Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Hergun bakıyorum forumumuza kızlar ve sızlerı ozluyorum.Adana cok kısır bır memleket yaa sınır oluyorum valla.Arkadas yok komsu yok anlayacagınız cok sıkılıyorum.

Suyasemcıgım bak benım ıcımde buyuk bır umut var sankı sen hamıssın gıbı gelıyor bana:)Belkı de ıdrarda cıkmıyordur o kadar da gecıkır mı yaa?Asılamada kullandıgın ılaclardan olabılır belkı ama bız oobur ıhtmıalı umalım:)

Sonbahar canım asılaman hayırlı olur ınsallah.Asılama ıcın sayı en az ne kadar olması gerekıyor bıde ılerı hareketlılık?

Tugdemsucum senı ayrı bır ozledım bedavam yok bu aralar arayamadım.Dilimde sıstı acıkcası.Aksamları esımde gec gelınce arayamadım onun cebınden.Aslında varya demıstım ya baska br topık daha var dıye orda bır arkadas hamiş ve okmeydanında yaptırmıs ıkıncı denemede hamıs kalmıs ve ozellıklerı bana cok uyuyor.Sol tupu kapalı onunda esınde morfolojı sorunu varmıs.Acaba dıyorum okmeydanında mı denesem bu sferde dıyorum????Kafamda kocaman soru ısaretı oldu.

can canocum tup bebek kardesımız bız ıyıyız valla sen napıyosun nasılsın?*

canım en az nekadar bilmiyorum ama benim eşimin işlemden önce 100 milyon ilmeden sonra 80 milyon cıktı hacim 2mlg bu sonuçları cem bey cok bebeğndi kendinizde deneyin mutlaka falan dedi

canlasım günaydın :)) herasles seni çok özledim valla ama kötü haber az önce lekelenmeler başladı...

canlasım günaydın :)) herasles seni çok özledim valla ama kötü haber az önce lekelenmeler başladı...

sen nezaman konuşmak istersen beni çaldır benim tarife sınırsız istediğin kadar konuşuruz sanada banada iyi gelir kendini hiç olmazsa telefonda yalnız hissetme :))

Canım sanada merhabalar,

Bende tam aksine kendine bi uğraş buldu buralara az uğruyor, bizi artık aramıyor falan diyordum Sen beni çaldırsana güzelim, ben ararım seni, Eşimde yok biliyorsun...Olmadı evdende konuşuruz akşam 7'den sabah 7'ye
Ben yine Memorialda denicem, kafam zaten karma karışık oluyor, dahada bulandırmayayım, En azından Cem bey bizi tanıyor, ekibi aynen öyle, stressiz bir yerde, o yüzden yinede sen bilirsin için orada rhat edecekse, deneyebilirsin ama bence bir şans daha ver buraya, allah korusun olmazsa o zaman tekrar düşünülebilir ama zaten 2.de olacak bence biliyosun hemde ...inaşşallhhh

Suyasem canım gözümüz aydınnn kutlamalıyız bunu

canım en az nekadar bilmiyorum ama benim eşimin işlemden önce 100 milyon ilmeden sonra 80 milyon cıktı hacim 2mlg bu sonuçları cem bey cok bebeğndi kendinizde deneyin mutlaka falan dedi

Bencede gayet iyi canım yaa, bencede sizin normal şekilde de o olur bu sayıyla, sorun neydi kusura bakma hatırlayamadım açıkladığını biliyorum ama karıştırmak istemedim, :26:

Olacak bence bu iş, allahında izniyle olacak bence...

sorun bendeydi zaten
bekarlıktan gelen adet sorunum vardı oda yumurtalıkların gelişmemesi ne neden olmuş hormon düzensizlği falan bunlara sebepmiş
hatta gittiğim bi muyehane doktoru bana senin yumurtalığın yok git kıbrısta kadınlardan yumurta satın al deyip benim bütün dengemi psikolojimi bozmuştu
ama neyseki iğnelerle yumuırtalar günışığına cıktı hemde doktorları şaşırtacak düzeyde
suna yumurtalarım catladığı için doktor kendinizde deneyin sansımız artsın dedi dün bakalım bekliyorum ocak sonu belli olur herşey
çok istiyorum çok dua ediyorum inşallah Allah ta bana bunun karşılığını verecek inanıyorum

ay ay çok güzel şeyler bunlar , anlamadığım aşılama yapmayacakmıydı?? vazmı geçtiniz?

bu tip doktorların varlığı beni çileden çıkartıyor :84: nedemek git kıbrısa falan, al boğ oracıkta, ,insanlara bu şekilde psikolojik tramva yaşatmaya kimin ne hakkı var neyse bak canım Allah büyük çok şükür herşey yoluna giriyor,,,

Sonbahar sperm sayınız çok iyi senınde yumurtaların geliştiyse inşallah olur..

