- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Hergun bakıyorum forumumuza kızlar ve sızlerı ozluyorum.Adana cok kısır bır memleket yaa sınır oluyorum valla.Arkadas yok komsu yok anlayacagınız cok sıkılıyorum.
Suyasemcıgım bak benım ıcımde buyuk bır umut var sankı sen hamıssın gıbı gelıyor bana:)Belkı de ıdrarda cıkmıyordur o kadar da gecıkır mı yaa?Asılamada kullandıgın ılaclardan olabılır belkı ama bız oobur ıhtmıalı umalım:)
Sonbahar canım asılaman hayırlı olur ınsallah.Asılama ıcın sayı en az ne kadar olması gerekıyor bıde ılerı hareketlılık?
Tugdemsucum senı ayrı bır ozledım bedavam yok bu aralar arayamadım.Dilimde sıstı acıkcası.Aksamları esımde gec gelınce arayamadım onun cebınden.Aslında varya demıstım ya baska br topık daha var dıye orda bır arkadas hamiş ve okmeydanında yaptırmıs ıkıncı denemede hamıs kalmıs ve ozellıklerı bana cok uyuyor.Sol tupu kapalı onunda esınde morfolojı sorunu varmıs.Acaba dıyorum okmeydanında mı denesem bu sferde dıyorum????Kafamda kocaman soru ısaretı oldu.
can canocum tup bebek kardesımız bız ıyıyız valla sen napıyosun nasılsın?*
canlasım günaydın :)) herasles seni çok özledim valla ama kötü haber az önce lekelenmeler başladı...
Hergun bakıyorum forumumuza kızlar ve sızlerı ozluyorum.Adana cok kısır bır memleket yaa sınır oluyorum valla.Arkadas yok komsu yok anlayacagınız cok sıkılıyorum.
Suyasemcıgım bak benım ıcımde buyuk bır umut var sankı sen hamıssın gıbı gelıyor bana:)Belkı de ıdrarda cıkmıyordur o kadar da gecıkır mı yaa?Asılamada kullandıgın ılaclardan olabılır belkı ama bız oobur ıhtmıalı umalım:)
Sonbahar canım asılaman hayırlı olur ınsallah.Asılama ıcın sayı en az ne kadar olması gerekıyor bıde ılerı hareketlılık?
Tugdemsucum senı ayrı bır ozledım bedavam yok bu aralar arayamadım.Dilimde sıstı acıkcası.Aksamları esımde gec gelınce arayamadım onun cebınden.Aslında varya demıstım ya baska br topık daha var dıye orda bır arkadas hamiş ve okmeydanında yaptırmıs ıkıncı denemede hamıs kalmıs ve ozellıklerı bana cok uyuyor.Sol tupu kapalı onunda esınde morfolojı sorunu varmıs.Acaba dıyorum okmeydanında mı denesem bu sferde dıyorum????Kafamda kocaman soru ısaretı oldu.
can canocum tup bebek kardesımız bız ıyıyız valla sen napıyosun nasılsın?*
canım en az nekadar bilmiyorum ama benim eşimin işlemden önce 100 milyon ilmeden sonra 80 milyon cıktı hacim 2mlg bu sonuçları cem bey cok bebeğndi kendinizde deneyin mutlaka falan dedi
Bencede gayet iyi canım yaa, bencede sizin normal şekilde de o olur bu sayıyla, sorun neydi kusura bakma hatırlayamadım açıkladığını biliyorum ama karıştırmak istemedim, :26:
Olacak bence bu iş, allahında izniyle olacak bence...
ay ay çok güzel şeyler bunlar , anlamadığım aşılama yapmayacakmıydı?? vazmı geçtiniz?sorun bendeydi zaten
bekarlıktan gelen adet sorunum vardı oda yumurtalıkların gelişmemesi ne neden olmuş hormon düzensizlği falan bunlara sebepmiş
hatta gittiğim bi muyehane doktoru bana senin yumurtalığın yok git kıbrısta kadınlardan yumurta satın al deyip benim bütün dengemi psikolojimi bozmuştu
ama neyseki iğnelerle yumuırtalar günışığına cıktı hemde doktorları şaşırtacak düzeyde
suna yumurtalarım catladığı için doktor kendinizde deneyin sansımız artsın dedi dün bakalım bekliyorum ocak sonu belli olur herşey
çok istiyorum çok dua ediyorum inşallah Allah ta bana bunun karşılığını verecek inanıyorum
sonbahar sperm sayınız çok iyi senınde yumurtaların geliştiyse inşallah olur..
Heraslesciğim bizde seni çook ozledikkk..adana yakın olsada bızde gelsek :)
suyasem adetın gelmeye başladı sanırım tedavın başlar yakında hadi hayırlsıı..
Buarda arkdaşlar doktror ilginç bir açıkalama yaptı dün benım kanamaların nedeni bebeğin ikizinin düşmesiymiş...2. Bır kese gordu ıcı boşmuş...hem profosor baktı bu konuda tecrubelı hemde kendı doktorum ikiside aynı şeyi soyledı...bazen doktorların goremedıgını şaşırıyorum..neyse ıyı tarafından bakıyorum olaya başdan ikiz oldugunu söyleyip sonrdan kaybettıgnız demelerı kotu olurdu şuan zarpdenızn başına gelen gıbı..ama gun geçtikden sonra soyledıklerınde uzuntuden çok şaşırıyorsunuz..
