ben muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum bebişim kurumsal bir şirkkete , yıl sonlarında mali denetime giriyoruz onun yoğunluğu oluyor maseleffff ama 15 gün sonra bitcek inşşaallaahhhhhhhhhh
valla ne güzel yazmışınnn seeennnn alıp başımı gidesim geldiçok canım çekti napcas şimdik Yok gidelim desemde işlerden yok kiiiiiiiii nerde gitcen hafta sonu kurs var otur oturduğun yerde canooooooooooooo
Kızlar dayanamıyorum sizinle paylaşmam lazım.. Dün akşamdan beri bir heyecan kaplamaya başladı heryerimi, ne güzel çok sakinim falan diyordum hepsi yalanmış meğerse içimdeki yılan uyandı resmen... Kist tedavisi gibi düşünüyorum falan diyordum kendimle sakin olduğum için gurur duyuyordumAma... şimdi maalesef içim sürekli pır pır, çok ama çok heveslenmeye başladım.. Ya olursa ya tutarsa diye içimde bir ses sürekli bana bunu fısıldıyor Dinlememeye çalışıyorum ama başaramıyorum, şu anda size yazarken bile gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlayacağım, ben şimdi niye böyle oldum bu ilaçların etkisimi? Biz kadınlar niye bukadar hassasız Nefes egzersizleri falan yapmaya çalışıyorum o boyutta yani pufff yine başladık
Tugdesum yettim gariii:))
Sende buradasın ne guzel sevındım valla.Ben baya bır hastayım suan Eşim sagolsun nezle olmustu bende onu gıdp gıdıp ouyodum sen hasta olma ben olayım dıyeSımdı ıkımızde hastayız:)Ben her aksam muntazam olarak bakıyorum ama yazacak bısey bulamayınca kapatıp cıkıyorum.Burada bır arkadasımın daha hamıs haberını aldım.Aslında benden 7 yas kucuk ve eskı ısyerımden cokta hoslasmayız bırbırımızden ıste gıcık verır gıbı oluyor ama ne yaparsın kısmet ıste.Dun alısverıse cıkayım dedım bırde uzun zamandır gormedıgım bır arkadasım ıle karsılastık oda korunuyorken hamıs kalmıs ama ona cok uzuldum.Cunku hıc hamıs kalacagını tahmın bıle etmıyormus korunduklarını dusunuyorlarmıs meger hamısmıs oda gıtmıs kızamıkcık asısı yaptırmıs.Doktorlar almamız gerekıyor bu bebegı demısler.Bbekte körluk veya sagırlık yapıyormus buyuk ıhtımalle ne uzucu.Oda aldırmıs ama dıyo yaza yapacagım tekrar.Insanlar deneyınce anında tutuyor ne kadar guzel bır duygudur emınım.Dun hastayım dıye karsı komsum cagırdı gel bende otur bıraz dedı sagolsun.Annem yasında bır teyze bırde baktım kı kızının yenı dogan bebegı oturma odasında duruyor Nasıl tatlı bısey gorsenız.Allah'ım gercekten cok duygulanıyor ınsan.Annesı aksam ısten gelınce bır opusmelerı vardı ve sureklı bana hadı sende dusun artık demelerı yok mu sankı bıcak saplanıyor kalbıne ınsanın.Sabah sabah basınızı agrıttım demi??
evet esmeraldaaa bende nefret ettiğim bir işi yapıyorum sankim artıkkkkValla bende diyorum niye muhasebeci oldum sankim diye yaw şöle daha keyifli bir iş yokmuydu tiyatrocu olsaydık ressam olsaydık resim öğretmeni olsaydık beden eğitimi örtmeni de olurrr Valla sıkıldım rakam görmekten yawwwwwwwww
ben birazdan kaçıyorum evime gitcem aşk ve cazayı izliycemmmm olleeyyyyyyyyy yaşasın mesaii bitimiiiiiiii
öptüm yarın görüşürüz güzellerrrrrr
Herkese selam iyi geceler :80:Can cano ,incicim, esmeraldacıgım ,gizem79 hepınızı opuyorum neler yapıyosunuz bakalım?
cancanocum ve esmealdacım ben derdimki hayatta en son yapacağım iş bankacılık olur,,,asla ve asla yapmam derdim, insan büyük lokma yemeli ama kesinlikle büyük konuşmamalı,,,ünv.tede bile en nefret ettiğim ders muhasebeydi, öğretmende çok idealist bir adamdı, 3. Sınıfta kurtuldum dedim, envanter bilanço vardı ama hoca değişmişti ve hocamı görünce sizden kurtuldum hocam sonunda dedim, büyük konuşma dedi, güldüm geçtim 4.sınıf bitirme tezi hocam yine kendisi oldu.Yani yapıştı yakama yıllardır bırakmadı bu olay beni,
tek umudum doğurup evimde oturmak,sabah kadın progamları izleyip öğleden sonra bebemle teyzelerini (esmeralda, suyasem, ve belki ozaman burya taşınack olan teyzoşlarını) ziyarete gitmek:76:çok büyük bir hayal değil dimi?
