Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Suyasemcim aslında ben ılk kez gecen ay gelıp okmeydanı memorıalde ılk muayenemı Guvenc Karlıkaya ya olmustum adetımın 2.gunuydu ıstersen bugun bıle baslarız tedavıye demıstı.Ama bız gecen ay sadece ilk muayenemızı olalım ve Prof.Semra Kahraman ıle muayene olalım gerekıyorsa uzun protokolde baslayayım dedım.Ilk muayene de Guvenc bey rahım temız dedı.Uzun protokolde baslayalım dedı.Ben daha once hıc tup bebek denemedım.Guvenc bey kafamı karıstırdı ve Semra hanımla hıc gorusturmedıler bızı amelıyatı var dedıler.Bende gıcık oldum hastaneye ve Atasehırde tedavı olmaya karar verdım.Aslında ıgnelerden korkmuyorum ama kendı kendıme yapabılırmıyım onda emın degılım

kızıltoprak kadıköye yakın canım bağdat caddesi bitince kızıltoprağa bağlanıyor onun bitişinde de fenerbahçe stadı var ve kadıköy başlıyor. anadolu yakasında her yer birbirine yakın sayılır :))

Ben gerçek hislerimi yazdım , ben adet oldum kızlarrrr diyene kadar görmeyeyim buralarda test yapsam mı yapmasammı gibi kelimeleri? Ben nasıl bekliyorum olmayı sende bekle olmamayı
ok canım beni yüreklendirdiğin için çoook teşekkür ederim önümüzdeki ay ben de senin yanında olucam hep emin ol allah gönlüne göre verir inşallah :)))

her işte bir hayır vardır cem bey senin için hayırlı olan inşallah :)) kalacağınız yer her yere yakın olduğundan bol bol gezersiniz fenerbahçe, bağdat caddesi ve kadıköy transferine kadar bol bol gezin bence seni de rahatlatır. hatta üsküdara da gisin küçük kayıkla kızkulesine geçin, sonra vapura binip eminönüne geçin ve mısır çarşısı, kapalı çarşı arasında turlayın, vapurla beşiktaşa gidip dolmabahçe sarayını gezin... nasıl ama tur rehberi olumuşum dimi :)))

esmeraldacım canım benim inşallah daha iyisindir :)) hamilelik nasıl gidiyor? ne alemdesin? kız erken ne hissediyorsun canım :) eh stres bitince işin tatlı merakları da başlıyor yavaş yavaş, sayende biz de teyze olduk :))

Canım benım valla sen yan iş olarak tur rehberlıgı de yapabılırsın:)Istahım acıldı valla sabırsızlanıyorum Istanbul a gelmek ıcın bol bol gezerız ınsallah havalar ıyı olurda:)

teşekkür ederim iyi dileklerin için.Bugün 5.günüm.Şuan raporluyum ve evdeyim.Bol bol yatıyorum.Pazartesi günü sabah test yaptırıp ordan da işe gidicem, öğleye doğru ararlar.Açıkcası korkuyorum umarım güzel haber alırım.

Esmeralda, ilkinde degerin cok guzel cikmis, masallah! Simdi umarim her sey yolundadir.

Suyasem, insallah soyledigin gibidir canim. Benim daha once kisa suren gebeliklerim oldu o yuzden pozitif sonuc citiginda da biz sevinememeyi ogrendik ama ilk olumlu gelisme tabiki olumlu sonucun alinmasi, hayirlisi bakalim.:26: Dusunmemeye calissan da aslinda hic aklindan cikmiyordur, senin de hakkinda hayirlisi olsun canim, size spesifik bir teshis konulmus muydu?

Can_Cano, guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.

Tugdemsu, Dr.Arzu Hn. cok pozitif ve candan birisi. Benim de ilk muayenemi kendisi yapmisti, kisiyle cok yakindan ilgileniyor, elini filan tutuyor, cok seker.

Herasles, siz ne zaman geliyordunuz? Hastaneye cok yakin Zubeyde Hanim Ogretmenevi var, yurume mesafesinde. Onceden rezervasyon yaptirmanizi tavsiye ederim.

Yil sonu tum kizlar atakta...Herkese bol sanslar, bebek haberleri pespese gelir insallah.:13:

Herasles, ignelerden korkulacak bir sey yok canim. Hemsire ilkini birlikte yaparak sana gosteriyor ve ignenin ucu cok ince gobekten yapiyorsun hic de canin acimiyor, alisirsin meraklanma. Semra Hanim'in hastalari gormek icin belirli gunleri var, genelde calismayanlar O'nu tercih ediyor ki gununu tutturabilsin. Ama sen Atasehir'e karar vermissin zaten, hayirli bir kara olsun. Atasehirde de bazi gunler zaten Dr. Arzu Hanima denk gelirsin diye dusunuyorum, O da cok seker birisi.

