Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

canım, benim eşimde maç için kardeşine gitmemizi teklif etti senden haber gelmeyince ben de olur dedim ( işten 7 de çıkıyordum tüh (

Kızlar kımse yook mu?Bugun kontrollere gıttık bız.Tugdemsu ıle tanıstım cok seker biri:)Keske hepımız tanısabılseydık.Yarında esmeralda ıle tanısacagız sanırım.Tugdemsucum sızın de ısınız yoksa 3 aıle olalım ıstersenız.Ortak bır yer belırlerız esmeraldaya yakın ne dersınız?

Gunaydin Arkadaslar,

Ooooo bulusma varmis, cok kiskandim. Umarim cok guzel vakit gecirirsiniz.:13:

Tugdemsu, antral yumurtalarina iyi bak canim, guzel guzel buyumeye devam etsinler.

Herasles, senin kontrolun ne zaman, umarim senin yumurtalarinda guzelce buyuyordur.:13:

Esmeralda, iyisin degil mi canim? Pazartesi ise baslayacak misin?

Suyasem, Can_Cano

Arkadaslar, ben bugun kendi evime geciyorum, simdiye kadar Annemlerdeydim. Bizim evde de gecici surelerde burada oldugumuz icin internet baglantisi yok ama ara ara yazarim, insallah kalp atislarini duydugumuz haberini sevincle size de bildiririm. Hepiniz saglicakla kalin.

gunaydınn canım

ıyıyım canım ama hergun bır yerım agrıyor..dunden berı bel agrısından zor duruyoum annemde bu haftada bel agırması ıcın cok erken dıyor sız bukadar erken haftalada belı agıran duydunuzmu mıdem yanmaya basladı...hasta gıbıyım yanı:18:basım agrıyor.....p.tesı ıse baslama konusunda cem beye danıstım...ısıne baslayabılısın masa basında calısıyosan sorun yok dedı...

bızı habersız bırakma canım

arkadaslar erken bır saat olur sa bulusabılız... orn:12 gıbı cunku tuzlaya donmemız gerekıyor haberlerınnızı beklıyoum

BuArADA HErASLES VE Tugdemsu tup bebek tedavısı ıcındeyken tuk kahvesı ve nescafe ıcmeyın yumuta gelısımınde olumsuz katkısı oldugunu okudum nekadar dogu bılmıyoum

Günaydın Arkadaşlar

ZarpDeniz, bana her konuda yaptığın yol göstericilik için sana çooook teşekkür ediyorum. Bebişlerimize iyi bak,internet olmasada sorun değil,ben habersiz kalmam zaten seni sürekli rahatsız ettiğim için, gerekirse burdan arkadşlara iletirim mesajlarını.öpüldün canım...amca da selam söylüyor iyi bakacakmışsın,,kuzucuklara

Esmeralda, sen en önde gidince arkadan sorularla biz geliyoruz,,,sen güzel güzel haberler ver bize ki, bizde öyle güzel güzel sorularla gelelim arkandan....Uzun uzun verdiğin detaylı bilgiler için sanada çok teşekkür ederim canım....Öpüyorum.
Buluşma konusunda da nerde buluşacağınızı bilemiyorum ama bende size katılmayı isterim. Beyaz fırın uzak mı kalıyor sana,,,Memorial'ın az ilerisinde?? En iyisi Ararım ben birazdan...

Suyasem, merak içinde bıraktım eni nolur kusura bakma giremediim bir türlü...Ben dün kontrole gittim. Herşey yolunda dedi, ne kadar toplarsınız dedim 5-6 dedi, biraz canım sıkıldı ama esmeralda ve zarpdeniz,,,uzun uzun anlattılar bana canımı sıkmamam gerktiğnii bunun kötü bişey olmadğını söylediler..biraz daha rahatladım:18:
Kan aldılar hormon testi için, akşam 5-6 gibi arayacağız dediler aramadılar ben aradım Azu'yla konuştum,,,hemen ilgilendi saolsun ama buna gerek kalmadan sorumlu olan heşirenin beni araması daha iyi olurdu...(sizlerde bu tip konularda takipçi olun diye yazdım bunu)
Cem Bey'le konuşturdu Arzu Beni, Cem Bey testte sorun yok, ilaçlara aynı dozda devam, Salı sabah bekliyoum dedi. Şuanda hem orgalutran hemde puregon iğneye devam ediyorum.
Şimdilik bukadar, orgalutran canımı yakıyor biraz,ama bi süre sonra geçiyor. Birde bu iğnelerle anlamsız baş ağrılarım olmaya başladı..(zaten migrenim var) ama ilaç almadan yarım saat 1 saat olup kendiliğinden geçiyor,,,yan etklerine baktım baş ağrısı olabilirmiş,iyi dedik ne yapalım...

