Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Bu arada sabah gittim start vermek için cem yoktu arzu baktı zaten dünden demişlerdi. Bana gonal f verdiler ben tabii buraya gelen tüp bebek yaptıran arkadaşlarım var pregon vermişsiniz falan diye düştüm ortalara, bu da aynısıymış dediklerine göre çarşamba günü kontrolüm var, bir sürü test istediler hem benden hem eşimden, birde sgk onan kağıdı verdiler daha tam inceleyemedim?? Akşam 19:30 da ilk iğnem ile başlıyorum kızlar. şu an çok rahatım kendimi hiç heyecanlandırmıyorum, sanki kist tedavisine falan başlamışım gibi geliyor

Tuğdemsu canım yarın eşimin çıkış saatine göre ararım beyaz fırında buluşabiliriz, bu sefer bizim ufaklığıda getireceğim mecburen, ama dvd sini getiririz o bişeyler izler, yoksa her konuşuğumuzu dinler valla birde tüp bebek uzmanı kesilmesin başıma :81:

Günaydınlarr,

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun Suyasemcim,Yarın zaten yine konuşuruz ama gonal f ile puregon aynı hormon ilaçları diye biliyorum, Onu sıkıntı yapma kendine önemli olan sonuca bakmak biliyorsun,,,çocuk olsunda ha gonal f, hada puregon
Ufaklığıda getir tabi...İyi olur. Ben senden haber bekliyorum ozaman.

Cancanocum, ben bugün biraz keyifsizim ya, zaten karmakarışık rüyalar gördüm sonra face'i açtım herkes ya hamile ya,2.ye hamile yada doğurmuşlar,,,dün bişey yoktu bi gecede millet neler neler yapmış :26:
Biz bunu esmeraldaylada konuşmuştuk sakın bu dediklerim kıskançlık gibi algılanmasın bunun farklı bir adı var ama daha bulamadm, sadece kendimle alakalı,,,kendimi çok kötü hissettim sanki hayatım boyunca hiç çocuğum olmayacak, Sadece bu tür haberlere uzaktan bakıp bakıp duracam, Hiç çift çizgiyi göremicem gibi aptal aptal şeyler düşündüm, kimseylede bunu konuşamadığım için en iyisi buraya yazayım dedim, Artık insanların 3 yıl bitti hala çocuk yok mu, sorusunu duymaktan nefret ediyorum.
Ne bilim işte öyle sersem bir duygu seli yaşıyorum, aslında nedeninide biliyorum sanırım yalnız olduğum için hemen bunları düşünmeye başladım. Haftaiçi daha i oluyorum çalışmaktan düşünmeye fırsat kalmıyor.

En iyisi birazdan gidip alışveriş yapayım(hezaman rahatlatır beni ) sonrada eyvah eyvah a bilet alayım.

Son düzenleme:

ah be canım benim aynı duyguları hepimiz zaman zaman yaşıyoruz... bende bugün face i açtım arkadaşımın bebeği ile poz poz resimleri var içim gitti, evet allah bağışlasın benim bir çocuğum var, allah ona en küçük bir zeval getirmesin ama ben bebeklere dayanamıyorum, hamilelikteki duygu, o bebeğin sana muhtaçlığı, mis gibi kokusunu düşündükçe içim gidiyor... birde beni düşün ben 2. yapmaya niyetlendim ailedeki herkes ikinciyi doğurma telaşına düştü, onların bebeklerini gördükçe daha da kötü oluyorum bazen... bugün hastanede ilaçlarımın gelmesini beklerken hemşire gebe muaynesi var odayı hazırlıyorum dedi doktora, kız sanırım yeni hamileydi gözleri ışıl ışıl, incelemekten bir hal oldum Allah herkese evladını bağışlasın bizimkisi kıskançlık değil sadece özenme sanırım, bunu insan ister istemez yaşıyor..kendini oyalamaya çalış böyle zamanlarda sinema iyi bir fikir, ben fırsatım olsada gidebilsem diyorum, sen hala imkanın varken doyasıya gez canım elbet bununda sonu gelecek Allah elbet birgün nasip edecek kulaklarınıda herşeye tıka.. yerın görüşür açılırız merak etme canımcım :13:

Tugdemsu senı cok ıyı anlıyorum aynı duyguları yasadım hamıle arkadaslaımla bıle gorusmeyı kesmıstım..Hatta konusmustuk bu konuyu..Gecıcek ınsallahh

Bugun cok kotu bı gun yasadım...cumadan annemlerın yanına gıttık orda kaldık...bugun oglen gıbı yıne cok denılebılecek sekılde kanmamam basladı apar topar ıstanbula donduk.hastaneye gıttık..annemde bızımle geldı...Tansıyonu yukseldı annemın..doktor bana baktı bısey yok dedıı.. ama artık sınılerım bozuldu...Basından berı gelmeyen kalmadı hamılelık degıl uc aydır kabus gıbı gunler gecıyorum cok sıkıldım artık...

suan kozyatagındayım..Istersenız gorusebılız...gercı ustumdekı pjamalarla acıl geldık ıstanbula kıyafetlerımde yok ama sorun degıl

günaydın kıslaarrrr

hafta sonu herkez için biraz tatsız geçmiş sanırım , O samann yeni haftaaa yeni güzellikler getirsin inaşllaahhhhh

Tugdemsu hiç üzülme o duygularda emin ol geçiyor kıdemli bir bebek avcısı olarak bi süre sonra ne sana bebek soruyorlar nede sen hamile bebekli kadınlara iç geçiriyosun Alışmak var ya o duygu nasıl birşeyse herşeyden güçlü alıştınmı bidaha hiç kendine dert etmiyosun yoksa yok napalımmm deyip geçiyorsun Tabi arada dizilerde doğum sahnelerinde ağlama krizleri geçiriyorsun ama oda geçip gidiyor işteeee..... Allah bizede evlat vericek sabırla bekliyoruz elimizden başka ne gelirki tüp se tüp duaysa dua herşeyi yapıyoruz takdir Yüce Rabbime kalmış....

Suyasem sen hiççç üzülme gelmessen valla gider böcüleri satın alırım hatta özellikle zenci alırım gerisini sen düşün dersin Ben arada diyorum valla ikimizde gülmekten ölüyoruz Sonra seninki tıpış tıpış heryere geliyo tüp yapcas yadaaaaaaaaa diyorum tamam hayatım yapalım diyo Hadi bakalım iğneler hayırlı uğurlu hattaaa çift bebişli olsun inaşşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Esmeralda valla artık kelimeler yetesiz kalıyo 3 aydır çekmediğin kalmadı Amaaa Allah daha beter dert vermesin işte ikiz kardeşi düşene kadar böyle kanamalar olcak sanırım , Eh bide nede olsa suni döllenme bizimkisi çokda doğal hamilelikle aynı olmuyor demekki :26: biraz daha narin biraz daha kritik süreçten geçiyouz sanırım:26: Çok zor tahmin edebiliyorum her kanamada yüreğin ağzında acabalarla hasatenelere koşmak eminim çok çokk zordur ama biraz daha dayan şu kritik dünler geçince ben herşeyin normale dönceğine eminimm. Sende şu dönemde çok yormasan kendini ne biliyim öle yolculuk felan yapmasan meselaaaa tabiki hayatı kısıtmalak zor insan oğlu herşey istiyorda azıcık daha sıksan dişini 4-5 aylık olana kadan meselaaa , öptüm siziii kocamannnn

günaydın kızlar esmeralda ve tuğdemsu sayesinde güzel bir pazar geçirdim, gene sohbete doyamadık :79: benim bugün 4. günüm, çarşamba kontrole gideceğim... sanki kist tedavisi görüyormuşum gibi hissetmeye başladı, böylede devam etsin

Merhabalar arakdaşlar,

Sabahtan beri kaç kere niyetleniyorum yazayım diye toplantıydı, sorunlu işlemdi derken bu saati buldum, birazdan tekrar bir telaşa girecem, arada yazıvereyim dedim. :26:

