Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

günaydın güzellerrr
hayırlı huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta olsunnnn

İncim çok geçmiş olsun ama kendiniz üzme bak ne güzel 2 tane yavrucun olmuş dr .da söylemiş ya belki birni kaybediyorsun ve o yüzden bir kanama oldu , ama diğer bebişin hem sağlıklı hem annesini bırakmayacak kadar güçlü , sende gücünü kaybetme herşey düzelecekkkk

Tugdemsu-Herlasles ne güzel yumuşlar büyüyor aman da aman anneciklerinie bebiş olup gelicekler İğneler bir süre sonra iyce can acıtmaya başlıyor ben bazen vurdurcak yer bulamıyordum nasıl acıyordu ama hemencik geçiyor azıcık daha sabır sonrası ikiniz içinde mükemmellll olacak 2 müjdemiz yolda tüm kalbimle inanıyorum

Esmeralda işe başladın mı? Kendini çok yorma oldumu sakin sakin işlerini yap senden ve bebeğinden daha önemli hiçbir şey yok unutma

Suyasem sende iyisindir inşallah nasıl keyifler biz ikimiz kendimizi nadasa bıraktık hayırlısıyla bizde güzel haberler verices dimi arkadaşım biraz daha sabırrrrr

Hava çok soğuk Eskişehirde hiç kar yok ama okadar çok kuru ayaz var ki insan sıcacık yataktan kalkmak istemiyor ama nerdeeee bir dünya iş bekleyen masama oturdum çalışmaya başladım bile

hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın

canım olsun başka sefer goruşurz benım kanamam olmasaydı çokdan gorusurduk ama kısmet boyleymış...Bende ıse başladım

herkese günaydııınnnn:)) haberlerinizi tek tek okudum...

incicim tuvalet dışında yataktan kalkmaman gerekiyor biliyorsun değilmi sen elinden geleni yap Allaha bol bol dua et kapanı oyalayacak en güzel şey film seyretmek sıkılmazsın hem :))
esmeraldacım özel mesajımı almışmıydın?
tuğdemsu, hearles çok kafaya takmamaya çalışın stres yumurta gelişimlerinizi etkileyecek, burada başka forumlarda okudum birisinin 24 yumurtası gelişmiş geriye transfer için 2 embriyo oluşmuş, yumurta sayısı bence çok fazla kriter az ama öz olsun önemli olan o, benim yumurtalarımda sorun olmamasına rağmen aşılamada 1 tanesi olgunlaştı diğer 3 tanesi küçük kaldı bakalım tüp bebekte de öyle rekor sayılar beklemiyorum anlayacağınız :))
zarpdenizcim kalp atışlarına çook azkaldı yeğenlerimize iyibak :))
gülnihal, sonbahar nasılsınız??
canocano canım bizim tedavimize sıra gelecek allahın izniyle :))
herkese iyi haftalar diliyorum :))

HERKESE MERHABA
ben bayadır bişey yazmadım çünkü daha bi gelişme olmadı hastanenin bana uzak olması bi dezavantaj oldu ama yapacak bişi yok herşeyde bi hayır vardır.
bu hafta için gidip iğnelerimi alacağım yumurtaları geliştirmek için iğnlerden sonra aşılmamamı tüp bebekmi ona cem bey karar verecek
gerçi bazen bişi sormak için cem beyi arıyorum ulaşamıyorum bile çok yoğun Allahtan arzu hn sonradan dönüp arıyor filan o vesileyle ileişime geçiyoruz.
yeni ve güzel gelişmeler oldukça sizlerle paylaşıcağım merak etmeyin

by hafta mübarek bir hafta muharrem ayı perşembe günüde 10. günü dualar kabul olurmuş hepimiz dua edelim birbirimiz içi,n herşeyin hayırlısı olsun

ve bu cumadan başlayarak 4 cuma sütüste okunması gereken 1000 adet "el evvel" i yapıcam
en yakın arkadaşım yaptı bunu 4. cüyü okumadan 2 gün önce hamile olduğunu öğrendi şuanda 3 haftalık hamile ve içinde dua ettiği bir kişide 2 aylık hamile suan onu başladığı hfta öğrendik kendini son haftası bende bu cuma başlıcam

darısı isteyen bunun için el açıp dua eden herkese nasip olsun

teşekkür ederiz canım...

