canım sen istanbul dışından mı geliyorsun, bildiğim kadarı ile yok ama telefonla sorabilirsin istersen internetten telefonuna bakabilirsin, eğer yoksa yakınlarda birsürü otel var.
Kontolden geldık bebegısın kalp atıslaını duyduk...cok sevındık...Tugdemsu. zarpdenız . suyasem . herasles hepınız ıcın dua ettım kalp atıslaını duyarken cok farklı bı duygu herzamanda dua edıcem...hepınızı cok sevıyoum ılgınız merak etmenız dusunmenızle yanımda oldugunuzu herzaman hıssettıirdınız...hepınız cok sagolun....sımdı sıira sızde hepınızın mutlu haberleını alıız ınsallah
merhaba arkadaşlar;
ataşehir memorial de transferden sonra konaklayabileceğimiz bir misafirhane var mı acaba bilgisi olan var mı?
Kontolden geldık bebegısın kalp atıslaını duyduk...cok sevındık...Tugdemsu. zarpdenız . suyasem . herasles hepınız ıcın dua ettım kalp atıslaını duyarken cok farklı bı duygu herzamanda dua edıcem...hepınızı cok sevıyoum ılgınız merak etmenız dusunmenızle yanımda oldugunuzu herzaman hıssettıirdınız...hepınız cok sagolun....sımdı sıira sızde hepınızın mutlu haberleını alıız ınsallah
arkadaşlarım, kontrole gittim, Cem Bey o kadr yoğundu ki, arzu dediki, istersen kontrolünü Arzu hanım yapsın, zaten o da ekipte olduğu için. Bende sadece kaşıntı ve kistin durumu için gitmiştim biliyorsunuz, Kist kaybolmaya başlamış, :))))Çok sevindim..kaşıntım içinden 2 gündür fitil le rahatladım, fulcon kapsul verdi bi tane, onu içtim. Haftaya allah izin veririse başlıyoruz. Eğer herşey yolunda giderse. Bu arada Arzu Hanım çok tatlı bir doktor. Çok güldüler bana,,,haftaya kadar bi daha kist olmaz dimi diye soruverdim bi anda?:)))olmaz merak etme dedi,,,inşallah olmaz yani,,,(yada herhangi başka bişey olmasında)
Canım benim yaa nasıl duygulandım bende iyi haberler alınca ınsana gercekten moral oluyor:)Dualar etmenede cok sevındım bızler ıcın.Hayırlısı ıle bızde 6 aralık pazartesı gunu Istanbuldayız ve kesınlıkle atasehırde baslayacagız tedavıye.Insallah Cem bey herseyle ılgılenır gercı tugdemsu Cem bey cok yogundu Arzu hanım bızımle ılgılendı demıs ama bakalım ben ısrar etmeyı dusunuyorum Cem beye taaa Adanalardan gelıyoruz o kadar naz yapalım barıSenın her zaman yanındayız ınsallah Istanbul a geldıgımızde de esımle bır aksam cayınızı ıcemeye de gelırız tanısmıs oluruz yuzyuze:)))
Tugdemsu selam sanırım onlınesın suan :) Cem bey ıcın cok yogun demıssın gozum korktu valla ya senınle aynı hafta baslıyoruz bızde tedavıye.Ve Adana dan gelecegız ınsallah sıkıntı yasamayız.
canım benim okadar merakla bekliyordum ki bunu duyduğuma çooook sevindim... şu an gözlerim doldu sevinçten... Senin için hep dua ettim canım. Sen de bize ediyorsun allah bin kere razı olsun, bebeğini sana ve ailene bağışlasın bak artık herşey yoluna girdi bundan sonra mutluluğun tadını çıkarma zamanı bizde seni çok seviyoruz. Seni gördüğüm zamanki gözlerindeki heyecanı hatırladım şimdi bir tuhaf oldum, o gün transfere geldiğinizde nereden bilirdim seninle burada konuşacağımızı bunları yaşayacağımızı sen artık bir annesin allah sana dünyanın en güzel duygusunu bahşetti kucağına aldığın an bunu daha iyi anlayacaksın canım ... Allah bu duygudan bütün mahrum kalanlara nasip etsin inşallah...
canımmm çok sevindm, merakla saatini bekledim.(gerçi ben biliyordum iyi şeyler olacağını,,hep iyiyi çağırdırk iyi oldu gördün mü??? Aradım seni ama duymadın sanırım. Çok mutlu oldum bu haber sanırım hepimize iyi geldi...Sanki burada paylaştığımız bukadar şeyle bu bebekler hepimizinmiş gibi geliyor,,,eeee,,kolay değil teyze oluyoruz :))darısı sağa salim doğumuna inşallah...
