Arkadaslar benimde bu sabah yumurtalarim toplandi..cem bey artik yumurta toplamaya girmiyormus transfere giriyormus birlikte calistiklari arzu hanim topladi.. 14 yumurtam toplandi.. p/tesi bilgi verecekler nezman tranafer edilecegi konusunda,,gecen sfer 5.gun blostast 2 embiriyo transferuydi tutmadigi icin bu sfer 3.gun transferini deniyceklermis transferi cem bey yapacakmis....yumurta toplama islemi aneztezili yapilmasina ragmen cok agrim oldu..cem bey yaptigi zaman bukadar agrim olmamisti,,Aslinda biraz bozuldum acikcasi ben cem beyin bizzat gecen seferki gibi kendinin topliyacagini biliyordum..arzu hanimin topladigini duyunca sasirdim gecen sefer hic kanamam olmamisti simdi cok az kanamam ve gecen seferkinden daha cok agrim var.doktor farkliligindami yoksa 1 ay arayala 2.denemem, oldugundanmi boyle agrim ve kanamam oldu bilmiyorum,,,insallah allah 3.denemeye birakmaz bizi ama yapmamiz gerekirsede 3\4 ay ara vericem kendimi toparlamam icin
sende geldiğinde tanışırız canım. Ben bugün Tolga bey'e kontrole gittim polip sonrası kontrolüm yapıldı patoloji sonucu temiz çıktı, rahim duvarımın kalınlaşmaya başladığını söyledi. eşimin spermiyogram testinden sonra net olarak karar vereceğiz tüp bebek yada aşılmaya. Sizdeki sorun spermle mi alakalıydı. Sorun sayı mı hareketllik mi? Bizde ona göre karar vereceğiz 2.testi yapınca.
zarpdeniz az daha zarpandit diyecektim:)
co-kültür yapmalarının gerekçeleri nedir? neden buna gerek duyuldu?
acaba ben de mi cem beye yaptırsam çok karışığım çok...
Selam zarpdeniz
İnşallah Allah söyletmiş olsun da hemen ilk denememizde olsun inşallah:)))Ama canım doktoru kim acaba?Ben büyük ihtimal teknoloji daha ileri diye İstanbul u tercih edeceğim.Memorial erkek infertilitesinde iyi diyorlar bakalım kısmet tabi...
Zarp Deniz merhaba, şimdiden hayırlı olsun, bende Cem beyde tüp bebeğe başlıcm. ko-kültür neden yapılyor, ben cumartesi polip ameliyatı oldum, ilk adetle başlicaz, rahim film, çektrmedim. rahim filmi nasıl çekiliyor, ve tüp bebek için çekilmesimi gerekiyor??
Herasles, doktorunun ismi Bulent soyadi da cok uzundu, ogrenince sana yazarim canim.[/
Canım senin bahsettiğin doktoru biliyorum:)Bulent haydardedeoğlu dur buyuk ıhtımalle.Seyhan baskent hastanesının doktoru.Ama seyhan baskentın sıstemı cok kotu yani hıc memnun kalmadım ben.O yuzden doktor her ne kadar ıyı de olsa ben merkezınde ıyı olması gerektiğini düşünüyorum.Insallah Istanbul konusunda yanılgıya dusmem ve memnun kalırım:))Yıne de cok sagol canım ılgılendıgın ıcın:))
sende geldiğinde tanışırız canım. Ben bugün Tolga bey'e kontrole gittim polip sonrası kontrolüm yapıldı patoloji sonucu temiz çıktı, rahim duvarımın kalınlaşmaya başladığını söyledi. eşimin spermiyogram testinden sonra net olarak karar vereceğiz tüp bebek yada aşılmaya. Sizdeki sorun spermle mi alakalıydı. Sorun sayı mı hareketllik mi? Bizde ona göre karar vereceğiz 2.testi yapınca.
tugdemsu cok gecmis olsun ve gozun aydin sonuclarin temiz cikmis.tolga beye kontrole femical klinigemi gidiyorsun..bende dis gebelik gecirdigimde gitmistim
Çok teşekkür ederim.Evet femical'e gidiyorum, Tolga bey mükemmel bir doktor. Cem bey'le henüz tanışamadık ama Tolga beyin arkadaşı ve o tavsiye etti.
Bizim gelecek adet kasımın 14'ü gibi. Bu hafta ne yapacağımıza karar vereceğiz. Öncesinde neler yapılması gerekyor, Bana bilgi verebilir misin canım?
Yani yapılacak testler için geç kalmak istemiyoruz. İlk adetimle başlamayı istyoruz. Mesela benim rahim filmim çekilmedi ama Tolga bey operasyonu histereskopi ile yaptığı için rahim için çok ne gördüğünü ve bir sorun olmadığını söyledi. Zaten rahim filmi konusunda da hiç konuşmadık. Bunlar hangi aşamada yapılmalı. Yardımcı olusan çok sevinirim.
Merhaba, ben de ilk tüp bebek uygulamamı Cem bey ile Memorial'da yaptım, Eylül'de. Şu anda 9 haftalık hamileyim :) Cem bey konusunda gerçekten uzman ve bizde çok güven uyandırdı. Ancak çok yoğun biri, hamilelik boyunca ona gidip gitmemek konusunda tereddüt yaşıyorum, arıyorum geri dönmüyor, muayenelerde fazla konusmuyor, acil müdahaleleri olduğu için hep bekliyoruz. Cem Demirel ile doğum yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Merhaba, ben de ilk tüp bebek uygulamamı Cem bey ile Memorial'da yaptım, Eylül'de. Şu anda 9 haftalık hamileyim :) Cem bey konusunda gerçekten uzman ve bizde çok güven uyandırdı. Ancak çok yoğun biri, hamilelik boyunca ona gidip gitmemek konusunda tereddüt yaşıyorum, arıyorum geri dönmüyor, muayenelerde fazla konusmuyor, acil müdahaleleri olduğu için hep bekliyoruz. Cem Demirel ile doğum yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?