Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Suyasem, canım ben sabahtan beri korkunç bir ağrı ile kıvranıyorum,,,belim kopmak üzere sanırım. Ben size diyordum ya daha önce adet olacakmışım gibi diye...yok yook oonla rbişey değilmiş....Kanamam başladı ama belimin ağrısı beni mahvetti...Ayağa kalkamıyorum okadar yani...

Bizde puregon kullandık buı arada...

Cancanom amin canım,,, Çok kötüyüm ben yaa, ağrım gittikçe artıyor,,tekrar ağrı kesici alacam birazdan.

Geçmiş olsun canım.. işten izin falan alabilsen keşke, ağrı içinde çalışmak berbat olmalı... bakalım ben hala beklemedeyim

saolun kızlar iyi dilekler için
kahve sigara kola yok artık hayatımda yaklaşık 1 aydır
bol bol sebze meyve yiyorum
ayaklarımı sıcak tutuyorum ve fazla ağır iş yapmıyorum nerdeyse elektirk süpürge bile açmıyorum ne zamandı eşim sağolsun
ütü yemek çamaşır.. bu işler de olmıcak yarından itibaren bi süre heralde :)
herşey çok güzel olacak inaşallah
Çok dua ediyorum inşallah kabul olurr...

Cem bey,

Banada pregon vermişti

cem bey,

banada pregon vermişti

sağol canım, şimdi aynı anda tedavi olup farklı doktorların olması da biraz ister istemez kıyaslama yapmasına yol açıyor insanın, işin garibi hergün 10 saat aynı odada çalışıyoruz ve onun gittiği doktor bizim aile doktorumuz Allahım kırk yıl düşünsem böyle bir olayın dnek geleceğini bunları yaşaşayağımı düşünmezdim artık kendimi allaha ve cem beyin ellerine emanet ediyorum, inşallah herşey güzel bir şekilde sonlanır

canım elinden geldiğince pozitif düşünmeye çalış inşallah güzel haberlerini alırız

Sonbahar
Canım bize güzel güzel haberler ver olur mu? Bunu duymak hepimize iyi gelecek.. Buarada aşılamda herhangi iğne oluyor musn? Tedavi sürecin nasıl oluyor?

Cnm sonucuna çok sevindim:) Ay ay ay demek oğlan maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Kendine ve oğluşuna çok iyi bak.Sevgiler:90:

GİZEM VE SONBAHARCIM tedaviniz hayırlı olsun.İnşallah herşey yolunda gider ve müjdeli haberibize verirsiniz.Olumlu sonuç alanları okumak bizi çok mutlu ediyor moral oluyor.Tedavi sürecinde stres yapmamaya çalışın.İnternetten çok bilgi edinmeye çalışmayın.Çünkü bu süreç içerisinde insanın kafasında bir sürü soru işareti oluşuyor ve ardından stres.Ama burası çok güzel.Herkes birbirine destek oluyor.Ben düşük yaptığımda benim yakınlarımın söylediği bir tarafa buradaki arkadaşların yazdıkları daha etkili oldu.Çünkü birbirimizin halinden ancak bizler daha iyi anlayabiliriz.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.
DİĞER ARKADAŞLAR inşallah iyisinizdir.Ayyyyyyyy baharda ne güzel olur hepimiz olsak :)Hepinizi öpüyorum:90:
Kendinize çok iyi bakın.Sevgiler

merhaba canım.cem beye gittim gerçekten çok iyi bir insan..bana şu anda tüp bebek uygulamayacğını söyledi..rahimde incelme var mış?önce onun takibini yapacakamış..gebeliğe engel değil ama düşük olabilir dedi...rahim inceliği yaşayan varmı bildiğiniz?nasıl bir uygulama yapılıyor?kafam yine çok karıştı..

Günaydın Arkadaşlarım,

Bugün düne göre sancım biraz daha iyi bir durumda, sabah çok enteresan bişey oldu, Heraslesin hep bahsettiği crenon jel benden toplu olarak çıktı tabiki kanamam olduğu için kahverengi olmuştu ama oldukça fazlaydı şok oldum...Allahtan önceden bilgim vardı da korkmadım...

