Günaydın Suyasem,
Nasılsın? Herşey yolunda mı?
canım yaa size çok alıştım akşamları yazamıyorum pek gündüz daha rahat oluyor benim için, bu arada bile özler oldum hepinizi... bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi :)) senin desteğin dün gerçekten de enteresan bir şekilde bana acaip iyi geldi :))
Rica ederim canım, herzaman elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Nezaman geliyorsun kontrole? Gelir gelmez başlayacak mısın?
tugdemsucum ben ilkkez gidicem yarın herşey yarın belli olucak
1,5 yıllık evliyim ama uzun bir hikayem var kötü tecrübelerimde oldu doktor olarak
cem bey ile ilgili çok iyi şeyler okudum ve tasadüfler beni ona itti ve yarın gidiyorum
dua edin benim için hayırlısı olsun
tugdemsucum ben ilkkez gidicem yarın herşey yarın belli olucak
1,5 yıllık evliyim ama uzun bir hikayem var kötü tecrübelerimde oldu doktor olarak
cem bey ile ilgili çok iyi şeyler okudum ve tasadüfler beni ona itti ve yarın gidiyorum
dua edin benim için hayırlısı olsun[/QUOT
ARTIK BÜTÜN KÖTÜ ANILARI UNUTUYORSUN CANIM VE HERŞEY SENİN İÇİN ÇOOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH BUNU DÜŞÜNÜYORSUN ANLAŞTIK MI? :)
Arkadaslar Merhaba
Test sonucum pozitif! Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.
Hepinizi okuyamadim sag kasik bolgemde biraz agri var simdi uzanacagim, sonra yine yazarim.
sonbaharcım hadi hayırlısı Cem bey seni her konuda zaten bilgilendirecektir tüm yaşadıklarını yani neden olmadığına dair diğer doktorların teşhislerini detaylı anlatırsan oda ona göre tahlil muayene gibi şeyleri daha detaylı yapar. Belki de hiç bir sorun yoktur zamanını bekliyordur :) sen daha önce rahim flimi hormon testleri falan yaptırmışmıydıneğer varsa tüm test ve flimlerini unutma yanına al rahim flimine bakıyor yanındaysa sen evde hepsini bir dosya ya koy inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin bizide habersiz bırakmaAllah hepimizin yardımcısı olsuuunnnn
Zarpdeniz nasılsın? Kaçıncı gündesin bugün? Evde dinleniyormusun yoksa iş başı yaptın mı? Hep olumlu düşün oldumu ? diyorum ya içime öyle doğuyor ki sen den de müjde alıcaz öyle bir his var içimdeee
Esmralda sen nasılsın bulantılar kusmalar nasıl bebişimiz annesini yoruyormu ? Tatlı yorgunluklar bunlar :))) ben bi hamile kalayım 3 öğün kusmaya razıyım valla
Suyasem sende iyisin dimi aşı bebekimiz nasıl var mı bir his falan ne hiisediyorsun ? Göğüslerin acıyorsa aslında biraz sevinebiliriz :))) Benim tüp bebek yapan diğer tanıdıklarım şey demişti tutmadıysa göğüslerdeki ağrı şişlik ilk zamanki gibi değil de böyle boşalıyor gibi oluyor demişlerdi bende 8 günü baktığımda öyle acısı ağrısı kalmadı sanki demiştim 9, günde regl oldum o yüzden şişik ağrıyan sızlayan göğüs herzaman olumluya işarettir diye düşünüyorumBilmem yanlış mı düşünüyorum :))))
kendini herşeye hazırlayarak git canım, tuğdemsuda tam tedaviye başlayacağı gün kist çıkmıştı mesela ama bak 1 ay geçti gitti bile seninde her koşulda çözülmeyecek bir şey yok bu hayatta böyle düşün iyi de olsa başka şeyler de çıksa hyırlısı budur böyle düşün bak ben 3 yıldır istiyorum ve 8 yaşında bi de çocuğum var Allah karşımıza neler çıkarıcak hiiiç bilmiyoruz ama verilen kararlar ve bu yolda birşeyler yapmaya adım atmak önemli olan bak hepimiz bu yola çıktık kah yeni kah eski kah yeni ama önce Allah'ın sonra doktorlarımız ve bizim olumlu düşüncelerimizle hepimiz eninde sonunda iyi haberlerle birbirimize moral vereceğiz, sakın seni hiç birşeyin üzmesine izin verme emin ellerde olacaksın bunu düşün hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?