Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Günaydın arkdaşlar,

Bende sana katılıyorum canım..Çok keyifliydi hele ben uzun süreden beri dışarı cıkamıyordum 2 aydan beri ilk defa cafeye gıdıp oturduk cok ıyı geldı..

Canımcım sende çok tatlısın,,,,sana gece gece bir istanbul turu yaptırdım ama neyse sağa salim teslim ettim kocacına
Ben çok keyif aldım akşamki oratamdan...Çok güldüm uzun zamandır bukadar kahkaha atacak kadar gülmemeiştim...Bu arada Cancanocum güldüğümüz konular, içinde bulunduğumuz hallerimiz...hepimizin yaşadığı komilk maceralar bu çocuk uğruna

Esmeralda canım tekrar teşekkür ederim ilaç için. tanıştığımıza da ayrıca çok sevindim...Eşim senin eşinin geldiğini duyunca ben niye gelmedim dedi, bende o zaten eşini almaya geldi ama sizleride en yakın zamanda tanıştırcaz dedim

Suyasem senlede tanışmayı çok istiyorudum iyi oldu....Herasles'i tanıyordum zaten sizleride tam hayel ettiğim gibi buldum ve sanki yıllardır da tanıyor gibiyim....Süper!!!

günayyyddıınnnnn

ay ay ay buluşulmuş kaynaşılmış nekadan süperrrr sizin adınıza bende çok sevindim sanki bende ordaymışım gibi heycanlandım okurken ayy vallahi keşkem bende olsaydımmm ama olsun biliyorum ki koca göbeklerinizle hastenede sizleri görüceemmm ama yanim hiç foto çekinmediniz mi ??? ne biliyim belkim 1 tane paylaşırsınız benimle

suyasemcim vekilim olarak kimler neler yedi neler içti baktın dimi

C.tes evde duam var 500 yasini tamamladık hatta biraz fazlasını tamamladık 800 kadar dularımı sizlerede göndericem arkadaşlar isteyen herkezi rabbim evlatsız bırakmasın İnşallah dualarımız kabul olur Allahın izni ile mutlu günler çok yakında

hepinizi öpüyorummmmm

herkese günaydııınnn :))) dün çok çok keyifliydi gerçekten, tuğdemsunun dediği gibi herkes tambeklediğim gibiydi, bir ara gülmekten gözlerimden yaşlar geldi, bizim muhabbetlerde en çok yan masaların işine yaradı ) sayemizde onlarada eğlence çıktı :)) tuğdemsu, hearles ve esmeralda hepinizi çok sevdim. gerçektende buradaki gibi herkes çok pozitif ve sıcaktı. bana da çok iyi geldi :)) umarım tekrar buluşuruz hemde bu sefer kutlama yemeği olur :))) canocum sen hiç merak etme yemekte ben meyve suyu içtim kızlar su içti, tuğdemsu yemeğe yetişemedi maalesef o geldiğinde de biz sıcak çikolata içtik sırf süte esmeralda da az bir kakao koydu asayiş berkemal anlayacağın

kimseler yok dünüm sarhoşluğu daha üstünüzden atılamadımı ne nerdesiniz hatunllaarrrrrrrr

harlesles çatlama iğnen bugun kaçta?

tugdemsu seninde yarın falandır saat verdiler mi?

hadi 36 saat sayıcaz yumakların bebiş olabilmeleri için

herlasles sen tranferden hemen sonra mı döneceksin yol uzun bikaçgün daha kalcakmısın? Uçak problem olurmuymuş sordun mu dr? bende teranferden sonra uçaklamı dönsem yok tangırtısı çekmesem diyorum da onunda zararı olurmu bilemedim sorarsan bana da yazarmısın ön bilgi olsun:86:

Merhaba cancanocugum valla ustumuzde mıskınlık oldugu dogru ama sanırım kızlar bugun calısıyorlar dıye erken gıremedıler sıteye.Tugdemsunun bugun kontrolu vardı hersey yolundaymış.
Benım catlatma ıgnem dun gece saat 2:00 de yapıldı.Gece saatlerıne denk getırıyorkı doktorlar 36 saat sonrası geceye gelmesın dıye.Bugun bekleme gunum yarın sabah 10.00 da merkezde olacagım ve ınsallah yumurta toplama yanı opu olacak.Iyı kalıtede ve cok sayıda yumoşlarım toplanır ınsallah.Canım valla transfer ne zaman yapılırsa 1 gun sonrası yolacıkmayı planlıyorum.Esım ucakla gıtmemız konusunda ısrarlı ama bende ucak korkusu var nasıl olacak bılmıyorum yanı.Uzun yol oldugu ıcınde otobus seyahatı de sanırım yorucu olur.Doktora yarın danısır senı mutlaka bılgılendırırım.Gercı sen Eskısehırdesın ve yol mesafesı cok yok sanırım.Senı bılgılendırırım mutlaka opuyorum.

