canım bende oyle düşünüyorum bu 3.denemem gene on tercıh ettım..ben adetımı bekliyorum..ayın 11de yurt dışından ıstanbula cem beye gıdıyorum..cem beyle ırtıbatı yardımcısı aracılığı ılemı kuruyorsun yoksa dırek onumu arıyorsun..tahlıllerı falan mail mı atıyorsun..cok yoğun evet malesf oyle..sızın ırtıbatınız nasıl yanı onu merak ettımBen cem bey'in adana dan bir hastasıyım , ben tahlillerimi adana da yaptırıp ona gönderiyorum , avicenna da ufak tefek tahliller yaptırmıştım Çok uygundu , rica ederim , cem bey'i çok seviyorum , biraz yoğun ama ondaki frekans uyumunu başka hiçbir doktorda bulamadım , uçağa binemiyorum buna rağmen saatlerce otobüs yolculuğuna katlanıp ona gidiyorum , inşallah olumlu Bir sonuç alacağım ve ben de hikayemi burada sevinçle paylaşacağım Inşallah....
Cok haklisin canim bu sitede o kadar degisik hikayeler okuyorumki ve kesin gozuyle bakilan hamilelikler olmuyor ama dusuk ihtimalliler oluyor..Sonucta tip ne kadar ileri olursa olsun Allah ol derse olacak..Ne en iyi hastaneye dede en iyi doktora bakiyor budurum..Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin..Ben de genelde onunla iletişimdeyim , Sağolsun yardımcı oluyor ,benim çok Sıkıntılı, ben de rezerv azlığı var , menopoza yaklaşmışım, o kadar ki en yüksek dozlarda ilaç aldım bir tane bile yumurta gelişmedi 2ay sonra kendiliğinden gelişti , cem bey hemen İstanbul'a gel alalım dedi , giderken çatlamış yumurtam , ayrıca eşimde de Sıkıntılar var , Sayı, morfoloji , hareketlilik , olabilecek bütün olumsuzluklar var , Hamdolsun yine de ... Rabbimden bir mucize gelmesi Lazım ben onu bekliyorum , dualarımın karşılığı gelecek gelmese de bunda da bir hayır var diyorum ... Tevekkül etmekten başka çarem yok ...
Canim birsey daha sormak istıyorum ben bugun isranbula geldım adetımı bekliyorum 3.deneme icin..Biz hep hastaneye ilac getiren bir cocuk var ondan aldik ilaclari huc arastirmadik siz nasil yaptiniz???fazla fiyat soyluyo olabilirmi ???Cok haklisin canim bu sitede o kadar degisik hikayeler okuyorumki ve kesin gozuyle bakilan hamilelikler olmuyor ama dusuk ihtimalliler oluyor..Sonucta tip ne kadar ileri olursa olsun Allah ol derse olacak..Ne en iyi hastaneye dede en iyi doktora bakiyor budurum..Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin..
Ben varim opu oldum trasferi bekliyorum su an Cem bey doktorum..Yok mu Cem beye tüp bebek yaptıran uzun zamandır yazan yok benim transferimin 4. günü bugün heyecanla 2 eylülü bekliyorum
Ben varim opu oldum trasferi bekliyorum su an Cem bey doktorum..
Teşekkür ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun benim 5. denemem 4. denememde kızım oldu 3.5 yaşında şimdi bu defada kızıma kardeş için girdik o meşakkatli yola ben daha önce Şişli memoriale gidiyordum merkez olarak orayı daha çok sevdim ama burda da Cem Bey çok deneyimli ve pozitif bir hekim laboratuvar da iyi daha ne olsun gerisi Takdir-i İlahi Allah bu yolda kimseyi eli boş bırakmasın inşallahÖncelikle tedavinin hayırlı olsun, inşallah evladına kavuşursun. Bende 3. Tedavi için bu hastaneyi düşünüyorum. Benim doktorum dışardan bu merkezi kullanıyor. Merkez hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyim? Bu ilk tedavin mi?
Tesekkür ederim canim,benim bu cem beyde 3.denemem..başka doktora gitmedim hiç..erkek kisirliği problemimiz..eşimin haraketlilik kötü..merkezden memnunum ,hatice hanim var yardimcısi çok alakaklı biririsi..cem beye biz de tavsiye üzerine gittik ve araştırdıgım kadarıyla başarılı bir doktor ama oyle cok konusmayi seven biri degil sorarsan soyluyor..vaadler vermeyi tercih etmedigini dusunuyorum..baska markezede gitmedigim icin karsilastirma yapamiyorum..surekli arastırma galindeoldugum için eksik yada yanlis bisey yapilmadigini goruyorum..zaten labaratuvar cok onemli ve labaratuvari iyi diye biliyorum..yani tek olumsuz tarafı bence az konusması insan her asamayı duymak istıyor..işini dogru yapsın yeterki diyorsan problem olmaz ..Öncelikle tedavinin hayırlı olsun, inşallah evladına kavuşursun. Bende 3. Tedavi için bu hastaneyi düşünüyorum. Benim doktorum dışardan bu merkezi kullanıyor. Merkez hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyim? Bu ilk tedavin mi?
