Herasles, senin kontrolun ne zaman, umarim senin yumurtalarinda guzelce buyuyordur.:13:
Sagol zarpdenizciğim iyiyim Allah a sukur.Tedavı sonunda da guzel haberler alırsam daha da ıyı olacagım.Gercekten zorlu ve sabır ısteyen bır tedavı.Allah hepımıze yardım etsın.Benım kontrolum salı gunu sabah olacak.Valla ılgınc bısey belkı ama tugdemsu ıle sureklı ırtıbat halındeyız ve ılk kontrolde benden kan testı almadılar.Bende dedımkı benı ıhmal mı edıyorlar acaba?Dozlar aynı devam edıyor ve tugdemsuyu bır gun gec takıp ettıgım halde bana da orlagutranı vurdurdular.Doktorumuz ve hastanemız ıyı ama Allah a sukur bır sıkıntı yasamıyoruz neysekı de.Aklımızda soru ısaretlerı oluyor sadece ıste.Benım ıgne yerlerımde agrı olusmuyor Allah a sukur ama bende şiştim sankı yanı 3-5 kılo almısım gıbı gelıyor.
Incıcım canını sıkma bencede aklına kotu seyler getırme hersey ıyı gıdecek.
Esmeraldacım bugun de bulusamadık valla tuzlaya cok ters yerlerdeydık.Gec saate kadar akraba zıyaretlerınde bulunduk.Hava bugun acık olunca bıraz Uskudar Kanlıca fılan gezdık.Insallah gıtmeden baska bırgun fırsat bulur o taraflara da gelır tanısırız sızınlede.
Adını gorupte yazamadıgım dıger arkadaslar hepınızı opuyorum.
herkese günaydııınnnn:)) haberlerinizi tek tek okudum...
incicim tuvalet dışında yataktan kalkmaman gerekiyor biliyorsun değilmi sen elinden geleni yap Allaha bol bol dua et kapanı oyalayacak en güzel şey film seyretmek sıkılmazsın hem :))
esmeraldacım özel mesajımı almışmıydın?
tuğdemsu, hearles çok kafaya takmamaya çalışın stres yumurta gelişimlerinizi etkileyecek, burada başka forumlarda okudum birisinin 24 yumurtası gelişmiş geriye transfer için 2 embriyo oluşmuş, yumurta sayısı bence çok fazla kriter az ama öz olsun önemli olan o, benim yumurtalarımda sorun olmamasına rağmen aşılamada 1 tanesi olgunlaştı diğer 3 tanesi küçük kaldı bakalım tüp bebekte de öyle rekor sayılar beklemiyorum anlayacağınız :))
zarpdenizcim kalp atışlarına çook azkaldı yeğenlerimize iyibak :))
gülnihal, sonbahar nasılsınız??
canocano canım bizim tedavimize sıra gelecek allahın izniyle :))
herkese iyi haftalar diliyorum :))
HERKESE MERHABA
ben bayadır bişey yazmadım çünkü daha bi gelişme olmadı hastanenin bana uzak olması bi dezavantaj oldu ama yapacak bişi yok herşeyde bi hayır vardır.
bu hafta için gidip iğnelerimi alacağım yumurtaları geliştirmek için iğnlerden sonra aşılmamamı tüp bebekmi ona cem bey karar verecek
gerçi bazen bişi sormak için cem beyi arıyorum ulaşamıyorum bile çok yoğun Allahtan arzu hn sonradan dönüp arıyor filan o vesileyle ileişime geçiyoruz.
yeni ve güzel gelişmeler oldukça sizlerle paylaşıcağım merak etmeyin
by hafta mübarek bir hafta muharrem ayı perşembe günüde 10. günü dualar kabul olurmuş hepimiz dua edelim birbirimiz içi,n herşeyin hayırlısı olsun
ve bu cumadan başlayarak 4 cuma sütüste okunması gereken 1000 adet "el evvel" i yapıcam
en yakın arkadaşım yaptı bunu 4. cüyü okumadan 2 gün önce hamile olduğunu öğrendi şuanda 3 haftalık hamileve içinde dua ettiği bir kişide 2 aylık hamile suan onu başladığı hfta öğrendik kendini son haftası bende bu cuma başlıcam
darısı isteyen bunun için el açıp dua eden herkese nasip olsun
Arkadaşlar ben çok zor iki gün geçiriyorum.Giderek ümidim kayboluyor.Moralim çok bozuk.Dün ve bugün aşırı ağrım oldu dayanamıyordum.Dr ağrı kesici fitil verdi.Kanamam ise adet dönemindeki gibi hatta bazen daha fazla diyebilirim.Acaba ikisinide mi kaybediyorum.İki saat önce büyükçe bir pıhtı düşürdüm fakat kanamam kesilmedi.Ağrıdan dolayı ağlamaktan artık vücudum uyuşmuş gibi.Şuan ağrım yok ama duygularım kaybolmuş sanki.
canım cok gecmıs olsun ınan kı cok uzuldum.Umudunu yıtırmemeye calıs ne olursun.Bu durumda elden ne gelır kı kaderımızı yasıyoruz.Allah en azından bırını sana bagıslasın ınsallah canım.Kendıne ıyı bak ve herkesın dedıgı gıbı dınlenmeye calıs.
