Incıcım cok haklısın dedıklerıne aynen katılıyorum ve buradakı sınerjı ıcınde tum arkadasları tek tek kucaklıyorum.Bulusmadan ancak gelebıldık evlere.Yanı anlayacagınız keyıflı ve uzun suren bır sohbet sonrası ancak evlere dagıldık:))Suyasem esmerelda ve tugdemsu ınanılmaz elektrık ve pozıtıf enerjı aldım sızlerden:))))Tedavım ne sekılde sonuclanırsa sonuclansın sızlerı tanımıs olmak ve her zamanda bır sekılde ırtıbat kuracak olmam bana cok buyuk bır hedıye.Insallah bebeklerımızle taclanır bu guzel gunlerımız hepınızı opuyorum...
Incıcım cok haklısın dedıklerıne aynen katılıyorum ve buradakı sınerjı ıcınde tum arkadasları tek tek kucaklıyorum.Bulusmadan ancak gelebıldık evlere.Yanı anlayacagınız keyıflı ve uzun suren bır sohbet sonrası ancak evlere dagıldık:))Suyasem esmerelda ve tugdemsu ınanılmaz elektrık ve pozıtıf enerjı aldım sızlerden:))))Tedavım ne sekılde sonuclanırsa sonuclansın sızlerı tanımıs olmak ve her zamanda bır sekılde ırtıbat kuracak olmam bana cok buyuk bır hedıye.Insallah bebeklerımızle taclanır bu guzel gunlerımız hepınızı opuyorum...
kimseler yok dünüm sarhoşluğu daha üstünüzden atılamadımı ne nerdesiniz hatunllaarrrrrrrr
harlesles çatlama iğnen bugun kaçta?
tugdemsu seninde yarın falandır saat verdiler mi?
hadi 36 saat sayıcaz yumakların bebiş olabilmeleri için
herlasles sen tranferden hemen sonra mı döneceksin yol uzun bikaçgün daha kalcakmısın? Uçak problem olurmuymuş sordun mu dr? bende teranferden sonra uçaklamı dönsem yok tangırtısı çekmesem diyorum da onunda zararı olurmu bilemedim sorarsan bana da yazarmısın ön bilgi olsun:86:
Herasles yarın seni arıycağım saat 11 gibi inşallah cem bey toplar yumurtalarını :)
Tuğdemsucum herşey yolunda canım sevindim.
Can-cano yarın benim doğum günüm hemde senin duan varmış..Bana dua et içimde hep korku hep tedirginlik var..Bebekle ilgili aklıma kötü düşünceler geliyor..Kalbi durdumu yaşıyormu diye düşünüyorum hep..Yarın dua ederken banada et lütfen sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın allah.
ben çatla iğnemi akşam 9 da vurmuştum sonrada 36 saat sonra işte sabah 9 da yumaklarım toplanmıştı sabah 4 de yola çıkmıştık ne zordunelere katlanıyoruz bebişler için artık onlar da anneciklerine bir gelseler
herlasles bayada sürüyodur değil mi yol ama ne biliyim çokda emek verdiniz otobüsle gitmeyin isterseniz dr.lar yatmana bile gerek yok yolculuk yapabilirsin diyorlar ama ben şimdi keşke transferden sonra 1 gün kalsaydım yola çıkmasaydım diyorum aslında kısmet olcak olduktan sonra ne şartlarda oluyor da işte biz böyle adım adım ulaştığımız için binbir şey düşünüyoruz. sen içini ferah tut Yüce rabbim kaderimize yazdıysa eninde sonunda geleceklerrr
tugdemsu hadi bakalım sıra sende gelsin yumaklar olsun bebeişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?