Suyasem dıs doktoru tavsıyen ıcın çok teşekkür ederim dun aradın yardımcı oldun..sağolasın...
Esmeralda sen beni sormuyosun hiç,,,ben çok sancılı bir kanama geçiriyorum,,,hep aklımda senin dediğin var, eğer tutmazda kanamanız çok ağrılı olacak demiştin, o yüzden hazırlıklıydım ama bukadarda tahmin etmemiltim bugün 3.gün oluyor ve belim kopuyor resmen... ((((
Buarada diş konusuna gelince sen nekdar kontrollü hamile kalsanda dişler gebelikte daha hızlı çürüyormuş, yani, senin bir hatan yok bunda. Umarım dayanebilirsin şunun şurasında 6 ayımız kaldı dimi :))))))))
Bişey daha varrr kızlarr nezaman buluşuyoruzzz?? Tekliflere açığım
Esmeralda sen beni sormuyosun hiç,,,ben çok sancılı bir kanama geçiriyorum,,,hep aklımda senin dediğin var, eğer tutmazda kanamanız çok ağrılı olacak demiştin, o yüzden hazırlıklıydım ama bukadarda tahmin etmemiltim bugün 3.gün oluyor ve belim kopuyor resmen... ((((
Buarada diş konusuna gelince sen nekdar kontrollü hamile kalsanda dişler gebelikte daha hızlı çürüyormuş, yani, senin bir hatan yok bunda. Umarım dayanebilirsin şunun şurasında 6 ayımız kaldı dimi :))))))))
Bişey daha varrr kızlarr nezaman buluşuyoruzzz?? Tekliflere açığım
Esmeraldacım bak her işte bir hayır vardır derler, sen çok hassassın, eğer en başta keseyi görselerdi kaybettiğine çok üzülecektin, ikinci duracakmı diye çok endişe edecektin... evet benim adetim tam olarak başladı randevu aldım sabah 9:00 da gideceğim, hayırlısı ile başlayacağız... içimde karmakarışık duygular var, hevesleneyimmi hiç birşey yokmuş gibimi kendimi motive edeyim şaşırmış durumdayım :96:
Diş konusunda doktorun ne dedi? neye karar verdin istediğin zaman Murat Abi yardımcı olur, öpüyorum
oy oy canım benim, hepimiz seni çook seviyoruz... Ben bu hafta cumartesi de çalışıyorum, belki pazar görüşebiliriz
Ayy canımın ıcı unuttum kaçırdım galiba :) sormazmıyım hıc...off tahmın edebılıyorum o ağrıları.. ben ne çekmiştim hastanelık olmuştum..sıcak su koy demıstı cem demırel yada sıcak kuvete gır dedı ıyı gelıyor dene ıstersen .Buarada bende yarım kutu crınon jel var isteyen olursa veririm fazla arttı
günaydın kıslaarrr
ooyy oyy oyyyyyyy döktürmüşsünüz yineValla ben anca çalışıyorum
Sonbaharcım hadi bakalım aşılaman hayırlı uğurlu veeeeeeeeçift bebişli olsuuunnnn Sen kendini yorma fazla ağır falan kaldırma temizlik yapma olabildiğince dikkat et kendineeee ,bence bu bebiş işi olcak
Suyasemmm hadi bakalımm sıra sende heycanla seni takip ediyoruz ay ne güzelll 2011 bol bebişli olacak öyle hissediyorum yawwwSende stres yapma normal bişeymiş gibi davran aklını hiiçç takmaaaa dualarımız yanında şekerimmmm
Esmeralda valla biz şu doktorlardan daha çok mu biliyoruz neHep demedik mi tutmayan diğer embrio düşüyodur onun kanamasır felan diyeee valla bizi direk prof yapsalar diyorum öle pratisyen felan değil yani Hepimiz dalında uzman birer prof olduk çıktık yaaaa
Sen artık hamileliğin tadını çıkarmaya bakk oo az kaldı annesinin bitanesi teyzelerinin kıymetlisi geliyor allah'ın izini ileeeee
Tugdemsu-herlaslesss canımcıklarımmm iyisiniz değilmi??? Valla banada herkez 2,ciyi amerikan hastanesi bülent beyde yaptır çookkk iyiii diyor:26: Ama bem 2 ci şansıda cem beye vermeyi düşünüyorumKısmet oda olmassa artık bülent beye gideceğim. Ozamanda olcağı tutar millet bana dedik sana dinlemedin bizi dik kafasın şölesin bölesin yerler beynimi yawwwww Akşam gerçi eşime biraz kızdım nisanda bir tatil planı yapıyordu da ben bi başladım ben ne için uğraşıyorum sen ne düşünüyosun ben salakım okadar hormonu yiyiyorum sen umursamıyosun bile diye :84: Bakalım 2.ci raund nasıl sonuçlacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?