Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Günaydın Suyasem,
Nasılsın? Herşey yolunda mı?

canım yaa size çok alıştım akşamları yazamıyorum pek gündüz daha rahat oluyor benim için, bu arada bile özler oldum hepinizi... bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi :)) senin desteğin dün gerçekten de enteresan bir şekilde bana acaip iyi geldi :))

Eee bu kadar uğraşıyoruz tadını çıkaralım değil mi?? Paniğimizi güzel bir heyecana dönüştürüp bekleyelim, sen bu defa bu hayecanı çok daha başka şekilde yaşıyosun...Bırak bir kaç gün daha sürsün ne olacak, iyiside bizim kötüsüde bizim olacak:))) Böyle kabullenip bu şekilde bekleyelim...Dünyanın sonu olmayacak hiç bir zaman biliyorsun değil mi:))))

günaydın kızlarrrr akşamları ne çok kaynatıyosunuz yaa ben akşamları bakamıyorum bilgisayara eşimden fırsat kalmıyo da Hepinizin yazılarını okudum mahşallah herkezin keyfi yerinde aman aman Allah bozmasın daha daha iyi mutlu günlere sevinçlerle müjdelerleee inşşallaahhhhh
Nekadar güzel suyasem ve tugdemsu aynı anda tedaviye başlıyorsunuz ayy süperr yan yana odalarda yatar hatta yok bi odaya iki yatak koydurup yatarsınız artık :)) Ben yanlızdım tabi keşke az daha bekleyip önce sizi tanıyıp sonra tedaviye başlasaydım eminim çok daha keyifli geçerdi
Ben şubata kadar malesef oralara gelemiyeceğim eee ozamana kadan da siz 2-3 aylık hamile olcaksınız belkim beni tarnsferden sonra ziyarete gelirsiniz :))))
ben sonuç bekleyen tedaviye başlayan hepinizin bu ay olumlu sonuç alacağından nedense çok eminim içime öyle doğuyor :))))))

Rica ederim canım, herzaman elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Nezaman geliyorsun kontrole? Gelir gelmez başlayacak mısın?

tugdemsucum ben ilkkez gidicem yarın herşey yarın belli olucak
1,5 yıllık evliyim ama uzun bir hikayem var kötü tecrübelerimde oldu doktor olarak
cem bey ile ilgili çok iyi şeyler okudum ve tasadüfler beni ona itti ve yarın gidiyorum
dua edin benim için hayırlısı olsun

inşallah canım hayırlısı ile başlarsın. Bizi durumundan haberdar et :)

sonbahar aramıza hoşgeldinnn Hadi bakalım inaşşalah seninde güzel haberlerinle mutlu oluruz :) Cem bey iyi bir doktor eminim memnun kalacaksın daha çok yeni evlisin eminim kısa süre de bebeğine kavuşacaksın çok stres yapma daha önünde uzun yıllar var Bak burda yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar var hepimizin duaları sizinle bebeklerimiz birgün bize gelicek tüm kalbimle inanıyorummm

sağolun kızlar kendimi iyi hissettirdiniz sizin kalbiniz nasıl benimleyse benimle sizlerle artık bilesiniz.
ben ilkkez yarın gidicem yani herşey yarın cem bey'in iki dudağının arasında
heyecanla orada olmayı bekliyorum
tabiki de sizi bilgilendiririm hiç merak etmeyin
inşallah iyi haberlerle dönerim dua edin benim için olumsuz bişi olmasın inşallaahhhh

kendini herşeye hazırlayarak git canım, tuğdemsuda tam tedaviye başlayacağı gün kist çıkmıştı mesela ama bak 1 ay geçti gitti bile seninde her koşulda çözülmeyecek bir şey yok bu hayatta böyle düşün iyi de olsa başka şeyler de çıksa hyırlısı budur böyle düşün bak ben 3 yıldır istiyorum ve 8 yaşında bi de çocuğum var Allah karşımıza neler çıkarıcak hiiiç bilmiyoruz ama verilen kararlar ve bu yolda birşeyler yapmaya adım atmak önemli olan bak hepimiz bu yola çıktık kah yeni kah eski kah yeni ama önce Allah'ın sonra doktorlarımız ve bizim olumlu düşüncelerimizle hepimiz eninde sonunda iyi haberlerle birbirimize moral vereceğiz, sakın seni hiç birşeyin üzmesine izin verme emin ellerde olacaksın bunu düşün hep :))

