Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Sonunda bıraz toparlandım ve sızlerı daha fazla merakta bırakmayım dedım ve hemen kucagıma aldım laptopu:)Gerçi tugdemsu , esmerelda ve suyasemle bızzat telde konustum onları bılgılendırdım ama sızlerı de bılgılendıreyım dedım.Incıcım oncelıkle daha acın bu kadar tazeyken bızımle bu kadar ılgılenıyor olman gercekten benı cok sevındırdı.Emın ol bızde her zaman senın yanındayız.
Can canocugum cok sagol canım benım ıyı dılekler ıcın ve senınle bırlıkte suyasemınde tedavılerı en guzel bebeklerle noktalanır umarım.
Yumurta toplamamı buyuk ısrarım karsısında Cem bey yapmak zorunda kaldı:)))))Tabıkı opudan sonra agrılarım oldu ama ınsallah sonunda herseye deger dıyecegımı dusunerek cok fazla da agrılarımdan yakınmadım.
Artık embrıyo gelısmesını bekleyecegız ınsallah hersey cok guzel olurrrr:)))

Esmeraldacıgımmm sana eşinle ve bebeğinle sağlıklı,mutlu,neşe dolu bir ömür dilerimmm:))))

incicim öncelikle geçmiş olsun canım inş bidaha üzülmezsin dıyecek başka bişey yok tek istegim bidaha hiç üzülmemen,esmeraldacım senınde dogum gunun kutlu olsun ,saglık,sıhhat , mutluluk ve bebişler dolu nice yıllar diliyorum:)
Herasles seninde yumurtalar toplanmış inş çok kaliteli yumurtaların toplanmıştır güzel haberlerini bekliyorum, anestezi esnasında sen hıssettınmı yoksa tamamen baygınmıydın bide kendine gelmen ne kadar sürdü ,kend,ne geldikten sonra odayamı alıyorlar yoksa hemen çıkıyormusun hastaneden, cok cok geçmiş olsun dinlenmeye bak yorma kendini:)

İnşallah canım teşekkürler.Genel Anestezi aldığım an uyudum :) tamamen baygındım, eşim 15 dk sürdüğünü söyledi ben hiçbir şey anlamadım.Çıktığımda 2-3 dk içinde ayıldığımı söyledi eşim.Ayılınca ağrım oldu 1 saat sonra ağrı kesicinin etkisiyle azaldı.Uzun süre açlık olduğu için ayıldıktan 15 dk sonra istifra ettim.Bunların hepsinin normal olduğunu söylediler.Ayıldıktan sonra 2 saat dinlendim ve çıktım.Şimdi de evde dinleniyorum gayet iyiyim.Hiç korkacak birşey yok.Güçlü olun kızlar

Arkadaşlar,
Sanırım bu akşam kimse yok buralarda

Ben saat 22:00'da iğnemi yaptırdım. Artık pazar gününü bekliyoruz. Hepinizi öptüm

İyi haftasonları

günaydınnn güzellerrr yaşasınnnn c.tesiyi yaptık yarın pazarrrr gerçi ingilizce kursum oluyor hafta sonları gene yorgunluk ama olsun pazar olması bile keyif verici

Herlaslesss yumaklar şuan bebeiş oluyor nekadar güzellll Kaç tane yumoş toplandı ki? bugün seni ararlar embirio gelişmelerini bildirirler ben hepsinin birer bebiş adayına döndüklerinden eminimm 5 gün transferi olursa çarşamba falan anneciklerini kavuşacaklarrr Allahın izni ile herşey güzel olacakkk dualarımızla yanındayız

Tugdemsuuu hadi bakalım çatlama iğnen hayırlı olsun demek sende pazar günü bebiş imalatına geçiyorsunnnnn Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın herşey çok çok çok güzel olucak sen biraz paniksin lütfen herşeyin iyi olcağını düşün çünkü iyi olucak bak stres bizim en büyük düşmanımız unutma Yumakların dünyanın en güzel bebişleri olacak hiç merak etme Rapor falan ayarladın mı transferden sonra evde dinlenecekmisin??? Yoksa iş başımı p.tesi ? Gerçi çalışmak daha iyi sanırım şimdi sen evde kur kur kur beynini yorarsın :18: Canım benimm bebeklerin geliyor buna inan 20 gün sonra sevinç çığlıklarınla sen ve herlasles için bizde burda sevinçten deliricez

Zarpdenizden haber varmı???? yaramazlar nasıllarmış ay ne güzel ya ikiz hemde Mahhhşallaahhhh