Heraslesciğim bizde seni çook ozledikkk..Adana yakın olsada bızde gelsek :)

Suyasem adetın gelmeye başladı sanırım tedavın başlar yakında hadi hayırlsıı..

Buarda arkdaşlar doktror ilginç bir açıkalama yaptı dün benım kanamaların nedeni bebeğin ikizinin düşmesiymiş...2. Bır kese gordu ıcı boşmuş...Hem profosor baktı bu konuda tecrubelı hemde kendı doktorum ikiside aynı şeyi soyledı...Bazen doktorların goremedıgını şaşırıyorum..Neyse ıyı tarafından bakıyorum olaya başdan ikiz oldugunu söyleyip sonrdan kaybettıgnız demelerı kotu olurdu şuan zarpdenızn başına gelen gıbı..Ama gun geçtikden sonra soyledıklerınde uzuntuden çok şaşırıyorsunuz..

Suyasem dıs doktoru tavsıyen ıcın çok teşekkür ederim dun aradın yardımcı oldun..sağolasın...

Esmeralda sen beni sormuyosun hiç,,, ben çok sancılı bir kanama geçiriyorum,,,hep aklımda senin dediğin var, eğer tutmazda kanamanız çok ağrılı olacak demiştin, o yüzden hazırlıklıydım ama bukadarda tahmin etmemiltim bugün 3.gün oluyor ve belim kopuyor resmen...((((

Buarada diş konusuna gelince sen nekdar kontrollü hamile kalsanda dişler gebelikte daha hızlı çürüyormuş, yani, senin bir hatan yok bunda. Umarım dayanebilirsin şunun şurasında 6 ayımız kaldı dimi :))))))))

Bişey daha varrr kızlarr nezaman buluşuyoruzzz?? Tekliflere açığım

Son düzenleme:
Esmeraldacım bak her işte bir hayır vardır derler, sen çok hassassın, eğer en başta keseyi görselerdi kaybettiğine çok üzülecektin, ikinci duracakmı diye çok endişe edecektin... evet benim adetim tam olarak başladı randevu aldım sabah 9:00 da gideceğim, hayırlısı ile başlayacağız... içimde karmakarışık duygular var, hevesleneyimmi hiç birşey yokmuş gibimi kendimi motive edeyim şaşırmış durumdayım :96:

Diş konusunda doktorun ne dedi? neye karar verdin istediğin zaman Murat Abi yardımcı olur, öpüyorum

oy oy canım benim, hepimiz seni çook seviyoruz... Ben bu hafta cumartesi de çalışıyorum, belki pazar görüşebiliriz

tam olarak anlamayan arkadaşlar için tekrar anlatıyım
benim yumurtalarım gelişmediğinden görülmeyecek kadar küçüklermiş
iğne tedavisiyle (menegon) yumurtalar büyüdü ve çoğaldı
ovitrelle catlatma iğnesiyle yumurtların catlaması sağlandı
eşimden alınan sperm sonuçları çok iyi çıktı 100 milyon işlemden sonra 80 milyon gibi (cem bey çok beğendi)
aslında cem bey ilk gittiğimde yaptığımız görüşmede tüp bebek le şasımın yüksek olacağını söylemişti ama güzel gelişmelerden sonra ani bi kararla aşılama yapmaya karar verdi
dün aşılmam gerçekleşti ama aynı zamanda da siz kendinizde deneyin şansımız artsın dedi
20-21 ocak gibi kan testi yaptıracağız sonuç belli olacak

Ayy canımın ıcı unuttum kaçırdım galiba :) sormazmıyım hıc...off tahmın edebılıyorum o ağrıları.. ben ne çekmiştim hastanelık olmuştum..sıcak su koy demıstı cem demırel yada sıcak kuvete gır dedı ıyı gelıyor dene ıstersen .Buarada bende yarım kutu crınon jel var isteyen olursa veririm fazla arttı