İlkinde embriyo 2.kaliteydi sanırım o yüzden olmadı.Birde benim yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermediği için çok yumurta olmuyor Belki yumurta sayısı fazla olsa şansım daha fazla olucak. İlki başarısız oldu ama ben doktorumdan tüm ekibinden hemşirelerden çok memnun kadım.Hepsinin bana ve eşime yaklaşımları çok iyidi ve başarılı olduklarını düşünüyorum.Bu sefer embriyo da 1.kalite.İnşallah 2.de pozitif sonuç alırız.

Ooooooo Istanbul turlari icin bilgiler gelmis, super......... Hem ziyaret hem ticaret....Transfere kadar gezmek icin bayagi bir zaman var, ben de Turist Omer gibi gezdim ve cok keyif aldim.

bettyboppy, onemli olan kaliteli yumurta ve sperm canim ,sayiya hic takilma. Ihtiyacimiz olan bir adet kaliteli yumurta ve sperm. Size orada IMSI teknigi uygulandi mi? Ilaclarla yumurta sayisi cogaliyor ama daha az yumurta ama daha kaliteli olsun benim tercihimdir cunku yumurta sayisi yukseldikce kalitesi dusuyor.

Canım IMSI tekniği nedir?
Bende yumurta rezervi düşük.AMH çok düşük çıktı.İğnelerle yumurta sayısı ve kalitesi artırılmaya çalışıldı ama benim yumurtalıklar ilaçlara cevap vermiyor.İlkinde 2 yumurta vardı ama biri küçüktü o da boş çıktı diğeri dolu çıktı.Oluşan yumurtadan embriyo oluştu ama 2.kaliteydi.İkinci denemedede aynı sayı ama bu sefer embriyo 1.kalite oldu.Yalnız etrafı biraz kalındı transferden önce biraz inceltildi.
Bence de sayıdan ziyade kaliteli olması önemli.Ama sayı biraz fazla olsa sanki şansım da fazla olur gibi geliyor.

ARKADALAR SELAM
hepinize merhaba
Bende Cem Beye tedaviye başlayacağım
İlk görüşmeye gideceğim Leventten ataşehir momerial e nasıl gidebilirim karşı tarafı hiç bilmem yardım edermisiniz

ARKADALAR SELAM
hepinize merhaba
Bende Cem Beye tedaviye başlayacağım
İlk görüşmeye gideceğim Leventten ataşehir momerial e nasıl gidebilirim karşı tarafı hiç bilmem yardım edermisiniz
Merhaba,
Sonbahar hoşgeldin
Arabayla mı geleceksin, yoksa toplu taşıma aracıyla mı? Ona göre anlatacam

hımmm süpersin tugdemsu
aslında o da belli değil ama hafta içi olduğundan eşim izin alabilirse onula arbayla yoksa annemle toplu taşıma ile gelirim
ikisinide alayım sana zahmet

hımmm süpersin tugdemsu
aslında o da belli değil ama hafta içi olduğundan eşim izin alabilirse onula arbayla yoksa annemle toplu taşıma ile gelirim
ikisinide alayım sana zahmet

Eğer arabayla gelirsen; 1. köprüden çıkıyosun, sabiha gökçen ataşehir ayrımından çıkıp sağda ataşehir tabelasını görene kadar devam ediyosun. O yola geçince hemen sağda kent plusun büyük bloklarını göreceksin ordan dönme düz devam et , (yan yol gibi yani)sağdan dön(yani ataşehir tabelasını görünce ayrıma gir ama ilk sağa dönmeden devam et 15-20metre kadar sonra sağa dön. İndiğin yoldan devam et sağdan ayrılmadan ilk sağ yola gireceksin hafif rampa aşağı bir yol. sonra ışıklardan sola yani karşı yola geçeceksin. köprü altından gaçince karşında Memorial hatta TÜP BEBEK MERKEZİMİZ AÇILDI yazısı ve 3 tane bir birinden şirin bebek seni karşılayacak :)))))

Metrobüsle zincirlikuyudan binip, uzun çayırda inersen.Aşağıda e5 yolu var. ordan ya taksi yaparsın yada palladium dolmuşuna binebilirsin. Ama bence ilk olarak taksi yap istersen. Sonra karıştırma kafanı iyice.:)))Yine kafan karışırsa sorabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…