Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Tugdemsu, guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, sagolun arkadaslar.:13:

Esmeralda, 3 Aralik test gunum. Acaba 1 Aralik'ta mi yapsam diye dusunuyorum, sen evde gebelik kit'leri ile yapmis miydin?:26:

ben yapmam gereken test gunumden 3gun once yapmistim degerimde kanda yuksek cikmisti...evde idrarda yaptigimda cikmamisti..kanda yaparsan cikar

ben yapmam gereken test gunumden 3gun once yapmistim degerimde kanda yuksek cikmisti...evde idrarda yaptigimda cikmamisti..kanda yaparsan cikar
merhaba canım ben yokken iyi kaynatmışsınız :)) kandaki değerin kaçtı da gebelik testinde çıkmadı canım hangi marka ile yapmıştın?

tuğdemsu canım benim olumlu gelişmeler olacağına inanıyordum... bak hepimiz pozitif düşünüyoruz iyi şeyler oluyor. sonunda başlayacaksın çoook güzel ikinci haber oldu benim için. beni sorarsanız ben test falan yapmaktan vazgeçim. cumartesi akşam eşimle konuştuk biraz test yapmaktan vazgeçtim. düşündükçe test yapma fikri bile beni okadar strese sokuyor ki 3 yıldır her ay, hatta bazen ayda 3 kere falan kah idrar kah kan testi yapardım hep negatif görmekten bu bende tramva etkisi yaratıyor artık. o yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğim adetim gelmezse salı günü falan yaptıracağım. böylece üzerimden bir yük kalktı sanki şimdi daha mutlu ve iyi hisediyorum kendimi...

Selam güzellerrrrr

Esmeralda öncelikle seni kaocaman tebrik ediyorum bebeişin kalp atışını duymuşsun veeee 9 ay sonrada kucağına Allah'ın izni ile alacaksın

Zarpdeniz Seninde güzel haberlerini duyacağımıza ben canı yürekten inanıyorum güzel heberlerini dualarımızla birlikte bekliyoruz teyze olmaya alıştık artık yeni müjdemizi de isterizzz

Aşılama yaptıranlar yeni tedaviye başlayanlar tüm anne adayları müjdelerinizi bekliyorum hadi bol bol müjde alalım ki umudumuz hep yeşil kalsın

ee kimseler uğramamış buralara herkez iyidir umarımmm benim işler biraz yoğun çok sık girip bakamıyorum işlerden çıldır geldi de biraz mola verdim
biz bayramda fas'a gitmiştik orda şifalı bitkiler çok meşhurmuş çok fazla kişiden duymuştum gitmişken uğramadan edemedik tabi okadar çok çeşitli onlar ilaç diyorlar karışımları varki hepsini dinlerken biraz beynim aktı şahsen :))) Amaaaaaaaaaaa asıl önemli olanıııı adam Önce Allahın izni sonra bu ilaç bebek için birebir dediği bir kavanoza yapışmış buldum kendimi Valla bilmiyorum işte tadı iğrenç ama hergün bir kaşık yemeye başladım ben bi deniyim faydası olursa ki inşalllaaahhhh olur sizlere de getirtiriz :))))

ben de işten fırsat buldukça girebiliyorum canım ama hafta içi herkes genelde akşamları girebiliyor galiba. Hadi bakalım hiç olmazsa inancının etkisi bile ilaç etkinin yerine geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Valla bu yolda herhalde denemediğimiz kalmamıştır :)) ben eşime ne keçi boynuzları, arı sütü, polen, e vitamini, çinko...vs yedirip durdum geçen sene. Etkisi oldu mu allah bilir artık. Kendime stres mi oluyorum diye melissa çayı yapıyodum her akşam, şimdi hatırladıkça gülmek geliyor içimden )) elbet bu uğraşlarımızın karşılığını alacağız.

