Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

tebriklerin icin cok tesekkur ederin darisi tum isteyenlerin basina canim

Canım benım ınsallah hayırlı olur bakalım ılk deneme olacagı ıcın ben cokta umutlu degılım ama Allah tan hayırlısı.Cem bey cok ıyıymıs evet valla ılk muayene ıcın de Arzu hanımla gorusmek zorunda klacagız sanırım 7 aralıkta Cem bey hastanede degılmıs ama olsun en azından ıcım rahat olacak.Hayırlı haberlerınızı dort gozle beklıyorum.Zarpdenız 1 aralıkta yapacak sanırım testı pekı ya sen tam olarak ne zaman yapacaktın?

Zarpdeniz Gönlünü ferah tut en yakın örneğimiz esmeralda biliyorsun ne şiddetli ağrılar yaşadı ama bebeişimizin kalp atışları bile duyuldu Sen kafanı bunlara takma çok heycan ve panik yapcaksan 9. günü akşam kandan test yaptırabilirsin ama bence gerek yok çünkümmmm hamiiiiilesin

Betty Seninde güzel haberlerini duymayı çookkk istiyoruz bizi habersiz bırakma dualarımız seninleeeeee kaçıncı gündesin şuanda ? hadi bakalım müjdeler gelsssiiinnnnnnn :)))

Suyasem Seninde müjdeni dualarla bekliyoruz canım test yapmak benimde kabusum biliyormusun O kanı vermek sonra beklemek ve karşımdakinin negatif demesini duymak artık sanki hep öyle olcakmış gibi geliyo hiç o testi pozitif alcakmışım gibi hissetmiyorum korkulu rüyam olmuş ama heralde birgün pozitif derlerse hastaneyi bile inletebilirim çığlıklarla Sende biraz bekle aşılama da tüp bebek kadar bebeğe atılan yakın adımlardan umaraım şöle arka arkaya müjdeler alırız valla bu gazla gidip tüp bebek bile yapabilirim şubatı beklemeden :84:

İsmini tek tek yazmadığım tüm dostlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum , günümüz güzel geçssiiinnnnnn

Suyasem, Evet bana ko-kultur yapildi. Benim test gunum de Cuma gunu ama cesaretimi toplayabilirsem Carsamba gunu yapmak istiyorum tabii korkuyorum da...:18: Sen yarin mi yapiyorsun? Insallah olumludur canim.
ben test yapmaktan vazgeçtim canım. aşılama yaptırdığım için ihtimal % 15 dedi cem bey. hastanelere gidip o stresi yaşamaktan vazgeçtim. adetimin gelmesini bekleyeceğim. göğüslerimdeki gerginlik ve ağrı dışında hiç bir belirti yok ne yazıkki.. daha önce hamile kaldığımda baş dönmesi falan olurdu ben ondan anlıyordum hamile kaldığımı durup dururken bir anda böyle 2 saniye falan sürüyor gün içinde 2-3 kez oluyordu tabii 2 si de kimyasal gebelikle sonuçlandı ve kaybettim. o yüzden düşündükçe moralim bozuluyor ben de düşünmemeye çalışıyorum. inşallah senden güzel haberler alırız.

Herasles hadi bakalım tedavin hayırlı uğurlu ve sonucu bebişli olsssuuunnn Ay ay ayyy annecikler de çoğalıyor mahşalaahh allah nazarlardan korusun inaşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Esmeralda sende iyimisiz? bulantıların nasıl biraz daha geçtimi ? Teyzelerinden kuzumuza şöle sevgilerimizi ilet karnını bi okşa onu hepimizin çok sevdiğini beklediğini söyle tamam mı

Canım,
Ben Cem Beyin 5-6-7 aralıkta şehir dışında olacağını duymuştum bende aynı tarihlerde başlayacağım için Arzu hanım haftaya yine ben kontrol edecem seni dedi. Akşam da görüştüm kendisiyle. Dediğim gibi sen bi fırsat bulursan gelmeden orada bir kontrol ol hatta şimdilerde bile gidip bi muayene olsan olur. Sadece tavsiye ediyorum, Sorun olmaz inşallah ama imkanın varsa bi kontrol ol bence.

Kalacak yeri ne yaptın önceki sayfalarda yazdıklarımı okudun mu?

evet o hocanın adını duymuştum, onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar... inşallah canım iyi haberlerini alırız 2. deneme de şans sanırım daha yüksek oluyor :) ikinci kez de aynı yere devan etmen de bence iyi bir karar sonuçta seni takip eden tek bir kişi oluyor ve 1. negatif için sebep arıyorlar kendi içlerinde 2. yi ona göre yapıyorlar..