Gizemcim rahim inceliği konusunda bilgim yok ama Cem Bey eminim en doğru şekilde tedavini yapacaktır, Çok fazla araştırıp canını sıkma... Ön hazırlık olarak rahim içinde herşey yolunda olmalı bunu düşün. Bende sırf bu yüzden 3 ay erteledim tüp bebeği yok polipti, operasyonuydu, kist falan...derken sonunda başlayabildik,, Herşey başarı şansını arttırabilmek için yapılıyor...

Sonbahar, yoksun sana sorular sormuştum, aşılmada tedavi şekli nasıl oluyor, iğne vuruluyor musun diye? Gerçi Suyasemcimde yaptırmıştı merak ettim onda aşamalar nasıl oluyor diye??

Cancanocum, esmeralda, herasles, incicim, suyasem ve adını hatırlayamadım arkadaşım kaldıysa,,,Nasılsınız güzeller

canım öncelikle geçmiş olsun, rahim inceliği çok kafaya takılacak bir durum değil öncelikle içini ferah tut, bebek tedavisine geçmeden önce bebeğin yerleşeceği yerin yani rahmin iyi durumda olması önemlidir, yapışıklık, miyom, polip, incelik veya fazla kalınlaşması gibi durumlarda gerekli tedavilerle uygun hale getirilip bebek çalışmalarına ondan sonra başlanır, rahim yapışıklıkları, miyom, polip gibi durumlar operasyon gerektirir genelde, ama rahim inceliği veya kalınlığında ise ilaç tedavisi ile sorun giderilir. Cem bey sana bu aşamada en uygun ilaçları vererek durumunu gözlemleyecektir. Sakın kendini bunun için üzme, gerekli kalınlığa gelince de tedavine başlanacak, kafana takılan bütün soruları Cem beye sor içinde hiç soru kalmasın...

Tuğdemsu canım sana da günaydın bende cem beye kontrol için baktıkları jel bile beyaz partiküllere dönüşmüş, mantar oldum sanmıştım, çok korkmuştum tam tedavi öncesi meğerse jeldenmiş bende sizden okumasam iyice panik olurdum herhalde :76: ben hala adet olamadım ama bugün artık gelmesi lazım 33. günüm... neyse her işte bir hayır vardır.. bende iki gündür kendime terapi yapıyorum bayağı iyi geldi kafamdan bütün stresleri çıkarttım herşeye hazır bir şekilde tedavime başlayacağım hayırlısı ile:94:

Çok sevindim canım, Aynen böyle devam et olur mu?

Arkadaşlar, Zarpdeniz'le konuştum, Çok üzücü bir haber verecem sizlere, bebeklerimizden birinin kalbi durmuş, Dün kontolü vardı,,,Morali çok bozuk, Hepinizden dua etmenizi rica etti, en azından diğeri iyi olsun diye, Aslınd herşey yolundaydı, kalp atışları gayet iyiydi, o yüzden çok şaşırdık. Ben size ileteyim dedim, Duaya ihtiyacı var.

Esmeralda sana geçmiş olsun dedi ufak tefek kanamaların olduğunu söylemiştim.

günaydınnn nasılsınızzz güzeller bennnnnnnnn denetim öncesi okadar yoğunki ay neler yapıyosunuz okuyamıyorum bileee şöe bana bi özet geçseniz

Suyasem demek 33 günnn:26: gerek kalmasın bide tüpe felannn olurmu olur yaneeeee

Tugdemcim sen nasılsın? Herlasles nasıl ? Benim bebiş kankalarım siz kendinize çok iyi bakın nisanda yan yana yatcas sonuçtaaa

Yeni tadaviye başlayan arkadaşlar var sanırım geriye dönüp okuyamadım kusura bakmayın acık durumdayım Allah yardımcınız olsun müjdelerle sonuçlanan tedaviler olsun dularımız kabul olsun amiinnnnnnnnnnnnn

hepinizi öptüm beennnnnnnnnnnnnnnn

tugdemcim demek öyle çok üzüldüm Allah sabır versin Zarpdenizcim endişelenme Allahın izini ile diğer bebişin sağ sağlim doğacaktır çok çok zor bir durum sözler yetmiyor Dualarımız yanında ve kalan bebeğinle Allah önce sabır sonra kalan evladına sağlık versin......:85:

Off yaa çok üzüldüm şimdi Umarım diğerini llah ona bağışlar, benim merak ettiğim şey diğerlerinde de benzer şeyleri yaşamıştı, genetik araştırma falan yapılmışmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…