hearlescim inşallah sorunsuz başlarsın. şimdiden kararınız hayırlı olsun :)) cem bey yoğun evet ama alınan randevulara sadece bazen gecikmeli girmene neden oluyor bu o da genelde haftasonları oluyor. ama inan bütün iyi doktorların durumu aynı burada.. benim eski doktorum da öyleydi maalesef.. bu sakın gözünü korkutmasın inancın tam olsun..

kızlarr çook heyecanlıyım haftaya burası çoook hareketli olacak, bizler zepdenizle sonuçlarımızı alacağız sizler yeni tedaviye başlayacaksınız hepimizi inşallah güzel günler bekliyordur :)))

Suyasem, cok pardon senin de sonuc alacagini kacirmisim ben, afedersin...

Esmeralda, Cem Bey bana evde eczaneden alinan kitlerle yapabilisin demisti. Bazilarinda olumlu sonucu veriyor bazilarinda vermiyor, kafam karisik o yuzden. Evet haklisin kanda kesin sonucu veriyor. Tabi test gunu yaklastikca endiselerim ve korkularim da basladi.:18: Demek uc gun once sonucun yuksekti, kac cikmisti?

Can_Cano,
sifali bitkilerin insallah sifali gelir.

Tugdemsu,

Herkese bol sanslar, en iyi dileklerimle...

Merhabalar,
Birsüredir yazışmalarınızı takip ediyorum.Hepinize bol şanslar diliyorum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz bebishlerimize kavuşuruz.Bende Acıbadem'de tüp bebek tedavisi gördüm. 2.denemem.Cuma günü transfer yapıldı.Heyecanla önümüzdeki pazartesiyi bekliyorum.

önemli değil canım :)) cem bey aşılamamı ayın 20 sinde yaptı aslında bana cumartesi adet olmazsan test yap dedi ama ben o test tramvasını yine yaşamak istemiyorum. o 2 saat cehennem gibi geliyor hele o kağıdı açıp okumak ve kötü sonucu görmek atrık benim kabusum oldu. yazarken bile aklıma geliyor kötü oluyorum. o yüzden salıya kadar bekleyeceğim. senin sonucunu iple çekiyorum. sana co cultur mü uygulanmıştı? ne durumdasın?

hai bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız. oranın tüp bebek merkezini de cem demirel kurmuş :))

Suyasem, Evet bana ko-kultur yapildi. Benim test gunum de Cuma gunu ama cesaretimi toplayabilirsem Carsamba gunu yapmak istiyorum tabii korkuyorum da...:18: Sen yarin mi yapiyorsun? Insallah olumludur canim.

hai bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız. oranın tüp bebek merkezini de cem demirel kurmuş :))

Evet Cem Bey kurmuş.İlk tedaviye başlamadan önce Cem Bey Acıbademeydi.Kendisine randevu almıştım ama daha sonra hastaneden beni arayıp Cem Beyin hastaneden ayrılacağını söylediler.O sıra Cem beyin hangi hastaneye geçtiğini de öğrenemedim.Bende Tayfun Hoca'ya gitmeye karar verdim.Tayfun Hoca da çok iyi bir doktor.Ben kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım.Bakalım 2.denemede inşallah başarılı oluruz.Önümüzdeki hafta inşallah bende güzel haber veririm.

merhaba Bayanlar,

Tüm gün işyerinde web'te sorun vardı bağlamadım,,,sizden kopunca kötü oluyorum

ZarpDeniz , canım dualarımız seninle umarım bebişler iyidirler.

Suyasem , çok iyi bir karar verdin test olayı konusunda. Bencede bekle o sıkıntıya girme. Bak ben adet olacağım sıralarda sende test yapacaksın... Ben sana adet oldum dicem sende bana adet olmadım çünkü hamileyim diceksin anlaştık mı?

Betty Boppy , senden de en kısa sürede müjdeli haberler bekliyorum

Can Cano, şifalı bitkler işe yarar umarım, ben pek yiyemiyorum kokulu olan şeyleri, çok zorluyorum ama olmuyor.

Suyasem sonuclarini heycanla bekleyip dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…