Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

karamel1985 (7 bucuk 8 arasi bende yeni baslcm ole dedlr)
Herkese merhaba ,
Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyordum. Öncelikle tüp bebek tedavisi ile ilgilen herkesin maddi manevi allah yardımcısı olsun. .
1 ocak 2015 de tedaviye memorial tüp bebek ekibi cem demirel ile başladım . Doktor olarak sıcak samimi size tüm içtenlikle cevap veriyor akşam kaç olur sa olsun hafta sonu demeden görüsuyor sizi asla yanıtsız birakmiyor yasim 30 3 yıllık evliyim normal yollarda denedim olmadı daha sonra polikistik over olduğumu öğrendim adet tarihleri aksamalar oldu bu dönemde kilo aldım 110 lu rakamları bole gördüm .

2015 5 ocakta cem bey ile tedaviye başladık puregon iğne ve 2 günde bir ultrason takibi oldu bu dönemde karın içinde şu toplama gibi şükür bir sorunum olmadı iğneleri düzgün ve bana en az zarar verebilecek şekilde ayarlarladi. 20 ocakta yumurta toplama için hastaneye gittik 18 yumurta toplandı 12 si iyi kalite ve 5 gün sonra 5 gün embriyosu olarak 2 adet transfer oldu transfer yapılmadan önce idrara sıkışık olmamis lazımmış benim ilk denemem olduğu için yaklaşık 1 saat uğraştım. Islem ve transferi yaptikdan sonra tuvalete Gitmem de sakinca olmadığını söylediler yürüyerek dinlenme bölümüne geçtim yarım saat kadar dinleyip evime geldim evim istanbul atasehirde yaklaşık 20 dk uzakliktayim.

Transfer sonrası dinledim çalışma hayatım yoktu anı edilme kalkma horlama zıplama ve ağır kaldırmadim.

10 gün tesi için gittiğimde ilk değerim 15.34 du pek umutlu değil ama değerin yükselmesini beklicez tan sınırda bir değer çıkmış denildi
12 gün değerim pazar günü denk geldi eşimle heyecanla gittik 23.84 olmuştu değer 15 in 2 katından daha düşüktü gecelerce değerlerini buradan paylaşan arkadaşların yazılarını okudum .. ağladım üzüldüm .. Dr Cem bey tatilde ve ekip ilgileniyor du onlarda çok birsey demedi ler
14 gün testi için gittiğimde değer 64 du ama 13 gün bende lekelenme ve hafif ağrı oldu aradım hemşirelere ve oradaki Dr ile görüştüm bunun olabileceğini söylediler

14 gün sabahi gece hiç uyumadim ağrı ve kramplar dan sabah 2 saat müsaade alındım ağrım hafifleyince bu arada herhangi bir ilaç iğne verilmedi müsaade de sadece muayne etti takip edicez dedi cem beyin yerine bakan Dr 2 saat dinleyip 64 betahcg değeri ile eve gönderildik ağrım hala vardı sizin gecmemisti. Akşam saat 6 gibi yogun bir ağrı ile kanama ile birlikte acile memorial gittik nöbetçi kadın doğum doktoru beni muayene bile etmek istedi düşük başladı ise yapıla bölecek birsey yoktur dedi ve ben ağlayarak sinirlerim bozuk taksi de trafikte kanama ile 1 saat hastaneye ulaşmayı bekledim Dr bu cevabı verince sesimi yukseltmisim ağrı mi d indirecek yada başka bir yöntem olmaması dikkatimi çekti bana ne düşük yapıyorsun nede yapmıyorsunuz diye biliyor çözüm diyorum sadece suratına bakıyor sonra cem beyin yerine bakan Dr aradı sabah beni gönderen eve birsey yok deyip bu arada vücudunda şu kaybı var diye sadece serum bağladı bunada anlam veremedik serum bitince eve gönderdiler .. ağrım da ve kanamam da eksilme olmadı . Ertesi gün gittim eşimi almadım yanıma ve Dr konuştum cem bey yok tatilde olduğu için beni başka bir Dr emanet etti betahcg yaptirdim 64 olan değer 63 düşmüştü .. ve ben Dr konuşmamda bana sorun yok gidebilirsin agrin ve kanama da artış olursa gel dediniz geldim kimse ilgilenmedi dedim serum tuzlu su resmini çektim serumu bağlayan kişiye sordum içinde başka birşey var mı diye Hayır dedi eşim sordu onada aynı cevap verildi . Şu an hala evde ağrım var az da olsa kanama devam ediyor regl dönemi gibi düşünün cem bey pazartesi gidip o yokken yaşadıklarımı anlatacağım.