Can Cano sen nasılsın?? yukarda oldukça detaylı anlattım neler olduysa Sende başlayacaksın ya Kısmet olursa,,,detayları bilin istedim. Tekrar takrar anlatabilirim bu nokktaya kadar yaşadıklarım bunlar. devamını bende bizzat yaşayıp yine yazacam size...:80:

Heraslas, tanıştığımıza çok sevindim,,,inşallah salı günü kontrolde de herşey yolunda gider. Çok stresli bir iş bu, karnımız delik deşik oldu, ,eşim iğneyi yapacağı zaman hani etini tutup yapıyrsun ya,,,orayı tutma burayı tutma diyorum,,,neyse orgalutranı daha gerilere vurmaya çalışıyor o canımı yakıyor biraz.
Belki bizde gelirz, buluşmaya sizinle...konuşuruz tekrar ....suanda pc önümde.:126:tembellik etmeyip çıkabilirsem bizde gelecez.

incicim ne durumdasın testini yaptınmı? Inşallah iyi çıkmıştır, bizi haberdar et :))

herkese iyi pazarlar;sevgiler

ben gün hashanedeydim testi tekrarladım sonuç iyi fakat kanamam arttı.adet öncesi gibi ağrım var. Cem bey riskli bir durum olduğunu ve dinlenmem gerektiğini söyledi. Moralim bozuk fakat yapacak başka bir şey yok. Rabbimden hayırlısını diliyorum.

canim bozma moralini kanama olursa riskli diyorlar bak benimde kanamam vardi hemde 1 gunde 1 cay bardagi kadar biranda geldi degerin ikiye katlamis demekki iyiye gidiyor canim...kasdikca gerilirsin kanaman artar...rahat birak kendini...crinone jele devam et baska ilac verdimi doktor ? agri kesici icmemeye dikkat et ben icmistim kasigim agriyor diye ama oda kanamayi artirirmis

Progestan fitil kullanıyorum düşüğü önleyici hastaneden gelince aşırı sancım oldu .Ağrıdan ağladım Dr Arzuyu aradım Endol fitil verdi ağrı kesici olarak.Kanamam devam ediyor hiç durmuyor sanki adet dönemimi yaşıyor gibiyim ağrı ve kanama...Dr vajinal ultrason ile bektı iki kese görünüyor biri net ikincisi tam net değil Kanama bisinin bozuluyor olmasından dolayı olabilir dedi.Çok ümüt de vermek istemedi.Dinlenmelisin dedi.

canim bak 2 tane var korkma gecicek bu gunler benimde vardi durdu seninkide duracak internetde okudum bazen rahim adet zamaninda kasiliyormus oda kanama yapabiliyor..kac. yasindasin buarada ilk tup bebek miydi

İncicim, çok çok geçmiş olsun...Sakin olup dinlenmeye çalış. Çok zor bir dönemden geçiyorsun..Dayanmaya çalış...hani çok bişeyde diyemiyorum...hepimizda farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz. Dinlendiğn zaman geçecek bence...Sakın ümitsizliğe kapılma bak maaşallah keseyide görmüşsün üztelik 2 tane kesacik var. Sen güçlü olki onlar bilsinler annelerinin nasıl güçlü olduğunu...
Habersiz bırakma bizi canım

Esmeralda Tuğdemsu aradaşlar desteğiniz için teşekkür ederim :)) İyi olmaya çalışıyorum.Şu kanama bir dursa daha iyi olacağım.Beklemek çok zor. Allah kimseye yaşatmasın.
Esmeralda bu arada soruna cevap vereyim.Benim ilk tüp bebek olmadı bu dondurulmuşlarla oldu.Yaşım yirmidokuz.İkisinide Cem Bey yaptı.