Can canocum Yazdıkların için çok saol bu şey gibi oldu adet yaklaşırklen ben gergin mutsuz melankolik bir hal yaşarım bunu en çokta eşim yaşar ve zavallım çekmek zorund akalır o halimi
Aynı onun gibi ara ara geliyorlar bana, ara ara sanki neyse yazmıcam, bizim bebelerimiz olacak, ya bugün ya yarın, ama olacak,, sonuçta elimizden geleni yapıyoruz '''' kimisi sürpriz oldu aa... çok şaşırdım aslında hiç düşünmüyorduk'''' diyor **kimiside(bizler yani) '''allahım neden hala vermiyorsun bize bebe diyoruz'''' Yapacak bişey yok sabredip beklicez, Büyük bir sınav olduğunu artık çoook daha iyi anlıyorumi ZAten hayatım sınavlarla geçti, bir tanede bu türlüsü oldu ne yapalım???

Suyasem canım sana katılıyorum, bi dahaki sefere daha da uzun otururuz, hem beyaz fırında koltuklara geçeriz, yata yata sohbet ederiz

çok kızdım, bir girdim ki kimseler gelmemiş, bugünde aynı şey olursa hepinize ceza vericem
Canocum, esmeraldacım, heraslescim, tuğdemsucum, sonbaharcım...vs heeer kese günaydın
Sonbahar ne alemdesin, nasıl gidiyor kaçıncı günün oldu?
Cem beye giden yeni birileri yokmu arkadaşlar???

Suyasemcim Günaydın canım, bende aynen girip baktım kimseler yok dün akşam,,,Sabahta bi açayım bakım belki birileri gelmiştir dedim. Sen yazmışsın. Anlayamadım herkes nerde?

Tedaviler gizli gizli yürütülüyor sanırsam Herasles, ses soluk yok ne oldu şekerim, bizi unutttun

Suyasem yarın kontrolün var hadi bakalım, güzel güzel gelişmiştir umarım yumurtalar,,,Haber vermeyi unutma kontrol sonrası. Öptüm canım

Bugün zarpdeniz in de kontrolü var inşallah güzel güzel haberlerle gelir, Burdan yazarım size, öğleden sonra arıcam.:18:

Cancanocum, esmeralda, sonbahar, herasles, incicim, ..ve unuttuğum diğer arkadaşlar öpüldünüz
Haberlerinizi yazınız lütfen ,,merak ediyozzz,,,ben tedavi aşamasında olmama rağmen ne hissetsem onu bile yazıyomm

Tugdesum yettim gariii:))
Sende buradasın ne guzel sevındım valla.Ben baya bır hastayım suan Eşim sagolsun nezle olmustu bende onu gıdp gıdıp ouyodum sen hasta olma ben olayım dıyeSımdı ıkımızde hastayız:)Ben her aksam muntazam olarak bakıyorum ama yazacak bısey bulamayınca kapatıp cıkıyorum.Burada bır arkadasımın daha hamıs haberını aldım.Aslında benden 7 yas kucuk ve eskı ısyerımden cokta hoslasmayız bırbırımızden ıste gıcık verır gıbı oluyor ama ne yaparsın kısmet ıste.Dun alısverıse cıkayım dedım bırde uzun zamandır gormedıgım bır arkadasım ıle karsılastık oda korunuyorken hamıs kalmıs ama ona cok uzuldum.Cunku hıc hamıs kalacagını tahmın bıle etmıyormus korunduklarını dusunuyorlarmıs meger hamısmıs oda gıtmıs kızamıkcık asısı yaptırmıs.Doktorlar almamız gerekıyor bu bebegı demısler.Bbekte körluk veya sagırlık yapıyormus buyuk ıhtımalle ne uzucu.Oda aldırmıs ama dıyo yaza yapacagım tekrar.Insanlar deneyınce anında tutuyor ne kadar guzel bır duygudur emınım.Dun hastayım dıye karsı komsum cagırdı gel bende otur bıraz dedı sagolsun.Annem yasında bır teyze bırde baktım kı kızının yenı dogan bebegı oturma odasında duruyorNasıl tatlı bısey gorsenız.Allah'ım gercekten cok duygulanıyor ınsan.Annesı aksam ısten gelınce bır opusmelerı vardı ve sureklı bana hadı sende dusun artık demelerı yok mu sankı bıcak saplanıyor kalbıne ınsanın.Sabah sabah basınızı agrıttım demi??