arkadaşlarım, kontrole gittim, Cem Bey o kadr yoğundu ki, arzu dediki, istersen kontrolünü Arzu hanım yapsın, zaten o da ekipte olduğu için. Bende sadece kaşıntı ve kistin durumu için gitmiştim biliyorsunuz, Kist kaybolmaya başlamış, :))))Çok sevindim..kaşıntım içinden 2 gündür fitil le rahatladım, fulcon kapsul verdi bi tane, onu içtim. Haftaya allah izin veririse başlıyoruz. Eğer herşey yolunda giderse. Bu arada Arzu Hanım çok tatlı bir doktor. Çok güldüler bana,,,haftaya kadar bi daha kist olmaz dimi diye soruverdim bi anda?:)))olmaz merak etme dedi,,,inşallah olmaz yani,,,(yada herhangi başka bişey olmasında)
Canım benim yaa nasıl duygulandım bende iyi haberler alınca ınsana gercekten moral oluyor:)Dualar etmenede cok sevındım bızler ıcın.Hayırlısı ıle bızde 6 aralık pazartesı gunu Istanbuldayız ve kesınlıkle atasehırde baslayacagız tedavıye.Insallah Cem bey herseyle ılgılenır gercı tugdemsu Cem bey cok yogundu Arzu hanım bızımle ılgılendı demıs ama bakalım ben ısrar etmeyı dusunuyorum Cem beye taaa Adanalardan gelıyoruz o kadar naz yapalım barıSenın her zaman yanındayız ınsallah Istanbul a geldıgımızde de esımle bır aksam cayınızı ıcemeye de gelırız tanısmıs oluruz yuzyuze:)))[/QU
sen zaten telefon acip gelmeden sekreter arzuya soylersin adanadan geliyoruz diye en azindan ona gore cem beyin programina alir seni...tab' gelince gorusuruz insallah cayimizi icmeye bekleriz
Arkadaslar Gunaydin
Tugdemsu, senin ve esinin sicak ilgisi ve dostlugu icin oncelikle cokkkkkkkkk tesekkur ediyorum canim. Kistinin gittigine sevindim artik baslamaya hazirsiniz. Umarim ilk denemede basariyi yakalarsiniz, sizin icin duaciyim. Ikizlerinizi bekliyoruz.
Esmeralda, kalp atislarini duydugunuza cok sevindim, bulunatilarin 12.haftaya kadar devam edebilecegini ondan sonra ya azalip yada kesilecegini bir kac yerde okumustum ama kisiden kisiye farklilik gosteren bir durum umarim seni cok zorlamaz. Tuzlu kraker yemek onerilenler arasinda.
Herasles, simdiden hayirlı ve ugurlu olsun. Istanbul'a sehir disindan geldiginizi ve sinirli vaktiniz oldugunu mutlaka bildirin.
Ben beklemedeyim. Her gun degisik fikirler ve duygular icerisine giriyorum ama simdiye kadar zaten embriyolarim ya tuttu yada beni biraktilar. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Sevgiler hepinize...
Slm Herasles,
bizde allah izin verirse 5-6 aralıkta başlıyoruz inş. Arzu Hanım da çok tatlı bir doktor. Benim Sadece kontrol olduğu için Arzu hanım ilgilendi. Diğer herşeyimizi Cem Bey biliyor zaten. Eşim ve biz beğeniyoruz onun doktorluğunu. O yüzden Umarım en kısa sürede muhtemelen aynı dönemlerde güzel haberlerle kutlarız bebekleri :)) .
Canım valla ne guzel olur ınsallah hepımız guzel haberler alacagız ıcıme oyle doguyor ama kısmet tabı.Mutlaka karsılasırız o zaman hastanede senınle.Sen ve esmeraldanın verdıgı referans ıle hastane ve doktordan memnun kalacagımı zannedıyorum.Tesekkurler yardımlarınız ıcın.Bıde sen kıst olustu demıssın sanırım onun gecmesını beklemıssın ya merak ettım.Uzun protokol ıle mı basladın kısamı basladın kıst olustu?Bıde neden olurmus kıst acaba bız sımdı herseyı ayarlayıp gelıyoruz kıst olustu tedavıyı ertlemelıyız fılan derse hapı yutarız valla onun ıcın sordum canım.Optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?