Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Esmeralda, cok gecmis olsun. Toplanan yumurta sayisi cok olunca agri olabiliyor onun icin cok endiselenme lutfen. Masallah yumurta sayinda gayet guzel, muhtemelen bazilari dondurulacaktir. Arzu Hanim'da cok guleryuzlu ve iyi bir doktor, eminim elinden geleni yapmistir, yasadiklarini hamile kalinca umarim carcabuk unutur gidersin. Bu uzun soluklu bir yol ve bizler de yava yavas ilerliyoruz. Simdi iyice dinlen, cok iyi beslen, bol bol protein al, folik asit ( Folbiol) aliyorsun degil mi? Tavuksuyuna corba toparlanmana iyi gelir, pozitif dusun, ac karna incir yada kuru erik yemeyi ihmal etme, kabizligin olmasin. Pazartesine iyi haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

Tugdemsu, sonucunun iyi cikmasina sevindim. Umarim spermiogram da iyi cikar. Evet, biz de sperm sayi ve ileri hareketlilikte sorun var, o yuzden de mikroenjeksiyon yapilacak.

zarpdeniz az daha zarpandit diyecektim:)
co-kültür yapmalarının gerekçeleri nedir? neden buna gerek duyuldu?
acaba ben de mi cem beye yaptırsam çok karışığım çok...

Beyaz ve Tugdemsu, bizim daha once yurtdisinda yapilan basarisiz yada kisa gebeliklerimiz goz onunde bulundurularak embriyolarin co-culture ile alinan dokuda gelistirilmesine karar verildi. Bazi hasta gruplarinda basarili oluyormus, umarim biz de o gruptan oluruz. Co-culture'a doktor hastanin gecmisine bakarak karar veriyor, burada gerek gormediler mesela...Doktor ve merkezlerin farkli gorusleri olabiliyor, ben de bize daha once bu yapilmadigi icin denemek istiyorum, ya tutarsa misali...

Herasles, doktorunun ismi Bulent soyadi da cok uzundu, ogrenince sana yazarim canim.

Tugdemsu, bu yazini gec gordum kusura bakma lutfen. Rahim filmini mutlaka anestezi altinda cektirmeni oneririm, bazilarinda ben de oldugu gibi feci agrili olabiliyor. Bana ilk TR'de yapildigina canli canli yapilmisti tabii o zaman cok tecrubesizdim. Benden sonra herkes korkup kacmis! Ikinci rahim filmi anestezi altinda yapildi ve cok rahatti. Rahim filmi onemli diyorum cunku bir cok kimse defalarca tup bebek deneyip basarisiz sonuclar alip akabinde cektiriyorlar ve bazilari ogreniyor ki aslinda ya tupleri kapali yada tuplerden birinde iltihap var. Eger iltihap varsa istenirse 100 kez tup bebek denensin tutmuyor! Bana ikinci kez yapilmasinin nedeni de iki kez laparoskopi ile myom ve kist alindi bu tur operasyonlar sonunda bazen tikanma olabilirmis o yuzden ikinci rahim filmi kontrol amacli oalrak yapildi. Herkesin tedaviye baslamadan once kesinlikle rahim filmi yaptirmasini, kan pihtilasmasi testini dikkate almasini oneririm.
Hepimize bol sanslar.opuyorumnanaktan

Arkadaslar, ko-kultur'un son reglin 17-21. gunleri arasinda yapilmasi gerekiyor, bunu yazmayi unuttum simdi ekliyorum, zaten doktorunuz buna gerek gorurse yapiyor, mutlaka yapilmasi gerekiyor diye bir sey sozkonusu degil, bilgilerinize...kaydirigubbakcemile5

Arkadasler herkese cok tesekkur ederim.p.tes' telefon acip hangi gun transfer edilecegini soyliycekler ona gore transfer yapilacak..gecen sefer 22 yumurtam toplanmisti ama 2 blostast't asamasinda embiriyo konuldu ama gerisi dondurulmaya musait degildi..insallah bu sefer 14 yumurtdadn dondurulmaya musait olan cikar.

