Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Günaydın herkese,

Sizinle herşeyimi paylaşıyorum burada bunuda paylaşmak durumundayım, ve sırf bu yüzden herzamankinden daha çok duanıza ihtiyacım var..
Dün aradılar toplanan 5 yumurtamdan 3 tanesi işlem uygulanacak olgunluktaymış, ve 3 tanesine işlem uygulanmış, bunlardan sadace 1 tanesi döllenmiş.

Dün tüm gün elim gitmedi sizlere yazıp canınızı sıkmayayım diye... Ama akşam eve gidip okadar çok ağladımki...İyice deşarj olduktan sonra sabah sabah size yazayım dedim.

Şimdi sadece 1 tane embriyomuz var ve umarım yarın güzelce bölünmüş olur ve transfer edilir....

Ama şimdi daha iyiyim Eşim okadar çok destek olduki, saolsun,,,O olmadan altından kalkamazdım bunun. Tabiki sizlerin desteğide asla gözardı edilemez.
Herasles, canım senle aynı şeyleri yaşarken hala bana destek olabilmen beni inan çok rahatlattı. Gerçekten çok saol canım.

Benden bukadar arkadaşlarım, duaşarınızı eksik etmeyin nolur.

günaydınnn tugdemsu canım benimmm zaten bize de şöle en yakışıklısından 1 tane lazım değil mi bak işte süper yumurtan iş başında annesine gelmek için şuanda gelişiyor Neden sen kendini öyle harap ediyorsunnn ama gerçekten kızıcam bak bu döenmde herşeyden önce psikolojinin iyi olması lazım hormonlar dengeler vucudumuzda herşey biliyorsun ki negatif düşüncenin eseri oluyorrr Birtane cillop gibi yumurtan olmuş olsun bize lasım olan o zatenn ama o daha sana konmadan sen kendini hırpalarsan olmaz ki , benimde 8 toplandı 1 tanesi çok iyi kaliteydi diğerleri dondurulmadı bozuldu , herlasles bak 10 toplandı 1 tane koymuşlar diğerleri bozulmuş yaniiiiiiiiiiiiiiiiii hepimiz o 1 yumurta ile hayata tutunduk oldu olmadı bunlar kısmet ama senin gibi daha başında salya sümük ağlamadık yaniii Herşey güzel olacak lütfen önce sen kendini inandırırmısın bak kötü düşündükce olumsuz herşeyi çekiyosun kendine Dualarımızla yanındayız bitanesi üzme bukadar kendini güçlü mutlu olmalısın bebeğin geliyor canım benimmm

Son düzenleme:
esmeralda canım bulantıların geçmiş ay ne güzel teyzesinin güzeli annesinle güzel güzel büyüyor bakalım güzeller güzeli bir prensesmiii yoksa yakışıklı bir prens mi olucak bizim yavru sağılıklı olsunda gerisi boş biliyorummm :)))

Herlasles sana hayırlı yolculuklar bizi habersiz bırakma allah yardımcınız olsuunnn

Suyasem sesin çıkmıyor nerdesin ????

Aramıza yeni katılan arkadaş cicim miydi hoşgeldin tedavin hayırlı uğurlu güzel sonuçlu olsun inşallahhh biz hepimiz cem beyin hastasıyız aramıza hoş geldin , artık dualarımızda sende varsın

Tugdemsu benden 1.tüp bebekde 22 tane toplandı...2 Tanesi transfer edildi gerisi ÖLDÜ 1 tane bile dondurulamadı.......Yani anlıycağın 1tanede olsa 40 tanede olsa sonuç önemli canım...2 hucrelı bir embırıyonun tutdugunu bılıyorum...O yüzdenn hiç üzülme aklına hep güzel şeyler getir....O bence annesine sıkı sıkı tutanacak....seni hiççç bırakmıyacak....Guzel şeyler düşün moralini Yüksek Tut..Bız senın yanındayız unutma.

