Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

yani toplu taşıma ile gelirsem de kolay bulurum gibi görünüyor.
Arabayla gelirsek o konuda eşime güveniyorum zaten
çok teşk ederim ilgine Tugdemsu

yani toplu taşıma ile gelirsem de kolay bulurum gibi görünüyor.
Arabayla gelirsek o konuda eşime güveniyorum zaten
çok teşk ederim ilgine Tugdemsu

Rica ederim canım, herzaman elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Nezaman geliyorsun kontrole? Gelir gelmez başlayacak mısın?

oooo hem bebiş hem gezme diyosun yani,, hadi bakalım :))

demem mi yaaaa :))İstanbul rüyaların şehrii:))
Kızlar ama ben hepınızle tanısmak gormek sohbet etmek ısterım orda da reel anlamda.Insallah karsılasırız.
Sen tam olarak hangı tarıhte baslayacaksın?

demem mi yaaaa :))İstanbul rüyaların şehrii:))
Kızlar ama ben hepınızle tanısmak gormek sohbet etmek ısterım orda da reel anlamda.Insallah karsılasırız.
Sen tam olarak hangı tarıhte baslayacaksın?

Ben adet günümü bekliyorum. Muhtemelen 4 yada 5 inde adet olurum ona göre arayıp randevu alacam. Bende görüşmeyi isterim. Ayarlarız mutlaka :)

Ben adet günümü bekliyorum. Muhtemelen 4 yada 5 inde adet olurum ona göre arayıp randevu alacam. Bende görüşmeyi isterim. Ayarlarız mutlaka :)

Desene valla aynı gun hastalanacagız buyuk ıhtımalle benımkı de 5 ı olacak:)) 7 aralıkta kesın muayene olmalıyız ama bu sekılde oldugunda 3. gunu oluyor cunku.Sen demıstın ya Cem bey yok dıye o tarıhte Arzu hanımda muayene olacaksın sende o zaman degıl mı?Bırde sen daha oncede o hastaneye gıttıgın ıcın bılırsın cok mu kalabalık oluyor?okmeydanı cok kalabalıktı ve cok doktor olmalarına ragmen zor yetısıyorlardı.Bu hastanede de cok kalabalık oluyorsa 2 doktor nasıl yetısıyorlar?

Evet canım kuvvetle muhtemel aynı tarihte başlıcaz. Bana da Arzu hanım verecek ilaçları. Hastane evet kalabalık oluyor haftaiçi sabahları fena değil ama hafta sonu oldukça kalabalıktı bize hep öyle denk geldi. Ama çok ilgililer. O konuda hiç şüphen olmasın yani. Mutlaka ilgileniyorlar. o konuda strese girme

canımcımlarım 11. günümdeyim şükürler olsun çok stres olmadan bu güne de geldim hala test yapmadım kendimi alkışlıyorum :)))

bizde seni alkışlıuoruz ben valla kendimi tutamam :) sen iyi tutmuşsun...Yarın kaçda yaptırcaksın bugünde yaptırsan çıkar :) seni biraz heycan yapıyım :)

hayııır!!! kendime günlerdir terapi yapıyorum test yaptırmamak için tüp bebek olsa beklemezdim ama aşılama olunca kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum nolur bana yardımcı olun canlarım...

az önce yazım ama gelmedi sanırım..Tamam canım sabret tabi 1 gün kaldı...Ya bende müjdeli haberi alcaz diye sabırsızlanıyorum

sonbaharcım kararın hayırlı olsun, sana hayırlı tedaviler ve pozitif sonuçlar diliyorum. gördüğün gibi neredeyse hepimiz cem beyin hastasıyız... böyle olunca burada diğer sayfalardan çok daha farklı bir atmosfer oluyor ister istemez, en önemlisi hepimiz olabildiğimizce pozitifiz birbirimize inanılmaz destek oluyoruz ve en güzeli her istediğimizde görüşebilecek olmamız, hatta hastanede karşılaşanlarımız bile oluyor. aramıza hoşgeldin :))

az önce yazım ama gelmedi sanırım..Tamam canım sabret tabi 1 gün kaldı...Ya bende müjdeli haberi alcaz diye sabırsızlanıyorum

canım benim önceki sayfaları okumadın sanırım, ben pazartesiye kadar beklemeye karar verdim... seni birazdaha bekleteceğim anlayacağın :))) eh biz senin için çoook heyecanlandık sıra sende senin durumunu sormuştum 2 önceki sayfada bi bak onlara istersen..

hayııır!!! kendime günlerdir terapi yapıyorum test yaptırmamak için tüp bebek olsa beklemezdim ama aşılama olunca kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum nolur bana yardımcı olun canlarım...

Hayır hayır daha bekleyelim, zamanı var, Unutma Suyasem ben daha adet olmadım,,,bu demek oluyorki beklicez:))))))Öyle anlaşmıştık hatırlarsann.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…