Diş konusunda hastanenın dİŞ Doktoruna tekrar çıktım.Pazar gunu gel filimsiz yapalım dedi...Film çekilmesi şunun için gerekliymiş..Dolgunun altıdaki çürük diş açıldıkdan sonra sinirlere kadar nekadar gittiğini öğrenmek için en sağlıklısı olan film çekmekmiş ona göre kanal tedavısımı karar verıyorlarmış.ama bana film çekmiycekler...Eşimle senin eniştene gıdelım dıye dusunduk fakat pazar gunu hastane açık oluyormuş ve bıze yarı fiyat verdıler..140 Dolguymuş 60 TL olrak oduyormuşuz..İşden ızın almak zorunda kalmadan pazar yaptıralım dedık..Yardımcı oldugun ıcın teşekkur ederım

oy oy canım benim, hepimiz seni çook seviyoruz... Ben bu hafta cumartesi de çalışıyorum, belki pazar görüşebiliriz

Yaşaaaasııınnnn

Ben senden haber bekliyorum ozaman eğer müsait olursan telefonlaşırız, memorialın yakınıdaki beyaz fırında oturabiliriz sana ters olmazsa,

Demek başlıyoruz senin tedaviye, ayyy ayy çook heyecanlı yaaa,,, nasıl yenecem bu heyecanımı bilmiyorm yaaa,,,tırnak diye bişey kalmadı ellerimde parmaklarıma başladım :18::18::18::18:
İyice sıyırmadan alsak bebeleri kucaklarımıza yawww
öptüm en kocamanından...

hıhhhh şimdi oldu,,,şimdi çok mutlu oldum

Ya öyle bir ağrıki ağrıkesicisiz duramıyorum ayağa kalkamıyordum,,,3 gündür her akşam sıcak banyo yapıyorum,, karnıma sırtıma duşu tutuyorum,gece rahat uyuyorum en azından...

Şimdi yine aynısını yaptım biraz daha iyiyim. Çok saol tavsiyelerin için...Dişin içinde çözüm bulabilmene sevindim...Eğer dişçi işinden sonra ağrın sızın olmazsa Pazar buluşabiliriz suyasemle daha belli değil, sanada alo deriz eğer müsait olursan katılırsın bize canımcım

günaydın kıslaarrr
ooyy oyy oyyyyyyy döktürmüşsünüz yine Valla ben anca çalışıyorum

Sonbaharcım hadi bakalım aşılaman hayırlı uğurlu veeeeeeee çift bebişli olsuuunnnn Sen kendini yorma fazla ağır falan kaldırma temizlik yapma olabildiğince dikkat et kendineeee ,bence bu bebiş işi olcak

Suyasemmm hadi bakalımm sıra sende heycanla seni takip ediyoruz ay ne güzelll 2011 bol bebişli olacak öyle hissediyorum yawww Sende stres yapma normal bişeymiş gibi davran aklını hiiçç takmaaaa dualarımız yanında şekerimmmm

Esmeralda valla biz şu doktorlardan daha çok mu biliyoruz ne Hep demedik mi tutmayan diğer embrio düşüyodur onun kanamasır felan diyeee valla bizi direk prof yapsalar diyorum öle pratisyen felan değil yani Hepimiz dalında uzman birer prof olduk çıktık yaaaa
Sen artık hamileliğin tadını çıkarmaya bakk oo az kaldı annesinin bitanesi teyzelerinin kıymetlisi geliyor Allah'ın izini ileeeee

Tugdemsu-Herlaslesss canımcıklarımmm iyisiniz değilmi??? Valla banada herkez 2,ciyi Amerikan hastanesi Bülent beyde yaptır çookkk iyiii diyor:26: Ama bem 2 ci şansıda Cem beye vermeyi düşünüyorum kısmet oda olmassa artık Bülent beye gideceğim. Ozamanda olcağı tutar millet bana dedik sana dinlemedin bizi dik kafasın şölesin bölesin yerler beynimi yawwwww Akşam gerçi eşime biraz kızdım nisanda bir tatil planı yapıyordu da ben bi başladım ben ne için uğraşıyorum sen ne düşünüyosun ben salakım okadar hormonu yiyiyorum sen umursamıyosun bile diye :84: Bakalım 2.ci raund nasıl sonuçlacak

kızım varya sen alem bişeysin valla topiğimizin neşesi oldun adeta, mesajlarını her okuduğumda yüzüm gülüyor :76: Erkekler böyle maalesef hyem boşver tatil planını senin tedavine göre ayarladıktan sonra ne güzel işte ah keşke benim eşim vakit yaratabilse de tatil programı yapsa tedavi kısmını zaten uzaktan takip ediyor aşılamama bile gelememişti gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…