- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
incicim öncelikle geçmiş olsun canım inş bidaha üzülmezsin dıyecek başka bişey yok tek istegim bidaha hiç üzülmemen,esmeraldacım senınde dogum gunun kutlu olsun ,saglık,sıhhat , mutluluk ve bebişler dolu nice yıllar diliyorum:)
Herasles seninde yumurtalar toplanmış inş çok kaliteli yumurtaların toplanmıştır güzel haberlerini bekliyorum, anestezi esnasında sen hıssettınmı yoksa tamamen baygınmıydın bide kendine gelmen ne kadar sürdü ,kend,ne geldikten sonra odayamı alıyorlar yoksa hemen çıkıyormusun hastaneden, cok cok geçmiş olsun dinlenmeye bak yorma kendini:)
günaydınnn güzellerrr yaşasınnnn c.tesiyi yaptık yarın pazarrrrgerçi ingilizce kursum oluyor hafta sonları gene yorgunluk ama olsun pazar olması bile keyif verici
Herlaslesss yumaklar şuan bebeiş oluyor nekadar güzellllKaç tane yumoş toplandı ki? bugün seni ararlar embirio gelişmelerini bildirirler ben hepsinin birer bebiş adayına döndüklerinden eminimm 5 gün transferi olursa çarşamba falan anneciklerini kavuşacaklarrr Allahın izni ile herşey güzel olacakkk dualarımızla yanındayız
Tugdemsuuu hadi bakalım çatlama iğnen hayırlı olsun demek sende pazar günü bebiş imalatına geçiyorsunnnnn Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın herşey çok çok çok güzel olucak sen biraz paniksin lütfen herşeyin iyi olcağını düşün çünkü iyi olucak bak stres bizim en büyük düşmanımız unutmaYumakların dünyanın en güzel bebişleri olacak hiç merak etme Rapor falan ayarladın mı transferden sonra evde dinlenecekmisin??? Yoksa iş başımı p.tesi ? Gerçi çalışmak daha iyi sanırım şimdi sen evde kur kur kur beynini yorarsın :18: Canım benimm bebeklerin geliyor buna inan 20 gün sonra sevinç çığlıklarınla sen ve herlasles için bizde burda sevinçten deliricez
Zarpdenizden haber varmı????yaramazlar nasıllarmış ay ne güzel ya ikiz hemde Mahhhşallaahhhh
Benim bugun duam var hepiniz için dua edicem arkadaşlar Allah bizleri kapısından boş döndürmesin inaşşallahhh
Sizleri öpüyorummm , Güzel bir hafta sonu geçirin
günaydınnn güzellerrr yaşasınnnn c.tesiyi yaptık yarın pazarrrrgerçi ingilizce kursum oluyor hafta sonları gene yorgunluk ama olsun pazar olması bile keyif verici
Herlaslesss yumaklar şuan bebeiş oluyor nekadar güzellllKaç tane yumoş toplandı ki? bugün seni ararlar embirio gelişmelerini bildirirler ben hepsinin birer bebiş adayına döndüklerinden eminimm 5 gün transferi olursa çarşamba falan anneciklerini kavuşacaklarrr Allahın izni ile herşey güzel olacakkk dualarımızla yanındayız
Tugdemsuuu hadi bakalım çatlama iğnen hayırlı olsun demek sende pazar günü bebiş imalatına geçiyorsunnnnn Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın herşey çok çok çok güzel olucak sen biraz paniksin lütfen herşeyin iyi olcağını düşün çünkü iyi olucak bak stres bizim en büyük düşmanımız unutmaYumakların dünyanın en güzel bebişleri olacak hiç merak etme Rapor falan ayarladın mı transferden sonra evde dinlenecekmisin??? Yoksa iş başımı p.tesi ? Gerçi çalışmak daha iyi sanırım şimdi sen evde kur kur kur beynini yorarsın :18: Canım benimm bebeklerin geliyor buna inan 20 gün sonra sevinç çığlıklarınla sen ve herlasles için bizde burda sevinçten deliricez
Zarpdenizden haber varmı????yaramazlar nasıllarmış ay ne güzel ya ikiz hemde Mahhhşallaahhhh
Benim bugun duam var hepiniz için dua edicem arkadaşlar Allah bizleri kapısından boş döndürmesin inaşşallahhh
Sizleri öpüyorummm , Güzel bir hafta sonu geçirin
kızlarrr nıye kımsecıkler yok benım yarın transfer gunum dualarınız eksık etmeyın...
