Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

.
Merhabalar. Bebekleriniz ve siz nasil siniz.persembe gunu hastaneye geldiniz mi? Hamile biri vardi.

Merhaba gecen ay ben 1.denemeyi negatif le sonuclandirmis oldum. Ama bu pazar 2. Deneme transferim Olacak.ins. basari olur. Sizin durumunuz nedir?

Merhaba sanırım hamilesiniz. Allah saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip etsin. Siz tedavinizi cem beyde mi yaptirdinz. Kib.sevgiler

Merhaba sanırım hamilesiniz. Allah saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip etsin. Siz tedavinizi cem beyde mi yaptirdinz. Kib.sevgiler
merhaba :) evet 10.hafta içindeyim. Cem Bey yaptı tedaviyi. bizim sebepsiz infertiliteydi ve yaştan dolayı şüpheler vardı ancak şükür hamileyim. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah. sizin ikinci deneme mi olacak?

.
Merhabalar. Bebekleriniz ve siz nasil siniz.persembe gunu hastaneye geldiniz mi? Hamile biri vardi.

merhabalar..teşekkür ederim bebeklerde bende iyiyiz çok şükür hayır hastaneye tedaviden sonra hiç gitmedim ben..sizin nasıl geçiyor hamilesiniz sanırım sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

kızlar merhaba cumartesi günü ön görüşme için Cem Bey'den randevu aldım.. Görüşme de muayene ediyor mu? bilgi verir misiniz...ilk defa gideceğim de...

kızlar merhaba cumartesi günü ön görüşme için Cem Bey'den randevu aldım.. Görüşme de muayene ediyor mu? bilgi verir misiniz...ilk defa gideceğim de...
Merhaba...ben ilk görüşmede muayene olmuştum ve ücreti tedaviye karar verdiğimizde tutardan düşülmüştü...

Merhaba...ben ilk görüşmede muayene olmuştum ve ücreti tedaviye karar verdiğimizde tutardan düşülmüştü...

tşk ederim canım...memnun kaldın mı? sanırım hamilesin hayırlı olsun...Rabbim bebeğine çooook uzun ömür nasip etsin inşallah

tşk ederim canım...memnun kaldın mı? sanırım hamilesin hayırlı olsun...Rabbim bebeğine çooook uzun ömür nasip etsin inşallah

teşekkür ederim :) Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah. Cem Bey ve ekibi sakin ve emin hareket ediyorlar bu da güven veriyor.biz çok memnun kaldık.inşallah siz de memnun kalırısınız ve tedaviniz başarılı olur...

Arkadaslar Cem Bey dalinda bir numara...iciniz rahat olsun...:)bizim onceki ay bir denememiz oldu.tutmadi ...ama umudumuz var tabiki...bu benim ikinci denememdi.onceki baska bir hastanede oldu..umarim kendiliginden olur.olmazsa.bi kac ay sonra nasipse tekrar deniycez...ayni doktorla devam edicez...

iyi akşamlar kızlar bugün cem bey ile görüştük...sessiz sakin bir yapısı var.. bir sorun olmadığını söyledi beklemek istemezseniz hemen tüp bebek tedavisine başlayabiliriz dedi...şimdi reglimi bekliyorum...sanırım bu ay bizde başlıyoruz

Cem Hoca'nın bilgi, deneyim ve uzmanlığına hiçbir lafım yok ancak ekibinin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Eşimle beraber ataşehir memorial tüp bebek merkezine gittiğimiz ilk günden itibaren bilgilendirme, ilgilenme ve takip konusunda son derece yetersiz olduklarını ve geçen 3,5 aylık tedavi/kontrol sürecimiz boyunca da bu konuda en ufak bir yol alamadıklarını tecrübe edindik ve halen de edinmekteyiz maalesef.

Moralin önemli olduğu bir tedavi sürecinde her tedavi/kontrole gidişte ekibin bir başka amatörlüğüyle karşılaşıp da moralinizin bozulmaması neredeyse imkansız. Müthiş bir organizasyon bozukluğu söz konusu. Bankodaki görevliden koordinatör hemşireye dek bu böyle. Hani bir devlet hastanesine gitseniz bu kadar ilgi görürsünüz, varın gerisini siz düşününün :)

Merhaba başladınız mı acaba tedaviye bizde başlayacağız inş.

