Off yaa çok üzüldüm şimdiUmarım diğerini llah ona bağışlar, benim merak ettiğim şey diğerlerinde de benzer şeyleri yaşamıştı, genetik araştırma falan yapılmışmı??
canım genetik araştırma konusunda bilgim yok ama o kesin araştırtmıştır zaten,genetik problem varsa zaten embriyo oluşumunda sorun yaşanıyor diye biliyorum ben, ama onlarda embriyo oluşumund abir sıkıntı yok, 1. Kelitede sağlıklı embriyo oluşuyor ama tutunamıyormuş daha önceki denemesinde öyle olmuş,
allahım inşallah kalan embriyo sağlıklı olarak devam eder,,,kolay değil,
herlasles valla bende artık ay evde otursam şöle döne döne yatsam diye iç geçiriyorumValla çalışmaktan bıktım artık sanırım hiç özenme valla bebişim olsun hiç umrumda değil oturcam evde bebeğime bakcam biz holding şirketiyiz büyük başın büyük derdi oluyor yoruldum artık Bebeğim gelsin kalan hergünüm onla evimizde geçsinnnnnnnnn sağlıkla huzurla Amiinnnnnnnnnnnnn
Tugdemsu zarpdenıze çoook uzuldum ınan..Insan boyle seylerı duydukca korkuyor...ama ınsanın elınden gelen bırsey yok...
Buarda herkese bı tavsıyede bulunmak ıstıyorum tup bebekden once mutlaka diş doktoruna gıdıp muayne olun...Dolgulu dişim 1 aydan beri ara ara ağrıyor...Dolgunun altı çürümüş...Fakat doktor çürüğü görmek ıcın rontgen ısıtor ben cektırmıyorum kadın dogum uzmanı cok gereklıyse cektır dedi.ama korkuyorum...ve bugun artık dayanılmaz ağrıyor dişim doktora gıdıcem tekrar rontgen çekmden ne yapabilir diye soracağım.. 3 hafta once gıttıgım dıs doktoru madem planlı bir gebelıkdi niye doktora once gıdıp muayne olmadın dedi...aslında doğru söyledı..sız sız olun mutlaka gıdın..
Herasles, suyasem, ıncıcım, zarpdenız,gızem, can cano hepinizi öpüyorum
canım öncelikle geçmiş olsun, rahim inceliği çok kafaya takılacak bir durum değil öncelikle içini ferah tut, bebek tedavisine geçmeden önce bebeğin yerleşeceği yerin yani rahmin iyi durumda olması önemlidir, yapışıklık, miyom, polip, incelik veya fazla kalınlaşması gibi durumlarda gerekli tedavilerle uygun hale getirilip bebek çalışmalarına ondan sonra başlanır, rahim yapışıklıkları, miyom, polip gibi durumlar operasyon gerektirir genelde, ama rahim inceliği veya kalınlığında ise ilaç tedavisi ile sorun giderilir. Cem bey sana bu aşamada en uygun ilaçları vererek durumunu gözlemleyecektir. Sakın kendini bunun için üzme, gerekli kalınlığa gelince de tedavine başlanacak, kafana takılan bütün soruları Cem beye sor içinde hiç soru kalmasın...
Günaydın Arkadaşlarım,
Bugün düne göre sancım biraz daha iyi bir durumda, sabah çok enteresan bişey oldu, Heraslesin hep bahsettiği crenon jel benden toplu olarak çıktı tabiki kanamam olduğu için kahverengi olmuştu ama oldukça fazlaydı şok oldum...Allahtan önceden bilgim vardı da korkmadım...
Gizemcim rahim inceliği konusunda bilgim yok ama Cem Bey eminim en doğru şekilde tedavini yapacaktır, Çok fazla araştırıp canını sıkma... Ön hazırlık olarak rahim içinde herşey yolunda olmalı bunu düşün. Bende sırf bu yüzden 3 ay erteledim tüp bebeği yok polipti, operasyonuydu, kist falan...derken sonunda başlayabildik,, Herşey başarı şansını arttırabilmek için yapılıyor...
Sonbahar, yoksun sana sorular sormuştum, aşılmada tedavi şekli nasıl oluyor, iğne vuruluyor musun diye? Gerçi Suyasemcimde yaptırmıştı merak ettim onda aşamalar nasıl oluyor diye??
Cancanocum, esmeralda, herasles, incicim, suyasem ve adını hatırlayamadım arkadaşım kaldıysa,,,Nasılsınız güzeller
Çok sevindim canım, Aynen böyle devam et olur mu?
Arkadaşlar, Zarpdeniz'le konuştum, Çok üzücü bir haber verecem sizlere, bebeklerimizden birinin kalbi durmuş, Dün kontolü vardı,,,Morali çok bozuk, Hepinizden dua etmenizi rica etti, en azından diğeri iyi olsun diye, Aslınd herşey yolundaydı, kalp atışları gayet iyiydi, o yüzden çok şaşırdık. Ben size ileteyim dedim, Duaya ihtiyacı var.
