Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

canım benim inşallah öyledir dünden beri belim ağrıyor kasıklarımada ateş basıyor, için için bir yanma var sanki, böyle acaip bir basınç var bugün ama daha 4. günü hemen belirti vermez dimi??? kendimi ümitlendirmeyeyim hiç... herkes olumlu düşünüyor inşallah öyle olur annem kanser tedavisi görüyordu dün onun müjdeli haberini aldık sevinçten ağla ağla bir hal oldum... inşallah tutar da ben de anneme müjde verebilirim çoook istiyor çünkü :))) sayı ve hareketlilik işini pek bilemiyorum ne iyi olanlar negatif sonuç almış o yüzden herşeye kendimi hazırladım... zaten çok beklemeyip hemen testimi yapıcam allahtan önümde tüp bebek var bir ay bekleyip hemen tüp bebeğe geçeceğiz cem beye çoook güveniyorum Allah umutlarımızı boş çıkarmasın inşallah. Sen de biran önce başla bence hiç boşa tembellik yapma bak yarın ne olacağını Allah bilir o yüzden bir an önce başla...

Zahmetli dememin sebebi//Anestezi aliyorsun toplamadan sonra agrin oluyor 2 gun surdu benim agrim..sonrasinda 2 tup bebek denememdede karnim cok sisti..ama asilamada bunlarin hicbiri yok..benim komlikasyon olusup kist oldu suan erik kadar buyuk 8 tane kistim var yani basima gelenelere gore ve asilama ve tup bebek yaptiran biri olarak kiyasladim

telefon nuamrami ozelden veriyorum simdi canim,,bebis duruyor sanirim..ctesi doktora gidip kalp atislarini duycaz hersey yolundaysa

Arkadaslar, ister asilama ister tup bebek olsun az yumurta demek daha kaliteli yumurta demek lutfen bunu unutmayin. Sonucta ihtiyacimiz olan kaliteli bir yumurta ve kaliteli bir sperm!

canim az yumurta kaliteli yumurta demek demissin ama cem bey bu sekilde bana bilgi vermemisti.. 2 yumurta toplanip iyi kalite olmayanlar var 30 yumurta toplanip bunlarin icinden 15 tanesi en iyi kalite olanlar var..demisti..az yumurta kalitelinin aksini soylemisti..ve nekadar cok yumurta topalnirsa okdar cok sans artar dedi sebebi icinde 30 yumurta topladilar 20 tanesi dollendi ama bunlarin 5 gune belki iclerinden 3 cikabiliyormus yani blostasit asamasina ama 2 yumurtasi olan kisiyi blostasit yapamiyoruz nedenide 2 si yasamazsa 5 gune kadar ellerinde yumurta kalmiyormus bana b u sekilde aciklama yaptilar

asillamayi biz 2 milyon spermle yapmistik ve sansimiz azdi..adet olmam gereken gunde yine adetimi oldum canim..tek kese gorundu ama c/tesi kalp atislarini dinlemeye gidicez hersey ozman belli olcak canim

Ben yazım bari kimsenin yazmaya nıyetı yok sanırım:))Canım senin profılı ınceledım bır tane cocugu var yazıyor.Senınde tup bebek mı yoksa normal yolla mı oldu merak ettım?Allah bagıslasın bu arada:)

Günaydın arkdaşlar,

Yarın kontrolüm var kalp atışları için..çok tedirginim korkuyorum..cuma günü dua edin lütfen bende sizler için ediyorum :)

Günaydın arkdaşlar,

Yarın kontrolüm var kalp atışları için..çok tedirginim korkuyorum..cuma günü dua edin lütfen bende sizler için ediyorum :)

Tedirgin olma, pıt pıt atıyor kalbi annesi,,,:)))allah yardımcın olsun. Dualarım seninle, suyasemle, zarpdenizle, hepinizden müjdeli gelişmeler duymak istiyorum...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

2 aylık evliydik korunmamıza rağmen oldu :)))) şok geçirmiştim o zamanlar. Çok kolaymış hamile kalmak diye korkumdan doğumdan 40 gün sonra eşimden habersiz gidip spiral taktırmıştım, hatta bana çok kızmıştı öğrendiğinde her halde Allah iyi demedi diyorum bak 3 yıldır olmuyor ((

Günaydın arkdaşlar,

inşallahh, inşallahh bebişin sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına almak nasip eder Allah... bizi hastaneden gelince mutlaka durumdan haberdar et canım hepimiz merakla bekliyoruz her durumda yanındayız bunu bil lütfen...

Bu arada Esmeralda yarın randevun kaçta, bende kontrole gelecem hastaneye, saat:14.30'da ararım seni. belki karşılaşırız.

Tedirgin olma, pıt pıt atıyor kalbi annesi,,,:)))allah yardımcın olsun. Dualarım seninle, suyasemle, zarpdenizle, hepinizden müjdeli gelişmeler duymak istiyorum...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

günaydın canım seninde şu kistlerin geçse de tedavine başlasan artık... sabırızlanıyorum şimdiden :))) ben kah sakinim kah heyecanlanıyorum bugün 6. gün ben 11. gün test yaptırayım diyorum ne dersin? çok mu erken? sen aşılama yaptırmışmıydın daha önce? gittikçe şişiyorum sanki hiç birşey olmuyor üstüme bu ilaçlar iyi ama bu yönleri çok kötü maalesef ( allahtan gonal f ve ovitrelle dışında başka birşey kullanmadım, progesteran desteği vermedi doktor. yoksa iyice beter olurdum eğerbu ay olmazsa sıkı bir diyete girip tüp bebeğe başlayana kadar en azından vücudum şişlikleri tölere edecek hadar zayıflayım istiyorum..

Canım o şişlikler bişey değil, geçer, hiç ilaç alamamamıza rağmen adet döneminden öncede şişiyoruz ona bakarssan, ama geçiyor. Biz aşılama denemeden direl tüp bebek olsun dedik. Aslında belki denenebilirdi ama aşılamada başarı bizim için %7 olduğundan direk tüp bebek olsun dedik. kis oluncada bu ay biz kendimiz denedik.
Dediğin gibi umarım kist geçmiştir ve bu ay başlarız. Yarın muayeneye gidecem, bikaç gündür kaşıntı ve akıntı var(kokusuz, beyaz renkte) onu soracam, başlamadan halldelim sorun neyse.

yaa ne güzel aynı hastaneye ve doktora gisiyor oluşumuz :))) belki birgün ben de sizinle aynı güne denk gelirim :))
Bu arada bence sabırlı ol az daha bekle burdan yaz öyle deşarj olmaya çalış, hergün yazarım ben sana...böylece geçirelim.zamanı olur mu?:))))yani test yapma hemen.

Son düzenleme:
bu arada bence sabırlı ol az daha bekle burdan yaz öyle deşarj olmaya çalış, hergün yazarım ben sana...böylece geçirelim.zamanı olur mu?:))))yani test yapma hemen.

canım yaaa çok sağol... Bekleyebildiğim kadar bekleyim ozaman, zaten hastaneye gidip kan vermek, sonucu almak... Kafamda canlandırdıkça ayrı bir tramva yaşıyorum. Beni en çok strese sokan şey bu aslında... Bakalım haftaya psikolojim rahat olursa pazartesiye kadar beklerim belkide inşallah :))) benim yinde de sağım solum belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…