Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Ne guzel haberler verdın bıze sımdılık bır umıt te olsa buda gızel bısey sonbaharcıgım ınsallah senınde suyasemınde mujdelerı bıze moral olacak.Bıraz once Adana da baskent hastanesınde asılama yaptıran ve suan 7 aylık hamıs olan bır arkadasımla konusuyordum.5 yıldır olmuyormus bebıslerı 2. asılamada tutmus ve cok ıyı gıdıyor bamılelıgı kızı olacak bır tane.Demek kı asılamanın da faydası oluyor sperm sayısı ve kalıtesı yeterlı oldugunda:)Ben cok olumsuz bakıyordum acıkcası asılamaya.

Tugdemsucum napıyorsun canım benım ozledım sızlerıııı:) Aksama arayacagım senı mutlaka dilim şişti yine ama sen arama bu sfer ben arayacagım.Sırket hattı nasılsa bedava bıze kuzum benım dusuncelı arkadasım cok optum senı.

Suyasemcım zaman bana gecmek bılmıyor senın tedavın adına sana nasıl gecıyor bılmıyorum.Hmen transferın olsa yaaaa

Canım oncelıkle hosgeldın aramızda sanrıım suan ıcın pko lu yok.Bız ılk denememızde olumsuz sonuc aldık ama ıkıncıyıde Cem beyde dusunuyoruz.Cunku cok ıyı bır doktor ve hastane ekıp cok ıyı.Ama pko da basarı sansı cok yuksek dıye bılıyorum sen daha once denedın mı tup bebek?

erkenden deneyip moralimi bozmak istemiyorum sabredicem biraz daha sabrın sonu selamettir
ben de tam olarak bilmiyorum ama 14.gün senden haber bekliyorum dedi aşılama günü bana cem bey
7-8 gün geçti varsın biraz daha bekliyim sonu iyi olsunda
merak etmeyin o haberi bir alayım önce eşime anneme aileme sonra size haber vereceğim
Allah herkesin bu muradını versin inşallah

sonbaharcım hadi bakalım hayırlısı olsun biraz daha dayan canım 7-8 gün aşılama için biraz erken bir zaman öle idrardan çıkmas sanırım ben 3 kere denemiştim aşılamayı hatta bikeresinde progestan çok içtiğim için teste çift çizgi çıkmıştı silikti ama çıktıydı sonra hemen kandan baktırdık ve baka kaldık tabiki negatiffffffffffff. Kendini boşuna stres yapma biraz daha beklemende faide görüyorum Benim arkadaşın aşılama ile olan ikizleri var Yaniiii kısmet olduysa yazıldıysa kadere olcaksa oluyorrrr

Beysu mudu yeni arkadaş valla kusura bakma isim hafızam zayıftırda:26: Bende ilkez cem beye giitim negatifti ama 2.denemede cem beyde olucak hatta Nisanda düşünüyoruz ve formda 4 arkadaş öyle denk geldik hepimiz nisanda bebeiş yapıyoruzzzz senide bekleriz nisan bebek şenliklerine O bahsettiğin şey ne tam bilmiyorum o yüzden bişi diyemiyorum:26:

Suyasem hadi bakalım yaw opu nezaman olcekmiş artık bi yumaklar annelerine gelsede 2011 hamile başını çeksen tabiki Sonbaharcımla birlikte 2011 in ilk anneleri hai dualarımız sizinleeeee

Tugdemsu,Herlasles,İncim,Esmeraldaaa hepinizi öptüm beennnnnn

Sen nasıl iyi hissedeceksen kendini öyle yap, Önemli olan senin rahat hissetmen. Zaten çok bi zaman kalmadı. Bekleyelim bakalım

eğer tutarsa benimde ikiz olabileceğini söyledi cem bey
düşüncesi bile harika
inşallah öyle olur bende bir ikiz eşi olarak bunu can-ı gönülden dilerim

Herkese selam.İyisinizdir inşallah.
Herasles cnm doktor 2-3 ay dinlen demişti.Ben 3 ay dinlenmeyi düşünüyorum.Regle dönemim düzenli olursa inşallah mart sonu gibi başlayacağım .Sanırım o tarihlerde kalabalık oluyoruz.Sen de varsın değilmi?Ayyyyy şimdiden heyecan başladı.
Diğer soruna sıra gelince dr. düşüğe herhangi bir neden bulamadı.Herkeste olabilen sağlıksız tutunma demişti.Benim kafama takılan iki günde bir kan testi yaptırıyordum ve değerler çok yüksek ve düzenli artarak çıkıyordu.Sağlıksız tutununca böylede olabilir mi diye sorduğumda dr olabilir demişti.Ben galiba daha detaylı açıklama bekliyordum.Dr biliyorsunuz çok detaya girmeden açıklama yapıyor.Belki doğrusu böyledir detaylarla kafamızı yormamak..Bilmiyorum...
Neyse geçmişe sünger çekip geleceğe bakalım...
Hepimiz için inşallah herşey güzel olur..Sevgiler