Arkadaşlar ben çok zor iki gün geçiriyorum.Giderek ümidim kayboluyor.Moralim çok bozuk.Dün ve bugün aşırı ağrım oldu dayanamıyordum.Dr ağrı kesici fitil verdi.Kanamam ise adet dönemindeki gibi hatta bazen daha fazla diyebilirim.Acaba ikisinide mi kaybediyorum.İki saat önce büyükçe bir pıhtı düşürdüm fakat kanamam kesilmedi.Ağrıdan dolayı ağlamaktan artık vücudum uyuşmuş gibi.Şuan ağrım yok ama duygularım kaybolmuş sanki.

canım cok gecmıs olsun ınan kı cok uzuldum.Umudunu yıtırmemeye calıs ne olursun.Bu durumda elden ne gelır kı kaderımızı yasıyoruz.Allah en azından bırını sana bagıslasın ınsallah canım.Kendıne ıyı bak ve herkesın dedıgı gıbı dınlenmeye calıs.

selammm

sonbahar ben şeyi anlamadım o duayı 4 cuma ve her cuma gününde 1000 kere mi okuyacağız ? yani toplamda 4000 adet mi olacak? Banada 500 yasin okut dediler de ama 500 kişi okuyacak herkez tek okuyacakmış işte bunu yapan 3-5 kişi hamile kaldığını söylüyor yer gök duayla tabi Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Sen nasıl olacak bir tarif edersen allah nasip ederse okuruz çalışırken gerçi zor 1000 tane okumak ama ne biliyim umut dünyası işte

İncim moralini bozma lütfen 2 kesenin birini kaybediyorsan da kanaman ve ağrın olacaktır nede olsa düşük oluyor ama diğeri eminim senledir bi kan testi yada evde test yapsan en azından şüphelerden kurtulur içini rahatlatırsın. ağlama öyle hepimiz o dyguyu çok iyi biliyoruz çok zor ama umudumuz sağlam kalmalı ki bebeklerimizde o umutla bizde kalsın. Allah yardımcın olsun bu zor günlerde geçer inşallahhhh , bizi habersiz bırakma. Dualarımızdasın

Diğer güzeller herkez iyidir inşallahhhhh öptüm siziiii

Sağol cnm . Sürekli yatıyorum, dua ediyorum ve bekliyorum.Seninde dediğin gibi elden birşey gelmiyor.Kaderimizde ne varsa yaşayacağız.

Sağol cnm inşallah dediğin gibidir.Ama çok kanama olunca diğerinin sağlığından da şüpeleniyorum.İdrar testi alsam doğru çıkar mı acaba çünkü wc de idrar ile bazen gelen kanama karışıyor.

bilmiyorum ki ama eczneye falan gitme boşver şimdi hem çok soğuk hem ayakta fazla dolan ma
belkide çıkmas o testlere pek güven olmuyor biliyosun işte içimiz durmuyor ki bende en az 10 tane test yapardım gün geçse falan

İincicim yaşadığın çok ama çok zor bir durum farkındayım, insanın psikolojisi alt üst oluyor, yarın değerini tekrarlayacakmısın sanırım ozaman anlaşılır neler olduğu... kan pıhtısının büyüklüğü ne kadardı? kendini her ihtimale hzırlmaya çalış, bu takdiri ilahi, ne doktorların ne senin yapabilecek fazlabirşeyini yok neyazık ki eğer gideceği varsa en ala ilaçları iç, istediğin kadar yat yine de gidiyor, doğanın döngüsü bu ne yazık ki ama kalırsa sağlıklı olduğunu gösteriyor. bu koşullarda bence daha önemlisi senin psikolojin... kendini çok heba etmemeye çalış ama ağlamak en iyi terapi oluyor , duygularını hiç değilse dışa vurabiliyorsun... keşke elimizden birşey gelse... eğer istersen numaranı gönder konuşalım belki rahatlatır...

