Suyasem sen zaten yarın bulusalım demıssın demek kı sana da uygun.Tugdemsucum sende okey dersen tamamdır bulusma.
ama ben kıskandııımmm yannniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim içimde kucaklaşın tamam mııııı
herkeze iyi geceler diliyorummmm
günaydın güzellerrrr
annecikler annecik aday adayları ve benim gibi nadasa kalanlarherkezler iyidir inşşalahhhh güzel bir gün olsun dileklerimle hepinizi
günaydın güzellerrrr
annecikler annecik aday adayları ve benim gibi nadasa kalanlarherkezler iyidir inşşalahhhh güzel bir gün olsun dileklerimle hepinizi
Tuğdemsu nasılsın canım, akşama neyapıyoruz program yaptınızmı? Ben buluşacağımızı düşünerek eşimle konuştum dün gece :)) bize çok şaşırıyor :)))
Günaydın arkadaşlar,
Bugun doktorumu aradım..Kasıklarımın agrısından zor yürüdüğümü söyledim..Dediki bendeki tüp bebekden kalma kistler hala durdugu için rahimde büyüdüğü için birbirlerine baskı yapıyolar sürekli otur gezinme dedi.
Tugdemsu ilacı unutmuştum servise bindiğimde aklıma geldi servisden indim tekrar eve gidip ilacı aldım az kalsın unutuyordum
Bugünkü buluşma için eşimle konuşmam lazım akşam kozyatagından gelip beni alması lazım... Aradım ama şuan toplantıda sanırım telefonuma cevap vermüyor ulaşır ulaşmaz sizlere haber vericem.
İncicim sen nasılsın ? Doktora gıttınmı ?
Zarpdenizide merak ediyoruz ama bugun arıycam sizede haber veririm
tugdem su pregon lazımsa bende de içlerine az olmak durumunda 2 tane felan var sanırım benim vurulup içinde kalanlar oluyor ya yine 220 mm yapar eğer lazımsa adresini özelden yollayabiliyorsan kargo yapabilirim ama yinede yarın yollasam cuma elinde olur oda geç olur sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?