Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Off yaa çok üzüldüm şimdi Umarım diğerini llah ona bağışlar, benim merak ettiğim şey diğerlerinde de benzer şeyleri yaşamıştı, genetik araştırma falan yapılmışmı??

Canım genetik araştırma konusunda bilgim yok ama o kesin araştırtmıştır zaten,Genetik problem varsa zaten embriyo oluşumunda sorun yaşanıyor diye biliyorum ben, Ama onlarda embriyo oluşumund abir sıkıntı yok, 1. kelitede sağlıklı embriyo oluşuyor ama tutunamıyormuş daha önceki denemesinde öyle olmuş,
Allahım inşallah kalan embriyo sağlıklı olarak devam eder,,,kolay değil,

evet yaa hiç kolay değil çok ama çok zor ben göremediğim halde iki kez yaşadım onda bile kahrolmuştum zarpdenizi düşünemiyorum, allah sabır versin (

Selam KIzlarrr:)
Hepınızı cok ozledım oncelıkle sık sık gırmeye fırsat bulamadım bu aralar işten gucten.Tugdemsucugum bızde dıyorduk nereye gıdıyor bu jeller:)Hepsı toplu bır sekılde cıkmıs sukur ki:)Zarpdenız e cok uzuldum Allah sabrını versın ve gerıye kalan bebegıne ömür versın ınsallah gercekten cok zor.Onca denemeden onca cabadan sonra tutması ve varolan bebegını kaybetmek tahmın ederım cok buyuk acıdırAllah kımseye yasatmasın.

Gızem canını sıkma bencede Cem bey en dogru olanı sana onerecek ve tedavınde sıkıntı cekmeden yola devam edeceksındır.

Esmeraldacıgm canım benım oğlişşşş geliyor oğlişşşş cok guzel bır haber Allah'ım sag salım kucagına almayı nasıp etsın:)Ah su hafıfte olsa kanamalarında gecseydı hayırlısı ıle...

Suyasemcıgım bıde hamıs cıkıyormusun???Gercı ıdrarda baktım demıssın ama bılıyorsun ıdrar yanıltabılıyor ınsanı??Ne jelı verdı kı sana Cem bey bu arada jel partıkullesmıs demıssın gecmısı ıyı okuyamadım sanırım:)

Incıcım canım ya senınde aramızda olman cok guzel ve bızlere destek vermen.Gercekten sıkıntılı gunler gecırdın ve hala bızımlesın:))

Can cano yogunsun demek bu aralar ah ne guzel keske bende calıssam da yogun olsam dıyorum artık evde bos bos oturmaktan cok sıkılıyorumNısan a ne kaldı kı sunun surasında dımı kızlar hep bırlıkte ınsallah mujdelı haberler verecegız nısan ayı bızım ayımız olur ınsallah...

herlasles valla bende artık ay evde otursam şöle döne döne yatsam diye iç geçiriyorum Valla çalışmaktan bıktım artık sanırım hiç özenme valla bebişim olsun hiç umrumda değil oturcam evde bebeğime bakcam biz holding şirketiyiz büyük başın büyük derdi oluyor yoruldum artık Bebeğim gelsin kalan hergünüm onla evimizde geçsinnnnnnnnn sağlıkla huzurla Amiinnnnnnnnnnnnn

evet yaaa bende aynen, haftanın 6 günü sabah 9 akşam 7 ( bebişim olsun evde ona ve abisine ayırıcam bütün vaktimi, onların o bebecik hallerini birkere yaşıyor insan bukadar zor bulmuşum bu sefer bakıcılara bırakamam minnoşlarımı...

hearles canım muayene sırasında bir jel sıkıyorlar ya o içimde kalmış o bile beyaz partiküllere dönüşmüş, normalde kontrol sonrası iyice silerdim o gün hemşire yanımdaydı temisleyemeden giyindim, utandım yanında silinmeye eve gidince farkettim nerde antikalık beni bulur zaten

Tugdemsu zarpdenıze çoook uzuldum ınan..Insan boyle seylerı duydukca korkuyor...ama ınsanın elınden gelen bırsey yok...

Buarda herkese bı tavsıyede bulunmak ıstıyorum tup bebekden once mutlaka diş doktoruna gıdıp muayne olun...Dolgulu dişim 1 aydan beri ara ara ağrıyor...Dolgunun altı çürümüş...Fakat doktor çürüğü görmek ıcın rontgen ısıtor ben cektırmıyorum kadın dogum uzmanı cok gereklıyse cektır dedi.ama korkuyorum...ve bugun artık dayanılmaz ağrıyor dişim doktora gıdıcem tekrar rontgen çekmden ne yapabilir diye soracağım.. 3 hafta once gıttıgım dıs doktoru madem planlı bir gebelıkdi niye doktora once gıdıp muayne olmadın dedi...aslında doğru söyledı..sız sız olun mutlaka gıdın..