selammm
sonbahar ben şeyi anlamadım o duayı 4 cuma ve her cuma gününde 1000 kere mi okuyacağız ? yani toplamda 4000 adet mi olacak? Banada 500 yasin okut dediler de ama 500 kişi okuyacak herkez tek okuyacakmış işte bunu yapan 3-5 kişi hamile kaldığını söylüyor yer gök duayla tabi Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Sen nasıl olacak bir tarif edersen allah nasip ederse okuruz çalışırken gerçi zor 1000 tane okumak ama ne biliyim umut dünyası işte
İncim moralini bozma lütfen 2 kesenin birini kaybediyorsan da kanaman ve ağrın olacaktır nede olsa düşük oluyor ama diğeri eminim senledir bi kan testi yada evde test yapsan en azından şüphelerden kurtulur içini rahatlatırsın. ağlama öyle hepimiz o dyguyu çok iyi biliyoruz çok zor ama umudumuz sağlam kalmalı ki bebeklerimizde o umutla bizde kalsın. Allah yardımcın olsun bu zor günlerde geçer inşallahhhh , bizi habersiz bırakma. Dualarımızdasın
Diğer güzeller herkez iyidir inşallahhhhh öptüm siziiii
Arkadaşlar ben çok zor iki gün geçiriyorum.Giderek ümidim kayboluyor.Moralim çok bozuk.Dün ve bugün aşırı ağrım oldu dayanamıyordum.Dr ağrı kesici fitil verdi.Kanamam ise adet dönemindeki gibi hatta bazen daha fazla diyebilirim.Acaba ikisinide mi kaybediyorum.İki saat önce büyükçe bir pıhtı düşürdüm fakat kanamam kesilmedi.Ağrıdan dolayı ağlamaktan artık vücudum uyuşmuş gibi.Şuan ağrım yok ama duygularım kaybolmuş sanki.
Arkadaşlar ben çok zor iki gün geçiriyorum.Giderek ümidim kayboluyor.Moralim çok bozuk.Dün ve bugün aşırı ağrım oldu dayanamıyordum.Dr ağrı kesici fitil verdi.Kanamam ise adet dönemindeki gibi hatta bazen daha fazla diyebilirim.Acaba ikisinide mi kaybediyorum.İki saat önce büyükçe bir pıhtı düşürdüm fakat kanamam kesilmedi.Ağrıdan dolayı ağlamaktan artık vücudum uyuşmuş gibi.Şuan ağrım yok ama duygularım kaybolmuş sanki.[/QUOTE
canim bak bu yaziyida internetede buldum//
kanama ile düşürülen her parça düşük olduğu anlamına gelmez. Düşen parça genellikle kan pıhtısı da olabilir.Bunu anlamak için
düşen parçayı akan suyun altına tuttuğunuzda dağılıp gidiyor ise bu onun kan pıhtısı olduğunu düşündürür. Ancak dağılmayıp daha açık renkli bir et parçasına dönüşüyor ise düşük başlamıştır
herkese günaydııınnnn:)) haberlerinizi tek tek okudum...
incicim tuvalet dışında yataktan kalkmaman gerekiyor biliyorsun değilmi sen elinden geleni yap Allaha bol bol dua et kapanı oyalayacak en güzel şey film seyretmek sıkılmazsın hem :))
esmeraldacım özel mesajımı almışmıydın?
tuğdemsu, hearles çok kafaya takmamaya çalışın stres yumurta gelişimlerinizi etkileyecek, burada başka forumlarda okudum birisinin 24 yumurtası gelişmiş geriye transfer için 2 embriyo oluşmuş, yumurta sayısı bence çok fazla kriter az ama öz olsun önemli olan o, benim yumurtalarımda sorun olmamasına rağmen aşılamada 1 tanesi olgunlaştı diğer 3 tanesi küçük kaldı bakalım tüp bebekte de öyle rekor sayılar beklemiyorum anlayacağınız :))
zarpdenizcim kalp atışlarına çook azkaldı yeğenlerimize iyibak :))
gülnihal, sonbahar nasılsınız??
canocano canım bizim tedavimize sıra gelecek allahın izniyle :))
herkese iyi haftalar diliyorum :))
Suyasem, saol canım...Yarın sabah kontrolümüz var Herasles'le benim. Bakalım ne diyecek Cem bey ...
Haberdar ederim sizi,,,işten girebilrsem öğle sonrası yoksada yarın akşam yazarım size.
öptüm canım...dua et olur mu?:18:
Arkadaşlarım,,,
Bugün puregon da 7.iğnemi oldum. Orlagutran da 3.iğnemi oldum. Karnımda tutulacak yer kalmadı...
olsun ne yapalım yeterki yumurtalar büyüsün...
Yarın kontrole gidecez,,herasles te orda olcak..ben çıkacam kontrolden o girecek kontrole
Neler olacak çok merak ediyorum. ne zaman toplama işlemi olacak...nekadar toplanacak,,,kaç tanesi güzelce döllenebilecek...allahım heyecandan duramıyorum... Nolur dualarınz eksik olmasın...:18:i
canim hersey yolunda gidiyordur...yarin kontrolden cikinca bizide haberdar edin merakda birakmayin...Muhtemelen c.tesi yumurtalariniz toplanir yada cuma gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?