Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

canım sen istanbul dışından mı geliyorsun, bildiğim kadarı ile yok ama telefonla sorabilirsin istersen internetten telefonuna bakabilirsin, eğer yoksa yakınlarda birsürü otel var.

istanbul içindenim ancak bir gece arabaya binmeden konaklamanın iyi olacağını düşünüyorum...

canımmm çok sevindm, merakla saatini bekledim.(gerçi ben biliyordum iyi şeyler olacağını,,hep iyiyi çağırdırk iyi oldu gördün mü??? Aradım seni ama duymadın sanırım. Çok mutlu oldum bu haber sanırım hepimize iyi geldi...Sanki burada paylaştığımız bukadar şeyle bu bebekler hepimizinmiş gibi geliyor,,,eeee,,kolay değil teyze oluyoruz :))darısı sağa salim doğumuna inşallah...

bu arada bizde seni çok seviyoruz,,:)Hamile insanların duaları daha çabuk kabul olurmuş, o yüzden bekliyoruz dualarını:))

arkadaşlarım, kontrole gittim, Cem Bey o kadr yoğundu ki, arzu dediki, istersen kontrolünü Arzu hanım yapsın, zaten o da ekipte olduğu için. Bende sadece kaşıntı ve kistin durumu için gitmiştim biliyorsunuz, Kist kaybolmaya başlamış, :))))Çok sevindim..kaşıntım içinden 2 gündür fitil le rahatladım, fulcon kapsul verdi bi tane, onu içtim. Haftaya allah izin veririse başlıyoruz. Eğer herşey yolunda giderse. Bu arada Arzu Hanım çok tatlı bir doktor. Çok güldüler bana,,,haftaya kadar bi daha kist olmaz dimi diye soruverdim bi anda?:)))olmaz merak etme dedi,,,inşallah olmaz yani,,,(yada herhangi başka bişey olmasında)

merhaba arkadaşlar;
ataşehir memorial de transferden sonra konaklayabileceğimiz bir misafirhane var mı acaba bilgisi olan var mı?

Merhabalar,
Zübeyde Hanım Öğretmen evi var, Orda kalabilirsiniz sanırım. Hastanenin hemen arkasında, yürümeyle 3 dakikada hastanedesin.Zübeyde Hanım Öğretmen evi.

Canım benim yaa nasıl duygulandım bende iyi haberler alınca ınsana gercekten moral oluyor:)Dualar etmenede cok sevındım bızler ıcın.Hayırlısı ıle bızde 6 aralık pazartesı gunu Istanbuldayız ve kesınlıkle atasehırde baslayacagız tedavıye.Insallah Cem bey herseyle ılgılenır gercı tugdemsu Cem bey cok yogundu Arzu hanım bızımle ılgılendı demıs ama bakalım ben ısrar etmeyı dusunuyorum Cem beye taaa Adanalardan gelıyoruz o kadar naz yapalım barıSenın her zaman yanındayız ınsallah Istanbul a geldıgımızde de esımle bır aksam cayınızı ıcemeye de gelırız tanısmıs oluruz yuzyuze:)))

Tugdemsu selam sanırım onlınesın suan :) Cem bey ıcın cok yogun demıssın gozum korktu valla ya senınle aynı hafta baslıyoruz bızde tedavıye.Ve Adana dan gelecegız ınsallah sıkıntı yasamayız.

Slm Herasles,
bizde allah izin verirse 5-6 aralıkta başlıyoruz inş. Arzu Hanım da çok tatlı bir doktor. Benim Sadece kontrol olduğu için Arzu hanım ilgilendi. Diğer herşeyimizi Cem Bey biliyor zaten. Eşim ve biz beğeniyoruz onun doktorluğunu. O yüzden Umarım en kısa sürede muhtemelen aynı dönemlerde güzel haberlerle kutlarız bebekleri :))

Tugdemsu selam sanırım onlınesın suan :) Cem bey ıcın cok yogun demıssın gozum korktu valla ya senınle aynı hafta baslıyoruz bızde tedavıye.Ve Adana dan gelecegız ınsallah sıkıntı yasamayız.

evet canım hiç gözünü korkutma, çünkü herkes şini gayet iyi yapıyor bence. Ben son dakika randevu aldım, Arzu var Cem beyn asistanı,,(doktor Arzu değil)saolsun beni araya sıkıştırdı ama bekletebilirim dedi. Bende tüp bebek bölümünün çok yoğun olduğunu bildiğm için hazırlıklıydm zaten. sonra Arzuyu göremedim bile beni cepten aradı, seni Arzu muayene etse olur mu zaten sadece kaşıntın ve kistin durumu için gelmiştin dedi(o yoğunlukta sıkıntımı bilmeside güzel)bende olur sorun değil dedim. Zaten geçen ay polip operasyonu olduğumda da Tolga bey kontrole gelemedi Arzu hanım geldi, Çok sevimlii bir bayan.
Bende onu tanıdığım için muayenemi yaptırdım. O yüzden bunu sıkıntı yapma. Herkes çok güzel çalışıyor.

canim cok sagol iyi dileklerin icin...nezman ezan okunsa dua ediyorum

canim biz 12de gittik tam 2 saat cem beyi bekledik kustum cok midem bulaniyor cevapsiz aramani gordum sonradan ama inan konusunca bile midem kotu oluyor duzeliyim ole ararim dedim sonrada hastaneye gittik cem bey test verdi 6 tane filan hastaneden aksam ustu ciktik..beslenme yetersizligine bagli idrarda keton denilen sey pozitif cikti internetden baktim idrarda keton cikinca hastanede serum verilmesi gerekirmis ama daha sonuclarimizi hic doktora gostermedik..ne olcagini bilmiyoruz cok yogundu anliycagin aksama kadar bole gecti

canim kistin kuculmus bak ne guzel... ben sana dedim bak her ay mantar gibi olunca flucan fitil geciriyor :) haftaya basliyorsun cok guzel hadi bakalim

Arkadaslar Gunaydin

Tugdemsu, senin ve esinin sicak ilgisi ve dostlugu icin oncelikle cokkkkkkkkk tesekkur ediyorum canim. Kistinin gittigine sevindim artik baslamaya hazirsiniz. Umarim ilk denemede basariyi yakalarsiniz, sizin icin duaciyim. Ikizlerinizi bekliyoruz.

