hadi bakalım inşallah hayırlısı olur ikinci bebeginide kucagına alırsın. sen tüp bebekmi yaptırdın yoksa aşılamamı oldu?
cok teşekkür ederim. istiyorum bende ama kısmet ne yapalım
.bende şaşırmıştım ilk tedavide hatta aynı senin gibi çok kafama takıldı çok araştırdım cem beye sordum bu durum benim kafama çok takıldı diye ama dedikleri gibi yatmakla kalkmakla ilgisi yokmuş merak etme..
ikiz gebeliğin zorluğunu görmedim henüz çok şükür bi sıkıntım yok..daha yeni olduğu için henüz bişey anlamadım..
inş..senin bebişlerde tutunur ikizlerin olur hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
alyacığım sağol cevabın için ne biliyim hemşire transfer sonrası bitti kalkabilirsiniz deyince şaşırdım hemen kaldırdılar masadan senin gebe kaldığın tedavide de böyle olduysa demekki normal bir durum çok takıldım bu konuya odama yürüdüm 5 dakika bile yatmadan neyse içime su serptin sağol ikiz gebelik nasıl zor mu bana da 2 tane transfer etti cem bey bakalım dünden beri yatmaya çalışıyorum
Merhaba, 1 defa negatif tüp bebek denemesi yaşadım ve aynı merkeze tekrar gitmek istemiyorum.Burada Dr.Cem Demirel için çok iyi yorumlar okudum ama yine de sormak istediklerim var. 1-Doktor her görüşmede kendisi mi ilgileniyor yoksa kontrolü yapıp asistanına mı havale ediyor? 2-Sorularınız olduğunda direk doktorla görüşebiliyor musunuz? Endişelendiğiniz konularda detaylı bilgi alabiliyor musunuz? 3-Embriyo gelişimi hakkında bilgi veriyorlar mı? Transfer işlemini Cem Bey kendi mi yapıyor? 4-Fiyat bilgisini paket+ilaçlar olarak verdiler ama paket içeriği nedir sormadım. Sonradan çıkan masraflar oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Allah hepimize sabır ve sonucunda sağlıklı bebişler versin
merhaba :) evet 10.hafta içindeyim. Cem Bey yaptı tedaviyi. bizim sebepsiz infertiliteydi ve yaştan dolayı şüpheler vardı ancak şükür hamileyim. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah. sizin ikinci deneme mi olacak?Merhaba sanırım hamilesiniz. Allah saglikla bebisinizi kucaginiza almak nasip etsin. Siz tedavinizi cem beyde mi yaptirdinz. Kib.sevgiler
.
Merhabalar. Bebekleriniz ve siz nasil siniz.persembe gunu hastaneye geldiniz mi? Hamile biri vardi.
Merhaba...ben ilk görüşmede muayene olmuştum ve ücreti tedaviye karar verdiğimizde tutardan düşülmüştü...kızlar merhabacumartesi günü ön görüşme için Cem Bey'den randevu aldım.. Görüşme de muayene ediyor mu? bilgi verir misiniz...ilk defa gideceğim de...
Merhaba...ben ilk görüşmede muayene olmuştum ve ücreti tedaviye karar verdiğimizde tutardan düşülmüştü...
tşk ederim canım...memnun kaldın mı? sanırım hamilesin hayırlı olsun...Rabbim bebeğine çooook uzun ömür nasip etsin inşallah
iyi akşamlar kızlarbugün cem bey ile görüştük...sessiz sakin bir yapısı var.. bir sorun olmadığını söyledi beklemek istemezseniz hemen tüp bebek tedavisine başlayabiliriz dedi...şimdi reglimi bekliyorum...sanırım bu ay bizde başlıyoruz
Canım bende gidicem prosedür nasil basladi cok merak ediyorumMerhaba arkadaslar!
Ben yeni katildim araniza.. Martin basinda Istanbul'a gittim..
Memorial Atasehir Dr. Cem Demirel de tedavimi gordum.. Esimin sperm sekil bozuklugu sebebinden..
Ve 15 yumurtam olmustu bundan 10 tane kullanabildiler.. Ve 5 tanesi dollendi..
Ve besinci gunu 2 tane embryo iyi kalitede oldugunu soyledi doktor.. Ve ikisini transfer etti..
Bu bizim ilk tup bebek denememiz.. Burda yeni transfer yaptiranlar varmi?? Benim transfer gunu 4 kisiye daha transfer edildi.
Dr Cem bey ilk basta cok soguk gozuken bir doktor geldi bana.. Pek konusmayan ve buda beni daha dusundurdu ama iyi bir hissim var. Onun hakkinda cok iyi seyler duydum.. Ama bi konuda cok sasirdim.. bu kadar iyi bir doktorun yaninda ilgisiz ekip.. Sanki hic yardimci olmak istemiyorlar gibi geldi bana.. Kendi kafalarina gore takiliyorlar.. telefonunu alip ugrasiyor.. Bana cok tuhaf geldi acikcasi..
Ilk baslarda hastaneye git gel yapmayi hic sevmedim ama transfer gunu cok mutluydum :)))) InsaAllah guzel sonuclar aliriz heppimiz!
Ve burda benim gibi daha yeni transferi gerceklesmis olanlar varmii??
Ben Hollanda'da kaliyorum. Burda bir araci var doktorla o irtibattaydi. Benimki tedavim kisa protokoldi. Gitmeden ignelerime baslamistim günde 200 iu kullandim. Hersey iyidi, doktor cok ümitliydi embryonun kalitesi ve yasimdan dolayi 23 yasindayim. Ama ne yazikki basarisiz oldu ve bende cok ümitliydim. Hicbir kanama veya agrim olmadi. Allah'a sukur toparlandim.. Doktorumla gorustummve Cem Demirel beyde sasirmisti ama bize doktor sizin normal cocugunuz olur dedi 5 ay/1 sene bekleyin ben size guveniyorum dedi ama ben okadar cok beklemek istemiyorum acikcasi. Temmuzda birdaha denicem insaAllah. ama zor bir sürec en zoruda beklemek!!!
Burda daha Cem Demirele gidenler yokmu???
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?