Esmeralda, Çok saol canım, bilmiyorum neden bu kadar etkilendiğimi, biryandan diyorumki, hayırlısı olsun, diğer yandan da neden diyip duruyorum, kimseye haksızlık etmekte istemiyorum nolur yanlış anlamayın, senin çektiklerini, zarpdenizin neler yaşadığını çok yakından takip ettim biliyorum...Ama hormonlardan mı bilemiyorum,,,farklı bir dünyada yaşıyorum, sanki gözüm başka birşey görmüyor, ....bugün daha iyiyim... Dün kötü olmuştum, kimseylede konuşamadım, iş yerindeydim, yutkunup durdum sadece

Az önce Cem Bey'le konuştum, Daha doğrusu o konuştu ben dinledim. Çok iyi bir insan ,harika bir doktor, ona çok güveniyorum,
Artık herşeyin hayırlısı olsun,

tugdemsu cem bey ne dedi ki şuanki yumurtan gelişmeye devam ediyor dimi 3.gün tranferimi yapacak?

Şuanda açıp bakamıyorlar, 2.gün bakmıyorlar. Yarın bakacaklar, Döllenen yumurtam 1 tane zaten. İyi olup olmadığına yarın karar verip trasfer edecekler yada etmeyecekler.
Cem bey sadece bana moral vermek istedi, Daha yolun çok başında olduğumu işime dönüp çalışmamı daha fazla internetten bişeyler okumama mı moralimi yüksek tutmamı söyledi.

Azöncede Esmeralda'yla konuştuk, Hepinize çok teşekkür ederim ya, ben bunları sizden başka kimseyle paylaşamam kimsede anlamaz beni zaten...Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Biliyorum birgün hepimiz anne olup, yine bugünlerden konuşuyor olacağız,,,

evet canım birgün bu günleri konuştuğumuzda aaa valla yaa öyle yapmıştık harbiden deyip eminim çok gülüces ve bizim yaramazların totoduna vurup sizin yüzünüzden biz neler çektik neleerrr diyeces
hayırlısı herşeyin hayırlısı biz elimizden gelenin fazla fazlasını yaptık takdir yüce rabbimin onunda bir bildiği kararlaştırdığı saati vardır, biz dulalarla sabredicezzzz
daha iyi olduğunu hissediyorum herşey güzel olucak

Evet şimdi biraz daha iyiyim, kötüde olsam yapacak bişey olmayacak, sonucu etkilemeycek iyi yada kötü olmak,,, O yzüden düşünmemeye karar verdim,
nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun,
Forumun en pimpirikli :18:en sulu göz insanı oldum sanırım...

ay kıyamam ben sanaaa biz seni çok sevdik hepimiz öyleyiz yok birbirimizden farkımız Ben 10 yıl bu yolda uğraşınca ağla ağla biyere kadar biyerden sonra ağlamayada halin kalmıyo Arakadaşlar olursa olur olmassda hayatını yaşa bune hal hayata 1 kere geliyosun derlerdi bende artık öyle yaptım napalım kısmetten öteye yol yok anladım artık

Çok saol canım, yaa, ben sizle paylaşmazsam duramıyorum zaten, dün moralim bozduk ağlarken edşim destek olmaya çalışıyor bi yandan da sana kadınlar kulubu açayım mı ? Hadi konuş kızlarla, falan diyor,, Sizin bana iyi geldiğinizi o da çok iyi biliyor..
Allahım kimseyi bu yolda umutsuz, çaresiz bırakmasın...

Tuğdemsu cnm lütfen kendini üzme.Biliyorsun stres üzüntü bizim düşmanımız.İnşallah embriyo güzelce bölünür ve sana sımsıkı tutunur. Daha öncede yazmıştım bizim meleklerimizin geleceği zaman belirli.Bu zamanı bizler değiştiremeyiz.Ama dua ediyoruz ki en yakın zamanda olsun.Senin meleğinin geleceği zaman çok yakınsa bu mutlaka olacaktır cnm.Bir embriyo olması seni ümitsizliğe düşürmesin.
Bu süreç içerisinde elimizden gelen dua etmek ve elimizden geldiği kadar rahat olmaya çalışmak.
Tuğdemsu, herasles ve tüm isteyen arkadaşlar meleklerinize en yakın zamanda kavuşmanız için bütün kalbimle dua ediyorum kendinize çok iyi bakın.
Bu arada ben birkaç ay dinlenmede olacağım. Kim bilir belli mi olur belki kendiliğinden gelir meleğim.
Hepinize sevgiler......

