Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Tebrikler canım çok sevindim senin için.Umarım bende önümüzdeki hafta güzel haber alır ve size de güzel haberler veririm.
Bebish'e ve kendine iyi bak.

Sonbahar,
bende öyle şeylr yaşadımki, doktordan yana şansım geçen yıl tolga bey'le tanışınca değişti. Onun akabinde anadolu avrupa gitmediğim doktor gelmedi ama döndüm dolandım yine Tolga bey'e ve onun en yakın arkadaşı Cem bey'e geldim. Ben 4 yıllık evliyim. Sen daha yeni evliymişsin.
Hiç canını sıkma. Cem Bey çok kouşmayan ama bir okadar da profosyenel bir doktor.
Haberlerini beklyorum.

Canım benimmm ya ben senden cok heyecanlanmısımdır suan emınım .Maasallah sen sükunetını koruyabılıyorsun.Aklına kotu hıcbırseyı getırme ıyı dusun ıyı olsun olur mu?Dualarımız hepimiz için uğurlu gelsin inşallah tedavilerde tek tek mutlu habeler verelim inşallah.

hearlescim sen nasılsın çalışıyormuydun sen?

Canım ben gecmıse donuk mesajları okumakta bıraz yavas kalıyorum:))Bu aralar aksam saatlerınde gırebılıyorum ancak nete.Aslında ev hanımıyım calısmıyorum suan.Cok heyecanlıyım valla pazartesı gunu yola cıkıyoruz aksam ınsallah Istanbul ıcın.Salı gunu tedavıme baslamıs olacagım buyuk ıhtımalle bır sorun olmazsa.Umarım sende en yakın zamanda bıze mutlu haberını verırsın.Burası hamişlerle dolu olur inşallah aralık ayı herkese uğurlu gelsin diyorum.2011'e hepımız bırer anne adayı olarak gırelım en buyuk ıstegım bu.Hepınızı opuyorum kocaman:))

arkadaşlar selam
tuğdemsu benide aranızda görmek istemenize çok sevindim
bugün gece rüyamda bile yüreğim pır pırdı. sabah nasıl uyandım nasıl heyecanlıyım anlatamam
1 saat ne giyeceğimi bile bilemedim
dua edin herkes dua etsin benim için herşey yolunda gitsin
içinizde sorunu benimle aynı varmıydı acaba
yumurtalıklarım gelişmemiş benim o yüzden ilaç kullanmadan adette olamaıyorum

zarpdenizcim tebrik ederim, çooook güzel bir haber inşallah kalp atışları ile daha güzel haberlerini alırız. ama bu sefer herşey yolunda gidecek buna inan, benim iki akrabamında seniki gibi olmuştu, ama diğer hamileliklerinde hiç sorun yaşamadılar. şimdi birinin kızı oldu diğeri ocakta doğum yapacak. hiç korkma tatlım...

canım beni heyecanı anlıyorum inşallah herşey yolunda gidecek, doktorun seni en iyi şeye yönlendirecek. benim kuzenim genç kızlığından beri ilaçsız adet olamıyordu neredeyse yumurtaları çoook tembelmiş çok yavaş gelişiyormuş. senede 2- en fazla 3 kere adet olabiliyordu kendiliğinden. evlendi doktor 1-1.5 sene bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız dedi. tam doktora gidecekken 7 haftalık hamile olduğunu anladı tam bir mucize :))) adet olamadığı için hemen anlamamış tabii :)) şimdi 2 aylık oğlu oldu bak hayat mucizelerle dolu ve en önemlisi artık herşeyin tedavisi var bunu düşün içini rahat tut :))

pazartesiye seni sabırsızlıkla bekliyoruz canım :)))

esmeraldacım bu sabah ateşimi ölçtüm düşmüş, 36.5 çıktı sanırım cuma, cumartesi regl olacağım...

SÜPERMİŞ
Tesadüfler beni Cem bey e yönlendirdi o yüzden bundada bi hayır vardır diyorum ve çok umutlu heyecanlıyım o yüzden bugün öğlen olmasını bekliyorum sadece suan :)

SÜPERMİŞ
Tesadüfler beni Cem bey e yönlendirdi o yüzden bundada bi hayır vardır diyorum ve çok umutlu heyecanlıyım o yüzden bugün öğlen olmasını bekliyorum sadece suan :)

Sonbahar,
Haberlerini bekliyoruz, Suyasem'inde dediği gibi artık herşeyin bir çaresi var allah çaresiz dert vermesin

Arkadaslar Gunaydin

Tugdemsu,Esmeralda, Suyasem, Can-Cano Herasles iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar. Yarin ikinci kani vermeye gidecegiz. Dun gece cok iyi uyuyamadim, endiselerim var tabii.... Uzun soluklu bir yolun basindayiz, Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

Sonnbahar, size de bol sanslar dilerim.

canım bildiğim kadarıyla yumurtlama sırasında ateş yükseliyormuş progesteron hormonunun etkisiylede yüksek kalıyor regl olmadan öncede düşüyormuş, ama hamile isen yüksek devam ediyormuş... inşallah doğru dedğildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…