Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Hayır daha önce aşılama olmadım ama 3 kere Cem beyde tüp bebek yaptırdım. Evet muayene ücretini düşüyorlar sonra toplama işlemini Cem bey yapmıyor transferi kendisi yapıyor

Hayır daha önce aşılama olmadım ama 3 kere Cem beyde tüp bebek yaptırdım. Evet muayene ücretini düşüyorlar sonra toplama işlemini Cem bey yapmıyor transferi kendisi yapıyor
Aa 3 kere mi yaptrdn canım inş bu sefer son olur. Sizde sorun neydi ? Bende pko var eşimde de sperm değerleri düşük

Boyun kaç canım kilon biraz fazlaymış ama kilo vermeyi aklına koyduysan 6 ay lazım en az 70leri görebilmen için. Aslında 2-3 ayda da inersin ama sağlıksız olur. Açıkçası pko yu kilo besliyor. Hamile kalırsın tüp bebekle ama sorun yaşarsın iyice kilo alırsın gebelik şekeri çıkabilir çocuğu olumsz etkileyebilir. Ama bunların hiçbiri olmayadabilir. Ben 73 kiloydum ve adetlerim iyice düzensizleşmişti 65 e indim 2-3 ayda şimdi daha iyi gidiyo adetlerim önceden 60 kilıdayken düzenli adet bile oluyordum düşün yani okadar etkiliyo. Senin yerinde olsam kilo verir öyle isterdim bebişi. Olur olmasına ama kilo başına dert bence hamilelikten önce kurtulsan rahatlarsın. İnşallah hakkında hayırlısı olur ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.

Diyet yaptım diyetisyen ama veremedim malesef benide en çok düşündüren o malesef Kilo sorunu dr olumsuz birsey söylemedi takip yaparız diyetisyen konrilunde hamilelik yaşarsın dedi vermem lazım farkındayım ama olmuyor yemekle inan alakali değil düzen kuramıyorum

Kızlar slm. Cem beyde olumlu sonuç alanlar kimler.
tatlım ben de ataşehir memorial de yaptırdım ilk tüp denemem di ama cem bey değil opr dr Zeki S alar da yaptık çok şükür Allahıma tuttu tavsiye ederim çok iyi sakin güven veren bir insan zaten önemli olan o güveni hissetmeniz o olmazsa bu süreç rayın da gitmez..

Maaşallah
sizin adınıza çok sevindim... Maaşallah benim kafam çok karışık

Maaşallah

sizin adınıza çok sevindim... Maaşallah benim kafam çok karışık
tatlım bence git bir görüş sorunun ne bilmiyorum ama ben de AMH düşüktü rahim zarı inceliği vardı ve su topladım rahim Allahıma bin şükür olsun tuttu o nedenle yine de sen bilirsin:)

buradaki yorumları okudum, çok ilginç. ben de cem beyin hastasıyım ve her defasında ilgilendi benimle, sadece benimle değil orda bekleyen tüm hastalarıyla ilgilendi. Anlamadığım bi bülent tıraşı sadece muayene olurken görüyor insanlar ve Cem beyden durup şikayetleniyorlar. yine de bazı şanssızlıklar yaşamış olabilirler bi şey diyemem. Ancak iki defa tüp bebek tedavisi olmuş biri olarak diyebilirim ki o kadar hekim dolaştıktan sonra ilk defa kendimi güvende hissettim. İlki başarısız olduktan sonra bile dr umdan vazgeçmedim.hem insani hem de hekim olarak süper bi insan. emin olun sizin tedavinizi sizden daha fazla düşünür. bence hiç tereddüt etmeyin

Cnm benim ben ilgilenmiyor demiyorum asla her gittigimde de onu gordum fakat aciklayici degil dogru sorulari sormazsaniz asla konusmuyor eee bende tup uzmani degilim yasayinca ogreniyorum .... Onemli olan yasamadan basimiza gelebilecekleri doktorun soylemesi ..... Yani benim toplam 8 gun suren ama anlatmasi uzun bir hikaye benim kizdigim sadece kerpetenle kelime almakti

kızlar bende atasehır memorıalde cem beye 2 kez tup bebek denedım ama olmadı ama doktpr degıstırmek ıstemıyorum..bızım erkek kısırlığı..bu ay 3. denememı yapıcam..cem beyde gene..ben ıstanbul dışından geliyorum oncekı denemelerımde arkadaşımda kalmıştım..bazı hormon tahlıller ıstenıyorya onları dışarıda bır klınıkte arkadsım goturmustu orada yaptırmıştık..bu sene arkadaşım rahatsız olduğu ıcın gıtmek ıstemedım o yüzden hastahaneye yakın bır otelde kalıcam..
benım sorum ıse sıze tahlıllerı nerede yaptırdınız memorılde tahlıl uctretı yüksek boşuna para vermek ıstemıyotum..bıldıgınız hastahane cevresınde yada yakınlarında tıp merkezı varmı tahlıller ıcın..keşke yardımcı olan bırı cıksa....

Avicenna hastanesi var Kayışdağı Bulvarında acıbadem Üniversitesinin olduğu yerde , Bayağı uygun ben yaptırmıştım arayıp bir sorun

Avicenna hastanesi var Kayışdağı Bulvarında acıbadem Üniversitesinin olduğu yerde , Bayağı uygun ben yaptırmıştım arayıp bir sorun
col teşekkürler canım aklımda olsun..bu sefer nıyetım ınternetten baktım yakınlarda uygulamave araştırma hastanesı var kadın doğumcudan randevu alıp durumu anlatıp hastahanede yaptırmaya calısıcam ama hastane nasıl cokmu yoğun olur bılemıyorum..bzı 1,5 yıl evvel bır tıp merkezınde esım ve benım ıstenılen butun tahlıl yaklaşık 400 lıra odemıstık..sız Avıcenna da ne kadar odemıstınız hatırlıyormusun..

Ben cem bey'in adana dan bir hastasıyım , ben tahlillerimi adana da yaptırıp ona gönderiyorum , avicenna da ufak tefek tahliller yaptırmıştım Çok uygundu , rica ederim , cem bey'i çok seviyorum , biraz yoğun ama ondaki frekans uyumunu başka hiçbir doktorda bulamadım , uçağa binemiyorum buna rağmen saatlerce otobüs yolculuğuna katlanıp ona gidiyorum , inşallah olumlu Bir sonuç alacağım ve ben de hikayemi burada sevinçle paylaşacağım Inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…