Benim trasfer inşallah yarın olacak çünkü bu sefer embiriyolar 5.gune gelmesi için bekliyoruz,yumurta sayım az oldu ve daha önceki 2 tedavimde 3 . Gun trasfer oldu ve tutmadı.Ddoktor bey ile 2. Günde yüz yüze görüştük ve embriyoların durumu şimdilik iyi görünüyor dedi eger bi sikintı olmazsa 5.gune göturucem dedi..eger yavaslama olursa trasfer ederiz dedi..3.gun aramadilar bizde demekki 5.gune gidiyor diye düşünüyoruz..inşallah bi terslik olmazda 5.gün trasfer olurum..Hayırlı olsun ne Zaman olacak transferiniz
Tesekkür ederim canim,benim bu cem beyde 3.denemem..başka doktora gitmedim hiç..erkek kisirliği problemimiz..eşimin haraketlilik kötü..merkezden memnunum ,hatice hanim var yardimcısi çok alakaklı biririsi..cem beye biz de tavsiye üzerine gittik ve araştırdıgım kadarıyla başarılı bir doktor ama oyle cok konusmayi seven biri degil sorarsan soyluyor..vaadler vermeyi tercih etmedigini dusunuyorum..baska markezede gitmedigim icin karsilastirma yapamiyorum..surekli arastırma galindeoldugum için eksik yada yanlis bisey yapilmadigini goruyorum..zaten labaratuvar cok onemli ve labaratuvari iyi diye biliyorum..yani tek olumsuz tarafı bence az konusması insan her asamayı duymak istıyor..işini dogru yapsın yeterki diyorsan problem olmaz ..
Teşekkür ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun benim 5. denemem 4. denememde kızım oldu 3.5 yaşında şimdi bu defada kızıma kardeş için girdik o meşakkatli yola ben daha önce Şişli memoriale gidiyordum merkez olarak orayı daha çok sevdim ama burda da Cem Bey çok deneyimli ve pozitif bir hekim laboratuvar da iyi daha ne olsun gerisi Takdir-i İlahi Allah bu yolda kimseyi eli boş bırakmasın inşallah
Ben Şişli de 2 defa tedavi gördüm 2011 ve 2012 yıllarında ilk tedavim daha bitmeden eşimle sonuç ne olursa olsun tekrar gerekirse yine buraya gelelim dedik hastanede ekipte çok güven verdi bize bu ataşehire gelme sebebim ise Şişli memorialen sürekli hekim değişikliği geçen yıl tedaviye geleceğiz diye baktım kadrolarına eski ekipten kimse kalmamış neyse bir Dr belirledim gitmek için ama gidemedik bu yıl bir baktım o doktorda yok bu kadar çok sirkülasyon olan bir yerde ekip ruhu olması da biraz zor gibi geldi bana Cem Beyin ününüzde yıllardır duyuyordum zaten teknolojik olarak şartlarda aynıdır diye düşünüp Ataşehir e gitmeye karar verdim hepimizin hakkında hayırlısı olsunİnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Öncelikle evladinizi sağlık ve sıhhatle büyütün. Dediginiz gibi Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin. Şişli memorial hakkinda çok bilgi var. Laboratuvarın iyi olduğuna eminim ancak sistemini hic beğenmedim. Ben ilk denemeden önce karar verebilmek için bir çok doktora gittim. Şişli memoriali yoğunluğunu hiç beğenmedim. Muahayaneyi sanırım asistan bir doktor yaptı ve çok alel acele yapildi, notlar aldı ve gorusme için semra hanıma yönlendirdiler. Ekip halinde çalışıyoruz kararları o alıyor bizler uyguluyoruz dendi. Gorusme genel olarak zaten hiç açıklayıcı geçmedi ama en kötüsü benim tek yumurtaligim olduğunu gorusme de ben söyleyince fark edildi. Buda benim için dikkatsiz olduklarını doktorlar arasında bilgi aktarımında sorunlar olduğunu gösterdi. Tabi bu benim yaşadığım memnun kalan bir çok kişi var. Memorial web sayfasında herseyi şişli ye gore açıklamış sanki ataşehir varmı yokmu pek belli değil. İster istemez acaba o merkezede ayni kalitedemi diye düşünüyorum. Siz ikisinide gormus biri olarak fikriniz nedir?