Biz tedavi 5 750 tl ödedik 1800 ilaçlar tuttu ama benim iğnelerim yetmedi 3 kutu iğne aldım 230 tl puregon adet bunun dışında tüp bebek paketinde sadece 2 adet betahcg dahil 10 gün ve 12 gün Dr derse size 14 ve 16 da lazım onları siz oduyorsunuz bunun dışında bizden enfeksiyon için bir kaç test istediler onlara 800 ödedik hem eşim hem ben kan değeri için ve embriyo kalanları dondurmam için 750 tl senelik ödedik ..

Herkesin tedavisi şekli vücut tepkisi farklıdır ama söylenen rakamlar dan biraz fazla birikim yapmanızı tavsiye ederim ..

Cem bey inanılmaz iyi biri ve bana senden çok umutluydum dedi pazartesi günü bekliyorum cem bey yokken yaşadıklarımı kendisine anlatmak için .. süreç zor yıpratici ben çok olumlu hatta gülen biriydim her gittiğimde bana bir kutu daha iğne yapcaz denilince delik deşik oldum cem bey makarna suzucem kendimde derdim ...

Cem bey ile hiçbir zaman sorumun olmadı mükemmel bir insan donmus embriyolar için tekrar kendine giderim ama benim yaşadığım süreç bu ödediğim rakamlar bu cem beyden başkasına kendiniz emanet etmeyin .. ben öncesinde yumurta tedavisi catlatma iğnesi ile 6 ay tedavi yaşadım ve hiç bir sorunum olmadı

öncelikle geçmiş olsun Cem Bey dün geldi. şuan ki değeriniz kaç acaba dış gebelik olmasın. Bende Cem Bey de tedavi oluyorum .

öncelikle geçmiş olsun Cem Bey dün geldi. şuan ki değeriniz kaç acaba dış gebelik olmasın. Bende Cem Bey de tedavi oluyorum .
Tsk ederim benim düşük ile sonuçlandı bu sabah kendisi ile birebir görüştük nisan ayında donmus embriyolar için gidicez.sizin içinde hakkinizda hayırlısı olsun cem bey gerçekten süper bir doktor sakinligi ile insana huzur ve güven veriyor. . Siz ilk deneme niz mi

Hakkımızda hayırlısı olsun . Bu kadar uğraşıp sıkıntı stres yaşıyoruz ve bunu sadece bu şekilde çaba ve emek sarf edenler anlıyor umarım sizde bir an önce Kucağıniza alırsınız

Kzlar merhaba bende cem beye gelmek istiyorum ama edirnede ikamet ediyorum.. nasil olur nasil biter blmiyorum ama. Asilama tedavilerm negatf oldu bugun itibryle. Bikac aya tupe gecmek istiyorum. Bana fikir verirmsnz bilgisi olam varmi bu konuda

Kzlar merhaba bende cem beye gelmek istiyorum ama edirnede ikamet ediyorum.. nasil olur nasil biter blmiyorum ama. Asilama tedavilerm negatf oldu bugun itibryle. Bikac aya tupe gecmek istiyorum. Bana fikir verirmsnz bilgisi olam varmi bu konuda

Merhaba geçmiş olsun daha önce ben hiç aşılama yaptirmadim cem bey de ilk denemem negatif oldu ama ikincisini de kendisinde denicem nisan ayında ... hastane ile görüşe bilirsin tüp bebek Koordinatörü Şule hanim var onunla görüşebilirsiniz yada femical klinik cem beyin kendi klinigi ordan Sekreterleri ile iletişime geçebilirsiniz .. Cem beyden çok memnunum sakinligi ile güven veriyor .Bu işte güven önemli buna inanıyorum .hakkinizda hayırlısı olsun .. sizin gibi şehir dışından gelen kisilere Otel ayarlaması yapıyorlar mi bilmiyorum ama en yakın otellerin isimlerini paylaşa bilirim hastaneye yakın olan

Yok ikamet edebilcgm yerler var. Insallah kismet olursa gelicm.msj attm mail dha fogrusu umarm doner.asilamam negatf olldu ve yizde 85 ngatf bi tedavii yontemi zaten cokk medet ummadim dyebilrm . Hakkmzfa cumlemizn hayrlisi insallh

