- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
hearlescim cem bey ilk muayenede olmasa da olur çünkü ilk muayenede kist var mı ona bakıyorlar yoksa ilaçlarını veriyorlar. bir sonraki randevunu alıyorsun ve çıkıyorsun. hemşire sana nasıl kullanacağını anlatıyor ve ilk iğneni yapıyor sonrakileri kendin yapıyorsun zaten, çok kolay ama sakın korkma ilk iğneden sonra alışırsın ben daha önce yumurta takibi yaptırdığım için çatlatma iğnesi olmuştum oradan rahattım yani belki sen de kullanmışsındır :)
kızıltoprak kadıköye yakın canım bağdat caddesi bitince kızıltoprağa bağlanıyor onun bitişinde de fenerbahçe stadı var ve kadıköy başlıyor. anadolu yakasında her yer birbirine yakın sayılır :))Canım benım ben buradakı herkes adına oyle yogun duygular yasıyorum kı buradakı her mutlu haberde kendım hamıle kalmıs gıbı sevınıyor,uzucu haberlerde ıse yıne kendım yasamıs gıbı uzuluyorum.Gercekten ınanıyorum kı sen ve buradakı bırcok kısı gercekten bırıbırımıze sıkı sıkıya destek verıyoruz ve verecegız
Kalacak yer konusunda ıse eşimin erkek kardeşi İSTANBUL da kızıltoprakta yasıyor ev arkadası ıle onlara rahatsızlık verecegız yaklasık 20 gun kadar.Napalım ama ev tutalım fılan dedık baya pahalıya patlıyor.Tugdemsu senın dedıgım zubeyde hanım ogretmen evını de gordum ama esım sıkılırız dıyor.Ev ortamı gıbı olmaz dıyor.Neysekı bırkac akraba daha var bakalım.Kızıltopraktan Atasehır e nasıl gıdılıyor onu bılmıyoruz ama gelınce ogrenecegız.
ok canım beni yüreklendirdiğin için çoook teşekkür ederim önümüzdeki ay ben de senin yanında olucam hep emin ol allah gönlüne göre verir inşallah :)))Ben gerçek hislerimi yazdım , ben adet oldum kızlarrrr diyene kadar görmeyeyim buralarda test yapsam mı yapmasammı gibi kelimeleri? Ben nasıl bekliyorum olmayı sende bekle olmamayı
Suyasemcim aslında ben ılk kez gecen ay gelıp okmeydanı memorıalde ılk muayenemı Guvenc Karlıkaya ya olmustum adetımın 2.gunuydu ıstersen bugun bıle baslarız tedavıye demıstı.Ama bız gecen ay sadece ilk muayenemızı olalım ve Prof.Semra Kahraman ıle muayene olalım gerekıyorsa uzun protokolde baslayayım dedım.Ilk muayene de Guvenc bey rahım temız dedı.Uzun protokolde baslayalım dedı.Ben daha once hıc tup bebek denemedım.Guvenc bey kafamı karıstırdı ve Semra hanımla hıc gorusturmedıler bızı amelıyatı var dedıler.Bende gıcık oldum hastaneye ve Atasehırde tedavı olmaya karar verdım.Aslında ıgnelerden korkmuyorum ama kendı kendıme yapabılırmıyım onda emın degılım
her işte bir hayır vardır cem bey senin için hayırlı olan inşallah :)) kalacağınız yer her yere yakın olduğundan bol bol gezersiniz fenerbahçe, bağdat caddesi ve kadıköy transferine kadar bol bol gezin bence seni de rahatlatır. hatta üsküdara da gisin küçük kayıkla kızkulesine geçin, sonra vapura binip eminönüne geçin ve mısır çarşısı, kapalı çarşı arasında turlayın, vapurla beşiktaşa gidip dolmabahçe sarayını gezin... nasıl ama tur rehberi olumuşum dimi :)))
ok canım beni yüreklendirdiğin için çoook teşekkür ederim önümüzdeki ay ben de senin yanında olucam hep emin ol allah gönlüne göre verir inşallah :)))
canım benım valla sen yan iş olarak tur rehberlıgı de yapabılırsın:)ıstahım acıldı valla sabırsızlanıyorum ıstanbul a gelmek ıcın bol bol gezerız ınsallah havalar ıyı olurda:)
Zarpdeniz Gönlünü ferah tut en yakın örneğimiz esmeralda biliyorsun ne şiddetli ağrılar yaşadı ama bebeişimizin kalp atışları bile duyulduSen kafanı bunlara takma çok heycan ve panik yapcaksan 9. günü akşam kandan test yaptırabilirsin ama bence gerek yok çünkümmmm hamiiiiilesin
Betty Seninde güzel haberlerini duymayı çookkk istiyoruz bizi habersiz bırakma dualarımız seninleeeeee kaçıncı gündesin şuanda ? hadi bakalım müjdeler gelsssiiinnnnnnn :)))
Suyasem Seninde müjdeni dualarla bekliyoruz canım test yapmak benimde kabusum biliyormusunO kanı vermek sonra beklemek ve karşımdakinin negatif demesini duymak artık sanki hep öyle olcakmış gibi geliyo hiç o testi pozitif alcakmışım gibi hissetmiyorum korkulu rüyam olmuş ama heralde birgün pozitif derlerse hastaneyi bile inletebilirim çığlıklarla Sende biraz bekle aşılama da tüp bebek kadar bebeğe atılan yakın adımlardan umaraım şöle arka arkaya müjdeler alırız valla bu gazla gidip tüp bebek bile yapabilirim şubatı beklemeden :84:
İsmini tek tek yazmadığım tüm dostlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum , günümüz güzel geçssiiinnnnnn
İlkinde embriyo 2.kaliteydi sanırım o yüzden olmadı.Birde benim yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermediği için çok yumurta olmuyorevet o hocanın adını duymuştum, onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar... inşallah canım iyi haberlerini alırız 2. deneme de şans sanırım daha yüksek oluyor :) ikinci kez de aynı yere devan etmen de bence iyi bir karar sonuçta seni takip eden tek bir kişi oluyor ve 1. negatif için sebep arıyorlar kendi içlerinde 2. yi ona göre yapıyorlar..
bettyboppy, onemli olan kaliteli yumurta ve sperm canim ,sayiya hic takilma. Ihtiyacimiz olan bir adet kaliteli yumurta ve sperm. Size orada IMSI teknigi uygulandi mi? Ilaclarla yumurta sayisi cogaliyor ama daha az yumurta ama daha kaliteli olsun benim tercihimdir cunku yumurta sayisi yukseldikce kalitesi dusuyor.
Merhaba,ARKADALAR SELAM
hepinize merhaba
Bende Cem Beye tedaviye başlayacağım
İlk görüşmeye gideceğim Leventten ataşehir momerial e nasıl gidebilirim karşı tarafı hiç bilmem yardım edermisiniz
hımmm süpersin tugdemsu
aslında o da belli değil ama hafta içi olduğundan eşim izin alabilirse onula arbayla yoksa annemle toplu taşıma ile gelirim
ikisinide alayım sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?