Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Tugdemsucum canim dun suyasemi aradim seni aramaya cekindim..Insan ne diyecegini sasiriyor..senin bebisde nazli annecigini bekletiyor ama olsun eninde sonunda gelecek annesine...uzuldum ama kelimelerin bittigi an...ayni duygulari bende yasadim...Sonucda olacak burda ben herkesin bebeginin olacagini inaniyorum.... 2011 herkese bebek getirsin...biz herzaman yanindayiz iyi gundede kotu gundede...istedigin zaman bize gelebilirsin canin sIKILDIGI an biz variz.\Sira suyasemde..allah herkese hayirlisini versin..

Yarin Atasehir acibademde saat 10da ikili test denen fetal biometri var,,Soylerken bile kalbim durcak..Cok korkuyorum..

Herasles,Suyasem.Can cano,incicim,Aramiza yeni katgilan arkdaslar hepinizi opuyorum

Canım benim çok saol, Ben şimdi iyiyim, Evet zor bir durum ama atlatılamayacak kadar zor değil, Varlığını hi bilmediğim bir canlı için üzüldümm ama tabiki yıkılmadım.... Allah bizlere sağlık huzur ömür ve maddi güç versin gerisi nasılsa bi şekilde olur nasılsa.

Cem beyle konuşmaya gittim bugün çok tuhaf o benden dahada üzgündü ne diyeceğini bilemedi. Onu tanıdığım için okadar mutluyumki. Doktorluktan ziyade sanki bir abi gibi okadar destek oluyorki,,,Mart sonu Nisan başı takrar deneyeceğiz. Eşimde bi süre gemide kalmaya karar verdii. Çünkü sınava girmesi gerek döndüğünde. ikisini birarada çıkaralım dedik...

Bigün yine görüşelim ayarlayıp... Sonucunu mutlaka bize de yaz,,,Eminim herşey yolunda... Bebişimize iyi bak annesi

Herkese slm
Tuğdemsu cnm geçmiş olsun.Bu durumda söylenecek çok birşey bulamıyoruz.Ama kendini çabuk toparladığını düşünüyorum.Öylede olmalı zaten.Güçlü olmalıyız çünkü biz bebek istiyoruz çok istiyoruz:)Bunun içinde daha ilk seferde üzülmek yok.Galiba nisan başı kalabalık oluyoruz.Ben de bir aksilik çıkmazsa o zaman yaptıracağım.Ayyyy inşallah hepimiz için 2011 uğurlu gelir ve bebişlerimize kavuşuruz. Kendine çok iyi bak.
Esmeralda inşallah ikili testin çok iyi çıkar sorunsuz bir hamileliğin ardından bebişini kucağına alırsın.
Herkese sevgiler Öpüldünüz

Merhaba kızlar,
Baya kalabalık olucaz yıne sanırım nısan ayında tedavıye baslayacaklar olarak:)Insallah yıne adet donemlerımız yakın olur tugdemsucum.Bakalım gercı bu hormonlarla ne kadar duzenlı olacak bızım bu adetler merak edıyorum.esmeraldacıgım ınsallaaahhhh bebegımız cok saglıklıdır ben ınanıyorum kı oyle hıc korkma kotu seylerı aklına getırme ve bıze buradan eve varır varmaz bılgı ver olur mu?Senın gebelıgınde yuregımız agzımızda valla hayırlısı ıle bır dogursan bızde rahatlayacagız canım benımSuyasemcıgım sennla baslıyor sımdı de maratonumuz sen ne yaptın?Gıttın mı ılk muayeneye ne dedı Cem bey??

Incıcım sagol canım benım desteklerın ıcın.Hepımızın cok yakında yuzu gulecek ben ınanıyorum.Olacak ama bıraz zaman...