Can-cano nede guzel dıleklerde bulunmussun :))İnşallah hepımızın yuzlerı guler ve bebeklerımıze en yakın zamanda teker teker kavusuruz.Allah ısteyen kımseyı evlat sevgısıne hasret bırakmasın

adetimi beklemeye karar verdim canım. sen daha önce rahim filmi çektirmişmiydin. cem bey benden aşılamaya başlamadan önce istemişti çünkü..

amiinnn inşallah :)))

evet tuğdemsuya katılıyorum hatta adetinin 21. veya 22. günü yapılan progesteron testi var yumurtalarının kendiliğinden çatlayıp çatlamadığını gösteriyor onu da yaptırabilsen iyi olurdu... tabii yaptırmadıysan :)

Canım oncekı sayfalara gecmıse donuk kontrol edıyorum ama kalacak yer ıle ılgılı mesajına rastlamadım bırazdan daha detaylı ınceleyeyım barı.Dedıklerınde haklısın Tugdemsucum ama benım adet tarıhım sanırım bu ay 5 ı olacak buyuk ıhtımalle.gunu pek sasmıyor zaten 30 gunde bır mutalaka oluyorum.O yuzden 6 aralık pazartesı aksama ucak bıletı bulabıldık yanı sanırım salı gunu benım adet tarıhımın 3. gunu olacak. Aslında 8 aralıkta Cem bey gelıyormus ama benım adet tarıhı 4.gunu oluyor o zamanda tedavıde gec kalıyorum.Sekreter Arzu bana ılk once Arzu hanım bakar ılaclarını yazar ama ertesı gun gelır Cem beye de sorarsın gorustururum senı ıstersen muayene de eder dedı ama adetın 2. yada 3. gunu olması sart dıyor ıste.O yuzden bu aralar gıdıp kontrolde olamıyorum.Bakalım ne olacak?

adetimi beklemeye karar verdim canım. sen daha önce rahim filmi çektirmişmiydin. cem bey benden aşılamaya başlamadan önce istemişti çünkü..

evet canım Adana da cektırdım ben ıkı ay once fılan tup bebek tedavısınden once mutlaka ıstıyorlar.

canım yaaa öyle tatlı ve içten yazmışsın ki gözlerim doldu okurken, zaten bu günlerde iyice hassaslaştım en ufak bir şeyde hemen ağlayacak gibi oluyorum. bu süreçler kendimizi ne kadar rahatlatmaya çalışsak da çook etkiliyor... inan sabah sabah bana çok moral verdin bu sabaha moralim çok düşük başlamıştım... inşallah güzel haberler verebilirim ama olmasa da sizin süzeçleriniz var o bana moral olur :)))

süper hadi bakalım senin adına ben de çok heyecanlıyım, kalacak yer işini hallettiniz mi?

hearlescim cem bey ilk muayenede olmasa da olur çünkü ilk muayenede kist var mı ona bakıyorlar yoksa ilaçlarını veriyorlar. bir sonraki randevunu alıyorsun ve çıkıyorsun. hemşire sana nasıl kullanacağını anlatıyor ve ilk iğneni yapıyor sonrakileri kendin yapıyorsun zaten, çok kolay ama sakın korkma ilk iğneden sonra alışırsın ben daha önce yumurta takibi yaptırdığım için çatlatma iğnesi olmuştum oradan rahattım yani belki sen de kullanmışsındır :)

süper hadi bakalım senin adına ben de çok heyecanlıyım, kalacak yer işini hallettiniz mi?

Canım benım ben buradakı herkes adına oyle yogun duygular yasıyorum kı buradakı her mutlu haberde kendım hamıle kalmıs gıbı sevınıyor,uzucu haberlerde ıse yıne kendım yasamıs gıbı uzuluyorum.Gercekten ınanıyorum kı sen ve buradakı bırcok kısı gercekten bırıbırımıze sıkı sıkıya destek verıyoruz ve verecegız

Kalacak yer konusunda ıse eşimin erkek kardeşi İSTANBUL da kızıltoprakta yasıyor ev arkadası ıle onlara rahatsızlık verecegız yaklasık 20 gun kadar.Napalım ama ev tutalım fılan dedık baya pahalıya patlıyor.Tugdemsu senın dedıgım zubeyde hanım ogretmen evını de gordum ama esım sıkılırız dıyor.Ev ortamı gıbı olmaz dıyor.Neysekı bırkac akraba daha var bakalım.Kızıltopraktan Atasehır e nasıl gıdılıyor onu bılmıyoruz ama gelınce ogrenecegız.

Ben gerçek hislerimi yazdım , ben adet oldum kızlarrrr diyene kadar görmeyeyim buralarda test yapsam mı yapmasammı gibi kelimeleri? Ben nasıl bekliyorum olmayı sende bekle olmamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…