İncicim, lkni nezamn yaptırdın, yani ikisi arasında nekadar dinlendin onu merak ettim. Olmayınca hemen diğer adet döneminde başlayabildin mi?
Bu arada bende iğnelerimin 6.sını oldum az önce. sabahta 2.orlagutran iğnemi oldum. salı akiam puregon bitiyor. çarşamba sabahta orlagutran bitiyor.ne zaman çatlatma iğnesini yaparlar ne zaman toplarlar bilemiyorum???Herşeeyde bir başka stres başka bir heyecan yaşıyoruz. Allah görsün emeklerimizi boşa çıkarmasın yaptıklarımızı. Karnım iğnelerden çok acıyor...üstüne yatamıyorum..
Neyse dedim ya allah yardımcımız olsun....Lütfen sadece yat dinlen...kalkma hiç....herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum...Üzülme olur mu??

Tuğdemsu cnm İnşallah yumoşların güzel gelişir.Sorunsuz bir transfer geçirirsin.Yumurta toplama zamanını doktor yumoşların durumuna göre belirliyor.Moralini yüksek tut.Sevdiğin şeyleri yap.Mesela ben zaman buldukça yürüyüş yapmıştım.Dr ve hastane çok iyi Rabbimin yardımıyla inşallah mutlu sona ulaşırsın.
Ben 1. dnememi ramazan bayramından 4 gün önce yaptırmıştım olumsuz sonuç aldıktan sonra 2 ay geçti tekrar denedik.Yani ikisinin arasında 1 regle dönemim oldu.
Kendine iyi bak cnm yeterli su içmeye ve dengeli beslenmeye çalış.Sevgiler.....

selam incicim,

yazını okudum ve kan olması illa terslik olacak demek degil sakın stres yapma ve olumsuz bişey düşünme aklından çıkarmaya çalış sevdigin bi filmi koy ve izle hiç düşünme hemde 2 kese varmış onu düşün ve mutlu ol canım,biz kanıyormu devam ediyormu diye kaygılanıp üzüldükçe dahada stres yapıp kendimizi üzmüş oluyoruz o yüzden rahat olmaya çalış canım,biliyorum demesi kolay diyeceksin ama halini anlayabiliyoruz en azından anlamaya çalışıyoruz..

Herasles, senin kontrolun ne zaman, umarim senin yumurtalarinda guzelce buyuyordur.:13:

Sagol zarpdenizciğim iyiyim Allah a sukur.Tedavı sonunda da guzel haberler alırsam daha da ıyı olacagım.Gercekten zorlu ve sabır ısteyen bır tedavı.Allah hepımıze yardım etsın.Benım kontrolum salı gunu sabah olacak.Valla ılgınc bısey belkı ama tugdemsu ıle sureklı ırtıbat halındeyız ve ılk kontrolde benden kan testı almadılar.Bende dedımkı benı ıhmal mı edıyorlar acaba?Dozlar aynı devam edıyor ve tugdemsuyu bır gun gec takıp ettıgım halde bana da orlagutranı vurdurdular.Doktorumuz ve hastanemız ıyı ama Allah a sukur bır sıkıntı yasamıyoruz neysekı de.Aklımızda soru ısaretlerı oluyor sadece ıste.Benım ıgne yerlerımde agrı olusmuyor Allah a sukur ama bende şiştim sankı yanı 3-5 kılo almısım gıbı gelıyor.
Incıcım canını sıkma bencede aklına kotu seyler getırme hersey ıyı gıdecek.

Esmeraldacım bugun de bulusamadık valla tuzlaya cok ters yerlerdeydık.Gec saate kadar akraba zıyaretlerınde bulunduk.Hava bugun acık olunca bıraz Uskudar Kanlıca fılan gezdık.Insallah gıtmeden baska bırgun fırsat bulur o taraflara da gelır tanısırız sızınlede.

Adını gorupte yazamadıgım dıger arkadaslar hepınızı opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…