yani toplu taşıma ile gelirsem de kolay bulurum gibi görünüyor.
Arabayla gelirsek o konuda eşime güveniyorum zaten
çok teşk ederim ilgine Tugdemsu
oooo hem bebiş hem gezme diyosun yani,, hadi bakalım :))
demem mi yaaaa :))İstanbul rüyaların şehrii:))
Kızlar ama ben hepınızle tanısmak gormek sohbet etmek ısterım orda da reel anlamda.Insallah karsılasırız.
Sen tam olarak hangı tarıhte baslayacaksın?
Ben adet günümü bekliyorum. Muhtemelen 4 yada 5 inde adet olurum ona göre arayıp randevu alacam. Bende görüşmeyi isterim. Ayarlarız mutlaka :)
Ben adet günümü bekliyorum. Muhtemelen 4 yada 5 inde adet olurum ona göre arayıp randevu alacam. Bende görüşmeyi isterim. Ayarlarız mutlaka :)
Desene valla aynı gun hastalanacagız buyuk ıhtımalle benımkı de 5 ı olacak:)) 7 aralıkta kesın muayene olmalıyız ama bu sekılde oldugunda 3. gunu oluyor cunku.Sen demıstın ya Cem bey yok dıye o tarıhte Arzu hanımda muayene olacaksın sende o zaman degıl mı?Bırde sen daha oncede o hastaneye gıttıgın ıcın bılırsın cok mu kalabalık oluyor?okmeydanı cok kalabalıktı ve cok doktor olmalarına ragmen zor yetısıyorlardı.Bu hastanede de cok kalabalık oluyorsa 2 doktor nasıl yetısıyorlar?
Arkadaşlar şuan transferin 5.günündeyim.Eğer sonuç pozitifse şuan bende bir belirtisi olurmu? Ve ne gibi belirtiler olur?
çook erken canım en erken 8. gün hormonlar kana karışmaya başlar değerler de ancak 10. günden itibaren anlaşılır rakamlara gelir.
az önce yazım ama gelmedi sanırım..Tamam canım sabret tabi 1 gün kaldı...Ya bende müjdeli haberi alcaz diye sabırsızlanıyorum
hayııır!!! kendime günlerdir terapi yapıyorum test yaptırmamak için tüp bebek olsa beklemezdim ama aşılama olunca kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum nolur bana yardımcı olun canlarım...
az önce yazım ama gelmedi sanırım..Tamam canım sabret tabi 1 gün kaldı...Ya bende müjdeli haberi alcaz diye sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?