merak etme canım ben hergün hem kendim hem sizin ve çocuk için el açıp dua eden herkese dua ediyorum Allah kabul etsin
bu arada bende cumartesi gidip startı veriyorum kesin olarak hakkımda hayırlısı...
esmeraldacım senin bebiş nasıl mide bulantın aşermen ay olmuyomu ama hiç yazmıyosun bize teyzelerinin bitanesi o patikler hırkalar örülmeye başlamıştır artık
zarpdeniz kayboldu gerçektennapıyoki yaramazlar haber alan olursa yazın bizeeeee
Arkadaslar Merhaba,a.s.
Dr. Cem Demirel, artik Atasehir Memorial'de ve biz Ekim ayinda tedaviye baslamayi planliyoruz. Bilgilerimizi paylasalim.
Herkese bol sanslar dilerim.opuyorumnanaktan
gaünaydııınn hayırl haftalar
ay çok heycanlı bir haftaya başlıyoruz
Herlasles nasılsın bebişler annelerine geldiler mi??? Diğer embirolar nasıl dondurulan varmı? Kaç tane koydular? ayyy Allahın izini ile 14 gün sayıyoruz ve yeni yıl müjdemizi alıyoruzBizi habersiz bırakmaaaaaaaa
Tugdemsu sen nasılsın????? yumaklar toplandımı??? Kaç yumak olmuş??? Senin kaçıncı gün transferi yapılacak??? Gelişmelerden haberdar edin amaaaa Oh Oh yeni yıla girerken yeni yıl müjdemiz iki tane bebiş olucak yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş ya Gelsin bebek müjdeleriii 2011 çok bebekli olucak çookkkkkkkk
İkinizide çok çok öpüyorum Allahımmm emeklerinizi boş çıkarmasın Dualarımız kabul etsin güzel haberlerle buraları şenlendirin inşaşşallahhh güzelleriimmmm
Diğer güzeller sizleride kocaman öpüyoruuummmmmmmmmmmmmmmmm
merak etme canım ben hergün hem kendim hem sizin ve çocuk için el açıp dua eden herkese dua ediyorum Allah kabul etsin
bu arada bende cumartesi gidip startı veriyorum kesin olarak hakkımda hayırlısı...
Arkadaşlar Merhaba
Dün yumurtalarım toplandı ama çok az sayıda 5 adet yumurta toplamışlar. Kaliteleri iyi olur umarım ne diyeyim başka birşey söyleyemiyorz artık bu noktada. Tamamen allaha bıraktık, nasipse güzel güzel döllenirler umarım.
Operasyon kolay geçti, sadece anestezi doktoru oldukça ukala bir insandı ona biraz üzüldüm. Benim damarlarım çok ince o yüzden çok dikkatli bir şekilde alınması gerek. Zaten o yatağa yatmışım stresim an ve an artıyorken elimin üstünde damar çatlattılar. Okadar canım yandıki
Neyse bu doktor tüp bebek ünitesinden değildi sanırım, normal anestezi doktoruydu. O yüzden gözünüzü korkutmayayım. Benimki bir aksilikti geldi geçti.
Bugün telefon bekliyorum. Durumları hakkında. Umarım güzel haberler verirler.
Dualarınızı esirdemeyen nolur...
Hepinizi öptüm
dr cem demirel beyle bizde aralıkta başlıyoruz. Sizin nasıl oldu haberler iimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?