama bi zamanı var bebişin o zamanı bekliyor gelmek için böyle düşün..dualarım seninle ve diğer isteyen bekleyen tüm arkadaşlarla kendine çok dikkat et eşinide daha fazla üzmeden kendini topla..

sevgi merhaba, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inş..darısı sana ve tüm isteyenlere..
transferinde hayırlı uğurlu olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inş..
beni de transfer sonrası hemen kaldırdılar benimde çok kafama takılan bi soruydu bu şişliye giden arkadaşlara sordum orada böyle bişey yokmuş yatırıyolarmış ve sedyeyle getiriyorlarmış odalarına ama bu merkezde böyle şeyler yapılmıyor ve tutunmanın bununla ilgisi olmadığı söyleniyor ki buna son tedavimde bende inandım ilk 2 tedavimde bende hep yattım evde bol bol ananas yedim su şişesi elimde gezdim sonuncuda da tam tersiydi günlük ev işlerimi yaptım çok aman aman korumadım kendimi cem beyin dediklerine uydum anlıycağın aşırıya kaçmamak şartıyla herşeyi yaptım çok şükür bebişleriminde ikiside beni bırakmadı yani tutunmanın yatmayla kalkmayla ilgisi olmadğını kendim test edip onayladım..inş..seninde bebişin seni bırakmaz tekrar hayırlı olsun kendine dikkat et sonucu bildirmeyi unutma..

alyacığım sağol cevabın için ne biliyim hemşire transfer sonrası bitti kalkabilirsiniz deyince şaşırdım hemen kaldırdılar masadan senin gebe kaldığın tedavide de böyle olduysa demekki normal bir durum çok takıldım bu konuya odama yürüdüm 5 dakika bile yatmadan neyse içime su serptin sağol ikiz gebelik nasıl zor mu bana da 2 tane transfer etti cem bey bakalım dünden beri yatmaya çalışıyorum

bende şaşırmıştım ilk tedavide hatta aynı senin gibi çok kafama takıldı çok araştırdım cem beye sordum bu durum benim kafama çok takıldı diye ama dedikleri gibi yatmakla kalkmakla ilgisi yokmuş merak etme..
ikiz gebeliğin zorluğunu görmedim henüz çok şükür bi sıkıntım yok..daha yeni olduğu için henüz bişey anlamadım..
inş..senin bebişlerde tutunur ikizlerin olur hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

merhabalar....

bu konuyu görünce bende yazmak istedim.
yaklasık bir yıldır cem bey'in hastasıyım. 3 yıldır evliyim ve ciddi bir PKO hastasıyım ilac kullanmadan regl olamıyorum.

ilk aşılamamı ekim basında yaptırdım ama tutmadı. şimdi ikincisini yaptıracagım...
sürec uzun biliyorum ama bazen sabredemiyor insan...

bu sürecte destege cok ihtiyacımız var. bazen kendimi cok yanlız hissediyorum...

Heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz. Cumartesi günü transferim yapıldı. Sonucu bekliyoruz, inşallah hayırlısıyla olur. Bir çocuğumuz var zaten 11 yaşında. İnşallah devamını istiyoruz. Size de çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız en kısa zamanda!

hadi bakalım inşallah hayırlısı olur ikinci bebeginide kucagına alırsın. sen tüp bebekmi yaptırdın yoksa aşılamamı oldu?

cok teşekkür ederim. istiyorum bende ama kısmet ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…