Suyasem sen şimdi böyle dersen ben kendimi daha zor toparlarım, Ben eşime bile Suyasem yanımdan ayrılmadı, herşeyimle ilgilendi kal aldırırken bile bana cesaret verdi, (damar sorunum yüzünden) Çok üzüldüm seni zor durumda bıraktım, Ama sen yanımda olmasan çok daha kötü hissedecektim, Ben çok umutluyum,,, Heyecanla nisan ayını bekliyorum şunun şurasında göz açıp kapayana kadar geçecek,,,,
İstediğin zaman ayarlayıp buluşalım, Bu kez sen bizim tarafa gel, Beyazfırında oturur sıcak çikolata içeriz.Tamam mı canım? Hatta haftanın bir gününü bence birbirimize ayıralım (müsait oldukça tabi) Ne dersin?
Bu arada bu teklifim müsait olan tüm arkadaşlarım için geçerli,,,, Bence yapalım çok güzel olur,, Can canocum ve heraslescim sizlerde aklımdasınız elbette geldiğinizde size özel buluşmalarda ayarlarız tabiki
Beni unuttun
Canım benim yaaa hiç unuturmuyum seni,,, Ben herasles ve cancano'yu uzakta oldukları için ayrıca belirttim...
Yoksa çok ama çoook sevinirm sende katıl bize.... En kısa sürede bir organizasyon yapalım... Sen ne yaptın bu arada ikili testin sonucu ne durumda? Haberdar et bizi tatlım? Ben dün yoktum o yüzden yazamadım.
Öpüyorum seni
İkili testın sonucu aldık..Heycandan kalbımız durmak üzereydi..Şuan herşey düzgün gidiyor..Bir oğlumuz olucak sanırım.Doktor kesın olmamakla bırlıkte tahmınde bulundu..Hergün aspirin içmemi önerdi..Allah sızede bugunlerı yaşatsın sureklı aklımdasınız..
evettt bugün hastanedeydim yumurta kontrolüm vardı.
Herşey yolunda sol tarafta iki tane yumoşum komacan olmuşlar
Cem bey aşılama yapmaya karar verdi
perşembe günü aşılama yapılacak
Yeni yıl yeni umutlar ve yeni güzel haberler verecek bize
heyecanla bekliyorum :18:
Hepiniz için dua ediyorum
dua edin sizde bana bu süreçte arkadaşlar
inşallah hamile haberi de veirirm sizlere
İkili testın sonucu aldık..Heycandan kalbımız durmak üzereydi..Şuan herşey düzgün gidiyor..Bir oğlumuz olucak sanırım.Doktor kesın olmamakla bırlıkte tahmınde bulundu..Hergün aspirin içmemi önerdi..Allah sızede bugunlerı yaşatsın sureklı aklımdasınız..
Sonbahar coook sevindim insallah bebeisler gelecek annelerine kahve icme bu donemde yumurta gelisimi icin....
Tugdemsu aspirin olayini bugun tekrar sordumm..Bizde doktor plesantada genislemesi gerekirken bebegi beslemek icin damar direnc gostreip genislememis. .... buda bazen ciddi sorunlara neden olabiliyormusun Bunu ortadan kaldirmak icin doktor aspirin vermis..endiselencek bir durum yok dedi...hala pembe akintim var mantar akintisi ama kanli sanki doktora gidicem persembe gunu tahlil yapicak basim hastalikdan kurtulmuyor..
can canocum guzel dileklerin icin opuyorum darisi herkesin basina,,
Suyasem reglin basladimi
inciicm nerelerde sesi solugu cikmiyor
Hoşgeldin Gizemcim
Yazdıklarını okudum çok zor günler geçirmişsin cnm geçmiş olsun Sen tadaviye başladın herhalde Hayırlı olsun İnşallah herşey güzel sorunsuz devam eder ve en yakın zamanda bebişine kavuşursun.Kendine iyi bak.Sevgiler:)
evettt bugün hastanedeydim yumurta kontrolüm vardı.
herşey yolunda sol tarafta iki tane yumoşum komacan olmuşlar
cem bey aşılama yapmaya karar verdi
yeni yıl yeni umutlar ve yeni güzel haberler verecek bize
hepiniz için dua ediyorum
İnşallah güzel haberlerini alırız bu ay..dualarımız seninle...evettt bugün hastanedeydim yumurta kontrolüm vardı.
herşey yolunda sol tarafta iki tane yumoşum komacan olmuşlar
cem bey aşılama yapmaya karar verdi
yeni yıl yeni umutlar ve yeni güzel haberler verecek bize
hepiniz için dua ediyorum
sonbahar senin adına sevindim yumoşların bebiş olarak 2011 müjdesi verirler inşalaaahhhhhh amiinnnnnn
esmeraldacım aman da amannn oğluşumuz mu geliyorrrrAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık sende bi keyfini sür canım yaw hep yüreğin ağzında bi tadını çıkaramadın artık daha da korma allahın izni ile sağlıkla doğacak bizim oğlan
tugdemsu nasılsın eşin geldimi? yanlızmısın hala? Nasılsın keyifler iyimiNisanda buluşuyoruz dimi :)) Ay adetlerimiz çakışsada sen ben herlasles şölleee 3 lü bi bebiş tarnsferi yapsak sonra arka arkaya gelsin müjdelerrrr Az kaldı azzzz geliyorum yanınıza
suyasem sen naptın ? regl oldun mu iğneler ne zaman hadi geri sayım başlasın artıkkk :))))
öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiii
Tugdemsu merhaba canım nasılsın?hastaneye nasıl gideceğim..bana bir yol tarifi verirmisin.zübeyde hanım öğretmen evini biliyorum..ordan tarif edermisin..E6 dan ataşehir istikametine döndükten sonra ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?