Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Al bendende okadar.Bende muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum.Ve stresden gerildim iyice...Sürekli raporlar filan istekler bitmiyor hiç nerden muhasebecei oldum..Nefret ettiğim bir mesleği yapıyorum sıkıldım...Bu yaşdan sonra yapcak bişeyde yok

Valla buarada nete gırmıyonuz dıye kızıyonuz eşimin pcden gırıyordum oda mesaıye kalınca pcde yanında oluyor dun gece 23.30da geldı ve gıremedım nete...İşyerındende yasak heryerımız müdür kaynıyor o yüzden bu sıralarda cok yoğun zor yazıyorum..Hepinizi öptüm...

evet esmeraldaaa bende nefret ettiğim bir işi yapıyorum sankim artıkkkk Valla bende diyorum niye muhasebeci oldum sankim diye yaw şöle daha keyifli bir iş yokmuydu tiyatrocu olsaydık ressam olsaydık resim öğretmeni olsaydık beden eğitimi örtmeni de olurrr Valla sıkıldım rakam görmekten yawwwwwwwww

ben birazdan kaçıyorum evime gitcem aşk ve cazayı izliycemmmm olleeyyyyyyyyy yaşasın mesaii bitimiiiiiiii

öptüm yarın görüşürüz güzellerrrrrr

Kızlar dayanamıyorum sizinle paylaşmam lazım.. Dün akşamdan beri bir heyecan kaplamaya başladı heryerimi, ne güzel çok sakinim falan diyordum hepsi yalanmış meğerse içimdeki yılan uyandı resmen... Kist tedavisi gibi düşünüyorum falan diyordum kendimle sakin olduğum için gurur duyuyordum Ama... şimdi maalesef içim sürekli pır pır, çok ama çok heveslenmeye başladım.. Ya olursa ya tutarsa diye içimde bir ses sürekli bana bunu fısıldıyor Dinlememeye çalışıyorum ama başaramıyorum, şu anda size yazarken bile gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlayacağım, ben şimdi niye böyle oldum bu ilaçların etkisimi? Biz kadınlar niye bukadar hassasız Nefes egzersizleri falan yapmaya çalışıyorum o boyutta yani pufff yine başladık

Canım benim merak etme bu duyguyu yaşayan ilk yada sonucu kişi değilsin, herzaman rahat olmakta fayda var diyorlar ama yapabilene tabi :18:, İnsan o iğneleri vurulmaya başlayınca sanki ben onun için birsürü şey yaptım elbetteki olmalı diye düşünüyor, Herşey yolunda gidiyor çünkü....
Ve en önemlisi gerçektende şu: Biz uzunzamandır bu duyguyu yaşamak istediğimiz için sanki yumurtalar bile içimizde bebekmiş gibi hissediyoruz, elbette kısa sürede onlar embriyorlara dönüşecekler ama o iğneler başlar başlamaz bende öyle olmuştu, hele karın iyice şişiince hafif hafif ağrılar olunca,,,ayyy eveveet işte oluyor sanırım,,diyordum,,,

İnşallah hayırlı hayırlı haberler verirsin yarın bize. Stres yapma olur mu? Nefes egzersizlerine devam, Seni çok iyi telkin edebilmek isterdim geçmiş sayfalarda foyalarım olmasaydı ama yalan söyleyemiyorum sen bunları yazdın ya bende en az senin kadar heyecanlıym,:18:

Mutlaka ara olur mu bekliyorum??

Canım yaaa kıyamam çok çok geçmiş olsun, Dikkat et kendine bak ne güzel senin anacığın yannında , bende annemin yanında olmayı çok isterdim hatta bak eşimd eyok yanımda,,,ayyyy zaten sulu göz oldum iyice heran ağlamaya hazırım,

Herkes bebeğini gitsin evinde doğursun kardeşim gezmesin ortalarda, allah allah yaaa Olanı var olmayan var (Sözüm esmeralda ve zarpdeniz'i hariç tutark onlar bizim savaşımızın ilk galipleri allahın izniyle,,sonra bayrağı bize vercekler)

Arada yaz böyle bizi habesiz bırakma canım, öpüyorum seni

Cancanocum ve esmealdacım ben derdimki hayatta en son yapacağım iş bankacılık olur,,,asla ve asla yapmam derdim, insan büyük lokma yemeli ama kesinlikle büyük konuşmamalı,,,Ünv.tede bile en nefret ettiğim ders muhasebeydi, Öğretmende çok idealist bir adamdı, 3. sınıfta kurtuldum dedim, Envanter bilanço vardı ama hoca değişmişti ve hocamı görünce sizden kurtuldum hocam sonunda dedim, Büyük konuşma dedi, güldüm geçtim 4.sınıf bitirme tezi hocam yine kendisi oldu. Yani yapıştı yakama yıllardır bırakmadı bu olay beni,

