Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Beni unuttun

Kızlaarrr umıtsızlıge kapılmak yok.Suyasem sakın ha sakın boyle seyler dusunme olur mu?Bak ne guzel az kaldı tedavıne hem onunde hıcbır engel yok bıde bu tarafından bak.Tedavı olmak ıcın hastaneye gıden ve onune bır suru puruz cıkan kısılerı dusun pozıtıf ol lutfen.Aynı zamanda bak tugdemsu ve ben ıkımız negatıf sonuc aldık ama olumlu sonuc alanlarımızı da unutma lutfen dımı esmeraldacıgım:)?Hepımız pozıtıf sonucumuzu gorup bebeklerımız kucagımıza alacagız inşallah ben inanıyorum buna yürekten.Sadece avuçlarımızı açıp dualarımızı edeceğiz ve bekleyeceğiz.Ayrıca Istanbul da olamadıgım ve sızlerle sıcak sohbetler edıp sıcak cikolataları yudumlayamadıgım için de kıskandım:)))Ama olsun sunun surasında nısana ne kaldı kiO zaman bol bol vakıt buluruz ınsallah beraber oluruz.Opuyorum sızlerı.

Canım benim yaaa hiç unuturmuyum seni,,, Ben herasles ve cancano'yu uzakta oldukları için ayrıca belirttim...
Yoksa çok ama çoook sevinirm sende katıl bize.... En kısa sürede bir organizasyon yapalım... Sen ne yaptın bu arada ikili testin sonucu ne durumda? Haberdar et bizi tatlım? Ben dün yoktum o yüzden yazamadım.

Öpüyorum seni

İkili testın sonucu aldık..Heycandan kalbımız durmak üzereydi..Şuan herşey düzgün gidiyor..Bir oğlumuz olucak sanırım.Doktor kesın olmamakla bırlıkte tahmınde bulundu..Hergün aspirin içmemi önerdi..Allah sızede bugunlerı yaşatsın sureklı aklımdasınız..

Ayyyy ayyy maaşallah maaşallahh,,, oğluşumuz geliyor yaniii, yerim ben onu

Bende çok duyuyorum o aspirin olayını, rahmi sulandırması, kanı sulandırması adına iyi gelirmiş diye, Bende hala adet olmadım anlayamadım neden hala olmuyorum?? Bende aspirin almaya başlıcam bugün

evettt bugün hastanedeydim yumurta kontrolüm vardı.
herşey yolunda sol tarafta iki tane yumoşum komacan olmuşlar
cem bey aşılama yapmaya karar verdi
perşembe günü aşılama yapılacak
yeni yıl yeni umutlar ve yeni güzel haberler verecek bize
heyecanla bekliyorum :18:
hepiniz için dua ediyorum
dua edin sizde bana bu süreçte arkadaşlar
inşallah hamile haberi de veirirm sizlere

canım inşallah tedavin hayırlı ve güzel haberlere vesile olur...

sonbahar senin adına sevindim yumoşların bebiş olarak 2011 müjdesi verirler inşalaaahhhhhh amiinnnnnn

esmeraldacım aman da amannn oğluşumuz mu geliyorrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık sende bi keyfini sür canım yaw hep yüreğin ağzında bi tadını çıkaramadın artık daha da korma allahın izni ile sağlıkla doğacak bizim oğlan

tugdemsu nasılsın eşin geldimi? yanlızmısın hala? Nasılsın keyifler iyimi Nisanda buluşuyoruz dimi :)) Ay adetlerimiz çakışsada sen ben herlasles şölleee 3 lü bi bebiş tarnsferi yapsak sonra arka arkaya gelsin müjdelerrrr Az kaldı azzzz geliyorum yanınıza

suyasem sen naptın ? regl oldun mu iğneler ne zaman hadi geri sayım başlasın artıkkk :))))

öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiii

Sonbahar coook sevindim insallah bebeisler gelecek annelerine kahve icme bu donemde yumurta gelisimi icin....