Kızlar kontrole gittim yumaklar kardeş kardeş uslu uslu duruyorlar :13: Cem beyi çok kısa sadece ultrason sırasında gördüm, hemen çıktı. Biraz yoğun sanırım pek bişey konuşamadıkşule hemşire anlattı herşeyi. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim, anladığım kadarıyla allahtan bir mani çıkmaz ise opu tarihini konuşacağız. Yumakları görünce rahatladım sanki hiç olmayacak sanıyordum herhalde nekadar çocukça Insan bu tedavilerde mantığını yitiriyor adeta ilk gittiğimde bana onam belgesi, ilaç çizelgesi, benden ve eşimden istedikleri testleri falan verdiler hiç birini bulamıyorum, heyecandan ne yaptım bilmiyorum dedim şule hemşireye evet çok heyecanlıydınız dedi millete de maskara olduk anlayacağınız :76:
Can cano ,incicim, esmeraldacıgım ,gizem79 hepınızı opuyorum neler yapıyosunuz bakalım?
Herasles canım nekadar tatlı ve düşüncelisin :) senin beben olsun bizde yanındayız merak etme, artık onun birsürü teyzesi olacak dilesin bizden ne dilerse, ama o da artık fazla nazlanmasın :81:
merhjaba canım bu aralar yoğunum hiç internete giremiyorum..bende heyecanla adetimi bekliyorum:)))adet olduktan sonra hemen film çektireceğim malum şu yapışıklık tekrarladımı acaba diye..sonra cem beye tekrar gidiyorum..bakalımm neler olacak..adetime 4-7 gün var.:))
Herkese selam iyi geceler :80:
Herasles cnm sağol iyiyim.Öncelikle geçmiş olsun güzelim kendine iyi bak.Ben soğuk algınlığında günde 2-3 kupa falan ıhlamura bal karıştırıp içiyorum çok iyi geliyor.Tavsiye ederim tatlım.
Bende sabırsızlıkla mart ayını bekliyorum yeni tedaviye başlamak için.
İlaçlar benim dengemi bozdu düşükle birlikte regle başlamıştı bir hafta oldu sonra 20 gün sonra tekrar regle oldum bir hafta sürdü ardından lekelenmeler devam etti dün bugün lekelenme yok, birde üstüne aldığım kilo eklendi dikkat ettiğim halde veremiyorum
Öğretmen olduğum için bende yoğunum bu aralar malum karne yaklaşıyor.4. sınıf ve 42 öğrenci ile yorucu ama mesleğimi seviyorum.
Suyasemcım aramızdakı en guzel anne adayı yuppiii ılerde olacak bebısımın bı suru teyzesı olmus cok sevındım ben buna:)))Canım yumoslarada cok sevındım ınsallah annelerıne sıkı sıkı tutunacaklar bende senın kadar heyecanlıyım yaaa.Iyı kı buradayız sankı her ay tup bebek tedavısı oluyorum sızlerle:)))Muthıs bır heyecan ınsallah hepımızın yuzu guler en yakın zamanda...
Gızemcıgım yukarıda bahsettıklerım senın ıcınde gecerlı.Suyasemın tedavısı bıtecek senınkı baslayacak ınsallah heyecan maratonumuz senınle devam edecek.Hıc korkma ınsallah hersey ıyı gıdecek...
Incıcım sagol canım benım tavsıyen ıcın.Bıraz daha ıyıyım neysekı bugun:)Canım benım ne guzel bır meslek hayalımdekı meslek ogretmenlıktı ama olmadı ne yazık kı.Bebısın olması bırazcık gecıkse bıle senın zaten 42 tane bebısın var ne guzel.Canım sende 2 ay mı beklemıs oluyorsun yenı tedavı ıcın?Sızde de erkek ınfertılıtesı mı vardı canım?Bırde merkeze sormusmuydun neden ıkısıde dusukle sonuclandı dıye?Opuyorum canım senı...
selam arkadaşlar
Benim aşılamam olalı bugün tam 1 hafta oldu
Inceden inceden tam yumurtalık bölgemde ve son iki gecedir şiddetli şekilde sancım oluyo, sürekli akıntım oluyo bunlarım haricinde bi sıkıntım yok bunlarda iyi bişeydir gibime geliyo ama bakalım 1 hafta sonra görücez. :18:
Gerçi dayanamayıp hafta sonu bi test yapabilirim gerçi idrar testinde hemen cıkmaz belki sonra moralim bozulur belkide hamişken moral çöküntüsü yaşamak istemem ama çatladım meraktan
benim yumuşlar napıyor acaba içerde yaa
Dualarını eksik etmeyin nolur
selam arkadaşlar
benim aşılamam olalı bugün tam 1 hafta oldu
inceden inceden tam yumurtalık bölgemde ve son iki gecedir şiddetli şekilde sancım oluyo, sürekli akıntım oluyo bunlarım haricinde bi sıkıntım yok bunlarda iyi bişeydir gibime geliyo ama bakalım 1 hafta sonra görücez. :18:
gerçi dayanamayıp hafta sonu bi test yapabilirim gerçi idrar testinde hemen cıkmaz belki sonra moralim bozulur belkide hamişken moral çöküntüsü yaşamak istemem ama çatladım meraktan
benim yumuşlar napıyor acaba içerde yaa
dualarını eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?