Tugdemsucum canim dun suyasemi aradim seni aramaya cekindim..Insan ne diyecegini sasiriyor..senin bebisde nazli annecigini bekletiyor ama olsun eninde sonunda gelecek annesine...uzuldum ama kelimelerin bittigi an...ayni duygulari bende yasadim...Sonucda olacak burda ben herkesin bebeginin olacagini inaniyorum.... 2011 herkese bebek getirsin...biz herzaman yanindayiz iyi gundede kotu gundede...istedigin zaman bize gelebilirsin canin sIKILDIGI an biz variz.\Sira suyasemde..allah herkese hayirlisini versin..
Yarin Atasehir acibademde saat 10da ikili test denen fetal biometri var,,Soylerken bile kalbim durcak..Cok korkuyorum..
Herasles,Suyasem.Can cano,incicim,Aramiza yeni katgilan arkdaslar hepinizi opuyorum
Cnm Allah sabır versin.Arada sırada takip ediyorum yazdıklarınızı.Şimdi açıp öğrenince çok üzüldüm.Ama inan yakın zamanda üzüntü yaşayan birisi olarak zamanın herşeye ilaç olduğunu söyleyebilirim.Üzüntü zamanla hafifliyor .Yeni umutlara kucak açıyoruz.Seninde dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demekki.Önemli olan umutsuzluğa kapılmamak.İnşallah bir gün hepimiz meleklerimize kavuşuruz.Kendine çok iyi bak.Sevgiler....:))
Diğer arkadaşlara da selamlar.Herkes iyidir inşallah.Sevgiler...:))
teşekkür ederim..benim ilk denemem olacak canım.benim uzun bir hikayem var..ayrı bir topic açmıştım başka ne durum kaldıki diye:)))işte her bişey geldi başıma...sonunda tüp bebeğe karar verdik..Rabbim bu sınavdanda hayırlısıyla çıkarır inşallah..bu hafta gideceğim Cem beye bakalım neler söyleyecek..sıkılmazsanız size kısaca başımdan geçenleri anlatayım..2 yıl önce karar verdik bebek yapalım diye..doktora öylesine bi kontrole gideyim dedim..amann gitmez olaydım 2 tane nur topu gibi kist çıktı.kötü görünüyor dendi bir sürü test falan neyseki kötü çıkmadı 6 ay tedavi gördüm ilaçla sonra biri geçti biri kaldı..neyse artık bebek deneyebilirsiniz dedi doktorum..tam denemeye başladık prolaktinim 125 çıktı hemen MR istendi.kötü bir sonuç bekleniyordu tabi bu kadar yüksek olunca..çok şükür bişey çıkmadı sonra ilaç kullandım 2.ay hamile kaldım:)))çok mutluydum..minicik bebişimizi gördüm defalarca sonra 10.haftada kalbi durduGizemciğim aramıza hoşgeldin tabiki bize katılabilirsin:)Bizimle aynı yolda ilerleyen herkese kapısı açık bu topikin:))Öncelikle gecmıs mesajları okuduysan eger en yakın zamanda ben ve tugdemsu Cem beyde tedavı gorduk.Yakın zaman ıcınde de Suyasem tedavı gorecek.Bızler hastanemızden ve doktorumuzdan cok memnun kaldık.Gercekten ıcımız cok rahat.Her ne kadar tedavılerımız basarısız olmus olsa da bu ılk denemelerımız oldugu ıcın asla umutsuzluga kapılmıyoruz.Senın bu kacıncı denemen olacak o konuda bılgı verırsen senı daha kolay aydınlatabılırız.Aslında bizimde mikroenjeksıyon yaptırmamız zorunluydu.Senınle aynı sıkıntılar var bizde de.Sayı ve morfoloji sorunu.Bızımde morfoljımız 0.Ama emın ol tedavımızde saglıklı embrıyolarımız olustu bu sekılde bıle.En onemlısı atasehır memorıalde imsi teknıgı uygulanıyor ve bu en kalıtelı sperm secılme konusunda en ıyı yontem olarak bılınıyor.Tedavın sımdıden hayırlı olsun canım sende bıze detayları anlatırsın.elımızden geldıgı kadarı ıle sana yardımcı oluruz.