Esmeralda sana geçmiş olsun dedi ufak tefek kanamaların olduğunu söylemiştim.
evet canım rahim filmi istedi.benim önceden rahim içi yapışıklığım vardı kürtajdan kalma malesef((histeroskopi ile açılmıştı ama tekrar etmiş olabilir dedi..umarım etmemiştir...tekrar bir operasyon daha geçirmek istemiyorum...... (((bende bu gidişle sanırım nisan gibi deneyebileceğim..birde eşimin ameliyatı var şubatta varikosel....daha ne var demeyin sakın..umarım yoktur:))))
günaydın güzellerrr
gizemcim sıkma canını nisan olsun bak nisamda tüp bebek şenlikleri bile yapabiliriz bu gidişleValla nisan ayında alt katı sırf biz doldurcaz bu gidişle söyleriz hepimizi bi oadaya toplarlar artık Geç olsunda güç olmasın canım hiç dert etme zaman öyle çabuk geçiyor ki eminim hiç anlamadan aaaa nisan geldi hadi kızlaarrr bebişeeeeeeeee diycez
Esmeralda canım geçmiş olsun valla bi tadına varamadın işte nazlı bizim bebişler nazlıııı hem geç geliyorlar hem yapmadıkları kalmıyor bizeeeSen çektirme rontgen falan sonuçta zararlı olduğunu biliyoruz sonra daha çok üzülmektense rontgensiz geçici bir çözüm buluversin yanim doktorcumuz hani rakı bas derler oda imkansız napcaksın bilmem Allah yardımcın olsunnnn
Tugdemsu herlasles bebiş kankalarım iyimisiniz
Suyasem sen naptıınnnn kız senin tüpe felan gerek kalmadan gelmesin bu ufaklık böyler çok örnek var malum bitanede sen ol nolcak yani Rabbiimmmmmmm duy sesimiziiiiiiii
Kızlar hepinizi kocaman öptün beennnnnnnn
günaydın güzellerrr
gizemcim sıkma canını nisan olsun bak nisamda tüp bebek şenlikleri bile yapabiliriz bu gidişleValla nisan ayında alt katı sırf biz doldurcaz bu gidişle söyleriz hepimizi bi oadaya toplarlar artık Geç olsunda güç olmasın canım hiç dert etme zaman öyle çabuk geçiyor ki eminim hiç anlamadan aaaa nisan geldi hadi kızlaarrr bebişeeeeeeeee diycez
Esmeralda canım geçmiş olsun valla bi tadına varamadın işte nazlı bizim bebişler nazlıııı hem geç geliyorlar hem yapmadıkları kalmıyor bizeeeSen çektirme rontgen falan sonuçta zararlı olduğunu biliyoruz sonra daha çok üzülmektense rontgensiz geçici bir çözüm buluversin yanim doktorcumuz hani rakı bas derler oda imkansız napcaksın bilmem Allah yardımcın olsunnnn
Tugdemsu herlasles bebiş kankalarım iyimisiniz
Suyasem sen naptıınnnn kız senin tüpe felan gerek kalmadan gelmesin bu ufaklık böyler çok örnek var malum bitanede sen ol nolcak yani Rabbiimmmmmmm duy sesimiziiiiiiii
Kızlar hepinizi kocaman öptün beennnnnnnn
günaydın canocumsabah sabah beni gülmekten öldürdün :90: allahda seni güldürsün, hakikatten bu gidişle öyle olacak
bana gelince bugün 34. günüm hiç bukadar gecikmemişti hayatımda dün tekrar test yaptım o da negatif halimi bir görsen floresan, spot, gün ışığı, gölgede hertürlü ışıkta baktım ilk bakışta negatif, uzun uzun baktıkça hayali bir çizgi görmeye başlıyor insan kendime çok güldüm dün görseydin halimicem beye mail attım bir haftada olmazsan kanda bakalım dedi... yine kimyasal gebelikmi geçiriyorum yoksa bilemiyorum (
Canım yaaa, inşallah, normal gebelik olmuştur,,, Bizde artık seviniriz,,, kanda testte her türlü destek ve yakınlık itina ile gösterilir unutma sakın(ihtiyaç durumunda tel. nomu biliyosun şekerim)
Sonbahar
Canım bize güzel güzel haberler ver olur mu? Bunu duymak hepimize iyi gelecek.. Buarada aşılamda herhangi iğne oluyor musn? Tedavi sürecin nasıl oluyor?
selam arkadaşlar
dün aşılamam yapıldı sonucu 20 ocakta belli olacak Allahın izniyle içimde bi umut var
şünkü cem bey benim yumurta çatlamalarımı ve eşimin sperm sonucunu cok beğendi
tabii gerisi Allaha kalmış bi iş biz elimizden geleni yaptık gerisini Allahıma havale ettik
tuğdemsucum 10 gün kadar menogon vuruldum
arada gittim yumurta gelişimim konrtol edildi hastanede
herşey çok şükür yolunda gitti 2 yumurtam çok iyi gelişmişti arzu hn dediki belki ikiz olur :)
bunun dışında aşılamadan da 36 saat önce ovitrelle vuruldum
bugün ve pazarteside prengly vurulcam veee 20 ocağı beklicemmm bakalım :)
ayy maaşallah maaşallah, allah hayırlısını versin, ne bilim bende çok heyecanlandım umutlandım şimdi,,,, Cem bey banada dedi aslında bir kerede aşılama denesek 2.tüp bebek öncesi falan dedi. Eşimde çok sıcak baktı bu konuya ama ben bilemedim. O yüzden merak etttim onun aşamaları nasıl oluyor diye, İğneleri karnından mı vuruldun?
çOK HEYECANLANDIM :18: Ayın 20 sine ne kaldı daha dün gibi hatırlıyorum sana yol tarif ettiğim günü.zaman su gibi akıp geçiyor
ayy maaşallah maaşallah, allah hayırlısını versin, ne bilim bende çok heyecanlandım umutlandım şimdi,,,, Cem bey banada dedi aslında bir kerede aşılama denesek 2.tüp bebek öncesi falan dedi. Eşimde çok sıcak baktı bu konuya ama ben bilemedim. O yüzden merak etttim onun aşamaları nasıl oluyor diye, İğneleri karnından mı vuruldun?
çOK HEYECANLANDIM :18: Ayın 20 sine ne kaldı daha dün gibi hatırlıyorum sana yol tarif ettiğim günü.zaman su gibi akıp geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?