tugdmsu ne guzel haber bu 1 tane döllenmiş ne güzel inş yarın cok guzel haberlerı alırsın,istedigimiz bi tane minik degilmi zaten oda sende olacak inş, ilacların etkisiyle sen üzülecek bişeyler arıyorsun aslında çok çok mutlu olman lazım ,şu andan itibaren üzülmek yasak sana bu gunlerin heyecanını yaşamaya çalış çok güzel günler bunlar tutacagını ve bu ay onunla hamile olabilecegini düşün mutlu olman gerekmıyormu. merakla haberini bekliyoruz:)

İNCİCİM, çok saol canım, daha geçenlerde sana moral veren benim halime bak dimi, kızıyorum da kendime, Hanii daha yolun çok başında yaptığına bak diye kızıyorum...
Çıktık bir yola, bu yolun dümdüz sarsıntısız bir yol olduğunun kimse garantisini vermedi, ilk viraj da ben şaşkına döndüm, Neyse ama allahtan sizler gibi arkadaşlarım var da çok çabuk silkelenip kendime geldim. İyiki varsınız...Umarım yarın güzel haberlerle dönerim size, Ama güzel haberlerim olmasada siz yine benim yanımda olacaksınız bunu biliyorum en azından

Saol Gülnihall evet çok haklsıın bugün bu forumda ayrıca telden tekrar tekrar arayıp bana destek olan tüm arkadaşlarıma haklısın, haklısın demekten başka birşey diyemedim. Ne güzel şeyler yazmışsın, yarını dörtgözle bekliyorum. Ama peşin peşin çok üzüldüğüm için artık yarın herşeye hazırlıklı olucam sanırım

Ama umarım Zarpdeniz'in dediği gibi altın yumurta olsun inşallah.En önemlisi sağlıklı olup, hayırlı olacaksa olsun, yoksa yılmak yok, tedavi zor da değil, stresli biraz, tekrar tekrar denerim. Allah sağlık güç kuvvet verdiği sürece.Yine cancanocum'un dediği gibi çok çocuk istiyorum, çocuk istiyorum,çoook istiyorum, çoook ama çoook istiyoruz:13:

TUĞDEMSU canım nolursun kendini böyle üzme bak daha ilk deneme inşallah güzel haberler gelir ama bence ilaçlardan dolayı daha da hassaslaşıyor insan hormonların suçu bu senin için dua ediyorum

günaydın kızlar :))

evet ben ocak başında Allah'tan bir mani çıkmazsa başlıyorum. 5 ocak gibi regl olmam lazım, cem bey vaktin olursa gel ne yapacağımızı konuşalım demişti herhalde haftaya giderim. Aslında sağolsun Hearles ve Tuğdemsu ve Esmeraldadan işin ayrıntılarını öğrendim :))
Esmeraldacım umarım iyisindir...
Zarpdeniz bildiğim kadarıyla bugün doktora gideceksiniz allah o dünyalara bedel pıt pıt seslerini duymayı nasip eder inşallah :))
İncicim sen nasıl oldun? dinlenme dönemindesin kendine bol bol vakit ayır, psikolojine ne iyi geliyorsa onu yap bak önümüzdeki aylarda yeniden umutla başlayacaksın :))
gülnihal canım sendemi cem beyde başlıyorsun?
Tuğdemsu için bugün büyük gün ona hepimiz dua edelim embriyosu gelişmiştir ve hayırlısı ile transferi gerçekleşir :))
Hearles canım sende bekleme sürecindesin, dün aradım telin kapalıydı sanırım uçaktaydın inşallah yolculuk rahat geçmiştir dinlenmeye devam canım :)

Herkesi kocaman öpüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…