Benim bugun duam var hepiniz için dua edicem arkadaşlar Allah bizleri kapısından boş döndürmesin inaşşallahhh

Sizleri öpüyorummm , Güzel bir hafta sonu geçirin

Canım benim yaaa,,,sanki beni yıllardır tanıyor gibi yazmışsın. Evet ben biraz pimpirikliyim,,,Ama anlık oluyor allahtan sonra unutuveriyorum(başka takacak konular buluyorum )

Pazartesi iş başı yapmayı düşünüyorum bir sıkıntım olmazsa. Pazar sabah erken bi saatte olacağı için akşama kadar zamanım var dinlenmek için. Umarım herşey yolunda gider,, Dediğin gibi size güzel güzel habaerler veririz umarım.

Çok heyecanlı bişey bu yaa, gün geçtikçe dahada heyecan artıyor.

Sanada iyi haftasonları tatlım,

Canım sen daha uyumadın mııı???Yarın buyuk gun dınlenmelısın.Senın ıcınde kendım ıcınde cok heyecanlıyım.Ne olacak bakalım bızım fasulyeler bıze sıkı sıkı tutunurlar ınsallah ve buze en guzel uenı yıl hedıyesı olurlar.Sakın pimpirik yapma hersey guzel olacak de oyle olsun sımdıden bol sanslar tekrar tekrar.Telde de dıledım ama olsun:))

Can canocugum 10 tane yumurtam toplandı.Pazartesı gunu transfer yapılacak sanırım buyuk ıhtımalle yanı 3. gun transferı oluyor sanırım.Dualarınızı eksık etmeyın ne olurrr:)))

kızlarrr nıye kımsecıkler yok benım yarın transfer gunum dualarınız eksık etmeyın...

Günaydın arkdaşlar,

Tugdemsu nasılsın seni merak ettım pazar yumurtraların toplanacaktı ne oldu ?

Can cano duaların için çok teşekkür ederiz.

Herasles sen neyaptın bakalım..Embiriyolog seni aradımı ?

gaünaydııınn hayırl haftalar
ay çok heycanlı bir haftaya başlıyoruz

Herlasles nasılsın bebişler annelerine geldiler mi??? Diğer embirolar nasıl dondurulan varmı? Kaç tane koydular? ayyy Allahın izini ile 14 gün sayıyoruz ve yeni yıl müjdemizi alıyoruz Bizi habersiz bırakmaaaaaaaa

Tugdemsu sen nasılsın????? yumaklar toplandımı??? Kaç yumak olmuş??? Senin kaçıncı gün transferi yapılacak??? Gelişmelerden haberdar edin amaaaa Oh Oh yeni yıla girerken yeni yıl müjdemiz iki tane bebiş olucak yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş ya Gelsin bebek müjdeleriii 2011 çok bebekli olucak çookkkkkkkk

İkinizide çok çok öpüyorum Allahımmm emeklerinizi boş çıkarmasın Dualarımız kabul etsin güzel haberlerle buraları şenlendirin inşaşşallahhh güzelleriimmmm

Diğer güzeller sizleride kocaman öpüyoruuummmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrr nıye kımsecıkler yok benım yarın transfer gunum dualarınız eksık etmeyın...

merak etme canım ben hergün hem kendim hem sizin ve çocuk için el açıp dua eden herkese dua ediyorum Allah kabul etsin
bu arada bende cumartesi gidip startı veriyorum kesin olarak hakkımda hayırlısı...

Arkadaşlar Merhaba

Dün yumurtalarım toplandı ama çok az sayıda 5 adet yumurta toplamışlar. Kaliteleri iyi olur umarım ne diyeyim başka birşey söyleyemiyorz artık bu noktada. Tamamen allaha bıraktık, nasipse güzel güzel döllenirler umarım.
Operasyon kolay geçti, sadece anestezi doktoru oldukça ukala bir insandı ona biraz üzüldüm. Benim damarlarım çok ince o yüzden çok dikkatli bir şekilde alınması gerek. Zaten o yatağa yatmışım stresim an ve an artıyorken elimin üstünde damar çatlattılar. Okadar canım yandıki
Neyse bu doktor tüp bebek ünitesinden değildi sanırım, normal anestezi doktoruydu. O yüzden gözünüzü korkutmayayım. Benimki bir aksilikti geldi geçti.

