Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Canım ben 19:45'ten önce gelemem..siz o saate kadar beni beklemeyin herede sen hiç bekleme,,diğer kızlarada uygunsa siz yersiniz ben içecek kısmına yetişirim.
Kozyatağı Mayıs kafede buluşuyoruz o zaman

evet orası güzel bir fikir ben saat 19:00 da çıkıyorum işten esmeralda canım seni acıbademin oradan alayım istersen benim iş yerimde oralarda beraber mayıs cafeye geçeriz nedersin?

can_cano keşke sende Olsaydın..

Arkadaşlar sızdende donuslerınızı bekliyorum yemek mı yemek sonrasımı gorusuyoruz...

dediğim gibi 19:00 da çıkıyorum seni acıbademin oradan alırım, biz erken gideceğimiz için birşeyler yeriz, hearlesin durumunu bilmiyorum, o çalışmadığı için o saatte bize katılabilir.

dediğim gibi 19:00 da çıkıyorum seni acıbademin oradan alırım, biz erken gideceğimiz için birşeyler yeriz, hearlesin durumunu bilmiyorum, o çalışmadığı için o saatte bize katılabilir.

Ben orayı bilmiyorum ama sorun değil bulurum.
Siz yemeğinizi yemiş olursunuz ben gelene kadar bende avde bişeyler atıştırıp size katılrım...
Can Cano merak etme senlede yaparız aynısını

ay güzellerim benimm ben sizi koca göbüşlerle hastaneye bekliyorum artık napalım gurbet işte

İnşallah canım,,, çok saol güzel dileklerin için. Umarım dilediğin gibi olur... biz seni göbüşlerle karşılarız istanbulda,,,,
Sonra bu güzel moralle sen de göbüşlenip dönersin Es-ES'e artık

Esmeralda cnm doktora gittim malesef sonuç olumsuz.Dr kese göremedi düşmüş dedi.Yapacak bir şey yok.Rabbimden hayırlısını dua etmiştim demekki hayırlısı buymuş.Pes etmekte yok.Güçlü olmaya çalışıyorum.İnşallah bir dahaki sefere.

Size iyi eğlenceler.Hamileler bebişlere tedavidekiler yumoşlara iyi baksın.Bir dahaki buluşmada belki bende olurum. Herkese sevgiler....

çok geçmiş olsun incicim üzülmemek elde değil elbette ama bunu da yaşamak varmış eminim bir dahaki sefere herşey yolunda gidecek ve bebeişlerine kavuşacaksın. em önemlisi en önce senin sağlıklı olman, psikolojini toparlaman, bebek nasılsa sonradan bir şekilde olur bitanem. kendine çoook iyi bak olurmu keşke sende gelebilseydin... sağlık olsun birdahakine inşallah öpüyorum.

İNCİCİM, çok geçmiş olsun, sonuçta bebişler tutunamadı ama senin sağlığında bir sorun yok değil mi? alt yapı sağlam olsun bebek nasılsa gelip konuverecek annesinin rahmine...
Yalnız değilsin bunu sakın unutma!!!hepimiz aynı durumları yaşıyoruz....hepimiz aynı risklerle,sıkıntılarla yüzyüze gelebiliriz...bak esmeralda'ya hala ağrıları oluyor,,,ZarpDeniz dersen hala hamilelik moduna giremedi,,, normal yolla gebe kalanlar sadece bebek sağlıklı mı diye düşünüp ayda bir test yaparken biz o bebeklerin yumurta aşamasından...toplanması toplamadan transferi, ordan sonra tutunması, sonra .......bir sürü şey,,,
Sen direk bize haber verirken oldukça güçlü olduğunu hissettim. Seninle gurur duydum...HARİKASIN!!Bunu içten bütün samimiyetimle söylüyorum....HARİKASIN!!!
Bu arada forumdan uzak kalma olur mu bizi habersiz bırakma!!bizde seni herşeyden haberdar
edeceğiz..

Canım benım çok uzuldum ya elinden gelenı yaptın bebekler ıcın onların dusmemesı ıcın ama Allah boyle kararlamıssa degıstıremıyorsun..Arkadasım 9 aylık hamıleyken bebegı karnında Öldü.Sonra hamıle kaldı şuan 1 yasında oğlu var..Bazen ne yaparasan yap yaşanacakların onune gecemıyorsun..Herzman dıyorum hamıle kalmakla bıtmıyor saglıklı sıhatlı allah kucagımıza almayı nasıp edip hayırlı evlatlar versin..Toparlamaya çalış lütfen bak benım 1 dıs gebelık 1 bıokımyasal gebelık 1 aşılama 2 tüp bebek sonrası oldu şimdide riskli gıdıyor..Seninde hepimizde bırgun anne olucaz bızımde bebeklerımız olucak yeterki sağlıgımız yerinde olup allah başka hastalık vermesin

İncicim canım suan o kadar duygusallastım kı gozyaslarımı tutamıyorum yanagımdan suzulup ınıyorlar.Gercekten zaten yapım duygusal bırde ıgnelrın yan etkısı ıle heralde uzucu sevındırıcı herseye aglar oluyor ınsan.Senın ne kadar uzgun olabılecegını tahmın edebılıyorum tabı.Ama böyle güçlü oluşun bizleri de güçlendiriyor.Cidden Allah bızlere de kotu durumlarla karsılasırsak senın gıbı guclu durmayı nasıp etsın.Tekrar cok gecmıs olsun.