Ben Şişli de 2 defa tedavi gördüm 2011 ve 2012 yıllarında ilk tedavim daha bitmeden eşimle sonuç ne olursa olsun tekrar gerekirse yine buraya gelelim dedik hastanede ekipte çok güven verdi bize bu ataşehire gelme sebebim ise Şişli memorialen sürekli hekim değişikliği geçen yıl tedaviye geleceğiz diye baktım kadrolarına eski ekipten kimse kalmamış neyse bir Dr belirledim gitmek için ama gidemedik bu yıl bir baktım o doktorda yok bu kadar çok sirkülasyon olan bir yerde ekip ruhu olması da biraz zor gibi geldi bana Cem Beyin ününüzde yıllardır duyuyordum zaten teknolojik olarak şartlarda aynıdır diye düşünüp Ataşehir e gitmeye karar verdim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canim seninde cok bilincli oldugunu yazindan tahmin edebiliyorum ilk basta soyliyeyim cem bey bana gorede az konusuyor ama her zaman isini dogru yapiyordur diye dusundum bu bir ekip işi herseyi o bire bir takip edemez diya düşündüm,çünkü bazen çok yoğun oluyorlar gercekten ama bu denememde daha sakindi hastahane yurt dişindan bile çok hastanın geldigine şahit oldum..ebriyom hiç dondurulmadı çünkü yumurta sayım az oluyor ve ilk iki tedavide saglikli 2 embriyo kaldı ve trasfer oldu ama malesef negatif..bu tedavimde bende kendimce düsünüyordum gene mi 2 embrıyo kalacak acaba diye??ve soru isareti olusuyordu kafamda ..ilk iki trasferim 3 . Gun trasferi idi bu denememde doktor 5 gune goturecegiz dedi iyi kalite gorunen 2 embriyom kalmisti elimzde fakat az once aradi embriyolok bir tanesinin gelisimi durdu ama digeri saglikli dedi trasfer edicez dedi.,hiç embriyo fotografı vermediler ama açikcasi bizde istemedik istedeydik verirlermiydi bilmiyorum..embriyolok opdan 24 saat sonra arayıp bilgi veriyor..önceki denememde 3 gun trasferi oldugu icin 24 saat sonra aradiginda 2 gun sonraki trasfer tarihi ve saatini soyluyordu bu tedavimde ben embriyolaga dedim doktor bey belki genetik tani isteriz demisti diye..doktorla konusup geri donucem dedi ve bu sabah aradi iste bir embriyo kaldi dedi saat 1 de burda olun dedi..tabi embiriyologun 3 gunmu 5 gunmu trasfer konusundan habersiz oldugunu anladim bu sebeple..ben soylemesem 3 gun trasfer edicez diyecekti..tabi oyle olunca yardimcisini aradim biz genetik tani istiyorduk bu sebeple 5 gune gitmesi laximdi Yuz yuze konusmak istiyorum dedim doktor kabul etti gittik embriyolarin bazen neden tutunamafigini kesin bilemiyoruz dedi genetige bu sefer gerek yok bence dedi zaten genetikten gelenlerinde %100 turar dıyemiyoruz dedi..elindede kalan bir embriyo var zaten trasfer edelim diye karar verdik..canim cok uzun oldu yazim ama her zaman bu tedevide cok irdelersem çok stresli geçecek diye akişina bıraktım yani benim bazi seylerı işte embriyo fotografım olmasa bile işlerini dogru yapıyorlardır dıye dusundum ama yanlişmi yaptım bilmiyorum 3 denememde cem beyde yaptım ve bendede her zaman atasehirmi yoksa şişlimi diye kafamda soru olmustu ama şişli topiğindede negatifi gören çok kişi var,o yuzden doktor benim durumu ve öykümü biliyor diye değiştirmedim ama bu da negatif olursa bende yeni bir yol çizmem lazimli yaşim 38 ve zaman harcamaya vaktim yok..Cevapladıgin için teşekkürler. Benimde 3.denemem. ilk iki denemeyi Kadıköy şifa hastanesinde yaptım. Merkezden aslında memnundum. Ancak kendiliğinden hamile kaldım ve dış gebelik oldu. Hastane evime uzak. Bu süreçte hastaneye git gel çok zorlandim. İster istemez kötü bir süreçti. Doktorum aynı zamanda memorial, acıbadem ve Liv ile çalışıyor. Bu sefer merkezi değiştirelim dedik. Cem beyi daha önce duymadım ancak az konuşan doktor bana göre değil. Başından beri aynı doktordayiz. Bilerek degistirmiyorum. Herşeyi açıklıyor. Zor dönemde sabah, akşam, gece yarısı bile ulaştım. Tabiki işini iyi yapması önemli. Bizde benden kaynaklı sorunlar var. Merkezin yaklaşımı nasıl asıl onu merak ediyorum. Yoksa laboratuvar olarak başarısını doktorum sayesinde biliyorum. Kadıköy şifa hastanesine yakın bir başarısı var. Sakıncası yoksa sana bir kaç sorum olacak. Daha önceki tedavilerinde embriyon donduruldumu? Merkez her gün ariyip embriyoları hakkında bilgi veriyor mu? Embriyoların fotoğraflari sana verildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?