Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

sonbaharcım bukadar acı olması enteresan geldi, bende iki ay önce aşılama oldum, hiç böyle olmamıştım.. belki fazla yumurtan olduysa onların ağrısıdır..

bende ilk hafta çok ağrı oldu belime ve bacağıma vuruyordu bir haftadan sonra geçti.. ben oradan anladım tutmadığını aslında seninki inşallah iyiye işarettir, bence de aç cem beye sor..

denemek ne kelime 4 kez denedim ama malesef hepsi negatif.artık ne yapcagımıda pek bilmiyorum aslında umarım hayırlısıyla bizede nasib eder zaten benim dr lerde çok şaşırıyo artık sebepsize giriyoruz sanırım bir çok pkolu aşılama ile gebe kalıyo ama bende tutmadı sanırım benim kadar çok denemiş başka pkoluda yok.

cancano benimde isim hafızam pek iyi değildir önemli değil:)hepinize şimdiden tedavileriniz hayırlı olsun diyorum.polikistik over demek benim rahatsızlık yani çok ama küçük yumurtlama.

merhaba ssk raporu ile ilgili öğrendiklerini paylaşırsan sevınırım en azından senın aracılıgın ıle bizlerde bilgilenmiş oluruz

merhaba ssk raporu ile ilgili öğrendiklerini paylaşırsan sevınırım en azından senın aracılıgın ıle bizlerde bilgilenmiş oluruz

merhaba NISHADA

Sende aramıza yeni katıldın sanırım, tedaviye mi başlıcaksın? Ben maalesef bir bilgiye sahip değilim bu konuda ama dediğim gibi Arzu Kaya var Cem beyin asistanı, Ondan tüm bilgileri alabilirsin. Çok iyi bir insan her konuda yardımcı olmaya çalışıyor,
Benim yardımcı olabileceğim başka herhangi bir konu olursa seve seve paylaşırım.:26:

Kızlar selamlar,
Nasılsınız bakalım?Benı soracak olursanız ıyı olmaya calısıyorum ıste de dun acaıp bır kanamam oldu aksam saatlerındeBugun Cem beyı aradım ama hala gerı donus yapmadı.Hayırdır ınsallah yaa neden boyle oluyor anlamadım.Dun tugdemsu ıle de konustuk bu aylarda normal yoılla deneyelım dedık.Dunde ovulasyon tarıhım dıye ılıskıye gırelım dedık ılıskı sırasında baya bır kanama oldu.Cok korktum vallahı.Arzuyla konustuk ama bır yorum yapmadı.Sızce ne olmus olabılır?Esmereldacıgım ılk denemende negatıften sonra sende boyle bısey oldu mu???

Tuğdemsu canım yarın saat 8:30 da kontrole gideceğim :)) dediğin çıktı o saate verdiler çok rahatladım. Yarın arkadaşımın da 08:30 da toplama işlemi var :) neyse buraya kadar hala çakışmadık şimdilik rahatım. bende acaip ağrı ve batmalar oluyor 2 gündür, sanki patlayacağım ve heryer yumurta olacak gibi geliyor dünkü şapşallıklarımdn sonra bu sabah eşimi kapıda durdurdum, yalvar yakar iğnemi yaptırdım, aferin ona hiç acıtmadı ve çok güzel yaptı sonunda bu işe dahil oldu hiç değilse (laf aramızda aslında istesem kendimde yapardım çaktırmayın )

canım ben de anlamadım neden olduğunu belkide adet olmuşsundur??? anlamadım şimdi ne durumdasın hala geliyormu?

kızlarrrr konuştum cem beyle
böyle olması iyi bişeymiş
hala yumurtlamam olduğunu gösterirmiş
cem bey dedi bunu hiç kafana takma 14. günü beklemeye devam et
benimde içim rahatladı en azından
acıya razıyım sancıya da yeterki sonu iyi olsun
inşallah haftaya bugün size o müjdeli haberi veririm
bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin nolur
beklemeye devam sancıya razıyım

ay canım yaaa inşallah tutmuştur tam bir bayram olur bu herpimiz için tabii en çok senin için buraya ilk yazdığında sanki hiç olmayacakmış gibi umutsuzdun hatırlarsan bak ne güzel bu günleri bile yaşamak, olumlu olma ihtimali, bu bekleyiş bile müthiş birşey bence keyfini sürmeye bak doya doya

Canımcım negatifle sonuçlanan denememde boyle olmadı..Bu tutan hamılelıgımde ilişkşiye girdik arakasından çok kanamam oldu...bu gebelıkde olabilen birşey ama...

canım ınşallah hayırlı haberını bekliyoruz..

