Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Arkadaşlar herkese yeni yılda sağlık huzur ve mutluluk diliyorum.İnşallah 2011 de hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.Hepinizi öpüyorum.Sevgiler....:)

merhaba arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..benide aranıza alırmısınız?bende cem beyden randevu aldım..tüp bebek tedavisine başlayacağım..çok fazla araştırdım ve Cem Beye karar verd,m.bizde sperm sayısı ve morfoloji sorunumuz var.morfoloji 0((sperm sayımızda normalin altında..bakalım neler olacak..sizin tecrübelerinizsden yararlanmak istriyorum..0 morfoloji ile şansım var mı??

Gizemciğim aramıza hoşgeldin tabiki bize katılabilirsin:)Bizimle aynı yolda ilerleyen herkese kapısı açık bu topikin:))Öncelikle gecmıs mesajları okuduysan eger en yakın zamanda ben ve tugdemsu Cem beyde tedavı gorduk.Yakın zaman ıcınde de Suyasem tedavı gorecek.Bızler hastanemızden ve doktorumuzdan cok memnun kaldık.Gercekten ıcımız cok rahat.Her ne kadar tedavılerımız basarısız olmus olsa da bu ılk denemelerımız oldugu ıcın asla umutsuzluga kapılmıyoruz.Senın bu kacıncı denemen olacak o konuda bılgı verırsen senı daha kolay aydınlatabılırız.Aslında bizimde mikroenjeksıyon yaptırmamız zorunluydu.Senınle aynı sıkıntılar var bizde de.Sayı ve morfoloji sorunu.Bızımde morfoljımız 0.Ama emın ol tedavımızde saglıklı embrıyolarımız olustu bu sekılde bıle.En onemlısı atasehır memorıalde imsi teknıgı uygulanıyor ve bu en kalıtelı sperm secılme konusunda en ıyı yontem olarak bılınıyor.Tedavın sımdıden hayırlı olsun canım sende bıze detayları anlatırsın.elımızden geldıgı kadarı ıle sana yardımcı oluruz.

kızlar çok ağrım var İlaç almayı unutmuşum işim çok ay geberiyorum ben napıcaammmmmmm eczanede uzak buraya ay yılın son günü ağlamakla geçiyor yaw

Cancanocugum canım gecmıs olsunBende senınle aynı gun hastalandım.2010 un son gunu ne kadar zor gectı bızım ıcın degıl mı?Benımde ınanılmaz agrılarım oldu ve tedavıden mı kaynaklı bılmıyorum parca parca bır suru sey dustu(((Hepımızın Allah yardımcısı olsun kızlar...

Eyy 2011!!! Zaten sormadan kafana göre geliyorsun efendi gibi gel, efendi gibi git. istikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma,çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git.."Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin... Sende o potansiyeli görüyorum ben :) sen 2011'sin göster farkını :))))

evet harlescim 2010 u biraz kötü kapadık:84: amaaaa 2011 bizim yılımız olcakkk
2. tedaviler de belkim birlikte oluruz kim bilir

Suyasemim benim çok üzüldüm seni duygulandırdığım için canım arkadaşımMesajımda anneannemi kaybettim yazmam gerekirken kısaltma yaptığım için(tamamı ile benim hatam) sen annem anlamışsın sanırım annem çok şükür hayatta Allah hepimizin annelerine uzun ömürler versin.Canım benim inşallah iyi dileklerimiz kabul olur yeni yıl bize uğurlar getirir inşallaaahhhhh:))))İnşallah bir dahaki İstanbul ziyaretimde uygun bir günde ev gezmesi yaparız birbirimize.Hem resımler cekılırız bu sefer hemde cafedeki gibi donmayız:)))O zaman inşallah sende yine hamiş olursun daha 3 ay var cunku ıkıncı denemeye.Çok opuyorum sızlerııı:)))

evet harlescim 2010 u biraz kötü kapadık:84: amaaaa 2011 bizim yılımız olcakkk
2. tedaviler de belkim birlikte oluruz kim bilir

Cancanocum sonuç olumsuz olabilirm ama gayet iyiyim.... Allah bu sıkıntyı unutturacak başka başka acılar kayıplar vermesin... Zaten hiç yoktu... Hiç varlığını bile hissetmedim ki, ben hamile olmadığıma üzüldüm,,, eşime olumlu haberler veremedim,,,onu benden daha çok seveceğini söylüyordu:26: Neoldu dedimmmm '''Yine bana mı kaldın''''''dedim...Güldük bereber

2011 bize uğur getirsin,, şansımız iyi olsun...
Can canocumm,,,Karnımız şiş olacak heraslesle ama sanırım iğnelerden olan şişliğe senle beraber ikinci iğneleri yapıyorken olacak

cancanocum tugdemsucum hosgeldınız kızlar:)Bende tek basıma okuyorum topıkı dıye sıkılıyordum baktım kı gelmıssınız cok sevındım.Cancanocugum tabı ya neden olmasın ıkıncı denemede belkı ucumuz baslarız yıne tugdem sen ve ben:)Sen eskısehırdeydın degılmı canım?Istanbula gıttıgınde kımde kalıyorsun?Tugdemsucugum 2011 ıcın dıleklerın benı gulmekten kırdı gecırdı Allah ıyılıgını versın canım yaaa:)))

yaaa tugdemm ben geçmişe de baktım yest le ilgili bişi yazmamışsın yaptırdın mı noldu kaç çıktı valla çatlıycam şimdi ben negatife hiç hazırlamadım kendimi ama benim 9 gün geçen regl sonunda negatif herlasles sen ama

Amaaaa 2011 de her beraber aynı anda tedaviye başlar bu seferde 3 pozitif haberler şuraları inletirizz demi fıstıklaarrrrrr

saol canım sevindim seni güldürdüğüme bende facebook ta mahjong oynuyordum. Seviye atlamaya çalışıyorum.
Birde burayı açayım dedim. Ben hiç birşey okumuyorum artık biliyormusunuz,,,sadece açıp bu sayfaya bakıyorum artık okadar..
Sende Mahjong oyna çook zevkli,,,

Cancanocugum ben 2011 den umutluyum inşallah Allah bize mis kokulu bebişler nasip edecek.Edecek ama birazcık zaman sadece...

herlasles ben kalmıyorum istanbulda zaten 3 saat sürüyo yol bi toplama ve transfer için gidiyoruz burda kendi doktoruum takibini yapıyor yumurtaların

ama hepimiz aynı anda olucaz galiba bu sefer herkez ortak bir ay bulsun sıra sıra yatalımmm

Cancanocum,,,Biz seni bekleyelim dedik heraslesle beraber,,, yalnız kalma diye....Şimdi ilk sırada Suyasem var...Canım benim bugün o olmasa çook daha kötü hissedebilirdim,,,Benle beraber bu stresi yaşadığı yanımda olduğu için burdan tekrar teşekkür ediyorum ona.

Tabi desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarımada binlerce kez teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
En dogrusunu yapıyorsun canım benım artık arastırma yok:)Burada gunluk sohbetler yaparız artık.Bu arada dıger Esra'nında opusu olmus 16 yumurtasını toplamıslar.O seyhan baskentte yaptırıyor.Hayırlı haberler verır ınsallaaahhh.Mahjongu bende oynayım bakım:)cancano ben mart ayı gıb dusunecegım tekrar Allah kısmet ederse.Sızlerde uygun olursanız hep beraber baslarız ınsallah...

Bence de canım. Bakalm bizim adetlerimiz senle aynı zamana denk gelmişti, bakalım şimdi nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…