Selam güzellerrrrr
Esmeralda öncelikle seni kaocaman tebrik ediyorum bebeişin kalp atışını duymuşsun veeee 9 ay sonrada kucağına Allah'ın izni ile alacaksın
Zarpdeniz Seninde güzel haberlerini duyacağımıza ben canı yürekten inanıyorum güzel heberlerini dualarımızla birlikte bekliyoruz teyze olmaya alıştık artık yeni müjdemizi de isterizzz
Aşılama yaptıranlar yeni tedaviye başlayanlar tüm anne adayları müjdelerinizi bekliyorum hadi bol bol müjde alalım ki umudumuz hep yeşil kalsın
Suyasem, cok pardon senin de sonuc alacagini kacirmisim ben, afedersin...
Esmeralda, Cem Bey bana evde eczaneden alinan kitlerle yapabilisin demisti. Bazilarinda olumlu sonucu veriyor bazilarinda vermiyor, kafam karisik o yuzden. Evet haklisin kanda kesin sonucu veriyor. Tabi test gunu yaklastikca endiselerim ve korkularim da basladi.:18: Demek uc gun once sonucun yuksekti, kac cikmisti?
Can_Cano, sifali bitkilerin insallah sifali gelir.
Tugdemsu,
Herkese bol sanslar, en iyi dileklerimle...[/
zarpdeniz sormussun canim benim 9.gunu aksami 137 cikmisti degerim sonra 2.gun sonra tekrarlatmadilar gerek yok dediler..ayni gun idrarda yaptigimda cikmamisti
canım o ağrılar bence iyiye de işaret yumurtalar rahme yerleşince öyle ağrılar oluyor. çünkü rahmi zorluyor. o yüzden iyi düşün iyi olsun.Suyasem, regl olacakmisim gibi kasik bolgemde agrilar var, insallah regl sancisi degildir.
hearlescim inşallah sorunsuz başlarsın. şimdiden kararınız hayırlı olsun :)) cem bey yoğun evet ama alınan randevulara sadece bazen gecikmeli girmene neden oluyor bu o da genelde haftasonları oluyor. ama inan bütün iyi doktorların durumu aynı burada.. benim eski doktorum da öyleydi maalesef.. bu sakın gözünü korkutmasın inancın tam olsun..
ben test yapmaktan vazgeçtim canım. aşılama yaptırdığım için ihtimal % 15 dedi cem bey. hastanelere gidip o stresi yaşamaktan vazgeçtim. adetimin gelmesini bekleyeceğim. göğüslerimdeki gerginlik ve ağrı dışında hiç bir belirti yok ne yazıkki.. daha önce hamile kaldığımda baş dönmesi falan olurdu ben ondan anlıyordum hamile kaldığımı durup dururken bir anda böyle 2 saniye falan sürüyor gün içinde 2-3 kez oluyordu tabii 2 si de kimyasal gebelikle sonuçlandı ve kaybettim. o yüzden düşündükçe moralim bozuluyor ben de düşünmemeye çalışıyorum. inşallah senden güzel haberler alırız.Suyasem, Evet bana ko-kultur yapildi. Benim test gunum de Cuma gunu ama cesaretimi toplayabilirsem Carsamba gunu yapmak istiyorum tabii korkuyorum da...:18: Sen yarin mi yapiyorsun? Insallah olumludur canim.
Canım benım ınsallah hayırlı olur bakalım ılk deneme olacagı ıcın ben cokta umutlu degılım ama Allah tan hayırlısı.Cem bey cok ıyıymıs evet valla ılk muayene ıcın de Arzu hanımla gorusmek zorunda klacagız sanırım 7 aralıkta Cem bey hastanede degılmıs ama olsun en azından ıcım rahat olacak.Hayırlı haberlerınızı dort gozle beklıyorum.Zarpdenız 1 aralıkta yapacak sanırım testı pekı ya sen tam olarak ne zaman yapacaktın?
evet o hocanın adını duymuştum, onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar... inşallah canım iyi haberlerini alırız 2. deneme de şans sanırım daha yüksek oluyor :) ikinci kez de aynı yere devan etmen de bence iyi bir karar sonuçta seni takip eden tek bir kişi oluyor ve 1. negatif için sebep arıyorlar kendi içlerinde 2. yi ona göre yapıyorlar..Evet Cem Bey kurmuş.İlk tedaviye başlamadan önce Cem Bey Acıbademeydi.Kendisine randevu almıştım ama daha sonra hastaneden beni arayıp Cem Beyin hastaneden ayrılacağını söylediler.O sıra Cem beyin hangi hastaneye geçtiğini de öğrenemedim.Bende Tayfun Hoca'ya gitmeye karar verdim.Tayfun Hoca da çok iyi bir doktor.Ben kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım.Bakalım 2.denemede inşallah başarılı oluruz.Önümüzdeki hafta inşallah bende güzel haber veririm.