Can cano valla lıstenı cok begendım cok saglıklı bır program onermıssın bıze.Insallah senı tanımakta nasıp olur bıze opuyorum.

Tugdemsu ve suyasem saat 19 da kozyatagı acıbademın onunde olacagım sanırım esmerelda ve suyasemde orda olacaklar.Sabırsızlıkla bulusmayı beklıyorum.Kendınıze ıyı bakın.Bu arada bugun catlatma ıgnem var.Dualarınızı esırgemeyın hepınızı ayrı ayrı opuyorum.

incim çok geçmiş olsun Allah sana ve tabiki bu yolda olan hepimize sabırlar versin yaşadıkların duyguların hepimiz okadar iyi biliyoruz ki hepimiz defalarca yaşadık onları ama yılmadık yıkılmadık savaşı kazanana kadar mücadeleye devam minik meleklerimiz bizlere gelene kadar yüce rabbim bizleri yanlız bırakmasın gücümüzü ondan alıyoruz.... Belkim ikinci denemede birlikte oluruz belli mi olur bak kızlar beni koca göbüşleriye ziyarete gelicekler ikimizi birden görüp bizim yumaklara örnek olurlar kim bilir mutlu gün bizim içinde belkiiii çookkk yakındırrrr

Herhasles ay ne güzel yani şimdik iğneden sonra 36 saat sayıyoruz öylemi tüm kalbimle sizlere dualar ediyorum emekleriniz boşa çıkmasın bizleri bilgilendir yumaklar hakkında hadi size bol şanssss dularla birlikte yanınızdayızzzzz

saat 7 büyük an kızlar hadi bakalım çay kahve asitli içecekler neydii yoktuuu benim içinde birbirinizi öpün

Canocum yaaa o kadar sempatik ki yazıların seninle de tanışmak için can atıyorum :)) ben kızların başında yediklerine içitiklerine müdahale ederim sen merak etme )

Arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.Yazdıklarınız çok duygulandırdı beni.
Bir hafta da olsa bebeklerim için hayal kurmak, anne olma heyecanı yaşamak güzeldi.Rabbim bir gün bebeklerimize bizi kavuşturup bir ömür ayırmasın.
Hepiniz için dua ediyorum forumu takip edip etmeye de devam edecem, kalbim sizinle.Hepinizi öpüyorum.

incicim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki...bakarsın diğer arkadaşlar gibi bizde beraber hamile kalırız.ne güzel bugün buluşacaklar keşke bende gelebilseydim
Hepinizi

incicim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki...bakarsın diğer arkadaşlar gibi bizde beraber hamile kalırız.ne güzel bugün buluşacaklar keşke bende gelebilseydim
Hepinizi

Teşekkür ederim serracım.Evet hayırlısı böyleymiş diyorum bende.Başka şeyler düşünüp hatırlamamaya çalışıyorum.Ama bazen testin sonucunu aldığımda eşimle yaşadığım mutluluk, geçen bir haftada kurduğum hayaller aklıma geldikçe sanki boğazımda birşeyler düğümleniyor.İçimi sıkıntı basıyor.Ama herşeyin ilacı zaman.Zaman geçtikçe üzüntüm hafifleyecek inşallah.Dr hamile kalmamında bir gelişme olduğunu ileride inşallah anne ve baba olacağınızın bir göstergesidir dedi.
İnşallah senin dediğin gibi en kısa zamanda hamile kalırız ve buradan ilk belirtilerimizi, hamilelik sürecimizi paylaşırız. Sevgiler...

Incıcım cok haklısın dedıklerıne aynen katılıyorum ve buradakı sınerjı ıcınde tum arkadasları tek tek kucaklıyorum.Bulusmadan ancak gelebıldık evlere.Yanı anlayacagınız keyıflı ve uzun suren bır sohbet sonrası ancak evlere dagıldık:))Suyasem esmerelda ve tugdemsu ınanılmaz elektrık ve pozıtıf enerjı aldım sızlerden:))))Tedavım ne sekılde sonuclanırsa sonuclansın sızlerı tanımıs olmak ve her zamanda bır sekılde ırtıbat kuracak olmam bana cok buyuk bır hedıye.Insallah bebeklerımızle taclanır bu guzel gunlerımız hepınızı opuyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…