Suyasem nasıl gıdıyor tedavın canım arkadasım meraktayız senınle bırlıkte gelısmelerden haberdar et bızı.Ne zaman opu tarıhı bellı bıseyler var mı?

ben sabah nerdesiniz yazdımyaaaa:86: kimsecikler uğramaz oldu buralara

suyasemcim yarın yumak kontrolu var hımm hadi bakalım kaç tane olmuş kaç mm olmuş bizim yumaklarrr bebiş olmadan gelmesinler söyle onlara
bizim işler yoğun çok bakamıyorım kıslar ocak sonunda normale dönüces inaşşallaahhhhhhhhhhhhh hava çok soğuk canım sıkılıyorrr uf yaaaaaaaaaaa ne biliyim şöleee deniz kenarında bi kahvaltı çekti canım sonra alcan kitabını çok sıkıldııımmmm
Ağva bu havalarda nasıldır ki? Tadı damakımda kadı şöle bi ağva çekti canım yaawww siz ne güzel istanbuldasınız ay gitseniz ya hafta sonu felaannn ben deplasmana girdim sanırım alıp başımı gidesim vaarrrrrrrrrrr İşlerden daraldımmm bunaldımmmm tatil istiyorummmmmmmmmmmm

Can cano ,incicim, esmeraldacıgım ,gizem79 hepınızı opuyorum neler yapıyosunuz bakalım?

Ne guzelde yazmıssın canım ya valla sımdı Istanbul da olmak vardı anasını satayım:)))
Püfür püfür bir vapurun yan tarafında
Yeni cami de mısır atmak kuşlara
Köprüde balık ekmek yemek
Dolmuşa hadi gidelim demek
Ver elini yenikapı ver elini bebek,tarabya
Şuanda oralarda olmak vardı ya
Şimdi istanbul’da olmak vardı anasını satayım
Boğazda köhne bir iskelenin yamacında
Tabakta kavun peynir
Kadehte buz gibi rakı
Dilimde yarı acı yarı tatlı bir şarkı
Şuanda istanbul’da olmak vardı
Benim derdim dermanım bilen yok

Bu sarkı gectı hemen aklımdan;P Ordakı arkidişlerim kıymetını bılın he Istanbul'un.Bız hafta sonları yapacak bısey bulamıyoruz esımle valla Adana da.

Can canocugum senınde su yogunlugun gecseydı hayırlısı ıle.Sen ne ısle mesguldun canım yazmısmıydın daha once unuttum mu ben yoksa?

herlasles gelmişşşş ay canım ya hepimiz aynı moddayız galibaaaaaara deplasmandayız(deprosyona biz deplasman diyoruz da )
Çok geçmiş olsunn valla hastalık zor artık karşılıklı yatarsınız da kim kime bakar bilmiyorum Erkekler herzaman daha nzalı oluyorlar muhtemelen sen eşine bakarsın Bizimki hasta olunca amanıınnnnn binbir nazla burnumdan getirirde valla o olmasın ben olayım razıyım derim

ben muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum bebişim kurumsal bir şirkkete , yıl sonlarında mali denetime giriyoruz onun yoğunluğu oluyor maseleffff ama 15 gün sonra bitcek inşşaallaahhhhhhhhhh

valla ne güzel yazmışınnn seeennnn alıp başımı gidesim geldi çok canım çekti napcas şimdik Yok gidelim desemde işlerden yok kiiiiiiiii nerde gitcen hafta sonu kurs var otur oturduğun yerde canooooooooooooo

Selam kızlar aferin kızmama gerek kalmadıi affedildiniz Benim yumaklar ağrımaya başladı hafiften yarın aksilik olmazsa 15:00 da randevum, bakalım ne durumdalar, iş arkadaşım dün gitti kontrole onun bugün 9. Günü 8 tane yumurtası olmuş. En erken cumartesi en geç pazartesi opu yaparız demiş doktor. Bakalım bana ne diycekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…