Herasles Canım artık akşam sen aramazsan ben kesin arıcam, Özledim konuşmayı senle kikir kikir
Ben bildiğin gibiyim, hiç bir gelişme yada değişiklik yok, Eşim seyahatta, önümüzdeki hafta gelecek yani görüşeceğiz,

Biran önce zaman geçse nisan gelse, hemen başlasak şu işe yine, onun için çalışmak bile güzel, uğraşması, beklemesi, en azından çabaladığını biliyorsun ya bu bile insanı rahatlatıyor

Bu aralar okadar sulu göz oldumki, dokunsalar gözlerim doluyor, yutkunup içime akıtıyorum, neden bukadar hassaslaştım anlamış değilim

Neyse akşam konuşmaya devam ederiz şekerim benim, Öpüldün

Cancanocum, esmeralda, suyasem, incicim, sonbahar, öpüldünüz arkadaşlar.

canım ben iki kere kimyasal gebelik yaşadım, kromozom bozukluğundan kaynaklanıyor, kromozomlardan birinde bozukluk varsa gelişim sırasında o kromozoma ihtiyaç duyulunca bozuk olduğu için gelişme duruyor ve doğanın ibr döngüzü olarak vücut atmaya çalışıyor. bu ne senden ne eşinden kaynaklanan bir durum sadece öyle denk geldi, benim ilk hamileliğimden 8 yaşında oğlum var ama 2 sene önce bunları yaşadım üst üste... moralni bozma ve önündeki güzel günleri düşün bakarsın nisana kadar belli mi olur

yanında eşinde yok ondan da biraz yalnız kaldın hassaslaştın bence bak sık dişini yakında geliyormuş, biraz hasret giderirsiniz kendine gelirsin

yanında eşinde yok ondan da biraz yalnız kaldın hassaslaştın bence bak sık dişini yakında geliyormuş, biraz hasret giderirsiniz kendine gelirsin

Canım yaa, düşünmen bile yeterli, Çok duygulandım, hemen yetişebileceğini bliyorum.

Cumartesi buluşuyormuyuz? Haber bekliyorum senden canım benim.

Öpüldün

Arkadaslar merhaba bu yolda olan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Benim bir sorum olacaktı memoril hastanesinde rapor geçerlimi tüp bebekte?
Benim bir yakınım Cem beyin hastasıydı acıbademde görev yaparken olumlu sonuç almıştı.Şimdi 2 yaşında bir kzı var

Merhabalar,

İnşallah allahım bizlerin sesini duyarda çabalarımızın karşılığını verir kucaklarımıza sağ salim bebelerimizi...
Ne raporu ben anlayamadım. SSK ile mi alakalı?

evet ssk raporu. :)

O konuda çok bilgim yok özel bir hastane ssk anlaşması yok ama indirim falan yapıyorlarmı ayrıca ssk'lılar bilemedim şimdi. Orda Arzu var. Cem beyin asistanı Arzu Kaya, Hastaneyi arayıp yada oraya gidip direk onunla konuşabilirsin, herşeyi bilir o :)))

arkadaşlar 8 gün oldu aşılama yapılalı ilk gün çok sancım olmuştu ama son 2 gündür gündüzleri ara ara ama geceleri dayanılmaz sancım oluyo acı ile uyanıp geçmesini bekliyorum uyumak için bu normalmi napıcam beklesemmi bişiler yapsammı acaba şaşırdım kaldım inşallah iyiye işarettir diye umut ediyorum
dularını eksit etmeyin

çok sağol teşekkür ederim

özel hastane bende geçeceğini sanmıyorum bende ssk lı çalışanım ama hiç ihtimal vermediğimden ne üstüne gi,ttim ne soruşturdum zaten ssk anlaşmalı olan hastanelerde internet sitelerinde duyurusu oluyor bu konunun memorialde böle bişi ben hiç görmedim hem zaten bu tüp bebekte tamamını karşılamıyor bi kısmını bildiğim kadarıyla ama rapor çıkartmak eminim çok zor ve prosedürlü bi iştir bide onun için strese giremem heralde :S

Merhaba Sonbahar,

Cem Bey'i arayıp bi sorsan, ben hiç bilmiyorum sancı normal mi değil mi? En iyisi Cem bey yada Arzu hanımı arayıp danışmak, bence ara konuş için rahat etsin. Hayırlara işaret olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…