Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

evet canım bende dikkat etmiştim sana 3. gün koydular bende saten yaptırırken doktara öyle söyliycem tamam 5 e kadar beklemek kaliteli olabilir ama içerde bakarım ben onlara siz 3.günde de koyun diycem :))) Valla işte doktor ikiz olacak dua edinde olmasın tek olsun derken hiç biri olmadı keşke nedenini bilsem böle sorun yok deyipte olmaması daha sinir bozucu oluyor:26: Marta kadar bakcas oldu oldu olmadı doğruuu istanbula bebiş yapmaya Allahım bu sefer belkim yüzüm güler kim bilir

valla bende tanışmayı çok isterim ama size çok uzağım amaaaaaaaa mart ayında tarnsferime sizleri bekliyorum artık koca göbüşlerle gelin ki benim yavrucaklarda sizleri görüp beni barakmasınlar :))))

valla bende tanışmayı çok isterim ama size çok uzağım amaaaaaaaa mart ayında tarnsferime sizleri bekliyorum artık koca göbüşlerle gelin ki benim yavrucaklarda sizleri görüp beni barakmasınlar :))))

inşallah canım Allah elbet verecek buna inan çoook inan hemde sen bizlere bukadar moral veriyorsun bizde senin yanında olucaz hiiiç merak etme :))

canım nerde otuuyosunuz

biz Eskişehir deyiz gerçi 3,5 saate alıyor eşim yolu. biz kontrolleri burda yaptırdık toplama ve transfer için geldik sadece istanbula aslında çalışmasam herşeyi takip felan cem bey yapsın istiyorum ama 1 ay izin verecek bir şirket hiç düşünemiyorum :)))))

evet canım özel şirkette çalışınca kontrole gitmek bile sorun olabiliyor. ben haftanın 6 günü sabah 9 akşam 7 çalışıyorum ve öğle tatilimiz de yok. üst üste doktor izni almaya bile çekiniyorum bazen. kaldıki bu transfer aşamasında yıllık iznim olmasına rağmen nasıl izin alıcam diye şimdiden düşünüyorum (( bazen bunalıyorum sonrada amaaan boşver nasılsa bir şekilde olur deyip boşveriyorum yeterki olsun :)))

evet aynen öyle burda takip yapan doktorum allahtan Gece 11 hata bazen 2 ye kadar muayene yapıyordu saat 21 e randevu alyordum ama 23 de zor çıkıyordum :))) o yüzden izin alma derdim hiç olmadı toplamada 2 gün yıllık izin transfer de de 10 gün rapor aldım olayı kapattım :)) artık ikinciye nasıl olur bilmiyorum çünki burdakşi doktorum duyduğuma göre esk.acıbademde kendi tüp bebek merkezini kuruyormuş e şimdi ona tüp yaptırmayıp kontrol içinde gidilmez haklı olarak gel ben yapayım der :))) bakalım 2 ci biraz sorunlu olacak benim için öyle gece yarılarına kadar çalışan doktor nerde bulcam ki :)))))

evet canım özel muaynehanesi olmalıki geç saatte çalışsın benim eski doktorumda 11 e kadar çalışıyordu ben de iş çıkışı gidebiliyordum ama memorial hastane olduğu için saat en fazla 6 ya kadar muayne alıyorlar acil dışında allahtan iş yerimde çok yakın 1 saat izin alıyprum gideceğim zaman :)

Günaydın kızlaaarrrr :)) hayırdır akşam kimse girmemiş ? İncicim bugün testini tekrarlayacaktın bizi haberdar et olurmu... Esmeralda canım kanamaların ne durumda inşallah artık kesilmiştir :) Zarpdenizcim annelik nasıl gidiyor? Tuğdemsu Hearles yeni anne adaylarımız neler yapıyor :) Harles canım sen geldin hava bozdu bugün berbat şansına Sonbahar canım ilaçlarını ne yaptın tedaviye başladınmı?

SUYASEM cnm akşam 8 gibi testi yaptıracam İnşallah katlanmıştır.Hala tedirginim azda olsa kanamam oluyor.
Sen nasılsın :) Buradaki herkesle birgün tanışmak isterim :) Sevgiler..............

Merhaba gülnihal:) Ben de Cem Beye gidiyorum 3 aşılamadan sonra olumsuz 1 micro denemesi oldu ve şimdi dondurulmuşlarla 2 haftalık hamileyim.İnşallah sağlıklı bir şekilde devamı gelir.Çünkü biraz kanamam oluyor.Evde dinleniyorum.
Ben Cem Beyden memnunum 2 aşılamamı 1 micro ve dondurulmuş transferi yaptı.Acıbademden hastasıyım.Memoriale geçince memnun kaldığım için bırakmadım.Ücret konusundada sanırım bilgi istemişsin.Tüp bebek Muayene, yumurta top işlemi, transfer herşey dahil 1950 auro ilaçlar 1400 tl civarı toplam 5500 tl tuttu. 280 tl civarında embriyoları dondurduk.Olumsuz sonuç alınca 2ay sonra sadece fitil ve ilaç kullandım 1500 tl ye dondurulmuş transfer edildi.
İnşallah herşey dilediğin gibi olur.Yüce Rabbim inşallah anne olma mutluluğunu yaşatır sana ve tüm isteyenlere............:))