sonbaharcım hadi hayırlısı Cem bey seni her konuda zaten bilgilendirecektir tüm yaşadıklarını yani neden olmadığına dair diğer doktorların teşhislerini detaylı anlatırsan oda ona göre tahlil muayene gibi şeyleri daha detaylı yapar. Belki de hiç bir sorun yoktur zamanını bekliyordur :) sen daha önce rahim flimi hormon testleri falan yaptırmışmıydıneğer varsa tüm test ve flimlerini unutma yanına al rahim flimine bakıyor yanındaysa sen evde hepsini bir dosya ya koy inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin bizide habersiz bırakma Allah hepimizin yardımcısı olsuuunnnn

Zarpdeniz nasılsın? Kaçıncı gündesin bugün? Evde dinleniyormusun yoksa iş başı yaptın mı? Hep olumlu düşün oldumu ? diyorum ya içime öyle doğuyor ki sen den de müjde alıcaz öyle bir his var içimdeee

Esmralda sen nasılsın bulantılar kusmalar nasıl bebişimiz annesini yoruyormu ? Tatlı yorgunluklar bunlar :))) ben bi hamile kalayım 3 öğün kusmaya razıyım valla

Suyasem sende iyisin dimi aşı bebekimiz nasıl var mı bir his falan ne hiisediyorsun ? Göğüslerin acıyorsa aslında biraz sevinebiliriz :))) Benim tüp bebek yapan diğer tanıdıklarım şey demişti tutmadıysa göğüslerdeki ağrı şişlik ilk zamanki gibi değil de böyle boşalıyor gibi oluyor demişlerdi bende 8 günü baktığımda öyle acısı ağrısı kalmadı sanki demiştim 9, günde regl oldum o yüzden şişik ağrıyan sızlayan göğüs herzaman olumluya işarettir diye düşünüyorum Bilmem yanlış mı düşünüyorum :))))

Son düzenleme:
evet çok haklısınınz dediklerinizde çok moral verdiniz bana iyiki gitmeden önce şizi buldum cem beyin adı bile bana suan güven veriyor
benim bekarlıktan gelen devam eden bir problemim var zaten kaç yıldır çapanın yollarını aşındırdım
tabiii bütün testler filmlerimi alıcam rahim filmimde var cem beyde al dedi zaten

YARIN BÜYÜK GÜN

Canocum, bende de öyle oluyor göğüslerim adet öncesi kah şişer kah şişmez o yüzden emin olamıyorum, ama hep adetime 2 gün kala söner oradan adet olacağımı anlarım hep... Onun dışında hiç birşey yok hala geçen hafta belim ve kasıklarım çok ağrımıştı bu hafta hiçbirşey yok. Bakalım artık allahtan hayırlısı artık. Ilk sırada zarpdeniz var inşşallah olumlu haberi ile hepimiz kutlama yaparız...

Arkadaslar Merhaba

Test sonucum pozitif! Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.

Hepinizi okuyamadim sag kasik bolgemde biraz agri var simdi uzanacagim, sonra yine yazarim.

Hayırlısı olsun çok sevindim...İşyerinde olduğum için sürekli bakamıyorum...Eşim az önce siteye bakmış beni aradı Zarpdeniz hamileymiş diye çoook sevindim gerçekten hayırlısı olsun.....

Mailini okuyunca gülmeye başladım....Kusmak mide bulantısı çok kötü valla 3 öğün değil 24 saat bulanıyor miden :)..Bulantıarım yok denecek kadar azaldı ama bulantı azalınca korku başladı acaba birşeymi oldu niye bulanmıyor diye :)

canım senin nezmandı tarih hergün soruyorum zaman geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…