Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Evet canım çok haklısın... benim migrenim atak göstermek için hep tetikte olur zaten,,,yeterki fırsat bulsun hemen atağa geçer... gafil avladı beni bu defa,,,hem kahvaltı etmedim hemde stres oldum...uyandı uykusundan migren canavarım...ama akşama çok daha iyi olacam öyle düşünüyorum...

Yumurtalara gelincede, tüp bebek tedavisinde yapılan en büyük yanlış oran burdan okuduklarımız....çok araştırmak iyi bişey değil...her insana çok farklı etkiler yaratıyor bu iğneler ilaçlar... o Yüzden ben kendi adıma konuşayım...sabah oturdum başladım yumurta boyutlarını E2 sonucumu( 189.7 ml çıktı bende.5.günde 4. iğne sonucu) araştırmaya başladım neler neler okudum...
onu araştırayım derken farklı farklı bir sürü şey öğrendim en azından benimle şimdilik alakalı olmayan bir sürü şey...koptum dünyadan...

O yüzden kıyaslama yapmamak gerek diye düşündüm,,,birde bunu içime iyice anlatırsam sorun kalmayacak...
Yanımda olduğunuzu biliyorum....fırçalar için ayrıca teşekkür ediyorum...iyi geldiler

Canım kozyatagı hastanesinde çok yakın olacağım ama işin kötüsü şarzım bitti...Ben seni ararım olmazsa ınternet var anneannemde ordan gırer bakarım.

Suyasem seni tebrik ederim canım nıce senelere :)

Kozyatağı hangi hastane?? ataşehir acıbadem e yakın mısın? gerçi bende kendimi çok bilemiyorum akşam için...Başımın ağrısı biraz dinerse....seni görmeyi çok istiyorum... yoksa beni kabus gibi görmeni istemem...

canım kozyatağı acıbadem hastanesine yakınım ..İyi olsam ataeşhirde gelirim ama inan kasıklarım ağrıyor normalde işe bıle zor gelıyorum...

Kızlarrrr selamlar:))
Tugdemsu esmerelda burdasınız yuppiii:)Bende ataşehırde kalıyorum bu hafta sonuna kadar bende gelım bulusalım super olur vallaaa:))Nerede bulusacaksınız tam olarak?En ıyısı telde haberleselım.

Can cano suyasem incicim zarpdeniz ve adını sayamadıgım dıger arkadaslarım.Bugun bende kontrole gıttım tugdemsu ıle karsılasamadık ama benı hep arar sorar sagolsun canım arkadasım.Valla benım ıkıncı kontrol olmasına ragmen kan tahlılı ıstemedıler.Cem beye sordum ne zaman tahlıl ısteyeceksınız dıye yumurta toplama gunu almamız yeterlı dedı.Bende anlamadım nıye boyle dedı ama benım yumurta toplama erken olacak sanırım en gec cuma veya cumartesı dedı.Ama benım ıgnelerım yarın bıtıyor.Acaba bana da mı tekrar ıgne verecekler tugdemsu ne dersın canım?Insallah hersey yolunda gıder bebeklerımız bıze sıkı sıkı tutunur...

Masallah kızlar bu arada suan konuyu okuyan 7 kısı varız kalabalıgız yanı.Cümbüş var

canım kozyatağı acıbadem hastanesine yakınım ..İyi olsam ataeşhirde gelirim ama inan kasıklarım ağrıyor normalde işe bıle zor gelıyorum...
yok canım senden böyle bişey asla istemem zaten en azından böyle bir zamanda... sen iyi ol da geç tanışırız bişey olmaz.. ben aslında gelirim ama başım çok şiddetli ağrıyor...daha da azmasından çekiniyorum o yüzden...net cevap veremedim yoksa ben her şekilde senin yanına gelirim...o konuda sorun yok...

Belki haftasonu buluşuruz...Yada iyi hissdersem akşam ararım seni,, yanına gelirim,,,

Aslında siz ataşehirdesınız benım gelmem lazım ...Ama hem yürüyemiyorum hem kasıklarım ağrıyor aslında kozyatagı ile ataşehirin arası 5 dakika ama araba olmayınca zor oluyor.. nasıl yapalım bilemedim şimdi..İŞyerinde yemeği bile masaya getiriyor arkadaşlar

Canım benım ıcın sorun degıl gelebılırım kozyatagına sen dert etme.Kacta musaıt olacaksın sen?Nerde bulusabılırız sen yer soyle ben oraya gelebılırım.

eğer benim çok vaktim olsaydı seni alırdım, biliyosun bende kozyatağındayım beraber giderdik (

Huhuuuuu burasını kadınlar matinesine çevirdik herkes burda :)))
hearles canım mutlaka buluşalım :)))

Canım suyasemcım evlılık yıl donumunuzu kutlarım.Umarım yakında 3 kısı olarak kutlarsınız yıl donumlerınızı:))Ben burdakı herkesı o kadar cok tanımak ıstıyorum kı anlatamam.Keske hepımız aynı anda aynı yerde olabılsek.

teşekkür ederim canımmm, aynen bende çok tanışmak istiyorum bugünden sonra hergün müsaitim ama önceden kararlaştıralım :))

eğer benim çok vaktim olsaydı seni alırdım, biliyosun bende kozyatağındayım beraber giderdik (

Başka bir günemi erteliyelim ?

Az once Herasles ile konuştuk..Dedik hepmizin müsait oldugu gun buluşalım..

Suyasem ,Tugdemsu,ve Herasles. hepimizin ortak gününde buluşalım en iyisi..Bugunu erteleme kararı alalım..Gelemeyen arkadşımız olmasın..

evet evet öyle yapalım :))) hepimiz olalım :)))

Tamam canım anlaştık....Hem bende karşınıza migrensiz gelmek istiyorum

O zaman karar verdık demek kı yarın nasıl hepımız ıcın uygun mu?Benım ıcın uygun esmereldaya da uygun tugdemsucum gecmıs olsun canım oncelıkle sen ne dersın yarın uygun olur mu sana da?Hep bırlıkte olalım konusalım bol bol sohbet guzel olur.

Suyasem sen zaten yarın bulusalım demıssın demek kı sana da uygun.Tugdemsucum sende okey dersen tamamdır bulusma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…