günaydın kızlar :80: ben bu aralar fazla giremiyorum, buralar fazla hareketli annemler burada olduğu için akşamda giremedim hiçbenim reglim daha başlamadı, ama size bahsettiğim iş arkadaşımınki dün başladı, illa test yap belki hamilesindir ben de stres yapmadan giderim doktora dedi umutsuzca yaptım ama sonuç tabiiki koca bir negatif, bugün en geç yarın olmam lazım :84: off bir olsam da rahatlasam artık, iş yerindeki arkadaşım benim tavsiyemle benim eski doktoruma gidiyor, onlarda sadece eşinde sorun var kendisinde herhangi bir sorun yok... doktor ona pregon iğne vermiş, bu iğne insan hormon düzeyine daha yakın diğerleri at bilmemnesinden yapılıyor falan demiş cem bey size ne vermişti???
günaydın güsellerrrr nasılsınız bakalımmm
benim işler çok yoğun denetim zamanıama şu teleşlı günler geçsin işler durulsun da bizde bebiş yapalım dimiii
Tugdemsucum Allah kavuştursun canım hem bebekine hem eşine ikisi aynı anda gelcek çifte müjde olcak sanaaEvet evet daha 3-4 ay var hemen panik yapmayalım sonrası fena oluyor
Suyasem sen naptın cicim?
Gizemm hadi bakalım seninde tedavin bol bebişle olsun şekercim mutlu haberlerini bekliyoruz balakım 2011 in ilk annesi kim olacakkk
Suyasem, canım ben sabahtan beri korkunç bir ağrı ile kıvranıyorum,,,belim kopmak üzere sanırım.Ben size diyordum ya daha önce adet olacakmışım gibi diye...yok yook oonla rbişey değilmiş....Kanamam başladı ama belimin ağrısı beni mahvetti... Ayağa kalkamıyorum okadar yani...
Bizde puregon kullandık buı arada...
Sonbahar coook sevindim insallah bebeisler gelecek annelerine kahve icme bu donemde yumurta gelisimi icin....
Tugdemsu aspirin olayini bugun tekrar sordumm..Bizde doktor plesantada genislemesi gerekirken bebegi beslemek icin damar direnc gostreip genislememis. .... buda bazen ciddi sorunlara neden olabiliyormusun Bunu ortadan kaldirmak icin doktor aspirin vermis..endiselencek bir durum yok dedi...hala pembe akintim var mantar akintisi ama kanli sanki doktora gidicem persembe gunu tahlil yapicak basim hastalikdan kurtulmuyor..
can canocum guzel dileklerin icin opuyorum darisi herkesin basina,,
Suyasem reglin basladimi
inciicm nerelerde sesi solugu cikmiyor
günaydın kızlar :80: ben bu aralar fazla giremiyorum, buralar fazla hareketli annemler burada olduğu için akşamda giremedim hiçbenim reglim daha başlamadı, ama size bahsettiğim iş arkadaşımınki dün başladı, illa test yap belki hamilesindir ben de stres yapmadan giderim doktora dedi umutsuzca yaptım ama sonuç tabiiki koca bir negatif, bugün en geç yarın olmam lazım :84: off bir olsam da rahatlasam artık, iş yerindeki arkadaşım benim tavsiyemle benim eski doktoruma gidiyor, onlarda sadece eşinde sorun var kendisinde herhangi bir sorun yok... doktor ona pregon iğne vermiş, bu iğne insan hormon düzeyine daha yakın diğerleri at bilmemnesinden yapılıyor falan demiş cem bey size ne vermişti???
cem bey,
banada pregon vermişti
saolun kızlar iyi dilekler için
kahve sigara kola yok artık hayatımda yaklaşık 1 aydır
bol bol sebze meyve yiyorum
ayaklarımı sıcak tutuyorum ve fazla ağır iş yapmıyorum nerdeyse elektirk süpürge bile açmıyorum ne zamandı eşim sağolsun
ütü yemek çamaşır.. Bu işler de olmıcak yarından itibaren bi süre heralde :)
herşey çok güzel olacak inaşallah
çok dua ediyorum inşallah kabul olurr...
saolun kızlar iyi dilekler için
kahve sigara kola yok artık hayatımda yaklaşık 1 aydır
bol bol sebze meyve yiyorum
ayaklarımı sıcak tutuyorum ve fazla ağır iş yapmıyorum nerdeyse elektirk süpürge bile açmıyorum ne zamandı eşim sağolsun
ütü yemek çamaşır.. bu işler de olmıcak yarından itibaren bi süre heralde :)
herşey çok güzel olacak inaşallah
Çok dua ediyorum inşallah kabul olurr...
İkili testın sonucu aldık..Heycandan kalbımız durmak üzereydi..Şuan herşey düzgün gidiyor..Bir oğlumuz olucak sanırım.Doktor kesın olmamakla bırlıkte tahmınde bulundu..Hergün aspirin içmemi önerdi..Allah sızede bugunlerı yaşatsın sureklı aklımdasınız..
Hayırlı olsun tekrardan,,
Sen nerden geleceksin? Zübeyde hanım öğrt.evini biliyorsan,,,oraya çok yakın onun hemen arka tarafında hastane. Sen arabayla geleceksen Zübeyde hanım'a (bp istasyonu var köşede )dönme düz devam et,hastane hemen ışıkların yanında... Çok yakın.Başka yardımcı olabileceğim bişey olursa mutlaka yaz canım...
Haberlerini bekliyoruz...
merhaba canım.cem beye gittim gerçekten çok iyi bir insan..bana şu anda tüp bebek uygulamayacğını söyledi..rahimde incelme var mış?önce onun takibini yapacakamış..gebeliğe engel değil ama düşük olabilir dedi...rahim inceliği yaşayan varmı bildiğiniz?nasıl bir uygulama yapılıyor?kafam yine çok karıştı..
Tuğdemsu canım sana da günaydınbende cem beye kontrol için baktıkları jel bile beyaz partiküllere dönüşmüş, mantar oldum sanmıştım, çok korkmuştum tam tedavi öncesi meğerse jeldenmiş bende sizden okumasam iyice panik olurdum herhalde :76: ben hala adet olamadım ama bugün artık gelmesi lazım 33. günüm... neyse her işte bir hayır vardır.. bende iki gündür kendime terapi yapıyorum bayağı iyi geldi kafamdan bütün stresleri çıkarttım herşeye hazır bir şekilde tedavime başlayacağım hayırlısı ile:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?