Tek umudum doğurup evimde oturmak,Sabah kadın progamları izleyip öğleden sonra bebemle teyzelerini (esmeralda, suyasem, ve belki ozaman burya taşınack olan teyzoşlarını) ziyarete gitmek:76:Çok büyük bir hayal değil dimi?

canım benım buradasın:))))Nıye hayal olsun bıtanecım benım o zamanlarda belkı bızlerde orada oturuyor oluruz:)Bende cok ısterım tabı ama bızım tasınıp orda oturmamız hayal gıbı gelıyor ama sen cok tatlı narin bir anne olacaksın ben hıssedıyorum.Kuzucugum oyle bır gecer zaman kı basladı ızlıyorsun degıl mı?Kafanı dagıt yanlızlıgını hıssetmemeye calıs canımsın.Hasta olsan ben sana bakardım valla aynı sehırde olsak cokta memnun olurdum.Bakarsın sen dogurunca gelıp ben ılk zamanlarında yardımcı olurum sana kısmet bu bellı mı olur

Suaysemcıgım ohh ohh yumoslar buyudu demek cok sevındım kac tane oldular acaba bızım prensesler?Hadı bakalım hayırlı haberlerle gel canım benım.Bende tedavı sırasında haberlerı ızlerken bıle aglıyordum sevıncede uzuntulu haberede demek kı cok duygusallastırıyo bu hormon ılacları:)))

Bu arada can cano , esmerelda sıkayetlenmeyın ya bakın ben evde oturuyom ve cok sıkılıyom.Demek kı ınsanlar doyumsuz neye sahıp olsa sıkılıyo:)Alemız valla bız kadınlar.

Sıze komık bısey anlatayım Adana Baskent hastanesınde tup bebek yaptıran kızlar dıger topıkte bahsetmısler.Bızım arkadasın transferı olmus gecen hafta.Kendınden oncekı hasta ıdrara cok sıkışmış ve transfer sırasında heyecandan doktorun yüzüne işemiş.Bız kadınlar gercekten cok komedıyız yaa:)

Can cano ,incicim, esmeraldacıgım ,gizem79 hepınızı opuyorum neler yapıyosunuz bakalım?
Herkese selam iyi geceler :80:
Herasles cnm sağol iyiyim.Öncelikle geçmiş olsun güzelim kendine iyi bak.Ben soğuk algınlığında günde 2-3 kupa falan ıhlamura bal karıştırıp içiyorum çok iyi geliyor.Tavsiye ederim tatlım.
Bende sabırsızlıkla mart ayını bekliyorum yeni tedaviye başlamak için.
İlaçlar benim dengemi bozdu düşükle birlikte regle başlamıştı bir hafta oldu sonra 20 gün sonra tekrar regle oldum bir hafta sürdü ardından lekelenmeler devam etti dün bugün lekelenme yok, birde üstüne aldığım kilo eklendi dikkat ettiğim halde veremiyorum
Öğretmen olduğum için bende yoğunum bu aralar malum karne yaklaşıyor.4. sınıf ve 42 öğrenci ile yorucu ama mesleğimi seviyorum.
Esmeraldacım sen ve bebiş iyidir inşallah kendine çok dikkat et.
Suyasemcim hiç stres yapmamak mümkün değil güzelim fakat bak herşey yolunda gidiyor inşallah öylede devam edecek ve mutlu haber bunları düşün sresini azaltmak heyecanını askariye indirmek senin elinde aslında.Akışına bırak......
Buradaki diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah kalbim sizinle hepinize sevgiler...Öpüldünüz

günydınlarrrrr
herkez iyimi güzeller

ben öok uykusuzum gece 3 de uydum eşim yoktu gece ava gitti Bende yanlız hiç uyuyamam 3 de sızmışım şimdi uykumvar bugun akşam nasıl olur bilmem
Tugdemsu sen iyi yanlız kalabiliyorsun ay ben hiç beceremiyorum yaw nolcak böyle

Suyasem Allah sabır versin ever bu dönemler iğnelerden heralde herşeye dokunsan ağlayacak modda geçiyor Heycan yapmanı tabiki istemiyoruz stres bu işin en büyük düşmanı ama gel gör ki içimizi bastırmak o sesi susturmak imkansız biliyorum. Biraz daha sabret bebişim kontrol nasıldı ne dedi cem bey? Tarih falan verdimi? topiğimizin anne aday adayı olarak heycanla seni belikliyoruzzzz