Merhaba kızlar
benimde 3 düşünüp oldu dr um cem beyi önerdi hiç aklımda yokken gittik ama cem bey çok yoğun olduğu için serkan beye bizi aktardı ben normalde olsam zaten sana gelmem dine neyse başladık dedik devam ettik ilk yumurta büyütme sağlıklı olmadı bırakalım dedi serkan bey sonra normalde 25 gün sonra adet olmam gerekirken 15 günde adet oldum dr gittim normalde dediler ben normalde 35 günde bir adet olurum hemen başlayalım rahmin temiz dendi napalım derken başlayalım dedik ben 3 saatlik yoldan gidiyrum avrupa y
aksi daha iyi olur dedik her neyse yumurtaları büyüttü toplama işleminde yi é serkan bey girdi bu arada cem beyle alakam yok 5750 ödeme ilaçlar filan 2500 tuttu Guyya cem beye gittik soruyoruz biz sabahları toplantı yapıyoruz diyorlar neyse yumurta toplamaya gittim ene tezi altında oldum aman Allahım uyandığımda bir ağrı dayanamıyorum 2 tane ağrı kesici yapıldı serum takıldı kolumda t
anıyor aleti 5 dk ölçü kendime geldim ama vücudum pert o ağrıyı unutmam sonra kahvaltı verdiler ama eşim yediriyor bana ben iyiym diye tansiyoN aletini çıkardılar 5 dk geçti geçmedi ben kotulesmeye başladım bayılırım iki koluma serum takılmış başımda serkan bey 2 hemşire hava veriyorlar bir taraftan tansiyon ölçüyor dilimi filan çekimser alttan kontrol etti kanama yapmış Ha bu arada 18 yumurta almışlar neyse ben sabah 11 de girdiğim hastaneden 18 de çıktıM ve 3 gün oldu hala ağrıdan duramıyorum eşim yerimden kaldırıyor aradım dr anormal değil diyor başladığım pişman oldum aslana orayı önerme

Yazım. HatalarıM olmuş kızlar ben 3 kere hamile kaldım 5 haftada düştü ve cem beye diye gittim 1 kere yüzünü gördüm bana dediği biz ekiP olarak çalışıyoruz ama hemşire dr seçme hakkınız var dedi ama cem beyi gormek nerde biz nerde malesef kesinlikle tavsiye etmiyorum ben 3 gündür wc bile zor gidiyorum nasıl bir yumurta toplama oldu anlamadım benim arkadaş 2. Günü ise gittiğini söylüyor .

ilk önce geçmiş olsun bende 3 kere Cem Bey de tedavi oldum malesef 3 ü de negatif. Evet Cem bey çok yoğun fakat beklediğinizde aradan mutlaka alıyor. Ben her seferinde Cem beyde kontrol oldum. Serkan bey sadece toplama işlemini yapıyor. Onun dışında her işlemi Cem bey yaptı. Toplama işleminden sonra 1,5 saat içinde hastaneden çıktık 3 seferinde de en son toplama işlemim 9 şubatta oldu 19 yumurta toplandı. Biraz sizin şanssızlığınız olmuş kanama falan.

Sansızlik değilde ihmal bence ya tansiyonum düştüğünde yanımda kimse olmasaydı o ara eşimde örnek için cagirabilirlerdi ben Cem beyle görüşmeyi talep ettim odaya girdik biz eşimle oturduk adam başından savar gibi ayakta durdu bune biçim bi iş başladığım bin pişman oldum kesinlikle arkadaşlarımın gittiği yere gitmedigime pisman oldum. Birde arkadaşlarımı hergün arayıp bilgilendirmişler yumurtanin durumuyla ilgili beni salı aradılar birde yarın aricaklar kesinlikle dr degistirmemeliymisim dr sami cengiz bunlara 10 basar

Merhaba tedaviye başladınız mı acaba bende bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim

Kızlar merhaba ben de sayenizde Cem beyi tanıyacağım heralde. Olumlu yorumlarınızı okudukça mutlu oldum. Bende pko var eşimde sperm azlığı ve mırfoloji sorunu %3. Ataşehir memorial labaratuvarları emriyologları nasıldır??

Biz bu ay deneyeceğiz tekrar Salı gÜnü transfer olacak inşallah
İnşallah tutunur bebişler :) haber ver bizlere. Cem beye gidiyorsn değil mi? Yumurta toplama işlemini de kndisi yapsın istiyorm. Birşey soracağım. Şimdi muayeneye gitsem ve tüp bebeğe karar versem o gün, muayene ücretini düşüyorlar değil mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…