Tugdemsu aspirin olayini bugun tekrar sordumm..Bizde doktor plesantada genislemesi gerekirken bebegi beslemek icin damar direnc gostreip genislememis. .... buda bazen ciddi sorunlara neden olabiliyormusun Bunu ortadan kaldirmak icin doktor aspirin vermis..endiselencek bir durum yok dedi...hala pembe akintim var mantar akintisi ama kanli sanki doktora gidicem persembe gunu tahlil yapicak basim hastalikdan kurtulmuyor..

can canocum guzel dileklerin icin opuyorum darisi herkesin basina,,

Suyasem reglin basladimi

inciicm nerelerde sesi solugu cikmiyor

maşallah maşallah.Allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Çok geçmiş olsun canım ama artık önemli bir dönemi atlatmak üzeresin,,,az daha sabretmek gerek. Sonunda sağlıklı bir şeklde dünyaya gelsinde,,,bunlar unutulur gider.

Öptüm canım

henüz tedaviye başlamadım..bu hafta gideceğim Cem Beye bakalım neler söyleyecek..ona göre ayrıntıları anlatırım size..bu arada benim ilk defa olacak çok ama çok heyecanlıyım:)))Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.hepimiz sabrımızın mükafatını alacağız inşallah.2011 bizim yılımız olacak..

Hadi hayırlı olsun canım....güzel güzel habel ver biz eolur mu??? Aşılamada tedavi süreci asıl oluyordu,,,iğne oluyor musun yine?

İnşallah güzel haberlerini alırız bu ay..dualarımız seninle...

Cancanocum eşim gelmedi maalesef ama dün ben onun yanındaydım,,,O da diğer tadaviye kadar orada kalacak,,,hazır gelmişken kalıp çalışayım, hem sınavı falan var ona girecek geldiğinde hemde bebek hazırlığı tekrardan

Hemn geçer zaman değil mi??? Ama ben şimdiden başlamayayım heyecan yapmaya, benimki kötü oluyor biliyorsunuz ki

Tugdemsu merhaba canım nasılsın?hastaneye nasıl gideceğim..bana bir yol tarifi verirmisin.zübeyde hanım öğretmen evini biliyorum..ordan tarif edermisin..E6 dan ataşehir istikametine döndükten sonra ne yapmalıyım??

Son düzenleme:
günaydın güsellerrrr nasılsınız bakalımmm

benim işler çok yoğun denetim zamanı ama şu teleşlı günler geçsin işler durulsun da bizde bebiş yapalım dimiii

Tugdemsucum Allah kavuştursun canım hem bebekine hem eşine ikisi aynı anda gelcek çifte müjde olcak sanaa Evet evet daha 3-4 ay var hemen panik yapmayalım sonrası fena oluyor

Suyasem sen naptın cicim?

Gizemm hadi bakalım seninde tedavin bol bebişle olsun şekercim mutlu haberlerini bekliyoruz balakım 2011 in ilk annesi kim olacakkk

günaydın kızlar :80: ben bu aralar fazla giremiyorum, buralar fazla hareketli annemler burada olduğu için akşamda giremedim hiç benim reglim daha başlamadı, ama size bahsettiğim iş arkadaşımınki dün başladı, illa test yap belki hamilesindir ben de stres yapmadan giderim doktora dedi umutsuzca yaptım ama sonuç tabiiki koca bir negatif, bugün en geç yarın olmam lazım :84: off bir olsam da rahatlasam artık, iş yerindeki arkadaşım benim tavsiyemle benim eski doktoruma gidiyor, onlarda sadece eşinde sorun var kendisinde herhangi bir sorun yok... doktor ona pregon iğne vermiş, bu iğne insan hormon düzeyine daha yakın diğerleri at bilmemnesinden yapılıyor falan demiş cem bey size ne vermişti???

canocom sen de buradasın günaydın tatlım, keşke sende burada olsaydın ama az kaldı seninle de tanışmayı iple çekiyorum

Hayırlı olsun tekrardan,,
Sen nerden geleceksin? Zübeyde hanım öğrt.evini biliyorsan,,,oraya çok yakın onun hemen arka tarafında hastane. Sen arabayla geleceksen Zübeyde hanım'a (bp istasyonu var köşede )dönme düz devam et,hastane hemen ışıkların yanında... Çok yakın.Başka yardımcı olabileceğim bişey olursa mutlaka yaz canım...
Haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…