Esmeralda,
kalp atislarini duydugunuza cok sevindim, bulunatilarin 12.haftaya kadar devam edebilecegini ondan sonra ya azalip yada kesilecegini bir kac yerde okumustum ama kisiden kisiye farklilik gosteren bir durum umarim seni cok zorlamaz. Tuzlu kraker yemek onerilenler arasinda.

Herasles,
simdiden hayirlı ve ugurlu olsun. Istanbul'a sehir disindan geldiginizi ve sinirli vaktiniz oldugunu mutlaka bildirin.

Ben beklemedeyim. Her gun degisik fikirler ve duygular icerisine giriyorum ama simdiye kadar zaten embriyolarim ya tuttu yada beni biraktilar. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Sevgiler hepinize...

Canım İyi olmana çok sevindim, Unutma sinerji yapıyoruz,,,olumlu düşünüyoruz ve olumlu sonuç alıyoruz,,,Şunun şurasında kaç gün kaldı ki?bizim yoldalar inşallah...

Eşiminde çok selamı var, yazdıklarını okudu,,,ve dediki '''inşallah tutmuştur yaaa''''

Öpüyoruz seni

Tugdemsu, guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, sagolun arkadaslar.:13:

Esmeralda, 3 Aralik test gunum. Acaba 1 Aralik'ta mi yapsam diye dusunuyorum, sen evde gebelik kit'leri ile yapmis miydin?:26:

Slm Herasles,
bizde allah izin verirse 5-6 aralıkta başlıyoruz inş. Arzu Hanım da çok tatlı bir doktor. Benim Sadece kontrol olduğu için Arzu hanım ilgilendi. Diğer herşeyimizi Cem Bey biliyor zaten. Eşim ve biz beğeniyoruz onun doktorluğunu. O yüzden Umarım en kısa sürede muhtemelen aynı dönemlerde güzel haberlerle kutlarız bebekleri :)) .

Canım valla ne guzel olur ınsallah hepımız guzel haberler alacagız ıcıme oyle doguyor ama kısmet tabı.Mutlaka karsılasırız o zaman hastanede senınle.Sen ve esmeraldanın verdıgı referans ıle hastane ve doktordan memnun kalacagımı zannedıyorum.Tesekkurler yardımlarınız ıcın.Bıde sen kıst olustu demıssın sanırım onun gecmesını beklemıssın ya merak ettım.Uzun protokol ıle mı basladın kısamı basladın kıst olustu?Bıde neden olurmus kıst acaba bız sımdı herseyı ayarlayıp gelıyoruz kıst olustu tedavıyı ertlemelıyız fılan derse hapı yutarız valla onun ıcın sordum canım.Optum

Herasles, simdiden hayirlı ve ugurlu olsun. Istanbul'a sehir disindan geldiginizi ve sinirli vaktiniz oldugunu mutlaka bildirin.
Ben beklemedeyim. Her gun degisik fikirler ve duygular icerisine giriyorum ama simdiye kadar zaten embriyolarim ya tuttu yada beni biraktilar. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Zarpdenız canım benım ınsallah hayırlı haberını alırız senın yenı gun yenı umut oyle degıl mı?Sakın kotuyu dusunme tesekkur ederım canım yardımın ıcın de mutlaka belırtecegım Adana dan geldık dıye.

Canım, Ben protokol kısmını bilmiyorum sadece normal bi şeklide adet günümü bekledik, adet günüm gelince haber verdim 2.günü sabah için randevu verdler. Her tüp bebek başlamadan önce mutlaka vajinal kontrol yapılıyor. herşey yolunda mı diye. O sırada sol yumurtalığımda kist gördü. Ben öylece kalakaldım. Bu aşamayı hiç düşünmemiştik, her bayanda adet dönemlerinde rastlanırmış. İlaç vermedi geçmesini bekleyelim dedi. Cumartesi gittim küçülmüş. Allah izin veririse, başka bir aksilikte çıkmazsa adetimde başlıcaz bu defa.

Bak bence sen ne yap biliyor musun? Adet olduğunda zaten ikinci yada 3.günü burda olmanı isticekler. Ben adetimi akşam üstü 16:30 gibi oldum o günü ilk gün saymadılar. ertesi gün 1.gün sayıldı 2.gün de gittim kontrole. Bunları yazıyorum çünkü ben çok panik bir insanım bu konularda :2:

O yüzden sende bilmiyor olabilirsin die söylüyorum. Sen adetin ilk günü ararsın arzu hanımı. O sana randevu veririr. Ve bu sırada sen orda bir doktora git kontrol ol...Benden sana tavsiye!!kesin olacak diye bişey yokmuş ama bu tamamen vucutla alakalı. Sen bişey yapamıyorsun. Hayalkırıklığı yaşadım sen yaşa istemem. Ama yine diyorum her ay olmazmış ama her bayanda olabiliyor muş.? Cep numarını yaz konuşalım. Ben mesaj atmaya hak kazanamdım yazamıyorum o yüzden.
Sen özelden yaz bana canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…