Herkese slm
Tuğdemsu cnm geçmiş olsun.Bu durumda söylenecek çok birşey bulamıyoruz.Ama kendini çabuk toparladığını düşünüyorum.Öylede olmalı zaten.Güçlü olmalıyız çünkü biz bebek istiyoruz çok istiyoruz:)Bunun içinde daha ilk seferde üzülmek yok.Galiba nisan başı kalabalık oluyoruz.Ben de bir aksilik çıkmazsa o zaman yaptıracağım.Ayyyy inşallah hepimiz için 2011 uğurlu gelir ve bebişlerimize kavuşuruz. Kendine çok iyi bak.
Esmeralda inşallah ikili testin çok iyi çıkar sorunsuz bir hamileliğin ardından bebişini kucağına alırsın.
Herkese sevgiler Öpüldünüz
gizem aramıza hoş geldinnnnn umarım yeni yıl sana yeni bebişle birlikte geliirrr
tugdemsu dan haber yokmuuuuu
teşekkür ederim..benim ilk denemem olacak canım.benim uzun bir hikayem var..ayrı bir topic açmıştım başka ne durum kaldıki diye:)))işte her bişey geldi başıma...sonunda tüp bebeğe karar verdik..Rabbim bu sınavdanda hayırlısıyla çıkarır inşallah..bu hafta gideceğim Cem beye bakalım neler söyleyecek..sıkılmazsanız size kısaca başımdan geçenleri anlatayım..2 yıl önce karar verdik bebek yapalım diye..doktora öylesine bi kontrole gideyim dedim..amann gitmez olaydım 2 tane nur topu gibi kist çıktı.kötü görünüyor dendi bir sürü test falan neyseki kötü çıkmadı 6 ay tedavi gördüm ilaçla sonra biri geçti biri kaldı..neyse artık bebek deneyebilirsiniz dedi doktorum..tam denemeye başladık prolaktinim 125 çıktı hemen MR istendi.kötü bir sonuç bekleniyordu tabi bu kadar yüksek olunca..çok şükür bişey çıkmadı sonra ilaç kullandım 2.ay hamile kaldım:)))çok mutluydum..minicik bebişimizi gördüm defalarca sonra 10.haftada kalbi durdu((perişan olddum tabiki..kürtaj yapıldı..aradan 3 ay geçti tekrar denemeye başladık ama olmadı..8.ayın sonunda rahim filmi çekindim ve rahimde yapışıklık çıktı..hemen histeroskopi ve laparoskopi yapışıklık açıldı kist alındı..tamam artık herşey normale döndü tekrar hamile kalabilirim derken...2 ay denedik yine olmadı...bi sperm testi yaptıralaım dedik..sayı düşük ve morfoloji 0. dopllerr çekildi eşime çift taraflı varikosel teşhisi konuldu...işte bu aşamada acıbademdeki doktorum kesinlikle tüp bebek dedi.bende uzun bir araştırmadan sonra cem beye gitmeye karar verdim...
Canım benim çok saol, Ben şimdi iyiyim, Evet zor bir durum ama atlatılamayacak kadar zor değil, Varlığını hi bilmediğim bir canlı için üzüldümm ama tabiki yıkılmadım.... Allah bizlere sağlık huzur ömür ve maddi güç versin gerisi nasılsa bi şekilde olur nasılsa.
Cem beyle konuşmaya gittim bugün çok tuhaf o benden dahada üzgündü ne diyeceğini bilemedi. Onu tanıdığım için okadar mutluyumki. Doktorluktan ziyade sanki bir abi gibi okadar destek oluyorki,,,Mart sonu Nisan başı takrar deneyeceğiz. Eşimde bi süre gemide kalmaya karar verdii. Çünkü sınava girmesi gerek döndüğünde. ikisini birarada çıkaralım dedik...