Herasles, suyasem, ıncıcım, zarpdenız,gızem, can cano hepinizi öpüyorum

canım doktora gitsende olacak olduktan sonra sonradan da böyle ağrılar çürükler oluşabiliyor...sen bebeğin içinn çektirme dayan....hiç birşeyi tehlikeye atma sakın...

evet canım rahim filmi istedi.benim önceden rahim içi yapışıklığım vardı kürtajdan kalma malesef((histeroskopi ile açılmıştı ama tekrar etmiş olabilir dedi..umarım etmemiştir...tekrar bir operasyon daha geçirmek istemiyorum......(((bende bu gidişle sanırım nisan gibi deneyebileceğim..birde eşimin ameliyatı var şubatta varikosel....daha ne var demeyin sakın..umarım yoktur:))))

bende inanıyorm cem beye...umarım herşey yoluna girer....

çok üzüldüm canım ya..umarım diğer bebeği sıkı sıkı tutunur annesine..umarım sağlıkla alır kucağına..Rabbim dualarımızı kabul etsin...

canım ışallah herşey yolunda gıder hıcbırseye gerek kalmaz...

günaydın güzellerrr

gizemcim sıkma canını nisan olsun bak nisamda tüp bebek şenlikleri bile yapabiliriz bu gidişle Valla nisan ayında alt katı sırf biz doldurcaz bu gidişle söyleriz hepimizi bi oadaya toplarlar artık Geç olsunda güç olmasın canım hiç dert etme zaman öyle çabuk geçiyor ki eminim hiç anlamadan aaaa nisan geldi hadi kızlaarrr bebişeeeeeeeee diycez

Esmeralda canım geçmiş olsun valla bi tadına varamadın işte nazlı bizim bebişler nazlıııı hem geç geliyorlar hem yapmadıkları kalmıyor bizeee Sen çektirme rontgen falan sonuçta zararlı olduğunu biliyoruz sonra daha çok üzülmektense rontgensiz geçici bir çözüm buluversin yanim doktorcumuz hani rakı bas derler oda imkansız napcaksın bilmem Allah yardımcın olsunnnn

Tugdemsu herlasles bebiş kankalarım iyimisiniz

Suyasem sen naptıınnnn kız senin tüpe felan gerek kalmadan gelmesin bu ufaklık böyler çok örnek var malum bitanede sen ol nolcak yani Rabbiimmmmmmm duy sesimiziiiiiiii

Kızlar hepinizi kocaman öptün beennnnnnnn

günaydın canocum sabah sabah beni gülmekten öldürdün :90: allahda seni güldürsün, hakikatten bu gidişle öyle olacak
bana gelince bugün 34. günüm hiç bukadar gecikmemişti hayatımda dün tekrar test yaptım o da negatif halimi bir görsen floresan, spot, gün ışığı, gölgede hertürlü ışıkta baktım ilk bakışta negatif, uzun uzun baktıkça hayali bir çizgi görmeye başlıyor insan kendime çok güldüm dün görseydin halimi cem beye mail attım bir haftada olmazsan kanda bakalım dedi... yine kimyasal gebelikmi geçiriyorum yoksa bilemiyorum (

Topiğimizin neşesi sanada günaydın :79: Ve tüm arkadaşlarım sizlerede günaydınlarrr,

Cancanocum Bugün sabah yine sancılarla uyandım ama şimdi biraz daha iyiyim, Adetim bitsin diye heyecanla bekliyorum şunun şurasında en fazla 3 defa daha adet olup tekrar başlıcaz... öptüm seni

Nisan ayı bizim ayımız olacak,,,hepimiz aynı güne denk gelirse okadar çok eğlenecem kii, bu defa tırnak yemem kakara kikiri gülerim sanırım

Gizem herşeyin hayırlısı hiç canını sıkma bende rahimdeki polibi histereskopi ile aldırmıştım, O yöntem en rahatı ve sağlıklısı. Bu sayede doktor rahim içini çok rahat görebiliyor....
Sen rahat ol,,nisan ayına çok zaman yok aslında, sanki uzunmuş geliyor ama beklenen gün çabuk geliyor... oyüzden yapılması gereken ne varsa biran önce halletmeli,
Merak etme biz senin yanındayız

Esmeralda, herasles, incicim, suyasem, sonbahar, hepinizi koskocamn öpüyorum.

