- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Arkadaslar Gunaydin
Sevgili Tugdemsu'nun yazdigi gibi transferim Pazar gunu yapildi. Umarim embriyolarim halen benimledir ve tutunmuslardir. 3 Aralik'ta gebelik testi yapacagiz.
Herasles, bu tedavinin her bir asamasinda birseyler yapman gerekecek. Yumurta toplama (OPU) da anestezi altinda toplanacak, dolayisiyla sen hissemeyeceksin. Memorial'da lokal yada tam anesteziyi sordular kesinlikle tam anesteziyi tercih etmeni oneririm. OPU'dan sonra eger cok yumurta toplandiysa agrin oluyor ama bu kisilerin agriya dayaniklilik derecesine gore de degisebiliyor. Bazen 2-3 yumurta toplandiginda bile aci hissedenler var bazilari da hic bir seyim yok diyor. OPU'nun ertesi gunu sana telefonla embriyolarin hakkinda bilgi veriyorlar, sonraki bilgi verme tarihini de acikliyorlar.
Zarpdeniz canım inşallah embriyoların sana sıkı sıkı tutunurlar:)3 aralıkta mucizenin seninle olduğunu öğrenirsin:)
Canım valla anesteziden de korkuyorum acıkcası.Ama alacağız mecbur :26:
Insallah cok agrım olmaz cunku rahım fılmınde cok acı cekmıstım anestezısız yapmıslardı da.Umarım hepımız hayırlı haberler alırız.
canım o zaman bnm için daha iyi,bu arada bence senin aşılaman tutacak çünkü eşinin s.sayısı ve hareketliliği çok güzel:)
işlemden yana korkum yok da bn bi başlayamadım tedaviye:)başlayabilsem tam süper olack
cnm boşboş bekliyorum işte daha başlayamadım aşılamaya falan:)inş tedavi sürecin kolay olur ve meleğin gelir,şuan sanırım suyasem vezarpdenizin sonucu bekliyor,cnm inş seninde embriyocukların tutunmuştur:)
Allah'a emanet olun kızlarr
Esmeralda selam canım
Yumurta toplama ıslemı zahmetlı demıssın ya merak ettım daha hıc tup bebek denememıs bırı olarak.
Toplama ıslemı sonrası cok mu agrın fılan oluyor canım bılgı verebılırmısın?
arkadaşlar merhaba,
ben heyecanla adet günümü bekliyorum. onun dışındada sizleri burdan takip ediyorum. Suyasem umarım aşılaman tutar canım. dualarım senınle. esmeralda iyisin değilmi? bebiş olması gereken yerde,,sapasağlam duruyor değil mi? Zarp Deniz internete giremiyor. Transferi yapıldı pazar günü. şuanda dinleniyor. Seninle konuşmak istiyordu.özelden bana numaranı verebilir misin? bende ararım seni. biraz bilgi alırım.
Turkuaz seden ne haber? Atladığım kimse kaldıysa tekrar dönüp yazarım :)
Arkadaslar, ister asilama ister tup bebek olsun az yumurta demek daha kaliteli yumurta demek lutfen bunu unutmayin. Sonucta ihtiyacimiz olan kaliteli bir yumurta ve kaliteli bir sperm!
ah be canım keşke ne çok isterdim...inşallah içine doğru doğuyordur. Benim sağda tek yumurtam vardı solda 3-4 tane vardı. Sağdaki tek olan 18 mm iken soldakilerin en büyüğü 14 mm idi doktorda o tek yumurtayı baz alarak aşılamanın gününü belirledi. Diğer yumurtalar da büyümekte olduğu için aşılamadan sonraki 3 gün ilişki verdi. Olasılığı artırmış oluruz dedi. Artık allahtan hayırlısını diliyorum. Inşallah allah hepimizin yüzüne bakar sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Senin adetin aşılamadan sonra kaçıncı gün gelmişti. Bebeğini görebildin mi? Ikiz olma ihtimali var mı acaba?? :)))
telefon nuamrami ozelden veriyorum simdi canim,,bebis duruyor sanirim..ctesi doktora gidip kalp atislarini duycaz hersey yolundaysa
Günaydın arkdaşlar,
Yarın kontrolüm var kalp atışları için..çok tedirginim korkuyorum..cuma günü dua edin lütfen bende sizler için ediyorum :)
Ben yazım bari kimsenin yazmaya nıyetı yok sanırım:))Canım senin profılı ınceledım bır tane cocugu var yazıyor.Senınde tup bebek mı yoksa normal yolla mı oldu merak ettım?Allah bagıslasın bu arada:)
Günaydın arkdaşlar,
Yarın kontrolüm var kalp atışları için..çok tedirginim korkuyorum..cuma günü dua edin lütfen bende sizler için ediyorum :)
Tedirgin olma, pıt pıt atıyor kalbi annesi,,,:)))allah yardımcın olsun. Dualarım seninle, suyasemle, zarpdenizle, hepinizden müjdeli gelişmeler duymak istiyorum...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Bu arada Esmeralda yarın randevun kaçta, bende kontrole gelecem hastaneye, saat:14.30'da ararım seni. belki karşılaşırız.
günaydın canım seninde şu kistlerin geçse de tedavine başlasan artık... sabırızlanıyorum şimdiden :))) ben kah sakinim kah heyecanlanıyorum bugün 6. gün ben 11. gün test yaptırayım diyorum ne dersin? çok mu erken? sen aşılama yaptırmışmıydın daha önce? gittikçe şişiyorum sanki hiç birşey olmuyor üstüme bu ilaçlar iyi ama bu yönleri çok kötü maalesef( allahtan gonal f ve ovitrelle dışında başka birşey kullanmadım, progesteran desteği vermedi doktor. yoksa iyice beter olurdum eğerbu ay olmazsa sıkı bir diyete girip tüp bebeğe başlayana kadar en azından vücudum şişlikleri tölere edecek hadar zayıflayım istiyorum..
Bu arada bence sabırlı ol az daha bekle burdan yaz öyle deşarj olmaya çalış, hergün yazarım ben sana...böylece geçirelim.zamanı olur mu?:))))yani test yapma hemen.yaa ne güzel aynı hastaneye ve doktora gisiyor oluşumuz :))) belki birgün ben de sizinle aynı güne denk gelirim :))
bu arada bence sabırlı ol az daha bekle burdan yaz öyle deşarj olmaya çalış, hergün yazarım ben sana...böylece geçirelim.zamanı olur mu?:))))yani test yapma hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?