Günaydınlarr,
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun Suyasemcim,Yarın zaten yine konuşuruz ama gonal f ile puregon aynı hormon ilaçları diye biliyorum, Onu sıkıntı yapma kendine önemli olan sonuca bakmak biliyorsun,,,çocuk olsunda ha gonal f, hada puregon
Ufaklığıda getir tabi...İyi olur. Ben senden haber bekliyorum ozaman.
Cancanocum, ben bugün biraz keyifsizim ya, zaten karmakarışık rüyalar gördüm sonra face'i açtım herkes ya hamile ya,2.ye hamile yada doğurmuşlar,,,dün bişey yoktu bi gecede millet neler neler yapmış :26:
Biz bunu esmeraldaylada konuşmuştuk sakın bu dediklerim kıskançlık gibi algılanmasın bunun farklı bir adı var ama daha bulamadm, sadece kendimle alakalı,,,kendimi çok kötü hissettim sanki hayatım boyunca hiç çocuğum olmayacak, Sadece bu tür haberlere uzaktan bakıp bakıp duracam, Hiç çift çizgiyi göremicem gibi aptal aptal şeyler düşündüm, kimseylede bunu konuşamadığım için en iyisi buraya yazayım dedim, Artık insanların 3 yıl bitti hala çocuk yok mu, sorusunu duymaktan nefret ediyorum.
Ne bilim işte öyle sersem bir duygu seli yaşıyorum, aslında nedeninide biliyorum sanırım yalnız olduğum için hemen bunları düşünmeye başladım. Haftaiçi daha i oluyorum çalışmaktan düşünmeye fırsat kalmıyor.
En iyisi birazdan gidip alışveriş yapayım(hezaman rahatlatır beni ) sonrada eyvah eyvah a bilet alayım.
çok kızdım, bir girdim ki kimseler gelmemiş, bugünde aynı şey olursa hepinize ceza vericem
Canocum, esmeraldacım, heraslescim, tuğdemsucum, sonbaharcım...vs heeer kese günaydın
Sonbahar ne alemdesin, nasıl gidiyor kaçıncı günün oldu?
Cem beye giden yeni birileri yokmu arkadaşlar???
ben sabah nerdesiniz yazdımyaaaa:86: kimsecikler uğramaz oldu buralara
suyasemcim yarın yumak kontrolu var hımm hadi bakalım kaç tane olmuş kaç mm olmuş bizim yumaklarrr bebiş olmadan gelmesinler söyle onlara
bizim işler yoğun çok bakamıyorım kıslarocak sonunda normale dönüces inaşşallaahhhhhhhhhhhhh hava çok soğuk canım sıkılıyorrr uf yaaaaaaaaaaa ne biliyim şöleee deniz kenarında bi kahvaltı çekti canım sonra alcan kitabını çok sıkıldııımmmm
Ağva bu havalarda nasıldır ki? Tadı damakımda kadı şöle bi ağva çekti canım yaawww siz ne güzel istanbuldasınız ay gitseniz ya hafta sonu felaannn ben deplasmana girdim sanırım alıp başımı gidesim vaarrrrrrrrrrrİşlerden daraldımmm bunaldımmmm tatil istiyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?