Tugdemsu benden 1.tüp bebekde 22 tane toplandı...2 Tanesi transfer edildi gerisi ÖLDÜ 1 tane bile dondurulamadı.......Yani anlıycağın 1tanede olsa 40 tanede olsa sonuç önemli canım...2 hucrelı bir embırıyonun tutdugunu bılıyorum...O yüzdenn hiç üzülme aklına hep güzel şeyler getir....O bence annesine sıkı sıkı tutanacak....seni hiççç bırakmıyacak....Guzel şeyler düşün moralini Yüksek Tut..Bız senın yanındayız unutma.
tugdemsu cem bey ne dedi ki şuanki yumurtan gelişmeye devam ediyor dimi 3.gün tranferimi yapacak?
evet canım birgün bu günleri konuştuğumuzda aaa valla yaa öyle yapmıştık harbiden deyip eminim çok gülüces ve bizim yaramazların totoduna vurup sizin yüzünüzden biz neler çektik neleerrr diyeces
hayırlısı herşeyin hayırlısı biz elimizden gelenin fazla fazlasını yaptık takdir yüce rabbimin onunda bir bildiği kararlaştırdığı saati vardır, biz dulalarla sabredicezzzz
daha iyi olduğunu hissediyorumherşey güzel olucak
ay kıyamam ben sanaaa biz seni çok sevdik hepimiz öyleyiz yok birbirimizden farkımızBen 10 yıl bu yolda uğraşınca ağla ağla biyere kadar biyerden sonra ağlamayada halin kalmıyo Arakadaşlar olursa olur olmassda hayatını yaşa bune hal hayata 1 kere geliyosun derlerdi bende artık öyle yaptım napalım kısmetten öteye yol yok anladım artık
Tuğdemsu cnm lütfen kendini üzme.Biliyorsun stres üzüntü bizim düşmanımız.İnşallah embriyo güzelce bölünür ve sana sımsıkı tutunur. Daha öncede yazmıştım bizim meleklerimizin geleceği zaman belirli.Bu zamanı bizler değiştiremeyiz.Ama dua ediyoruz ki en yakın zamanda olsun.Senin meleğinin geleceği zaman çok yakınsa bu mutlaka olacaktır cnm.Bir embriyo olması seni ümitsizliğe düşürmesin.
Bu süreç içerisinde elimizden gelen dua etmek ve elimizden geldiği kadar rahat olmaya çalışmak.
Tuğdemsu, herasles ve tüm isteyen arkadaşlar meleklerinize en yakın zamanda kavuşmanız için bütün kalbimle dua ediyorum kendinize çok iyi bakın.
Bu arada ben birkaç ay dinlenmede olacağım. Kim bilir belli mi olur belki kendiliğinden gelir meleğim.
Hepinize sevgiler......
tugdmsu ne guzel haber bu 1 tane döllenmiş ne güzel inş yarın cok guzel haberlerı alırsın,istedigimiz bi tane minik degilmi zaten oda sende olacak inş, ilacların etkisiyle sen üzülecek bişeyler arıyorsun aslında çok çok mutlu olman lazım ,şu andan itibaren üzülmek yasak sana bu gunlerin heyecanını yaşamaya çalış çok güzel günler bunlar tutacagını ve bu ay onunla hamile olabilecegini düşün mutlu olman gerekmıyormu. merakla haberini bekliyoruz:)
kızlar önümüzdeki ay benimle birlikte tedaviye başlayacak yok muuu ??????
kızlar önümüzdeki ay benimle birlikte tedaviye başlayacak yok muuu ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?