alyacım merhaba,
kese ve kalp atışları için gittin mi? yazmadın bir daha. inş bize yine güzel haber verirsin.kontrollerine nerede devam edeceksin?
burchak senin nasıl gidiyor? yazmıyorsunuz kızlar. merka ediyoruz sizi.
inş sonuna dek hep sorunsuz gider ve kucağınıza almak ta nasip olur. sevgilerimle...
merhabalar herkese, benim şimdilik herşeyim yolunda gidiyor.işe başladım kafamı dağıttım,tahlillerimi yaptırdım,perşembe günü doktor randevum var,kalp atışını duyacağız inşallah,bendeki haberler bu kadar,kendinize çoookkk iyi bakınnnnnn::::))))))))))
Kizlar merhaba,tatilde oldugum icin yazamadim.alyammm cok sevindimm allah tamamini erdirsin insallah.siteye baktigimda mutlu haberler okudum allahim cok sevindim.insallah ennyakin zamanda bizde bole haberler veririz.meliscim sende iyisin insallah?ben baya bir ara verdim .suan dusunmuyorum ilerleyen zamanlarda insallah.kuzenlerimin ve abimin dugunu var hayirlisiyla onlari bi atalatayim.hepinizi opuyorumm kendinize ii bakin.
kızlar merhabalar bayadır kimse yazmıyor umarım herkes iyidir tedavide olanların tedavileri iyi gidiyordur bebişleri tutunanların sağlıkları iyidir..ben bugün hastaneye gittim kalp atışı ve kese için bebişlerin ikiside bırakmamış beni ikiz olacaklar :)
ikisinin de kalp atışlarını duyduk olayın şokuyla çok anlayamadım inş..sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi şekilde gelirler dünyaya darısı size ve tüm isteyenlere canlarımm..
kızlar merhabalar bayadır kimse yazmıyor umarım herkes iyidir tedavide olanların tedavileri iyi gidiyordur bebişleri tutunanların sağlıkları iyidir..ben bugün hastaneye gittim kalp atışı ve kese için bebişlerin ikiside bırakmamış beni ikiz olacaklar :)
ikisinin de kalp atışlarını duyduk olayın şokuyla çok anlayamadım inş..sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi şekilde gelirler dünyaya darısı size ve tüm isteyenlere canlarımm..
Merhabalar alyacim,ben uzun zamandir girip bakiyorum siteye senden haber var mi diye aslinda,senin iyi haberini almadan soylemek istemedim,moralini bozmaktan korktum,ben gecen hafta bebegimi kaybettim gelisemedigi icin,acim tarifsiz hala kendime gelemedim,senin adina cok sevindim,saglikla kucagina da al ikisini de insallah...bi de bugun en yakin arkadasimin hamilelik haberini aldim beraber gebelik icin hayaller kurdugum,cok zor bir sinavdan geciyorum cok zor,gozyaslarim durmuyo,bi de bu hafta sonu kardesimin dugunu var nasil rol yapicam bilmoyorum,cok zormus cok zorrrr...sana tatli huzurlu saglikli bi hamilelik diliyorum canim
...
merhaba canım, çok üzüldüm inan ki kaç gündür ne yazacağımı bilemedim acını paylaştım ama bırakma kendini ilk denemendi ve tuttu inş..bi sonra ki tedavinde de bebişin sımsıkı tutunacak üzme kendini moralini bozma kardeşinin düğününden sonra hemen yeni tedaviye başla cem beye güven inan ki olmıcak bişey için ne uğraşıyo ne de bizleri yoruyor ne boş yere gereksiz testler yaptırıp ekstra para harcamamızı sağlıyo sadece bebek sahibi olmamız için uğraşıyor şanslıyız ki böyle bi doktor çıkarmış allah karşımıza..
daha yaşın genç daha ilk denemendi tabi ki çok zor çok zorlu bi süreç ama yılmak yok burdan hepiniz güzel haberler vereceksiniz sen bana umut olmuştun güzel haber vererek bende sana umut olucam bebişleriminde benimde dualarımız seninle ve isteyen herkesle canım..
güzel haberlerini kendni toplamış haberlerini bekliyorum çok öpüyorum seni kendine dikkat et..
Yorumun icin cok tesekkur ederim,o kadar iyi geldi ki .birbirimizi tanimiyoruz ama yasadiklarimizdan dolayi biebirimizi o kadar iyi anliyoruz ki,ben kwndimi toplamaya calisiyorum,kardesimin dugununde yuzume adeta bi maske takrim yapacak hicbirswyim yoktu,wsim sestek bana cok sukur,oda kotu ama caktirmiyo,gecixek hepsi gwcicek,insallah annelik bana da kismet olacak,ne swkilde bilmiyorum hangi enerjiyle bilmiyorum ama olacak insallah,gozyaslarima ve onu dusunmeye engel olamiyorum,simdi isime konsantre olmaya calisicayeni bir tedaviye hazir degilim galiba,kendine cok iyi bak ve dua et bizim icin olur mu,opuyorum...
Alyacım bebeklerin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin benimde bugün transferim oldu yalnız sana bir şey sormak istiyorum beni transfer sonrası hemen kaldırdılar yürüyerek odama gittim senin transferlerinde öyle mi olmuştu...
alyacığım sağol cevabın için ne biliyim hemşire transfer sonrası bitti kalkabilirsiniz deyince şaşırdım hemen kaldırdılar masadan senin gebe kaldığın tedavide de böyle olduysa demekki normal bir durum çok takıldım bu konuya odama yürüdüm 5 dakika bile yatmadan neyse içime su serptin sağol ikiz gebelik nasıl zor mu bana da 2 tane transfer etti cem bey bakalım dünden beri yatmaya çalışıyorum
merhabalar....
bu konuyu görünce bende yazmak istedim.
yaklasık bir yıldır cem bey'in hastasıyım. 3 yıldır evliyim ve ciddi bir PKO hastasıyım ilac kullanmadan regl olamıyorum.
ilk aşılamamı ekim basında yaptırdım ama tutmadı. şimdi ikincisini yaptıracagım...
sürec uzun biliyorum ama bazen sabredemiyor insan...
bu sürecte destege cok ihtiyacımız var. bazen kendimi cok yanlız hissediyorum...[/QUOT şimdi nasılsınız?
merhabalar....
.[/QUOT şimdi nasılsınız?
merhaba
cok teşekkür ederim. iyiyim işte hayat devma ediyor. aralık ayında bir daha deneme yapacagız.
kısmet
sen nasılsın?
Heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz. Cumartesi günü transferim yapıldı. Sonucu bekliyoruz, inşallah hayırlısıyla olur. Bir çocuğumuz var zaten 11 yaşında. İnşallah devamını istiyoruz. Size de çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız en kısa zamanda!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?