arkadaşlar 8 gün oldu aşılama yapılalı ilk gün çok sancım olmuştu ama son 2 gündür gündüzleri ara ara ama geceleri dayanılmaz sancım oluyo acı ile uyanıp geçmesini bekliyorum uyumak için bu normalmi napıcam beklesemmi bişiler yapsammı acabaşaşırdım kaldım inşallah iyiye işarettir diye umut ediyorum
dularını eksit etmeyin
Canım oncelıkle hosgeldın aramızda sanrıım suan ıcın pko lu yok.Bız ılk denememızde olumsuz sonuc aldık ama ıkıncıyıde Cem beyde dusunuyoruz.Cunku cok ıyı bır doktor ve hastane ekıp cok ıyı.Ama pko da basarı sansı cok yuksek dıye bılıyorum sen daha once denedın mı tup bebek?
O konuda çok bilgim yok özel bir hastane ssk anlaşması yok ama indirim falan yapıyorlarmı ayrıca ssk'lılar bilemedim şimdi. Orda Arzu var. Cem beyin asistanı Arzu Kaya, Hastaneyi arayıp yada oraya gidip direk onunla konuşabilirsin, herşeyi bilir o :)))
merhaba ssk raporu ile ilgili öğrendiklerini paylaşırsan sevınırım en azından senın aracılıgın ıle bizlerde bilgilenmiş oluruz
Kızlar selamlar,
Nasılsınız bakalım?Benı soracak olursanız ıyı olmaya calısıyorum ıste de dun acaıp bır kanamam oldu aksam saatlerındeBugun Cem beyı aradım ama hala gerı donus yapmadı.Hayırdır ınsallah yaa neden boyle oluyor anlamadım.Dun tugdemsu ıle de konustuk bu aylarda normal yoılla deneyelım dedık.Dunde ovulasyon tarıhım dıye ılıskıye gırelım dedık ılıskı sırasında baya bır kanama oldu.Cok korktum vallahı.Arzuyla konustuk ama bır yorum yapmadı.Sızce ne olmus olabılır?Esmereldacıgım ılk denemende negatıften sonra sende boyle bısey oldu mu???
kızlarrrrkonuştum cem beyle
böyle olması iyi bişeymiş
hala yumurtlamam olduğunu gösterirmiş
cem bey dedi bunu hiç kafana takma 14. günü beklemeye devam et
benimde içim rahatladı en azından
acıya razıyım sancıya da yeterki sonu iyi olsun
inşallah haftaya bugün size o müjdeli haberi veririm
bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin nolur
beklemeye devam sancıya razıyım
Kızlar selamlar,
Nasılsınız bakalım?Benı soracak olursanız ıyı olmaya calısıyorum ıste de dun acaıp bır kanamam oldu aksam saatlerındeBugun Cem beyı aradım ama hala gerı donus yapmadı.Hayırdır ınsallah yaa neden boyle oluyor anlamadım.Dun tugdemsu ıle de konustuk bu aylarda normal yoılla deneyelım dedık.Dunde ovulasyon tarıhım dıye ılıskıye gırelım dedık ılıskı sırasında baya bır kanama oldu.Cok korktum vallahı.Arzuyla konustuk ama bır yorum yapmadı.Sızce ne olmus olabılır?Esmereldacıgım ılk denemende negatıften sonra sende boyle bısey oldu mu???
kızlarrrrkonuştum cem beyle
böyle olması iyi bişeymiş
hala yumurtlamam olduğunu gösterirmiş
cem bey dedi bunu hiç kafana takma 14. günü beklemeye devam et
benimde içim rahatladı en azından
acıya razıyım sancıya da yeterki sonu iyi olsun
inşallah haftaya bugün size o müjdeli haberi veririm
bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin nolur
beklemeye devam sancıya razıyım
Tuğdemsu canım yarın saat 8:30 da kontrole gideceğim :)) dediğin çıktı o saate verdiler çok rahatladım. Yarın arkadaşımın da 08:30 da toplama işlemi var :) neyse buraya kadar hala çakışmadık şimdilik rahatım. bende acaip ağrı ve batmalar oluyor 2 gündür, sanki patlayacağım ve heryer yumurta olacak gibi geliyordünkü şapşallıklarımdn sonra bu sabah eşimi kapıda durdurdum, yalvar yakar iğnemi yaptırdım, aferin ona hiç acıtmadı ve çok güzel yaptı sonunda bu işe dahil oldu hiç değilse (laf aramızda aslında istesem kendimde yapardım çaktırmayın )
ay canım yaaa inşallah tutmuştur tam bir bayram olur bu herpimiz için tabii en çok senin için buraya ilk yazdığında sanki hiç olmayacakmış gibi umutsuzdun hatırlarsan bak ne güzel bu günleri bile yaşamak, olumlu olma ihtimali, bu bekleyiş bile müthiş birşey bence keyfini sürmeye bak doya doya
Canımcım negatifle sonuçlanan denememde boyle olmadı..Bu tutan hamılelıgımde ilişkşiye girdik arakasından çok kanamam oldu...bu gebelıkde olabilen birşey ama...
canım ben de anlamadım neden olduğunu belkide adet olmuşsundur??? anlamadım şimdi ne durumdasın hala geliyormu?
Canlarım benim cevaplar için tesekkurler:)Aksam saat 18.00 de aradı Cem bey ilginç birsey valla dedi.Adet olmus olabılırsın dedı ama sadece ılıskı sonrası geldı ve 2 tane pecetyı ıslatacak kadar kıpkırmızı sekılde oldu.Adet kanı gıbı de degıldı.Ayrıca benım anlamadıgım her 15 gunde 1 gunluk hastalanacagım demek mı oluyor bu?Esmereldacıgım degerım bırazcık yuksek cıksaydı suphelenecegım ama hıc ıhtımal bıle yok.Cem bey eger tekrar olursa orada bır doktor arkadasıma yonlendıreyım senı dedı oyle ıste optum sızı.
Canlarım benim cevaplar için tesekkurler:)Aksam saat 18.00 de aradı Cem bey ilginç birsey valla dedi.Adet olmus olabılırsın dedı ama sadece ılıskı sonrası geldı ve 2 tane pecetyı ıslatacak kadar kıpkırmızı sekılde oldu.Adet kanı gıbı de degıldı.Ayrıca benım anlamadıgım her 15 gunde 1 gunluk hastalanacagım demek mı oluyor bu?Esmereldacıgım degerım bırazcık yuksek cıksaydı suphelenecegım ama hıc ıhtımal bıle yok.Cem bey eger tekrar olursa orada bır doktor arkadasıma yonlendıreyım senı dedı oyle ıste optum sızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?