tugdemsu cok gecmis olsun ve gozun aydin sonuclarin temiz cikmis.tolga beye kontrole femical klinigemi gidiyorsun..bende dis gebelik gecirdigimde gitmistim

tugdemsu cok gecmis olsun ve gozun aydin sonuclarin temiz cikmis.tolga beye kontrole femical klinigemi gidiyorsun..bende dis gebelik gecirdigimde gitmistim

Çok teşekkür ederim.Evet femical'e gidiyorum, Tolga bey mükemmel bir doktor. Cem bey'le henüz tanışamadık ama Tolga beyin arkadaşı ve o tavsiye etti.

Bizim gelecek adet kasımın 14'ü gibi. Bu hafta ne yapacağımıza karar vereceğiz. Öncesinde neler yapılması gerekyor, Bana bilgi verebilir misin canım?

Yani yapılacak testler için geç kalmak istemiyoruz. İlk adetimle başlamayı istyoruz. Mesela benim rahim filmim çekilmedi ama Tolga bey operasyonu histereskopi ile yaptığı için rahim için çok ne gördüğünü ve bir sorun olmadığını söyledi. Zaten rahim filmi konusunda da hiç konuşmadık. Bunlar hangi aşamada yapılmalı. Yardımcı olusan çok sevinirim.

Bana rahım fılmı dogal yolla hamıle kalıp dıs gebelık gecıdıgımı ogendıkden sona cekıldı.nedenıde dıs gebelık tuplere zarar verıp vermedıgını ogrenmekdı.cunku tup bebekde rahım fılmıne gek yok.rahım fılmını asılama yapılacaksa ıstıyolar.ege vakıt kaybetmek ıstemıyorsan adetın 2.gunu cem beye gıdıp muayne olmalısın ve 2.gunu ılaca baslıyor..hatta suanda gıdıp muayneneı ol belkı ısteyeceı testler vardır.ama tup bebek ıcın adetın 2.gunu gıtmen lazım cem beye..

Merhaba, ben de ilk tüp bebek uygulamamı Cem bey ile Memorial'da yaptım, Eylül'de. Şu anda 9 haftalık hamileyim :) Cem bey konusunda gerçekten uzman ve bizde çok güven uyandırdı. Ancak çok yoğun biri, hamilelik boyunca ona gidip gitmemek konusunda tereddüt yaşıyorum, arıyorum geri dönmüyor, muayenelerde fazla konusmuyor, acil müdahaleleri olduğu için hep bekliyoruz. Cem Demirel ile doğum yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Milou ilk denemelerimizi aynı ayda cem beye yaptırmışız..Senin kaçıncı gün transferiydi..Benim 5.gün blostasit transferiydi 2 tane ama tutmadı..Şimdi 2 -denemem hatta bugün transferim var bu sefer 3.gün transferi yapacaklarmış

kızlar Cem bey'in muayene ücreti 280 TL diye bilgi duymuştum. bu doğru mudur bana çok yüksek geldi siz nasıl gittiniz özel sigorta geçiyor mu? Gidenler cevapalrsanız sevinirim.

esmeralda bol şanşlar diliyorum benimde 5. günde 2 tane koymuşlardı ama olmadı osaman bana da 2 ci denemede 3. gün koyarlar ...

Milou, Masallah! Ne kadar sanslisiniz hemen ilk denemede basarili olmusunuz, Allah sonuna kadar devam ettirsin. Bence hamnileik surecini de Cem Bey il egecirmek istediginizi kendisine iletin ve karsilastiginiz burada yazdiginiz sorunlari onunla paylasin ona gore de karariniz verin derim. Ayni hastanede Arzu Hanim da cok guleryuzlu bir doktor mutlaka taniyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…