Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

ama ben kıskandııımmm yannniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim içimde kucaklaşın tamam mııııı
herkeze iyi geceler diliyorummmm

Can canocugum uzme bızııı
Sende ol cok ısterdık valla.Ama emın ol senı de anacagız yarın kulaklarını cınlatırız.
iyi geceler canım

günaydın güzellerrrr

annecikler annecik aday adayları ve benim gibi nadasa kalanlar herkezler iyidir inşşalahhhh güzel bir gün olsun dileklerimle hepinizi

günaydın güzellerrrr

annecikler annecik aday adayları ve benim gibi nadasa kalanlar herkezler iyidir inşşalahhhh güzel bir gün olsun dileklerimle hepinizi

CanCanocum sanada günaydın....

Ben bugün daha iyiyim...yarın kontrole gidecem sabah demişti Cem bey ....ama sabah ameliyatı varmış, nasıl ayarlayacağız bilmiyorm şimdi. Belki öğle arası gider gelirim kontrole...biraz zor olacak benim için ama ne yapalım..feda olsun bebişler için

Sizler nasılsınız? bekleme aşaması biraz sıkıntılı bir döenm ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor...özelliklede sayılı olan gün çok çabuk bitiyor...

Sen geldiğinde hastaneye mutlaka gelecem yanına...Merak etme :))) Senlede tanışacaz tatlım :79:

günaydın güzellerrrr

CanCanocum sanada günaydın....

Ben bugün daha iyiyim...yarın kontrole gidecem sabah demişti Cem bey ....ama sabah ameliyatı varmış, nasıl ayarlayacağız bilmiyorm şimdi. Belki öğle arası gider gelirim kontrole...biraz zor olacak benim için ama ne yapalım..feda olsun bebişler için

Sizler nasılsınız? bekleme aşaması biraz sıkıntılı bir döenm ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor...özelliklede sayılı olan gün çok çabuk bitiyor...

Sen geldiğinde hastaneye mutlaka gelecem yanına...Merak etme :))) Senlede tanışacaz tatlım :79:

Tuğdemsu nasılsın canım, akşama neyapıyoruz program yaptınızmı? Ben buluşacağımızı düşünerek eşimle konuştum dün gece :)) bize çok şaşırıyor :)))

Günaydın arkadaşlar,
Bugun doktorumu aradım..Kasıklarımın agrısından zor yürüdüğümü söyledim..Dediki bendeki tüp bebekden kalma kistler hala durdugu için rahimde büyüdüğü için birbirlerine baskı yapıyolar sürekli otur gezinme dedi.

Tugdemsu ilacı unutmuştum servise bindiğimde aklıma geldi servisden indim tekrar eve gidip ilacı aldım az kalsın unutuyordum

Bugünkü buluşma için eşimle konuşmam lazım akşam kozyatagından gelip beni alması lazım... Aradım ama şuan toplantıda sanırım telefonuma cevap vermüyor ulaşır ulaşmaz sizlere haber vericem.

İncicim sen nasılsın ? Doktora gıttınmı ?

Zarpdenizide merak ediyoruz ama bugun arıycam sizede haber veririm

Tuğdemsu nasılsın canım, akşama neyapıyoruz program yaptınızmı? Ben buluşacağımızı düşünerek eşimle konuştum dün gece :)) bize çok şaşırıyor :)))

Günaydın Canım,
benim eşim de akşam eve gittim...'''oooo kızlarla mı buluşacaksın??''' dedi. Bende hemn anladım tabi formu okuyor ya.... benden geri kalmaz saolsun,,, birlikte takip ediyoruz sizleri...Kızlar bana kızdılar dedim...iyi yaptılar gördüm dedi

Akşam henüz bir plan olmadı sanrıım,,,nerde buluşalım...??Esmeralda kozyatağı diyordu ama orda nereye gidecez?? elimi bir toplayım da sonra arayayım kızları.

herkeşler burda ne güseelll tamam ben bu gidişle kendim hamile kalamıyacağım için istanbul yollarına düşücem mecburen şubat-mart gibi düşünüyorum kısmetse hepinizi tombuş göbeklerle bekliyorum yımırtalarıma göstericem bak bunlar kardeş onlarda burda oldu ve anneciklerini bırakmadı hadi sıra sizde diycem

tugdemsu ve herlasles akşam buluşma partisinde çay kahve bitki çayı kola yok ona göre bence kahve dünyasına gidin orda süt var süt için içine bide sallama çukulata yapcak bişi yok bu aralar zararlı yiyecek içecek yasssaaakkkk:80:

esmeralda sen zaten yasaklısın sanada süt , suyasem sende dikkat etmelisin tabi ama bi kahve yada çay 1 tanecik izin veriyorum ama okadar

bak siziniçin menü bile hazırladım daha napiyim dimi bende ruhen yanınızda olacağım anneciklerrr

Esmeralda Canım sanada çok zahmet verdim.. kusura bakma nolur

Ben dün akşam konuştum ZarpDenizle, iyi şuanda,,dün dayanamayıp doktora gitmiş, bebişler duruyorlar çok şükür. ama kalp atışı için haftaya tekrar gidecek.

Akşam buluşmamıza gelince sana en yakın neresiyle söyle biz oraya gelelim Canım.

tugdem su pregon lazımsa bende de içlerine az olmak durumunda 2 tane felan var sanırım benim vurulup içinde kalanlar oluyor ya yine 220 mm yapar eğer lazımsa adresini özelden yollayabiliyorsan kargo yapabilirim ama yinede yarın yollasam cuma elinde olur oda geç olur sanırımm

Çok saol canım yaa, çok duygulanıyorum bana böyle şeyler dediğinizde,,, yarın bir gün hamile kalırsam salya sümük ağlan bir anne adayı olacam sanırım

Şimdilk puregon ilacıım varzaten bugün akşam vurulacam,,200ml,,içinde 200ml kalacak, onuda yarın akşam kullanacak mıyım bilmiyorum....Yarın sabah kullanacağım Orgalutran yoktu, alacaktım saolsun Esmeralda bende var alma dedi. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine...birde benim için hamile haliyle tekrar eve çıkmış sabah sabah

Burdaki dostluk bambaşka birşey...
Bua arada tavsiyelerin içinde çok saol...bit çayının yasak olduğunubilmiyordum ben bazen akşmları yeşilçay içiyorum...içmeyeyim ozaman...çok saol menü bilgisi için canım

Arkadaşlar eşimle konuştum..benı akşam almaya gelıcek...Peki
Akşam bırlıkde yemek mı yıycez yoksa akşam yemekden sonra buluşup birşeyler mı ıcıcez ?

Ben akşam kozyatağı acıbadem hastanesıne kadar servisle geliyorum..Ordan sonra buluşacağımz yere taksiyle gelıcem Kozytatagında mayıs cafe var..güzel bir mekan yemek + kafe tarzı bır yer..ıstersenız ılk once yemek mı yoksa bıeseylermı ıcıcez saat kaç civarı buluşucaz... ben en erken 18.15de gelırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…