teşekkür ederim..benim ilk denemem olacak canım.benim uzun bir hikayem var..ayrı bir topic açmıştım başka ne durum kaldıki diye:)))işte her bişey geldi başıma...sonunda tüp bebeğe karar verdik..Rabbim bu sınavdanda hayırlısıyla çıkarır inşallah..bu hafta gideceğim Cem beye bakalım neler söyleyecek..sıkılmazsanız size kısaca başımdan geçenleri anlatayım..2 yıl önce karar verdik bebek yapalım diye..doktora öylesine bi kontrole gideyim dedim..amann gitmez olaydım 2 tane nur topu gibi kist çıktı.kötü görünüyor dendi bir sürü test falan neyseki kötü çıkmadı 6 ay tedavi gördüm ilaçla sonra biri geçti biri kaldı..neyse artık bebek deneyebilirsiniz dedi doktorum..tam denemeye başladık prolaktinim 125 çıktı hemen MR istendi.kötü bir sonuç bekleniyordu tabi bu kadar yüksek olunca..çok şükür bişey çıkmadı sonra ilaç kullandım 2.ay hamile kaldım:)))çok mutluydum..minicik bebişimizi gördüm defalarca sonra 10.haftada kalbi durdu((perişan olddum tabiki..kürtaj yapıldı..aradan 3 ay geçti tekrar denemeye başladık ama olmadı..8.ayın sonunda rahim filmi çekindim ve rahimde yapışıklık çıktı..hemen histeroskopi ve laparoskopi yapışıklık açıldı kist alındı..tamam artık herşey normale döndü tekrar hamile kalabilirim derken...2 ay denedik yine olmadı...bi sperm testi yaptıralaım dedik..sayı düşük ve morfoloji 0. dopllerr çekildi eşime çift taraflı varikosel teşhisi konuldu...işte bu aşamada acıbademdeki doktorum kesinlikle tüp bebek dedi.bende uzun bir araştırmadan sonra cem beye gitmeye karar verdim...

İncicim çok saol canım, kıs azaman önce senin olumsuz haberine üzülmüştük ki çok geçmeden bizdende aynı haberler geldi. Ama ben inanıyorum ki 2011 bize uğurlu gelecek 2010 sonuna sığdırmaya çalıştık acele ettik bizimkiler rahat rahat baharda gelmek istiyorlar sanırım...
Hep beraber başlıcaz,,,Bunun öncesinde müsait olduğumuz bir zaman ayarlayıp görüşelim,,,
Biz burda çok güçlü bir grup kurduk...Ben çok mutluyum bu durumdan...Herkeside yakından takip ediyorum...

İnşallah adet zamanlarımız yine aynı zamana denk gelir herasles canım,,,mart sonu nisan başı düşünüyoruz ama ben hala adet olmadm gerçi 1 gün geçti ama artık olsamda bitse

gizem aramıza hoş geldinnnnn umarım yeni yıl sana yeni bebişle birlikte geliirrr

tugdemsu dan haber yokmuuuuu

teşekkür ederim.inaşllah 2011 hepimize hayırlı olur..güzel sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..inş bir dahaki yıla bebişlerimizle gireriz

Gizemcim evet epeyce bişeyler yaşamışsın,,,ama yalnız değilsin,,,başından beri bizleri takip ettin mi bilmiyorum,,,Bizimde hepimizin farklı farklı öykülei var ama emin ol hepimizin var.. O yüzden canını sıkma bu duruma. Artık ileriye bakmak gerek...
Doğru bir hastane ve dokru bir doktorla ekibine gideceksin... Bundan şüphen olmasın... Ben çok beğeniyorum Cem beyin doktorluğunu, insanlığını....Umarım sende memnun kalırsın....

Bizler burada bir aile gibi olduk, hepimiz hepimizin durumunu biliyoruz, Beraber sevinip beraber üzülüyoruz. Ben daha dün olumsuz sonuç aldım... Biraz sendeledik ama düşmedikk...Koşarak devam edeceğiz şimdi....Sende bize katıldın.
Haberlerini bekliyoruz canım.

Son düzenleme:

bu durumda ne söylenirki. herşey kader kısmet..bizler kaderimizi yaşıyoruz ne yaparsak yapalım değiştiremiyoruz..Ama Allah çok büyük bu sınavları hepimiz geçeceğiz..her sıkıntının ardından güzel şeyler oluyor ben buna inanıyorum..karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün

evet topicdeki tüm sayfaları okudum:))))

Hoşgeldin Gizemcim
Yazdıklarını okudum çok zor günler geçirmişsin cnm geçmiş olsun Sen tadaviye başladın herhalde Hayırlı olsun İnşallah herşey güzel sorunsuz devam eder ve en yakın zamanda bebişine kavuşursun.Kendine iyi bak.Sevgiler:)

günaydın kızlaarrr hayırlı haftalarrrr

ben okadar yoğunum ki sizi unuttum sanmayın diye bi cö diyip kaçıcam

herkez iyidir umarımmm

nisan başı bende varım hadi bakalım kızlar hep beraber bebiş yapmayaaaaa Allah bizleri boş döndürmesin

hepinizi öpüyoruummmmmmmmmmmmmm

Merhabalaarrr,,, Cancanocum al benden de okadar...çok yoğunum ama iyi geliyor,,,daha çabuk atlatacam sanırım bu şekilde....

