- 28 Mart 2013
- 301
- 565
- 103
Hayır daha önce aşılama olmadım ama 3 kere Cem beyde tüp bebek yaptırdım. Evet muayene ücretini düşüyorlar sonra toplama işlemini Cem bey yapmıyor transferi kendisi yapıyorİnşallah tutunur bebişler :) haber ver bizlere. Cem beye gidiyorsn değil mi? Yumurta toplama işlemini de kndisi yapsın istiyorm. Birşey soracağım. Şimdi muayeneye gitsem ve tüp bebeğe karar versem o gün, muayene ücretini düşüyorlar değil mii?
Aa 3 kere mi yaptrdn canım inş bu sefer son olur. Sizde sorun neydi ? Bende pko var eşimde de sperm değerleri düşükHayır daha önce aşılama olmadım ama 3 kere Cem beyde tüp bebek yaptırdım. Evet muayene ücretini düşüyorlar sonra toplama işlemini Cem bey yapmıyor transferi kendisi yapıyor
Öneriyormusun canım bu hastaneyi ve cem beyi?Hayır daha önce aşılama olmadım ama 3 kere Cem beyde tüp bebek yaptırdım. Evet muayene ücretini düşüyorlar sonra toplama işlemini Cem bey yapmıyor transferi kendisi yapıyor
Aşılama olmuşmuydun canım?[/QUOTE
SlM ben asılama olmadım polikistik over var birde Kilo sorunum var benim direk tüp bebek olduk mayıs içinde regl dönemimi bekliyorum donmus embriyo için denemeye gidicem hakkımızda hayırlısı olsun sen ne durumdasin
Aa 3 kere mi yaptrdn canım inş bu sefer son olur. Sizde sorun neydi ? Bende pko var eşimde de sperm değerleri düşük[/QUOTE
Merhaba bende pko var internetten okuduğum kadari ile pko hastaları tüp bebek şansı yüksek diyor doktorlarda aynı kanida fakat nedense bir türlü ilk denemede hamile kalan sayımız yok denilen bilecek kadar az bende Kilo sorunu da var 96 kiloyum cem bey Kilo için birşey demedi ama acaba bu etkiliyor mu daha önce başka bir doktora giden yada bu konuda bilgisi olan var ise benimle paylaşır mi
Boyun kaç canım kilon biraz fazlaymış ama kilo vermeyi aklına koyduysan 6 ay lazım en az 70leri görebilmen için. Aslında 2-3 ayda da inersin ama sağlıksız olur. Açıkçası pko yu kilo besliyor. Hamile kalırsın tüp bebekle ama sorun yaşarsın iyice kilo alırsın gebelik şekeri çıkabilir çocuğu olumsz etkileyebilir. Ama bunların hiçbiri olmayadabilir. Ben 73 kiloydum ve adetlerim iyice düzensizleşmişti 65 e indim 2-3 ayda şimdi daha iyi gidiyo adetlerim önceden 60 kilıdayken düzenli adet bile oluyordum düşün yani okadar etkiliyo. Senin yerinde olsam kilo verir öyle isterdim bebişi. Olur olmasına ama kilo başına dert bence hamilelikten önce kurtulsan rahatlarsın. İnşallah hakkında hayırlısı olur ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.
tatlım ben de ataşehir memorial de yaptırdım ilk tüp denemem di ama cem bey değil opr dr Zeki S alar da yaptık çok şükür Allahıma tuttu tavsiye ederim çok iyi sakin güven veren bir insan zaten önemli olan o güveni hissetmeniz o olmazsa bu süreç rayın da gitmez..Kızlar slm. Cem beyde olumlu sonuç alanlar kimler.
Maaşallahtatlım ben de ataşehir memorial de yaptırdım ilk tüp denemem di ama cem bey değil opr dr Zeki S alar da yaptık çok şükür Allahıma tuttu tavsiye ederim çok iyi sakin güven veren bir insan zaten önemli olan o güveni hissetmeniz o olmazsa bu süreç rayın da gitmez..
sizin adınıza çok sevindim... Maaşallah benim kafam çok karışıktatlım ben de ataşehir memorial de yaptırdım ilk tüp denemem di ama cem bey değil opr dr Zeki S alar da yaptık çok şükür Allahıma tuttu tavsiye ederim çok iyi sakin güven veren bir insan zaten önemli olan o güveni hissetmeniz o olmazsa bu süreç rayın da gitmez..
tatlım bence git bir görüş sorunun ne bilmiyorum ama ben de AMH düşüktü rahim zarı inceliği vardı ve su topladım rahim Allahıma bin şükür olsun tuttu o nedenle yine de sen bilirsin:)Maaşallah
sizin adınıza çok sevindim... Maaşallah benim kafam çok karışık
Cnm benim ben ilgilenmiyor demiyorum asla her gittigimde de onu gordum fakat aciklayici degil dogru sorulari sormazsaniz asla konusmuyor eee bende tup uzmani degilim yasayinca ogreniyorum .... Onemli olan yasamadan basimiza gelebilecekleri doktorun soylemesi ..... Yani benim toplam 8 gun suren ama anlatmasi uzun bir hikaye benim kizdigim sadece kerpetenle kelime almaktiburadaki yorumları okudum, çok ilginç. ben de cem beyin hastasıyım ve her defasında ilgilendi benimle, sadece benimle değil orda bekleyen tüm hastalarıyla ilgilendi. Anlamadığım bi bülent tıraşı sadece muayene olurken görüyor insanlar ve Cem beyden durup şikayetleniyorlar. yine de bazı şanssızlıklar yaşamış olabilirler bi şey diyemem. Ancak iki defa tüp bebek tedavisi olmuş biri olarak diyebilirim ki o kadar hekim dolaştıktan sonra ilk defa kendimi güvende hissettim. İlki başarısız olduktan sonra bile dr umdan vazgeçmedim.hem insani hem de hekim olarak süper bi insan. emin olun sizin tedavinizi sizden daha fazla düşünür. bence hiç tereddüt etmeyin
Cnm eğer ekstra bi işlem yoksa müayene ve hemen iğnelere başlama 8,500.00 tl iğneler dahilKızlar tahmini maliyeti ne kadar?
col teşekkürler canım aklımda olsun..bu sefer nıyetım ınternetten baktım yakınlarda uygulamave araştırma hastanesı var kadın doğumcudan randevu alıp durumu anlatıp hastahanede yaptırmaya calısıcam ama hastane nasıl cokmu yoğun olur bılemıyorum..bzı 1,5 yıl evvel bır tıp merkezınde esım ve benım ıstenılen butun tahlıl yaklaşık 400 lıra odemıstık..sız Avıcenna da ne kadar odemıstınız hatırlıyormusun..Avicenna hastanesi var Kayışdağı Bulvarında acıbadem Üniversitesinin olduğu yerde , Bayağı uygun ben yaptırmıştım arayıp bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?