Arkadaşlar eşimle konuştum..benı akşam almaya gelıcek...Peki
Akşam bırlıkde yemek mı yıycez yoksa akşam yemekden sonra buluşup birşeyler mı ıcıcez ?
Ben akşam kozyatağı acıbadem hastanesıne kadar servisle geliyorum..Ordan sonra buluşacağımz yere taksiyle gelıcem Kozytatagında mayıs cafe var..güzel bir mekan yemek + kafe tarzı bır yer..ıstersenız ılk once yemek mı yoksa bıeseylermı ıcıcez saat kaç civarı buluşucaz... ben en erken 18.15de gelırım..
can_cano keşke sende Olsaydın..
Arkadaşlar sızdende donuslerınızı bekliyorum yemek mı yemek sonrasımı gorusuyoruz...
dediğim gibi 19:00 da çıkıyorum seni acıbademin oradan alırım, biz erken gideceğimiz için birşeyler yeriz, hearlesin durumunu bilmiyorum, o çalışmadığı için o saatte bize katılabilir.
evet orası güzel bir fikir ben saat 19:00 da çıkıyorum işten esmeralda canım seni acıbademin oradan alayım istersen benim iş yerimde oralarda beraber mayıs cafeye geçeriz nedersin?
ay güzellerim benimm ben sizi koca göbüşlerle hastaneye bekliyorum artık napalım gurbet işte
Günaydın arkadaşlar,
Bugun doktorumu aradım..Kasıklarımın agrısından zor yürüdüğümü söyledim..Dediki bendeki tüp bebekden kalma kistler hala durdugu için rahimde büyüdüğü için birbirlerine baskı yapıyolar sürekli otur gezinme dedi.
Tugdemsu ilacı unutmuştum servise bindiğimde aklıma geldi servisden indim tekrar eve gidip ilacı aldım az kalsın unutuyordum
Bugünkü buluşma için eşimle konuşmam lazım akşam kozyatagından gelip beni alması lazım... Aradım ama şuan toplantıda sanırım telefonuma cevap vermüyor ulaşır ulaşmaz sizlere haber vericem.
İncicim sen nasılsın ? Doktora gıttınmı ?
Zarpdenizide merak ediyoruz ama bugun arıycam sizede haber veririm
Esmeralda cnm doktora gittim malesef sonuç olumsuz.Dr kese göremedi düşmüş dedi.Yapacak bir şey yok.Rabbimden hayırlısını dua etmiştim demekki hayırlısı buymuş.Pes etmekte yok.Güçlü olmaya çalışıyorum.İnşallah bir dahaki sefere.
Size iyi eğlenceler.Hamileler bebişlere tedavidekiler yumoşlara iyi baksın.Bir dahaki buluşmada belki bende olurum. Herkese sevgiler....
Esmeralda cnm doktora gittim malesef sonuç olumsuz.Dr kese göremedi düşmüş dedi.Yapacak bir şey yok.Rabbimden hayırlısını dua etmiştim demekki hayırlısı buymuş.Pes etmekte yok.Güçlü olmaya çalışıyorum.İnşallah bir dahaki sefere.
Size iyi eğlenceler.Hamileler bebişlere tedavidekiler yumoşlara iyi baksın.Bir dahaki buluşmada belki bende olurum. Herkese sevgiler....
incicim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki...bakarsın diğer arkadaşlar gibi bizde beraber hamile kalırız.ne güzel bugün buluşacaklar keşke bende gelebilseydim
Hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?