Tugdemsu, guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, sagolun arkadaslar.:13:
Esmeralda, 3 Aralik test gunum. Acaba 1 Aralik'ta mi yapsam diye dusunuyorum, sen evde gebelik kit'leri ile yapmis miydin?:26:
merhaba canım ben yokken iyi kaynatmışsınız :)) kandaki değerin kaçtı da gebelik testinde çıkmadı canım hangi marka ile yapmıştın?ben yapmam gereken test gunumden 3gun once yapmistim degerimde kanda yuksek cikmisti...evde idrarda yaptigimda cikmamisti..kanda yaparsan cikar
ben de işten fırsat buldukça girebiliyorum canım ama hafta içi herkes genelde akşamları girebiliyor galiba. Hadi bakalım hiç olmazsa inancının etkisi bile ilaç etkinin yerine geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Valla bu yolda herhalde denemediğimiz kalmamıştır :)) ben eşime ne keçi boynuzları, arı sütü, polen, e vitamini, çinko...vs yedirip durdum geçen sene. Etkisi oldu mu allah bilir artık. Kendime stres mi oluyorum diye melissa çayı yapıyodum her akşam, şimdi hatırladıkça gülmek geliyor içimdenee kimseler uğramamış buralaraHerkez iyidir umarımmm benim işler biraz yoğun çok sık girip bakamıyorum işlerden çıldır geldi de biraz mola verdim
Biz bayramda fas'a gitmiştik orda şifalı bitkiler çok meşhurmuş çok fazla kişiden duymuştum gitmişken uğramadan edemedik tabi okadar çok çeşitli onlar ilaç diyorlar karışımları varki hepsini dinlerken biraz beynim aktı şahsen :))) amaaaaaaaaaaa asıl önemli olanıııı adam önce allahın izni sonra bu ilaç bebek için birebir dediği bir kavanoza yapışmış buldum kendimiValla bilmiyorum işte tadı iğrenç ama hergün bir kaşık yemeye başladım ben bi deniyim faydası olursa ki inşalllaaahhhh olur sizlere de getirtiriz :))))
Suyasem, cok pardon senin de sonuc alacagini kacirmisim ben, afedersin...
Esmeralda, Cem Bey bana evde eczaneden alinan kitlerle yapabilisin demisti. Bazilarinda olumlu sonucu veriyor bazilarinda vermiyor, kafam karisik o yuzden. Evet haklisin kanda kesin sonucu veriyor. Tabi test gunu yaklastikca endiselerim ve korkularim da basladi.:18: Demek uc gun once sonucun yuksekti, kac cikmisti?
Can_Cano, sifali bitkilerin insallah sifali gelir.
Tugdemsu,
Herkese bol sanslar, en iyi dileklerimle...
hai bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız. oranın tüp bebek merkezini de cem demirel kurmuş :))Merhabalar,
Birsüredir yazışmalarınızı takip ediyorum.Hepinize bol şanslar diliyorum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz bebishlerimize kavuşuruz.Bende Acıbadem'de tüp bebek tedavisi gördüm. 2.denemem.Cuma günü transfer yapıldı.Heyecanla önümüzdeki pazartesiyi bekliyorum.
hai bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız. oranın tüp bebek merkezini de cem demirel kurmuş :))
Bettyboppy, sana da bol sanslar dilerim.
önemli değil canım :)) cem bey aşılamamı ayın 20 sinde yaptı aslında bana cumartesi adet olmazsan test yap dedi ama ben o test tramvasını yine yaşamak istemiyorum. o 2 saat cehennem gibi geliyor hele o kağıdı açıp okumak ve kötü sonucu görmek atrık benim kabusum oldu. yazarken bile aklıma geliyor kötü oluyorum. o yüzden salıya kadar bekleyeceğim. senin sonucunu iple çekiyorum. sana co cultur mü uygulanmıştı? ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?