Arkadaslar Merhaba
Test sonucum pozitif! Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.
Hepinizi okuyamadim sag kasik bolgemde biraz agri var simdi uzanacagim, sonra yine yazarim.
tugdemsu ve herasles aynı anda tedaviye başlıyodu dimiSuyasemden zaten aşı bebişi müjdesi bekliyoruzzzzz
tugdemsucum ben ilkkez gidicem yarın herşey yarın belli olucak
1,5 yıllık evliyim ama uzun bir hikayem var kötü tecrübelerimde oldu doktor olarak
cem bey ile ilgili çok iyi şeyler okudum ve tasadüfler beni ona itti ve yarın gidiyorum
dua edin benim için hayırlısı olsun
Arkadaslar Merhaba
Test sonucum pozitif! Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.
Hepinizi okuyamadim sag kasik bolgemde biraz agri var simdi uzanacagim, sonra yine yazarim.
hearlescim sen nasılsın çalışıyormuydun sen?
canım beni heyecanı anlıyorum inşallah herşey yolunda gidecek, doktorun seni en iyi şeye yönlendirecek. benim kuzenim genç kızlığından beri ilaçsız adet olamıyordu neredeyse yumurtaları çoook tembelmiş çok yavaş gelişiyormuş. senede 2- en fazla 3 kere adet olabiliyordu kendiliğinden. evlendi doktor 1-1.5 sene bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız dedi. tam doktora gidecekken 7 haftalık hamile olduğunu anladı tam bir mucize :))) adet olamadığı için hemen anlamamış tabii :)) şimdi 2 aylık oğlu oldu bak hayat mucizelerle dolu ve en önemlisi artık herşeyin tedavisi var bunu düşün içini rahat tut :))arkadaşlar selam
tuğdemsu benide aranızda görmek istemenize çok sevindim
bugün gece rüyamda bile yüreğim pır pırdı. sabah nasıl uyandım nasıl heyecanlıyım anlatamam
1 saat ne giyeceğimi bile bilemedim
dua edin herkes dua etsin benim için herşey yolunda gitsin
içinizde sorunu benimle aynı varmıydı acaba
yumurtalıklarım gelişmemiş benim o yüzden ilaç kullanmadan adette olamaıyorum
Canım ben gecmıse donuk mesajları okumakta bıraz yavas kalıyorum:))Bu aralar aksam saatlerınde gırebılıyorum ancak nete.Aslında ev hanımıyım calısmıyorum suan.Cok heyecanlıyım valla pazartesı gunu yola cıkıyoruz aksam ınsallah Istanbul ıcın.Salı gunu tedavıme baslamıs olacagım buyuk ıhtımalle bır sorun olmazsa.Umarım sende en yakın zamanda bıze mutlu haberını verırsın.Burası hamişlerle dolu olur inşallah aralık ayı herkese uğurlu gelsin diyorum.2011'e hepımız bırer anne adayı olarak gırelım en buyuk ıstegım bu.Hepınızı opuyorum kocaman:))
canım beni heyecanı anlıyorum inşallah herşey yolunda gidecek, doktorun seni en iyi şeye yönlendirecek. benim kuzenim genç kızlığından beri ilaçsız adet olamıyordu neredeyse yumurtaları çoook tembelmiş çok yavaş gelişiyormuş. senede 2- en fazla 3 kere adet olabiliyordu kendiliğinden. evlendi doktor 1-1.5 sene bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız dedi. tam doktora gidecekken 7 haftalık hamile olduğunu anladı tam bir mucize :))) adet olamadığı için hemen anlamamış tabii :)) şimdi 2 aylık oğlu oldu bak hayat mucizelerle dolu ve en önemlisi artık herşeyin tedavisi var bunu düşün içini rahat tut :))
canım dualarımız seninle
esmeraldacım bu sabah ateşimi ölçtüm düşmüş, 36.5 çıktı sanırım cuma, cumartesi regl olacağım...
SÜPERMİŞ
Tesadüfler beni Cem bey e yönlendirdi o yüzden bundada bi hayır vardır diyorum ve çok umutlu heyecanlıyım o yüzden bugün öğlen olmasını bekliyorum sadece suan :)
Tugdemsu, asagida gordum seniiiiiii, sobe......Operim yanaklarindan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?