ısden kaçda cıkıyosun canım yarın tuzlaya donucez...bu aksam 7de mac ızlıycekmıs esım.. gs macı var.. benıde bırakır bulusacagımız yere.... sende musaıt olursan 1 yada 2 saat oturup bıseyler ıcerız.
canım, benim eşimde maç için kardeşine gitmemizi teklif etti senden haber gelmeyince ben de olur dedim( işten 7 de çıkıyordum tüh (
ınternetde sorun vardı canım gıremedım ınternete..neyse baska zaman ozman...
Gunaydin Arkadaslar,
Ooooo bulusma varmis, cok kiskandim. Umarim cok guzel vakit gecirirsiniz.:13:
Tugdemsu, antral yumurtalarina iyi bak canim, guzel guzel buyumeye devam etsinler.
Herasles, senin kontrolun ne zaman, umarim senin yumurtalarinda guzelce buyuyordur.:13:
Esmeralda, iyisin degil mi canim? Pazartesi ise baslayacak misin?
Suyasem, Can_Cano
Arkadaslar, ben bugun kendi evime geciyorum, simdiye kadar Annemlerdeydim. Bizim evde de gecici surelerde burada oldugumuz icin internet baglantisi yok ama ara ara yazarim, insallah kalp atislarini duydugumuz haberini sevincle size de bildiririm. Hepiniz saglicakla kalin.
Kızlar kımse yook mu?Bugun kontrollere gıttık bız.Tugdemsu ıle tanıstım cok seker biri:)Keske hepımız tanısabılseydık.Yarında esmeralda ıle tanısacagız sanırım.Tugdemsucum sızın de ısınız yoksa 3 aıle olalım ıstersenız.Ortak bır yer belırlerız esmeraldaya yakın ne dersınız?
incicim ne durumdasın testini yaptınmı? Inşallah iyi çıkmıştır, bizi haberdar et :))
herkese iyi pazarlar;sevgiler
ben gün hashanedeydim testi tekrarladım sonuç iyi fakat kanamam arttı.adet öncesi gibi ağrım var. Cem bey riskli bir durum olduğunu ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Moralim bozuk fakat yapacak başka bir şey yok. Rabbimden hayırlısını diliyorum.
canim bozma moralini kanama olursa riskli diyorlar bak benimde kanamam vardi hemde 1 gunde 1 cay bardagi kadar biranda geldi degerin ikiye katlamis demekki iyiye gidiyor canim...kasdikca gerilirsin kanaman artar...rahat birak kendini...crinone jele devam et baska ilac verdimi doktor ? agri kesici icmemeye dikkat et ben icmistim kasigim agriyor diye ama oda kanamayi artirirmis
Progestan fitil kullanıyorum düşüğü önleyici hastaneden gelince aşırı sancım oldu .Ağrıdan ağladım Dr Arzuyu aradım Endol fitil verdi ağrı kesici olarak.Kanamam devam ediyor hiç durmuyor sanki adet dönemimi yaşıyor gibiyim ağrı ve kanama...Dr vajinal ultrason ile bektı iki kese görünüyor biri net ikincisi tam net değil Kanama bisinin bozuluyor olmasından dolayı olabilir dedi.Çok ümüt de vermek istemedi.Dinlenmelisin dedi.
Progestan fitil kullanıyorum düşüğü önleyici hastaneden gelince aşırı sancım oldu .Ağrıdan ağladım Dr Arzuyu aradım Endol fitil verdi ağrı kesici olarak.Kanamam devam ediyor hiç durmuyor sanki adet dönemimi yaşıyor gibiyim ağrı ve kanama...Dr vajinal ultrason ile bektı iki kese görünüyor biri net ikincisi tam net değil Kanama bisinin bozuluyor olmasından dolayı olabilir dedi.Çok ümüt de vermek istemedi.Dinlenmelisin dedi.
Esmeralda Tuğdemsu aradaşlar desteğiniz için teşekkür ederim :)) İyi olmaya çalışıyorum.Şu kanama bir dursa daha iyi olacağım.Beklemek çok zor. Allah kimseye yaşatmasın.
Esmeralda bu arada soruna cevap vereyim.Benim ilk tüp bebek olmadı bu dondurulmuşlarla oldu.Yaşım yirmidokuz.İkisinide Cem Bey yaptı.
herkese iyi pazarlar;sevgiler
ben gün hashanedeydim testi tekrarladım sonuç iyi fakat kanamam arttı.adet öncesi gibi ağrım var. Cem bey riskli bir durum olduğunu ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Moralim bozuk fakat yapacak başka bir şey yok. Rabbimden hayırlısını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?