zarpdeniz sen nasilsin _
Herasles ve Tugdemsu igenler nasil gidiyor...insallah bu ay hamileyim haberlerinizi alicaz...
Suyasen sen neler yapiyorsun
Can-cano sesin solugun cikmiyor nerelerdesin
serra sende hosgeldin
baska unuttugum kimse varmi
zarpdeniz sen nasilsin _
Herasles ve Tugdemsu igenler nasil gidiyor...insallah bu ay hamileyim haberlerinizi alicaz...
Suyasen sen neler yapiyorsun
Can-cano sesin solugun cikmiyor nerelerdesin
serra sende hosgeldin
baska unuttugum kimse varmi[/QUOTs
hoşbuldum sağol esmeralda.kanamanın durmasına sevindim.inş. bir daha olmaz rahat bir hamilelik geçirir işine gidebilirsin.yanlış hatırlamıyorsam cem beyde ikinci denemen.ikincide indirim yapılacağı söylenmişti.sen nekadar ödeme yapmıştın canım
Esmeralda, kanamanin durduguna sevindim canim ama eger ayarlayabilirsen biraz daha evde istirahat etsen nasil olur. Ilk 3 ay cok onemli biliyorsun, biraz daha rapor alsan?
Benim bugun belim ve kuyruk sokumumda bir agri var, her gun bir yerim agriyor.:18: Hamile arkadaslarim da onlar hep olacak diyorlar agri sanci sekil degistirecekmis.:26: Kalp atislarini bekliyoruz, buradaki doktor 22'si demisti. Biz esas sonucu 3'unde aldik acaba 17'sinde mi gitsek diye dusunuyorum.
Gulnihal, Hosgeldin!
Herasles, Tugdemsu, kizlar igneleriniz nasil gidiyor, umarim iyice yumurtlamissinizdir, yarinki kontrolde bol sanslar. Orgalutran'dan bir adet yaninizda goturmeyi unutmayin sakin. Bol sanslar.:13:
Suyasem, Incicim, Serra77
Incicim benim 8. haftaya kadar kanamam olmadi yani bu sali gunune kadar...sali gunu yani 8/haftadayken kipkirmizi parlak kan geldi 1 cay baradagi kadar... doktorun dedigi...kahverengi lekenme cok onemli degil...onemli olan paralak renkli kirmizi kan gelmesi... bu kanama cok onemli dedi//kanamanin olmasi dusuk tehlikesi anlamina geliyor ve tedavisi yatak istiharati dedi.. benim allaha binlerce sukur kanamam durdu... p.tesi ise gidicem ama kanama olursa yine doktora gidicem ve yatak istihareti yapicam...sende bol bol dinlen...
bugun herkese dua ettim allah yardimcimiz olsun arkadaslar...hamile kalana kadar bi ugrasiyoruz birde kaldikdan sonra ugrasiyoruz...
Günaydın kızlaaarrrr :)) hayırdır akşam kimse girmemiş ? İncicim bugün testini tekrarlayacaktın bizi haberdar et olurmu... Esmeralda canım kanamaların ne durumda inşallah artık kesilmiştir :) Zarpdenizcim annelik nasıl gidiyor? Tuğdemsu Hearles yeni anne adaylarımız neler yapıyor :) Harles canım sen geldin hava bozdu bugün berbat şansınaSonbahar canım ilaçlarını ne yaptın tedaviye başladınmı?
Suyasem, çok saol canım bizi düşündüğün için
Heyecanla yarını bekliyorum eminim herasles te benim gibi heyecanlıdır. Yarın kontrol olacağız ona görede nasıl devam edeceğimizi öğreneceğiz.:18:
günaydııınnn güzelleerrrrr
bzizim internet sorunluydu 2 gündür anca fırsat buldum :) Ohhh herkez çok iyi çok şükür :))) Tugdemsu ve Herlasles ne güzel yumurtalar oluyor ohhhh gelsin bebişleerrrrrr :))))
Esmeralda ay ne güzel plan yapıyosun sen yawww vallahi kıskandımmm:78: Keşke bende orda olabilseeeemmmmmmm Ozaman buluşyuğunuzda bşide benim için öpermisiniz birbirinizi olmasamda kalbim sizinleeee , ama sen öyle çok toplu taşıt falan kullanma ne biliyim evine yakın mı kendi aracınla mı gidersin amaaaa çok dikkat et oldumu şekerim şu 3 ay biraz sabır gerektiricek napalım :90:
İncim ve Zarpdeniz anneciklerrrr bebeşleriniz ve sizzz çookk iyisinizdir inşallaahhhhhhhhhhh
Suyasem , Betty , Sera , sizleride öpüyorummmm
Gunaydınlarr kızlar
Herasles Tugdemsu havada kar var bugun cok soguk valla...Herasles aslında bugun ıyı gıbıyım kozyatagında bulusabılız canım...benım kanamam fılan olmasaydı evımde mısafır edecektım sızı ama kısmet boyleymıs...ıstersenız kozayatgında cafeler va hastane donusu otuup bırseyler ıcelım..Adanaladan geldınız tanısmıs oluruz. Tugdemsu ıstesenız sızde gelın..
Zapdenı dr.a bence zamanını bekle ozaman gıt canım... kalp atısı ıcın ben erken gıtmıstım bu sefer goemedık ama 2 gun sona gıdınce gorduk ınsan huzursuz olıuyor.
Dıger arkadaslaıda coook opuyorum...
günaydııınnn güzelleerrrrr
bzizim internet sorunluydu 2 gündür anca fırsat buldum :) Ohhh herkez çok iyi çok şükür :))) Tugdemsu ve Herlasles ne güzel yumurtalar oluyor ohhhh gelsin bebişleerrrrrr :))))
Esmeralda ay ne güzel plan yapıyosun sen yawww vallahi kıskandımmm:78: Keşke bende orda olabilseeeemmmmmmm Ozaman buluşyuğunuzda bşide benim için öpermisiniz birbirinizi olmasamda kalbim sizinleeee , ama sen öyle çok toplu taşıt falan kullanma ne biliyim evine yakın mı kendi aracınla mı gidersin amaaaa çok dikkat et oldumu şekerim şu 3 ay biraz sabır gerektiricek napalım :90:
İncim ve Zarpdeniz anneciklerrrr bebeşleriniz ve sizzz çookk iyisinizdir inşallaahhhhhhhhhhh
Suyasem , Betty , Sera , sizleride öpüyorummmm
yaaa kızlaaar ben de gelmek istiyorum, benim hem evim hem işyerim kozyatağında, şu buluşma saatiniz kaç?? ben gerçi çalışıyorum ama akşam 7 gibi oturuyor olursanız gelirim atatürk caddesinde bir dolu kafe falan var oralara gideceksiniz herhalde :)))
:))) bana çok yakınsın canım bende STFA bloklarında oturuyorum. acıbademe ışıklardan dönünce soldaki sokakta yarında görüşebiliriz hala oradaysan.Canım Heraslesle konustum.. Arabları Yokmus o yuzden kozyatagına gelemıyolar bende kozyatgında anneannemdeyım..Uzagada gıdemem ancak buralarda bulusabılız.Doktor evde hareket et ama dısar sı yasak dedı ama ben cok bunaldım.. Istesen bız bulusalım ben kozyatagı acıbadem hastanesıne cok yakınım
:))) bana çok yakınsın canım bende STFA bloklarında oturuyorum. acıbademe ışıklardan dönünce soldaki sokakta yarında görüşebiliriz hala oradaysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?