Herasles hadi bakalım tedavin hayırlı uğurlu ve sonucu bebişli olsssuuunnnAy ay ayyy annecikler de çoğalıyor mahşalaahh allah nazarlardan korusun inaşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Esmeralda sende iyimisiz? bulantıların nasıl biraz daha geçtimi ? Teyzelerinden kuzumuza şöle sevgilerimizi ilet karnını bi okşa onu hepimizin çok sevdiğini beklediğini söyle tamam mı
Canım benım ınsallah hayırlı olur bakalım ılk deneme olacagı ıcın ben cokta umutlu degılım ama Allah tan hayırlısı.Cem bey cok ıyıymıs evet valla ılk muayene ıcın de Arzu hanımla gorusmek zorunda klacagız sanırım 7 aralıkta Cem bey hastanede degılmıs ama olsun en azından ıcım rahat olacak.Hayırlı haberlerınızı dort gozle beklıyorum.Zarpdenız 1 aralıkta yapacak sanırım testı pekı ya sen tam olarak ne zaman yapacaktın?
Zarpdeniz Gönlünü ferah tut en yakın örneğimiz esmeralda biliyorsun ne şiddetli ağrılar yaşadı ama bebeişimizin kalp atışları bile duyulduSen kafanı bunlara takma çok heycan ve panik yapcaksan 9. günü akşam kandan test yaptırabilirsin ama bence gerek yok çünkümmmm hamiiiiilesin
Betty Seninde güzel haberlerini duymayı çookkk istiyoruz bizi habersiz bırakma dualarımız seninleeeeee kaçıncı gündesin şuanda ? hadi bakalım müjdeler gelsssiiinnnnnnn :)))
Suyasem Seninde müjdeni dualarla bekliyoruz canım test yapmak benimde kabusum biliyormusunO kanı vermek sonra beklemek ve karşımdakinin negatif demesini duymak artık sanki hep öyle olcakmış gibi geliyo hiç o testi pozitif alcakmışım gibi hissetmiyorum korkulu rüyam olmuş ama heralde birgün pozitif derlerse hastaneyi bile inletebilirim çığlıklarla Sende biraz bekle aşılama da tüp bebek kadar bebeğe atılan yakın adımlardan umaraım şöle arka arkaya müjdeler alırız valla bu gazla gidip tüp bebek bile yapabilirim şubatı beklemeden :84:
İsmini tek tek yazmadığım tüm dostlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum , günümüz güzel geçssiiinnnnnn
Canım,
Ben Cem Beyin 5-6-7 aralıkta şehir dışında olacağını duymuştum bende aynı tarihlerde başlayacağım için Arzu hanım haftaya yine ben kontrol edecem seni dedi. Akşam da görüştüm kendisiyle. Dediğim gibi sen bi fırsat bulursan gelmeden orada bir kontrol ol hatta şimdilerde bile gidip bi muayene olsan olur. Sadece tavsiye ediyorum, Sorun olmaz inşallah ama imkanın varsa bi kontrol ol bence.
Kalacak yeri ne yaptın önceki sayfalarda yazdıklarımı okudun mu?
adetimi beklemeye karar verdim canım. sen daha önce rahim filmi çektirmişmiydin. cem bey benden aşılamaya başlamadan önce istemişti çünkü..
merhaba Bayanlar,
Tüm gün işyerinde web'te sorun vardı bağlamadım,,,sizden kopunca kötü oluyorum
ZarpDeniz , canım dualarımız seninle umarım bebişler iyidirler.
Suyasem , çok iyi bir karar verdin test olayı konusunda. Bencede bekle o sıkıntıya girme. Bak ben adet olacağım sıralarda sende test yapacaksın... Ben sana adet oldum dicem sende bana adet olmadım çünkü hamileyim diceksin anlaştık mı?
Betty Boppy , senden de en kısa sürede müjdeli haberler bekliyorum
Can Cano, şifalı bitkler işe yarar umarım, ben pek yiyemiyorum kokulu olan şeyleri, çok zorluyorum ama olmuyor.
süper hadi bakalım senin adına ben de çok heyecanlıyım, kalacak yer işini hallettiniz mi?evet canım Adana da cektırdım ben ıkı ay once fılan tup bebek tedavısınden once mutlaka ıstıyorlar.
süper hadi bakalım senin adına ben de çok heyecanlıyım, kalacak yer işini hallettiniz mi?
süper hadi bakalım senin adına ben de çok heyecanlıyım, kalacak yer işini hallettiniz mi?
canım yaaa öyle tatlı ve içten yazmışsın ki gözlerim doldu okurken, zaten bu günlerde iyice hassaslaştım en ufak bir şeyde hemen ağlayacak gibi oluyorum. bu süreçler kendimizi ne kadar rahatlatmaya çalışsak da çook etkiliyor... inan sabah sabah bana çok moral verdin bu sabaha moralim çok düşük başlamıştım... inşallah güzel haberler verebilirim ama olmasa da sizin süzeçleriniz var o bana moral olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?