Bigün yine görüşelim ayarlayıp...Sonucunu mutlaka bize de yaz,,,Eminim herşey yolunda... Bebişimize iyi bak annesi
evet topicdeki tüm sayfaları okudum:))))Gizemcim evet epeyce bişeyler yaşamışsın,,,ama yalnız değilsin,,,başından beri bizleri takip ettin mi bilmiyorum,,,Bizimde hepimizin farklı farklı öykülei var ama emin ol hepimizin var.. O yüzden canını sıkma bu duruma. Artık ileriye bakmak gerek...
Doğru bir hastane ve dokru bir doktorla ekibine gideceksin... Bundan şüphen olmasın... Ben çok beğeniyorum Cem beyin doktorluğunu, insanlığını....Umarım sende memnun kalırsın....
Bizler burada bir aile gibi olduk, hepimiz hepimizin durumunu biliyoruz, Beraber sevinip beraber üzülüyoruz. Ben daha dün olumsuz sonuç aldım... Biraz sendeledik ama düşmedikk...Koşarak devam edeceğiz şimdi....Sende bize katıldın.
Haberlerini bekliyoruz canım.
merhaba arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..benide aranıza alırmısınız?bende cem beyden randevu aldım..tüp bebek tedavisine başlayacağım..çok fazla araştırdım ve Cem Beye karar verd,m.bizde sperm sayısı ve morfoloji sorunumuz var.morfoloji 0((sperm sayımızda normalin altında..bakalım neler olacak..sizin tecrübelerinizsden yararlanmak istriyorum..0 morfoloji ile şansım var mı??
günaydın kızlaarrr hayırlı haftalarrrr
ben okadar yoğunum kisizi unuttum sanmayın diye bi cö diyip kaçıcam
herkez iyidir umarımmm
nisan başı bende varım hadi bakalım kızlar hep beraber bebiş yapmayaaaaaAllah bizleri boş döndürmesin
hepinizi öpüyoruummmmmmmmmmmmmm
suyasemcim hadi bakalım 2011 in ilk annesi olma şerefini sana verdikBizde seni arkandan takip edeceğiz Nisan ayında 4 tane transfer olacak hepimizi ayrı ayrı ziyaret etme diye günlerimiz çakıştırcas artık napalım Tam tüp bebek kardeşliği olcak bizimki doğunca bak bunlarla aynı anda anneciklerinize geldiniz siz manevi kardeşsiniz deriz artık
Ay nisan gelsin çok heycanlıyııımmmmmmmmm
canım yaa nekadarda pozitifsin, açık konuşmak gerekirse benim çok da hevesim kalmadı( herasles ve tuğdemsunun negatif haberleri sanırım beni zannettiğimden daha çok etkiledi tedaviye başlamak beni heyecan yerine germeye başladı şimdiden... Bunları aslında yazmayacaktım ama geçen haftadan beri bu şekilde hissediyorum elimde değil, ama sanırım bir iki hafta sonra toparlanırım... Tek yapabildiğim kendim ve herkes için dua etmek... Allah yüzümüze baksın... Hepimize güzellikleri yaşatsın...
Suyasem sen şimdi böyle dersen ben kendimi daha zor toparlarım, Ben eşime bile Suyasem yanımdan ayrılmadı, herşeyimle ilgilendi kal aldırırken bile bana cesaret verdi, (damar sorunum yüzünden) Çok üzüldüm seni zor durumda bıraktım, Ama sen yanımda olmasan çok daha kötü hissedecektim, Ben çok umutluyum,,, Heyecanla nisan ayını bekliyorum şunun şurasında göz açıp kapayana kadar geçecek,,,,
İstediğin zaman ayarlayıp buluşalım, Bu kez sen bizim tarafa gel, Beyazfırında oturur sıcak çikolata içeriz.Tamam mı canım? Hatta haftanın bir gününü bence birbirimize ayıralım (müsait oldukça tabi) Ne dersin?
Bu arada bu teklifim müsait olan tüm arkadaşlarım için geçerli,,,, Bence yapalım çok güzel olur,, Can canocum ve heraslescim sizlerde aklımdasınız elbette geldiğinizde size özel buluşmalarda ayarlarız tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?