merhaba arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..benide aranıza alırmısınız?bende cem beyden randevu aldım..tüp bebek tedavisine başlayacağım..çok fazla araştırdım ve Cem Beye karar verd,m.bizde sperm sayısı ve morfoloji sorunumuz var.morfoloji 0((sperm sayımızda normalin altında..bakalım neler olacak..sizin tecrübelerinizsden yararlanmak istriyorum..0 morfoloji ile şansım var mı??
kızlar çok ağrım varİlaç almayı unutmuşum işim çok ay geberiyorum ben napıcaammmmmmm eczanede uzak buraya ay yılın son günü ağlamakla geçiyor yaw
gizem aramıza hoş geldinnnnn umarım yeni yıl sana yeni bebişle birlikte geliirrr
tugdemsu dan haber yokmuuuuu
canım beni yazını inan ağlayarak okudum... anneciğini kaybettiğini bilmiyordum... Allah sana inşallah tez zamanda çok tatlı bir bebecik gönderir ve eviniz şenlenir bunu canı gönülden diliyorum senin için... hatta bir kız bir erkek ikiz gelir erkek babasına kız annesine yoldaş olur :13: 2011 hepimize uğur getirir dileklerimiz gerçekleşir inşallahburada senin için herzaman bir kapı var başım gözüm üstüne bunu unutma kocaman öpüyorum
evet harlescim 2010 u biraz kötü kapadık:84: amaaaa 2011 bizim yılımız olcakkk
2. tedaviler de belkim birlikte oluruz kim bilir
cancanocum tugdemsucum hosgeldınız kızlar:)Bende tek basıma okuyorum topıkı dıye sıkılıyordum baktım kı gelmıssınız cok sevındım.Cancanocugum tabı ya neden olmasın ıkıncı denemede belkı ucumuz baslarız yıne tugdem sen ve ben:)Sen eskısehırdeydın degılmı canım?Istanbula gıttıgınde kımde kalıyorsun?Tugdemsucugum 2011 ıcın dıleklerın benı gulmekten kırdı gecırdı Allah ıyılıgını versın canım yaaa:)))
yaaa tugdemm ben geçmişe de baktım yest le ilgili bişi yazmamışsın yaptırdın mı noldu kaç çıktı valla çatlıycam şimdi ben negatife hiç hazırlamadım kendimi ama benim 9 gün geçen regl sonunda negatif herlasles sen ama
Amaaaa 2011 de her beraber aynı anda tedaviye başlar bu seferde 3 pozitif haberler şuraları inletirizz demi fıstıklaarrrrrr
En dogrusunu yapıyorsun canım benım artık arastırma yok:)Burada gunluk sohbetler yaparız artık.Bu arada dıger Esra'nında opusu olmus 16 yumurtasını toplamıslar.O seyhan baskentte yaptırıyor.Hayırlı haberler verır ınsallaaahhh.Mahjongu bende oynayım bakım:)cancano ben mart ayı gıb dusunecegım tekrar Allah kısmet ederse.Sızlerde uygun olursanız hep beraber baslarız ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?