öptüm sizzziiiiiiiiiiiiiiii, uykum vaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese günaydın

bugün daha iyiyim eve gidince rahatladım, dizi falan derken iyiydim anlayacağınız.. Allahtan sizler varsınız kimselere diyemiyorum pek birşey, benimde dün gece eşimin betonu vardı yemek yiyip çıktı, bende yanlızdım anlayacağınız..eşim bu konulardan kesinlikle bahsetmiyor, sanki hiç böyle bir tedavimiz yokmuş gibi... Sanırım strese girmemek için kendince bu taktiği bulmuş, ben de az çok anladığım için hiç üstüne gitmiyorum. çok içe kapanıktır çok ketumdur benim eşim pek iyi sayılmaz bu huyu, hep içine attığı için anlayamaz kimse düşüncelerini ( bende işte sizlere açılıyorum böylece.. Saat 3 te randevum, gelir gelmez yazarım size hepinizi çoook seviyorum ve yanımda olduğunuz için çok mutluyum

evet canım bende aynı hayali kuruyorum Eh şu işi bir başaralım, evlerde yakın artık bebelerimizi alır gezeriz beraber, sen bana kahvaltıya gelirsin, ben sana kahveye falan Demin teyzemle konuştum oda ablamdan öğrenmiş hayırlı olsun diye aramış.. Herkese yayılmaya başladı anlaşılan

Herasles canım nekadar tatlı ve düşüncelisin :) senin beben olsun bizde yanındayız merak etme, artık onun birsürü teyzesi olacak dilesin bizden ne dilerse, ama o da artık fazla nazlanmasın :81:

Kızlar kontrole gittim yumaklar kardeş kardeş uslu uslu duruyorlar :13: Cem beyi çok kısa sadece ultrason sırasında gördüm, hemen çıktı. Biraz yoğun sanırım pek bişey konuşamadık şule hemşire anlattı herşeyi. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim, anladığım kadarıyla allahtan bir mani çıkmaz ise opu tarihini konuşacağız. Yumakları görünce rahatladım sanki hiç olmayacak sanıyordum herhalde nekadar çocukça Insan bu tedavilerde mantığını yitiriyor adeta ilk gittiğimde bana onam belgesi, ilaç çizelgesi, benden ve eşimden istedikleri testleri falan verdiler hiç birini bulamıyorum, heyecandan ne yaptım bilmiyorum dedim şule hemşireye evet çok heyecanlıydınız dedi millete de maskara olduk anlayacağınız :76:

canım hadi gözün aydın kaç tane yumurta oluşmuş bilgi verdimi ?

Can cano ,incicim, esmeraldacıgım ,gizem79 hepınızı opuyorum neler yapıyosunuz bakalım?

merhjaba canım bu aralar yoğunum hiç internete giremiyorum..bende heyecanla adetimi bekliyorum:)))adet olduktan sonra hemen film çektireceğim malum şu yapışıklık tekrarladımı acaba diye..sonra cem beye tekrar gidiyorum..bakalımm neler olacak..adetime 4-7 gün var.:))

Herasles canım nekadar tatlı ve düşüncelisin :) senin beben olsun bizde yanındayız merak etme, artık onun birsürü teyzesi olacak dilesin bizden ne dilerse, ama o da artık fazla nazlanmasın :81:

selam arkadaşlar
benim aşılamam olalı bugün tam 1 hafta oldu
inceden inceden tam yumurtalık bölgemde ve son iki gecedir şiddetli şekilde sancım oluyo, sürekli akıntım oluyo bunlarım haricinde bi sıkıntım yok bunlarda iyi bişeydir gibime geliyo ama bakalım 1 hafta sonra görücez. :18:
gerçi dayanamayıp hafta sonu bi test yapabilirim gerçi idrar testinde hemen cıkmaz belki sonra moralim bozulur belkide hamişken moral çöküntüsü yaşamak istemem ama çatladım meraktan
benim yumuşlar napıyor acaba içerde yaa
dualarını eksik etmeyin nolur

canım yaa beni de ümitlendirdin şimdi, akıntı ve batma iyi belirtiler, hafta sonu fortelin erken gebelik testini yapabilirsin aslında ama sabah ilk idrarınla yap, çıkarsa çıkar silikde olsa, çıkmazsa kendini cumaya kadar ümitlendirmemiş olursun hiç değilse, fortal erken gebelik testi olduğu için verir büyük ihtimalle

Selam,

Çok heyecanlandım bende, yumurtalar düşümüştür rahme değilmi? Ben çok bilemiyorum aşılmanın ilerleyişini, Sen böyle yazınca Suyasem gibi bende çok umutlandım, Sen içini daha iyi bilirsin. Belki hissettiklerin tutunma ile alakalıdır, bilmem ki, hemen bize yaz sonucu olur mu? Testi de ben olsam kesin denerdim. :18:

Bizi habersiz bırakma güzel güzel haberler istiyoruz arık

merhaba hepinize baştan baya bi okudum ancak hepsini okuyamadım malesef hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sonuç bekleyenlere hayırlısını diliyorum.ben cem demirelin ismini internette buldum sonra sitede sayfanızı inceledim.bikaç soru sormak istiyorum aranızda pkolu olup cem beyden pozitif sonuç alan varmı? yada olumsuz bi kaç tüp denemeden sonra cem beyde deneyip pozitif sonuç alan varmı? cevaplarsanız sevinirim.görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…