incicim oyle deme lutfen....cemi ara bu yazdiklarini soyle baksin bakalim ne dusurmussun... sonucda vajinal ulturason ile baktiginda keselerden anlar diye dusunuyorum canim..belki hemen cagirir seni bizide haberdar et//dualarimiz seninle

İncicim, hemen şuanda açtım ellerimi sadece sana dua ettim...elbette herzaman hepimiz için ediyorum ama yazdıklarını okurken gözlerim doldu,,,ve hemen dua ettim senin için...Allah yardımcımız olsun hepimizin...Bak önceden sadece ailen sevdiklerin vardı yanında...şuanda seni hiç tanımayan, sadece yazdıklarını okuyan, bir sürü evden senin için dualar yağıyor...Bu senin arkandaki en büyük güç olsun!!!
Yaşadıkların çok zor şeyler bundan hiç ama hiiiç şüphem yok...ama lütfen methanetli olmaya çalış...Bu forumda acı tatlı bir sürü şeyi paylaştık biz diğer arkadaşlarımla...Suyasem dört gözle haber vermeyi bekliyordu bize...o kadar hazırlamıştık ki kendimizi ama bukadar olumlu düşünmemize rağmen ben ona şunuda belirttim acısıda bizim tatlısıda bizim....yapacak bişey yok...
Olumlu düşünelim herşey olumlu olsun....
Benim; eşimden ve yöneticimden başka kimsenin haberi yok yaşadığım bunca şeyden...ailem uzakta olduğu için meraklandırmak istemedim....Ama bir sürü arkadaşım oldu...herşeymi sizle paylaşıyorum...burada anlatıp,,yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı hissdiyorum...Çok güzel bir duygu tanımadığım insanlar için gözlerim doluyor dualar ediyorum,,,yine o tanımadığım insanlar Tuğdemsu'cum nasıl oldun geldin mi doktordan diyorlar??? Sevinçten dörtköşe oluyorum

Sadece dinlen kanamanı çok takip etme...her an kan görecem diye gitme WC'ye...kolay değil yine söylüyorum ama denemeye çalış enazından...
Seni kocamn canım

Arkadaşlarım,,,

Bugün puregon da 7.iğnemi oldum. Orlagutran da 3.iğnemi oldum. Karnımda tutulacak yer kalmadı...
olsun ne yapalım yeterki yumurtalar büyüsün...
Yarın kontrole gidecez,,herasles te orda olcak..ben çıkacam kontrolden o girecek kontrole

Neler olacak çok merak ediyorum. ne zaman toplama işlemi olacak...nekadar toplanacak,,,kaç tanesi güzelce döllenebilecek...allahım heyecandan duramıyorum... Nolur dualarınz eksik olmasın...:18:

canim hersey yolunda gidiyordur...yarin kontrolden cikinca bizide haberdar edin merakda birakmayin...Muhtemelen c.tesi yumurtalariniz toplanir yada cuma gunu

canim hersey yolunda gidiyordur...yarin kontrolden cikinca bizide haberdar edin merakda birakmayin...Muhtemelen c.tesi yumurtalariniz toplanir yada cuma gunu

Esmeralda, nasılsın canım ? İş nasıl geçti, kanama falan yok dimi?

Çok sevindm hemen cevap vermene. Peki benim yarın akşam puregonda sonuncu iğnem olacak çarşamba sabahıda orlagutran da son olacak. cuma yada cumartesiye kadar başka bişey uygulanmayacak mı?

incicim üzme kendini neolur.beklemekten başka elimizden birşey gelmiyor.Bende adet oldum malesef hafta sonu istdaydım.cem bey biraz daha bekleyip normal denememizi söyledi daha erken diyor.bende biran önce anne olmak istiyorum.param olsa hiç durmam yine tüp bebek denerim.yeni ev aldık 2 ay önce tüp dnedik olmadı.offfff offfffffff beklemek çok zooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…