Arkadaşlarım
Ben geldim...koştur koştur öğle arası beşiktaştan, Ataşehir yaptım ....
Cem bey kontrol yaptı, yumoşlar büyüyorlar ,,benimkiler yavaş büyüyor ama neyse geç olsun güç olmasın Bugün akşam kalan son puregon iğnemi olup sabahta orgalutran iğne olacam( Arzu tek olarak temin etti)
Sabah kan testi yapılacak. Büyük ihtimalle bir aksilk olmazsa da gece çatlatma iğnem olacak.
Benden haberler bukadar... (Birde kasıklarımda ağrı var)

ben çatla iğnemi akşam 9 da vurmuştum sonrada 36 saat sonra işte sabah 9 da yumaklarım toplanmıştı sabah 4 de yola çıkmıştık ne zordu nelere katlanıyoruz bebişler için artık onlar da anneciklerine bir gelseler

herlasles bayada sürüyodur değil mi yol ama ne biliyim çokda emek verdiniz otobüsle gitmeyin isterseniz dr.lar yatmana bile gerek yok yolculuk yapabilirsin diyorlar ama ben şimdi keşke transferden sonra 1 gün kalsaydım yola çıkmasaydım diyorum aslında kısmet olcak olduktan sonra ne şartlarda oluyor da işte biz böyle adım adım ulaştığımız için binbir şey düşünüyoruz. sen içini ferah tut Yüce rabbim kaderimize yazdıysa eninde sonunda geleceklerrr

tugdemsu hadi bakalım sıra sende gelsin yumaklar olsun bebeişlerrrr

Herasles yarın seni arıycağım saat 11 gibi inşallah cem bey toplar yumurtalarını :)
Tuğdemsucum herşey yolunda canım sevindim.
Can-cano yarın benim doğum günüm hemde senin duan varmış..Bana dua et içimde hep korku hep tedirginlik var..Bebekle ilgili aklıma kötü düşünceler geliyor..Kalbi durdumu yaşıyormu diye düşünüyorum hep..Yarın dua ederken banada et lütfen sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın allah.

Canım benım sagol valla heyecan dorukta ve dunku cafe sagolsun bırazcık usutmusum basım ınanılmayacak derecede agrıyor ve mıdem bulanıyor.Ama ılac ıcmıyorum ne olur ne olmaz dıye.Dogum gunun sımdıden kutlu olsun canım benım.Valla bugun merkezı aradım yarın Cem bey toplayaycak degıl mı dedım yumurtalarımı dıye.Arzu dıyor kı Cem bey gırmıyor opuya sadece Arzu topluyor dedı.Ben ısrarcıyım bakalım ne olacak yarın saat 14.00 te?

Can cano sen daha once hangı merkezde denemıstın?Aynı gun yola cıkmak benı de tedırgın edıyor ama bakalım ne yapacagız esımın ızın sorunu da olacak bu gıdısle ıyı lur ınsallah.

günaydııınnnn,

herlasles bu güzel cuma gününde dualarımız seninle inşallah güzel kaliteli birçok yumarta toplarlar anestezi alcaksındır mutlaka sonrasında biraz ağrı oluyor yat dinlen saten biraz sersem gibi oluyorsun Herşey en güzel olsun ... Bende cem beyde denedim canımcım aynı merkezdeydikyanim 2.ciye yine ordayım :)

Tugdemsu naptın senin ne zaman çatlama iğnen oh oh sanada az kaldı gelsin yumaklaarrrrr

diğer herkeslere bol bol öpücük yolluyorum HAYIRLI CUMALARRRR arkadeşlerrrr

Günaydın kızlar az önce hearlesle konuştum, heyecanla hastaneye gitmeyi bekliyordu, 10 da gidecekmiş kan testleri falan, saat 2 de de toplama işlemi yapılacakmış, dualarımız seninle canım.

zarpdenizcim hiç haber çıkmıyor nerelerdesin neler yaptın kontrolün bugünmüydü bebişlerinin pıtpıt seslerini duyarsın inşallah bizi haberdar et olurmu
tuğdemsu canım senin nasıl gidiyor iğneni bugünmü olacaktın :97:

Herasles, yumurta toplama işinde çok bi sorun yok sen bayıldıktan sonra,,,Arzu hanımda dikketli topluyor hiç endişen olmasın, Esmeralda sorun yaşadı ama eminim o hatadan sonra artık dahada dikkat ediyordur. Hem bizim dualarımız senle ve yumoşlarla...

Ben bugün kontrole gittim. Akşam 22.00'de çatlatma iğnem vurulacak. Pazarda toplama yapılacak allahtan bir aksilik olmazsa.
Zaman yaklaştıkça heyecan dahada artıyor!!!
içimdeki sesi susturuyorum daha yüksek sesle konuşuyrom onu bastırabilmek için

Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın,,,Dualarınızı esirgemeyen...Sizlere güzel haberlerle geliriz inşallah.

Esmeralda...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM

Herasles Tuğdemsu inşallah herşey çok güzel ve kolay geçer.Güzel güzel yumoşlarınız gelir .Yumoşlar toplandıktan sonra kendinize iyi bakın, güzelce dinlenin ve düzenli beslenin şekerler.Kalbim sizinle :)
Esmeralda doğum günün kutlu olsun cnm.Sağlıklı mutlu senelere :)
Diğer arkadaşlar sizde iyisinizdir inşallah :)
Herkese sevgiler..

esmeralda doğum günün kutlu olsun canım.bir dahaki doğum gününü kucağında yavrunla kutlarsın inş.
Rabbim ilk önce hamileliğini sağlıkla ve kolaylıkla geçirmeni sonrada rahat doğum nasip etsin.hayırlı sağlıklı güzel evlat olsun inş.yeni yaşında istadiğin şeylerin hakkında hayırlı olanlarını nasip etsin canım
nice yıllara....

Arkadaşlar,

Doğumgunumu kutlayan herkeses çok teşekkür edicem...Haftasonu annemlere gıdıcez yazamazsam merak etmeyin herkesii öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…