Ben 6 ay önce hamile kaldım.Bir arkadaşım vasıtasıyla Cem bey'e gittim.Kendisine sadece iki defa muayene olmama rağmen çok ısındım.İnsana güven veriyor ve alanında çok iyi...İkinci muayenemde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık,gelişmesi durmuştu.Gebeliğim kürtajla sonlandırılması gerektiğini söyledi ve öyle oldu.Beni çok telkin etti genelde ilk gebeliklerde sık karşılaşılan bir sorun olduğunu,doğa gereği güçsüzün kabul edilemediğini,muhtemelen sağlıklı bir bebek olmadığı için yaşamadığını,her gebelikte ilk 3 ay bunların yaşanabileceğini söyledi.Ben tabi çok üzüldüm ağladım yeni toparlanıyorum.En kötüsü de gebeliğimi herkes birgün önce öğrenmiş ve tebrik etmek için aramıştı.Ailelerimiz herkese yaymış!Yapabilecek bir şey yok elimizde olmayan bir takım şeyler olabiliyor hayatımızda.Umarım bende sizde tatlı bebişlerinize kavuşursunuz ve Cem bey'e güzel haberlerle tekrar gideriz:))

Merhaba arkadaslar!

Ben yeni katildim araniza.. Martin basinda Istanbul'a gittim..
Memorial Atasehir Dr. Cem Demirel de tedavimi gordum.. Esimin sperm sekil bozuklugu sebebinden..
Ve 15 yumurtam olmustu bundan 10 tane kullanabildiler.. Ve 5 tanesi dollendi..
Ve besinci gunu 2 tane embryo iyi kalitede oldugunu soyledi doktor.. Ve ikisini transfer etti..
Bu bizim ilk tup bebek denememiz.. Burda yeni transfer yaptiranlar varmi?? Benim transfer gunu 4 kisiye daha transfer edildi.

Dr Cem bey ilk basta cok soguk gozuken bir doktor geldi bana.. Pek konusmayan ve buda beni daha dusundurdu ama iyi bir hissim var. Onun hakkinda cok iyi seyler duydum.. Ama bi konuda cok sasirdim.. bu kadar iyi bir doktorun yaninda ilgisiz ekip.. Sanki hic yardimci olmak istemiyorlar gibi geldi bana.. Kendi kafalarina gore takiliyorlar.. telefonunu alip ugrasiyor.. Bana cok tuhaf geldi acikcasi..

Ilk baslarda hastaneye git gel yapmayi hic sevmedim ama transfer gunu cok mutluydum :)))) InsaAllah guzel sonuclar aliriz heppimiz!

Ve burda benim gibi daha yeni transferi gerceklesmis olanlar varmii??

Canım bende gidicem prosedür nasil basladi cok merak ediyorum

Ben Hollanda'da kaliyorum. Burda bir araci var doktorla o irtibattaydi. Benimki tedavim kisa protokoldi. Gitmeden ignelerime baslamistim günde 200 iu kullandim. Hersey iyidi, doktor cok ümitliydi embryonun kalitesi ve yasimdan dolayi 23 yasindayim. Ama ne yazikki basarisiz oldu ve bende cok ümitliydim. Hicbir kanama veya agrim olmadi. Allah'a sukur toparlandim.. Doktorumla gorustummve Cem Demirel beyde sasirmisti ama bize doktor sizin normal cocugunuz olur dedi 5 ay/1 sene bekleyin ben size guveniyorum dedi ama ben okadar cok beklemek istemiyorum acikcasi. Temmuzda birdaha denicem insaAllah. ama zor bir sürec en zoruda beklemek!!!

Burda daha Cem Demirele gidenler yokmu???

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Endometriozis nedeniyle hamile kalamıyordum, 31 yaşındayım. İlk denemede tek embriyo transfer edildi ve tuttu. Şuanda sekiz haftalık hamileyim. Hastaneden pek memnun değilim ama Cem Bey işinde çok iyi ve teknik açıdan çok iyi bir labarotuarları var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Ne mutlu size.. Allahim bebeginizi sag saglim kucagina almasini nasip etsin.. Ben cok uzuldummm.. Doktor 5 ay/1 sene bekleyin demisti ama ben bu kadar bekliyemem yaa

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…