Canım ıyıkı kocan yapabilmiş iğneyi..Bende birkere yaptırıyım dedim..Şakadan iğneyi sokar sokmaz çığlık attım bizimki korkup ilaçı yapmadan iğneyi bi çekmesi var..iğne içimde kırıldı sandım..İğneyi yaptığımız yer ceviz gibi şişti cem beyi aramıştık sonra :) tekrar yan tarafdan iğne yapın..dedi..yaptırcağıma şaka yaptıgıma bin pişman oldum

evet gerçekten çok yol katettim ve güzel gelişmeler oldu
ama hep diyorumya önemli olan sonu iyi olsun bu benim için önemli
çok istiyorum anne olmayı hayatta başka bişeyi bukadar isteyemem heralde
annem bile diyoki artık o kadar cok dua ettin istedinki olucak bu iş
tabiiii ben elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisini Büyük Allahıma havale ediyorum
sizlerede kendimede dua edip duruyorum arkadaşlar tüm isteyenlere
hami,le olan herkeste sağlıkla hayırlısıyla kucağına alır inşallahh
içim rahatladı bugün biraz
geri sayım devam ediyor son son 5 gün
perşembeye test yaptırıyorum allahın izniyle
tabii eşime kalsa cumartesi filan yapalım garanti olsun diyor ama o kadar bekleyemem herhalde
bakalım hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın duayı eksik etmeyin

yaw ben ne çok şey kaçırmışım

suyasem demek yumaklar bebeiş olmak için toplanma aşamasına geldilerrr Dahi inşallah bir sürü kaliteli yumak olur hepsi bebiş olur 3cü cocuk için de dondurlcak bi sürü kardeş kalır inaşşallaahhhhhhhhhhh

Ya kızlar donma işlemi deyince benim içimde bi kuşku oluştu şurda kaç kişiyiz hepimizin kaliteli biçok yuöurtası oldu hepsi döllendi dendi ama hiç birimizin donmuş enbiriosu yok farkındamısınız:26: Yani bilmiyorum mahsus mu dondurmuyolar demekten kendimi alamıyorum yani kaç kişide 1 tane bile enbiriyo dondurulmas mı canım:26:
sonbahar acık daha sabret umarım ikizdir ve annelerine jet hızıyla yerleşiyorlardır

Şu iğne olayı iseee ben bütün iğneleri eşime yaptırdım oda olaya vakıf olsun diye Ama halimiz evlere şenlikti 2.denemede hemşirem yine kendisi valla o yapcak

öptüm siziiiii

Son düzenleme:
Canımcım negatifle sonuçlanan denememde boyle olmadı..Bu tutan hamılelıgımde ilişkşiye girdik arakasından çok kanamam oldu...bu gebelıkde olabilen birşey ama...

canım ben de anlamadım neden olduğunu belkide adet olmuşsundur??? anlamadım şimdi ne durumdasın hala geliyormu?

Canlarım benim cevaplar için tesekkurler:)Aksam saat 18.00 de aradı Cem bey ilginç birsey valla dedi.Adet olmus olabılırsın dedı ama sadece ılıskı sonrası geldı ve 2 tane pecetyı ıslatacak kadar kıpkırmızı sekılde oldu.Adet kanı gıbı de degıldı.Ayrıca benım anlamadıgım her 15 gunde 1 gunluk hastalanacagım demek mı oluyor bu?Esmereldacıgım degerım bırazcık yuksek cıksaydı suphelenecegım ama hıc ıhtımal bıle yok.Cem bey eger tekrar olursa orada bır doktor arkadasıma yonlendıreyım senı dedı oyle ıste optum sızı.

Canımcım bence herhangi bir sorun yok sonuçta br sürü işlem uygulandı ve bu ilk adet dönemlermiz, O yüzden gelecek ay düzenlenecek ben aminim , canını sıkma olur mu?

Öptüm seni şeker

Sonbaharcım
Heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor, İnşallah hayırlı hayırlı haberler verirsin bizlere.

Cancanocum, Esmeraldacım
benim iğneleri de eşim yaptı, Çok komik anlar yaşadık anlatsam koparsınız gülmekten,,, Ama sonuç oalrak bu konuda gayet iyi, Zaten ünv.tede basit tıbbi konularda(dikiş atma, serum takma, iğne yapma...vs) eğitim almışlar...O yüzden bu konuda ona güveniyorum çok şükür....

Hepinizi kocamn öpüyorum

slm herasles eger tedavinden sonra adet olalı 15 gün civarında geçtiyse bendede olmuştu ama normal adet gibiydi dr bana hormonal kırılma kanaması demişti.ama devam etmediyse bilemiyorum.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…