Bugün telefon bekliyorum. Durumları hakkında. Umarım güzel haberler verirler.
Dualarınızı esirdemeyen nolur...
Hepinizi öptüm

tuğdemsuuu dualarımız seninle canımcımmm
5 olsun nolcak ki saten bize 1 tanesi lasım dimi :)) benimde 8 toplanımıştı 5 tanesi döllenmişti çok yumurta çokda önemli değil belkim sonra dondurulmaları için olsa diyoruz ama onlarında kalitesi önemli oluyor bak şimdi arayıcaklar 5 i de döllendi gelişmeleri harika çarşamba sizi transfere bekliyoruz diyecekler Sen 2 tane koymaları için ısrar çünkü genelde tek koyuyorlar biz 2 olması için resmen pazarlık yaprtık valla ikiz olursa gelir burda doğum yaparım kimseye demem falan demiştim
Tugdemve ver herlasles allah nazarlardan korusun sizleri müjdeler geliyor biraz sabır tugdemcim özellikle sen biraz daha sakin 14 gün geçir bakalım
İzin aldın mı transfer sonrası için evde mi dinleneceksin ay aslında sen evde tek kalma bence işe git oyalan yoksa bilmem halin ne olur :18: herşey güzel olacak başka düşüncelere yer yok öptüm siziiiiiii:89:

merak etme canım ben hergün hem kendim hem sizin ve çocuk için el açıp dua eden herkese dua ediyorum Allah kabul etsin
bu arada bende cumartesi gidip startı veriyorum kesin olarak hakkımda hayırlısı...

Sonbahar senin adına çok sevindim Hadi bakalım Allah yardımcın olsun Allah bu yolda olan kimseyi boş döndürmesin.. Bizi habersiz bırakma yeni yıl bebekleri geliyorrrrrr

Sonbahar canım hayırlı uğurlu olsun...

Tugdemsu guzel bak kalıtelı yumurtalar toplamışlar zaten sana 2 tane yetecek canım..Anestezi doktoru o gun hastanede kım varsa o gelıyor..Bıraz talihsizlik olmuş sanırım..Üzülme oluyor bazen böyle şeyler...

5 Yumurtanının 5ide sağlıklı embiriyolar oluşur insallah....

Burada zarpdenizden haber çıkmıyor ne zaman kalp atışları için gidecekti acaba

esmeraldacım senin bebiş nasıl mide bulantın aşermen ay olmuyomu ama hiç yazmıyosun bize teyzelerinin bitanesi o patikler hırkalar örülmeye başlamıştır artık

zarpdeniz kayboldu gerçekten napıyoki yaramazlar haber alan olursa yazın bizeeeee

Canım 8 haftaya kadar mide bulantım oldu..şuan 9 hafta oldu 1 haftadır kusmuyorum ama ıstahım yok...Dün aniden tansiyonum düştü kahvaltıyı 11 gıbı yaptık herhalde aç kaldım 11 e kdar bayılır gıbı oldum gözüm karardı..Kımseyi goremedım..Sonra annemin eşimin yardımıyla kendıme geldim..

dr cem demirel beyle bizde aralıkta başlıyoruz. Sizin nasıl oldu haberler iimi?

Kızlar hepinize merhabaaaa:))
Can canocugum oncelıkle senın sorulara cevap vereyım.Bugun transferım gerceklestı. 3. gün transferi oldu.Yaşım ve ilk denemem olmam sebebi ile 1 embriyo transferi yapıldı.Cem bey 8 hucrelı embrıyo oldugunu ama tabıkı yıne de bunun pozıtıf hamılelık demek olmadıgını soyledı.Allah'a ellerımı acıp dua etmekten baska yapacak bırsey yok hakkımızda hayırlısı neyse onu verecek Allah'ım.3 tane daha embrıyo vardı fakat cok ıyı gelısme gostermedıgı ıcın dondurmaya gerek duymadı.Insallah bır tane olsun ıyı olsun dıye dusunuyorum.

Sonbahar canım tedavın hayırlı olsun sımdıden:)

Tugdemsucugum bugun senı aradım motıve ıcın ama buradan da motıve edeyım dedım.Bılıyorsun bu ıkımızınde ılk deneyımı olumlu veya olumsuz sonuc bızım azmimizi etkilemeyecek.Insallah ıyı seyler umalım ıyı seyler olsun.

Esmereldacıgım senı de bugun arayıp bılgı verdıgım gıbı gelısmeler.Yardımların ıcın ayrıca tesekkurler.Yarın bız artık donus ıcın yola cıkıyoruz.

Suyasemcıgım senı de ayrıca opuyorum hayırlı haberlerımızı verıp cok yakın tarıh olmasa da ılerıde kutlama yemegınde bulusmak dılegı ıle dıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…