Son düzenleme:

Canım yaaa, inşallah, normal gebelik olmuştur,,, Bizde artık seviniriz,,, kanda testte her türlü destek ve yakınlık itina ile gösterilir unutma sakın (ihtiyaç durumunda tel. nomu biliyosun şekerim)

Canım yaaa, inşallah, normal gebelik olmuştur,,, Bizde artık seviniriz,,, kanda testte her türlü destek ve yakınlık itina ile gösterilir unutma sakın (ihtiyaç durumunda tel. nomu biliyosun şekerim)

biliyorum canım benim bilmezmiyim hiç herzaman birbirimizin yanındayız bunu bilmek hissetmek çok güzel bir duygu... bugün de olmazsam akşam iş çıkışı gidicem sanırım, ama kasıklarım hafif sızlıyor herhalde bugün gelir... ben sizi haberdar ederim, aşılamada aldığım hormonlardan dolayı bu ay gecikmiş olabilirmi kızlar ne diyorsunuz???

Sonbahar
Canım bize güzel güzel haberler ver olur mu? Bunu duymak hepimize iyi gelecek.. Buarada aşılamda herhangi iğne oluyor musn? Tedavi sürecin nasıl oluyor?

selam arkadaşlar
dün aşılamam yapıldı sonucu 20 ocakta belli olacak Allahın izniyle içimde bi umut var
şünkü cem bey benim yumurta çatlamalarımı ve eşimin sperm sonucunu cok beğendi
tabii gerisi Allaha kalmış bi iş biz elimizden geleni yaptık gerisini Allahıma havale ettik

tuğdemsucum 10 gün kadar menogon vuruldum
arada gittim yumurta gelişimim konrtol edildi hastanede
herşey çok şükür yolunda gitti 2 yumurtam çok iyi gelişmişti arzu hn dediki belki ikiz olur :)
bunun dışında aşılamadan da 36 saat önce ovitrelle vuruldum
bugün ve pazarteside prengly vurulcam veee 20 ocağı beklicemmm bakalım :)

ayy maaşallah maaşallah, allah hayırlısını versin, ne bilim bende çok heyecanlandım umutlandım şimdi,,,, Cem bey banada dedi aslında bir kerede aşılama denesek 2.tüp bebek öncesi falan dedi. Eşimde çok sıcak baktı bu konuya ama ben bilemedim. O yüzden merak etttim onun aşamaları nasıl oluyor diye, İğneleri karnından mı vuruldun?

çOK HEYECANLANDIM :18: Ayın 20 sine ne kaldı daha dün gibi hatırlıyorum sana yol tarif ettiğim günü.zaman su gibi akıp geçiyor

aynen canım ya
benim bu hızlı gelişmelerim cem beyi ve arzu hanımı bile şaşırttı inşallah sonu da iyi olur
iğneler menegon kalçadan, ovitrelle karından yeni vulucağım prengly de kalçadan

aşılamadna sonra da dün sancım oldu baya adet sancısı gaz sancısı gibi idi hatta akşam cem beye sordum normla sancı olur dedi
öğleden sonra işe gelmek zorunda kaldım cem bey git dedi işine sorun değil normal hayatına dön dedi hastaneden cıkınca
eve gidince bütün akşam yattım yatmadan sıcak bi sahlep içtim o iyi geldi galiba güzel bi uyku çektim
şimdi düne göre daha daha iyiyim işteyim
tabii arada ince bi sancı acı gibi bişi oluyo ama sonu iyi olsunda ben sancıya razıyımmm

aynen canım ya
benim bu hızlı gelişmelerim cem beyi ve arzu hanımı bile şaşırttı inşallah sonu da iyi olur
iğneler menegon kalçadan, ovitrelle karından yeni vulucağım prengly de kalçadan

aşılamadna sonra da dün sancım oldu baya adet sancısı gaz sancısı gibi idi hatta akşam cem beye sordum normla sancı olur dedi
öğleden sonra işe gelmek zorunda kaldım cem bey git dedi işine sorun değil normal hayatına dön dedi hastaneden cıkınca
eve gidince bütün akşam yattım yatmadan sıcak bi sahlep içtim o iyi geldi galiba güzel bi uyku çektim
şimdi düne göre daha daha iyiyim işteyim
tabii arada ince bi sancı acı gibi bişi oluyo ama sonu iyi olsunda ben sancıya razıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…