Evet anlaşılan o kiii, Nisan ayı epeyce bereketli olacak,,,Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin,Dicek bişey yok...

Öpüyorum kocaman

Selam kızlar gizemcim aramıza hoşgeldin. Cem beyle konuştuk adetimin 2. Günü başlayacağız sanırım çarşambaya falan olurum. Beklemedeyim anlayacağınız. Hepinizi kocaman öpüyorum :))

suyasemcim hadi bakalım 2011 in ilk annesi olma şerefini sana verdik bizde seni arkandan takip edeceğiz Nisan ayında 4 tane transfer olacak hepimizi ayrı ayrı ziyaret etme diye günlerimiz çakıştırcas artık napalım tam tüp bebek kardeşliği olcak bizimki doğunca bak bunlarla aynı anda anneciklerinize geldiniz siz manevi kardeşsiniz deriz artık
Ay nisan gelsin çok heycanlıyııımmmmmmmmm

canım yaa nekadarda pozitifsin, açık konuşmak gerekirse benim çok da hevesim kalmadı ( herasles ve tuğdemsunun negatif haberleri sanırım beni zannettiğimden daha çok etkiledi tedaviye başlamak beni heyecan yerine germeye başladı şimdiden... Bunları aslında yazmayacaktım ama geçen haftadan beri bu şekilde hissediyorum elimde değil, ama sanırım bir iki hafta sonra toparlanırım... Tek yapabildiğim kendim ve herkes için dua etmek... Allah yüzümüze baksın... Hepimize güzellikleri yaşatsın...

Suyasem sen şimdi böyle dersen ben kendimi daha zor toparlarım, Ben eşime bile Suyasem yanımdan ayrılmadı, herşeyimle ilgilendi kal aldırırken bile bana cesaret verdi, (damar sorunum yüzünden) Çok üzüldüm seni zor durumda bıraktım, Ama sen yanımda olmasan çok daha kötü hissedecektim, Ben çok umutluyum,,, Heyecanla nisan ayını bekliyorum şunun şurasında göz açıp kapayana kadar geçecek,,,,

İstediğin zaman ayarlayıp buluşalım, Bu kez sen bizim tarafa gel, Beyazfırında oturur sıcak çikolata içeriz.Tamam mı canım? Hatta haftanın bir gününü bence birbirimize ayıralım (müsait oldukça tabi) Ne dersin?
Bu arada bu teklifim müsait olan tüm arkadaşlarım için geçerli,,,, Bence yapalım çok güzel olur,, Can canocum ve heraslescim sizlerde aklımdasınız elbette geldiğinizde size özel buluşmalarda ayarlarız tabiki

arkadaşlar selamm
bende hepinize sağlıklı, bebişli, hayırlı bir yıl diliyorum.
2011 umarım hepimize uğurlu umutlu gelir ...

sonnbahar :89:

yakında benle ilgili gelişmeleride size aktaracağım
dualarınızı eksik etmeyin benden

canım benim sakın üzülme.. ben de senin için elimden birşey gelmediği için üzüldüm, sana umutlu gözükmemeye çalışıyordum ama test sonucunu alırken bile dua ettim hep... ister istemez çok etkilendim... birde hormonel herhalde regl olmama yakın modum düşer ve migrenim başlar bugünde öyleyim maalesef.. dediğim gibi tedaviye hele bir hayırlısı ile başlayım tekrar kendime gelirim... buluşma işine gelince bunu ben de çok isterim, benim de eşim zaten hafta sonları da çalışıyor... istediğin zaman buluşur kafa dağıtırız.. buna ben de sevinirim :)) isteyen arkadaşlar bize katılabilir buradan duyrulur :))

sonbaharcım peşpeşe tedavilerimiz başlayacak ikimizinde şansı bol olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…