Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.İnanın sanki sizi tanıyor gibiyim.Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım.Kendime çok yakın hissediyorum sizi.İçinde bulunduğum durumu duygularımı en iyi siz anlayabilirsiniz zaten.
Saat 3 de ağrıyla uyandım.Yaklaşık 1.5 saat ağrım sürdü.Ağrı kesici fitil kullandım.Şimdi ağrım yok, uykumda yok...
Arkadaşlar sizleri yazdığım olumsuz şeylerle üzdüysem de kusura bakmayın.Sadece paylaşmak istedim.
Rabbim tüm isteyenlere anne olma mutluluğunu yaşatsın.
Esmeraldacım hepinizle buluşup tanışmayı çok istiyorum. Sanatelefonumu mesaj atmıştım ama seninki bana gelmedi, bugün eşimle 8. yıldönümümüz :)))) akşam yemeğe gidicez, yarın gelebilirsen seve seve görüşürüz :)) ama siz bu yakınlarda bugün bir program yaparsanız tanışmak için 5 dk lığına uğrayabilirim. eşim 8 gibi falan gelir çünkü..Tugdemsu,suyasem, Herasles,
Bugün eşim mesaide bende evde yalnız kalmakdan çekiniyorum Evimde tuzlada herkese cok uzak..Çokda yürüyemiyorum çünkü kasıklarımda agrı var buaralar...Kozyatağında anneannem oturuyor..Bu akşam acaba iş çıkışı orayamı gıtsem dıye düşünüyorum ama aklıma Kozyatağına yakın olan arkadaşlarla biryerde oturabilir miyiz fikri geldi..Bu akşam iş çıkışı goruşmek ıcın müsait olan varmı ? ama benim arabam bugun eşimde servisle kozyatagına kadar gelebilirim...Müsait olan varmı ? Görüşelim diycektim
Esmeralda,
Kozyatağında nerde olacaksın? ben çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum ama senlede görüşmeyi çok isterim...eğer migrenim beni çıldırtmayıp, geçerse akşam ararım iş çıkışı seni. inan masamda bir o yana bir buya koyuyorum kafamı birde majezik aldım. zararı olmaz umarım.(
dayanamadım
Suyasem, şimdiden tebrik ederim...9.yılınızda 3.kişi olmanızı temenni ediyorum...
tugdemsuuu kızıcam ben sanaaa amaaa dur daha iğne aşamasında sen kendini stres yapıp miğrenini bile tutturdu yaniiiihani olumlı düşünüyoduk hani gelsin beişler marşını söylüyordukkk,
herşey okdar iyi gidiyor ve sonu okadar güzel olucak ki şu beyininde kurduklarına sonradan çok güleceksinyumuşlarını düşün sen onları büyütmek için pozitif olmalı kaliteli yumuşlar yapmak için moralini hep iyi tutmalısın. Ay ben seni transferden sonra hiç hayal edemiyorum relaxxx
muccuuukkkkkkkkkkkk
suyasem mutlu seneler olsun daha nice yıllara yeni bebişiniz ile birlikte inşşalllaahhh
teşekkür ederim canımcımdarısı başınıza... inşallah seneye ailemizin yeni üyesiyle kutlamak nasip olur :))
bu arada canocanoya katılıyorum bende sana çok kızıyorum hepimizi sakinleştiren sen şimdi stresten kendine ve hormonlarına zarar veriyorsun, biraz rahat olmaya çalış... ben birkere yumurta takibimi eve yakın başka bir doktorda yaptırayım dedim, okadar çok stres oldumki 15. gün hala 13 mm di yumurtam kadın dediki sizin galiba önümüzdeki ay ilaç desteği almanız gerekecek... tabii benim moral yerlerdesonra amaaan dedim napıyım demekki yumurta kalitem bozulmuş artık ilaç kullanırım diye bıraktım kendimi 17. gün gittiğimde bir anda 20 mm olmuşlardı kadın bile beklemiyordu çok şaşırdı o da bana ders oldu muayene masasında bacaklarım titriyordu heyecandan o derece yani ayrıca adet günlerim uzun zamandır 30-31 gün idi tedviye başlamaya karar verdiğimden beri 25 güne düştü psikoloji nekadar etkili anla lütfen :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?