Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

ayy inşallah düzelmeye başlamıştır. Regl tarihin nezaman senin nekadarlık bir süreç var önünde?

inşallah canım, regl tarihim 4 aralık. Fazla kalmadı aslında umarım sorun yoktur..dualarınız esirgemeyen nolur:)

regl tarihimiz aynı gün :) inşallah sorunsuz geçer bu günler kistin için doktor ne verdi? önceki reglin nasıl olmuştu? Ilaçlar mı kist yaptı

canım o şişlikler hamile kalırsan 1 ay daha devam edecek benim öyle oldu..aşılamadada 10 gün test yaptırırsan öğrenebilirsin canım

regl tarihimiz aynı gün :) inşallah sorunsuz geçer bu günler kistin için doktor ne verdi? önceki reglin nasıl olmuştu? Ilaçlar mı kist yaptı

ilaç vermedi doktor, biliyosun ben ondan öncede polip operasyonu oldum üzerine adet gördüm, bi problem yaşamadım. Her vucut kist yaparmış, kendiliğinden de geçermiş, tabiki onlar biliyor kalıcı olanı olmayanı...Bana kendiliğinden geçer ilaç vermicem dedi. hiç bişey kullanmıyorum. Zaten tüp bebek te ilk kontrol vajinal yoldan yapılıyormuş,rahimde herhangi bir sorun var mı diye? banada yapıldı ve kist göründü, o yüzden başlayamadık. Ben bu olasılığı hiç düşünmemiştim. Orada kalakaldım çok moralim bozuldu. o yüzden şimdi ilk aşama olarak allahım hayırlısıyla tedavime başlayabileyim diye dua ediyorum, düşünsene stres 1 iken 2 oldu, tüpbebek tutacakmı ya ....gelmeden... acaba bu ay başlayabilecek miyim?? diye oldu...

Tuğdemsu sanırım mantar oldun..Bendede aynı şikayt vardı..Kokusuz akıntı beyaz,ilişkiye girince yanma,ve kaşıntı vardı,Doktor kültür yaptı mantar olmuşum..seninde sanrım öyle doktor fitil ve hap vericek geçiyor hemen

Olsun da şişliklere razıyım ben :)) tuğdemsu da bekle diyor, bakalım dayana bilirsem beklerim o zamanki ruh halime bağlı canım. Sen bize durumunu yazmayı unutma sakın tamammı? 10. Gün yaparsam sonucun kaç civarı olması gerekir acaba?

bak canım tüp bebeğe eninde sonunda başlayacaksın öyle düşün her şerde bir hayır vardır belki fizyolojin açısından bu zaman dilimi önemli ne biliyorsun? Bende de önceki yıllarda 4 cm lik kist olmuştu adete 1 hafta kala smear için gittiğimde görmüştük. Adeten sonra gittiğimde geçmişti. Bazen olabiliyormuş. Stres yapma hormonlarını etkilersin sonra bebişine er yada geç kavuşacaksın nasılsa böyle düşün pozitif olmaya çalış hep..

Esmeralda canım ne yaptın geldinizmi? Seni çok merak ediyorum inşallah bize güzel haberler verebilirsin...

günaydın kızlar... dün halimi görseydiniz çok gülerdiniz ben ikinizin de doktor randevunuzu dün sanıyordum, haber de gelmeyince meraktan hop oturdum hop kalktım, aklıma neler geldi :))) Esmeraldacım sana hep dua ettim, Tuğdemsu senin de kontrolün vardı ya ben de onu merak ettim neoldu diye :) ben iş yerinden de internete girebiliyorum bugün de çalışıyorum. benden haberlerinizi esirgemeyin. hepinizi öpüyorum...

merhaba arkadaşlar;
ataşehir memorial de transferden sonra konaklayabileceğimiz bir misafirhane var mı acaba bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar;
ataşehir memorial de transferden sonra konaklayabileceğimiz bir misafirhane var mı acaba bilgisi olan var mı?
canım sen istanbul dışından mı geliyorsun, bildiğim kadarı ile yok ama telefonla sorabilirsin istersen internetten telefonuna bakabilirsin, eğer yoksa yakınlarda birsürü otel var.

bugun kalp atıslairını duyduk...Cok mutluyum..doktor bızede dınlettı....Darısı Zarpdeniz, Tugdemsu .Suyasem. herasles Suan dua edıyoum ınsallah bu anları allah sızede nasıp eder.

Kontolden geldık bebegısın kalp atıslaını duyduk...cok sevındık...Tugdemsu. zarpdenız . suyasem . herasles hepınız ıcın dua ettım kalp atıslaını duyarken cok farklı bı duygu herzamanda dua edıcem...hepınızı cok sevıyoum ılgınız merak etmenız dusunmenızle yanımda oldugunuzu herzaman hıssettıirdınız...hepınız cok sagolun....sımdı sıira sızde hepınızın mutlu haberleını alıız ınsallah

canım benim okadar merakla bekliyordum ki bunu duyduğuma çooook sevindim... şu an gözlerim doldu sevinçten... Senin için hep dua ettim canım. Sen de bize ediyorsun allah bin kere razı olsun, bebeğini sana ve ailene bağışlasın bak artık herşey yoluna girdi bundan sonra mutluluğun tadını çıkarma zamanı bizde seni çok seviyoruz. Seni gördüğüm zamanki gözlerindeki heyecanı hatırladım şimdi bir tuhaf oldum, o gün transfere geldiğinizde nereden bilirdim seninle burada konuşacağımızı bunları yaşayacağımızı sen artık bir annesin allah sana dünyanın en güzel duygusunu bahşetti kucağına aldığın an bunu daha iyi anlayacaksın canım ... Allah bu duygudan bütün mahrum kalanlara nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…