Esmeraldacım inşallah kanaman durmuştur kendine bebişine çok iyi bak beslenmene dikkat et.Seni çok iyi anlıyorum
Ben wc ye korkarak gidiyorum arada sırada çok az kanamam oluyor.Fakat afedersin kahverengi akıntı süreklü oluyor ne olduğuyla ilgili Dr Arzu net bir açıklama yapmadı Sadece olabiliyormuş bekleyeceğiz dedi.Testi tekrarlayacağız dedi.Sende böyle bir şey oluyor mu.Sanki adet başlangıcındaki lekelenme gibi.Acaba şuanda adet dönemim ondanmı oluyo.Dönem bitince geçer inşallah.

Diğer tüm arkadaşlar iyidir inşallah.Hepiniz için dua ediyorum.Hepinize sevgiler......

İncicim inşallah katlanmıştır. aman sakın fazla hareket etme sürekli yat, sonucundan bizi mutlaka haberdar et canım dualarımız seninle :)))
gülnihal canım ben cem bey'e 2 ay önce başladım, acıbadem hastanesi tüp bebek ünitesini kurmuş yeni memorial ataşehir hastanesine geçmiş, çok fazla konuşmayan ama senin için gerekli hertürlü açıklamaları yapan, çok iyi niyetli bir doktor. ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım. ancak sonuç negatif, cem bey de zaten % 15 şansı var tutmama ihtimali düşük demişti. bizde bir problem yok, anlayacağın denemiş olmak için denedik aslında ve önümüzdeki ay Allahtan bir mani çıkmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Ben yıllardır tek doktora gittiğim için cem beye çok tereddüt ederek gittim, burada okuduğum olumlu şeylerin büyük payı var. ama şimdi iyiki gitmişim diyorum, kendisini çok sevdim. benden gereksiz hiçbir test istemedi, boş vaadlerde bulunmadı. ayrıca en önemlisi hastane laboratuvarlarında en gelişmiş cihazlar ve yöntemler kullanılıyor. Ben hem hastaneyi hemde kendisini öneririm.

canım o kahverengi akıntı kanamanın sürekli olmadığının göstergesi. içeride bekleyince kahverengiye dönüyor ondansonra dışarı akıyor. kırmızı renge dönerse tehlikeliymiş asıl.. sen genede kendini sakın yorma hep yat.

Merhaba inci,
öncelikle hayırlı olsun gözün aydın ne guzel cok yeni bi annesin desene inş hayırlısıyla kucagına alırsın.
bilgiler için çok teşekkür ederim . bende cem beyde karar kıldım buradakı yazıların çok katkısı oldu , sende dikkat et kalkma sakın

suyasem bende buyuk ıhtımal bıdahakı ay baslarım tup bebege ,tüm isteyenler bir an önce kavuşuruz inş, bizde bi problem yok demişsın sebebsiz interfilitemi var?

SUYASEM cnm akşam 8 gibi testi yaptıracam İnşallah katlanmıştır.Hala tedirginim azda olsa kanamam oluyor.
Sen nasılsın :) Buradaki herkesle birgün tanışmak isterim :) Sevgiler..............

incicim inşallah değerin katlanmıştır.kanaman kahverengi galiba kırmızıya dönmedikten sonra merak etme.herşey iyi olacak inş..:)

gülnihall hoşgeldin,cem beyin hastaları kervanına sende katılıyosun.cem bey ve ekibi mükemmel ben negatif sonuç aldım ama yine cem beye gidicem.sen inş ilk denemende iyi sonuç alırsın..

suyasem bende buyuk ıhtımal bıdahakı ay baslarım tup bebege ,tüm isteyenler bir an önce kavuşuruz inş, bizde bi problem yok demişsın sebebsiz interfilitemi var?

yaa negüzel beraber başlayacağız demekki ne güzel :)) benim 7 yaşında bir oğlum var, 3 yıldır 2. yi istiyoruz olmuyor. 2. yılımda 2 kere üst üste kendiliğimden hamile kalabildim ama ikisindede keseyi göremeden düşük yaptım. Yumurta takibi ovulasyon testleri vs. maalesef tekrar hamile kalamadım. en sonunda tedaviye karar verdik ve cem bey'e başladık. Allah inşallah bana tekrar o duyguyu yaşatır, buna inanıyorum, bugün haberlerde okudum celine dion 6 kez tüp bebek denemiş sonunda ikiz oğlu olmuş, kafaya koydumu oluyor bu iş ama tabii okadar denemek zorunda kalmayız inşallah :))) bendede eşimde de sorun yok artık tüp bebekte şansımızı deneyeceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…