Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Kızlar hepinizi çok özledim, öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim Bugün sabah kontrole gittim, sağ taraftakiler 17 lik sol taraftakiler 16 lık salı gününe toplamayı yapacaklar sanırım.. Iş arkadaşımında bugün toplaması yapıldı eğer onun 3. Gün transferi olursa benim toplamamla çakışıyor bakalım napıcaz Yarın sabah son kontrol için gidicem sabah 9 da bakalım ne diyecek son olarak... Sonbaharcım benim transfer öncesi senin sonucun belli olacak inşallah hayırlı haberlerinle bende umutla beklerim bebeciklerimi.. Tabii şimdi kaçtane toplanacak, kaçı iyi kalite olacak gibi şeyler var sırada.. Valla aslına bakarsanız bunlara takılmamaya çalışıyorum, internete girip hiç araştırma yapmıyorum, sizlerden edindiğim tecrubeler bana yetiyor Araştırıp kendimi başkalarıyla kıyaslamak strese girmeme yol açacak streste budönemde bizim en büyük düşmanımız Yumurta toplama, transfer günü falan onlarada takılmıyorum, kendimi bıraktım herşeyin oluruna kim toplarsa toplasın.. Transferimi cem bey yapacak nasılsa, embriyolarda zaten memorıalin gelişmiş laboratuvarında yapılacak gerisi mühim değil, nakil de kaçıncı gün hayırlı ise o gün olsun diye dua ediyorum sadece.. Sizler benim yanımda ve en büyük destekçilerimsiniz bu bana yeter Hepinizi öpüyorum

arkadaşlar merhaba,
Dilerim Rabbim isteyen herkese sağlıklı, sihatli, aklı başında hayırlı evlatlar nasip eder... arkadaşlar zaman zaman yazılarınızı okumaktayım ilk defa yazıyorum tecrübelerinizden yola çıkarak banada yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiiden teşekkürler...
arkadaşlar drumuz artık bizi tüp bebeğe yönlerdirdi 2 merkez arasında kararsız kaldım ataşehir memorial mı yoksa kadıköy şifa dr engin enginsu mu? ikiside alanında çok uzman dr olduğunu sayenizde yorumlarda okuyarak öğrendim sizce ne yapmalıyım ikisiylede görüşmeye gidip karar vermek istiyorum nelere dikkat etmeliyim karar verirken yardımlarınızı bekliyorum cevap yazarsanız çok çok mutlu olacağım teşekkürler...

3 gün önce adet oldum..yarın doktorumu arayacağım film çekimi için..anestezili çektireceğim..inşallah birşey çıkmaz..yapışıklık tekrarladıysa diye çok korkuyorum ne olur benim için dua edin..Cem Bey rahim filminden sonra karar verecek ne yapacağımıza....

merhaba baharcountry,

ben şifa hastanesindeki doktoru görmedim yada onunla ilgili birşey duymadım..Ama cem demirele gidiyoruz hepimiz ve memnunuz..İstersen git bir öngörüşme yap sonra hangisi içine yatarsa karar verirsin ama bana sorarsan cem demirel derim

Günaydın Arkadaşlarım

Nasılsınız?
Suyasem seni çok merak ediyorum ama arayamıyorum telefonumda bir sorun var diğer telf.kullanıyorum. Hepinizin numaraları onda kaldı. Sende aramadın beni, Uamrım buradan yazarsın bekliyorum.

baharcountry Şifa hastanesindeki doktoru tanımıyorum o yüzden ikisi arasında yorum yapamıyorum ama tanıdğım bildiğim doktor Cem bey olduğu için ve biz hepimiz ona gittiğimiz için,,,şimdilik sıkıntısı olan yok, Kısa süre önce ben ve arkadaşım Herasles negatif sonuç aldık ama 2.denemede yine Cem beyde olacağız, Öncelikle gidip bi konuş o sana en doğrusunu söyleyecektir. Senin aklının rahat olması bu anlamda çok önemli.
Bol şans

Esmeralda dün seni arayacaktım senide arayamadım Bugün halletmeye çalışacam telefonun sorununu

Herasles, cancanocum, incicim, suyasem, esmeralda, gizem, sonbahar....ve adını unuttuğum kim varsa iyi haftalar arkadaşlar,

günaydın canım bugün burası çok yoğun seni arayamıyorum, hemen cevap yazıp çıkacağım, yarın sabah 8 de opu yapılacak şimdilik herşey yolunda gibi, arkadaşımında yarın sabah 8:30 da transferi var, bende işe uydurdum birşeyler, toplamadan sonra apar topar işe dönmek zorunda kalıcam maalesef, inşallah kendimi iyi hissederim.. o kadından bahsettinya gece acaip kafama takıldı, çok bi moralim bozuldu pazar sabahı gittim, -2 ye indim duvarda birsürü bebek resmi görünce ağlamaya başladım, cem bey ne yapacağını şaşırdı, çok utandım onun yanında ağladığım için ama tutamadım kendimi birtürlü... hakım inşallah hayırlısı olur, önce Allah'a sonra Cem beye emanetim...

Canım yaaa, canın sıkılsın diye anlatmadım, senin yanında aramıştım ya ulaşamadım, daha sonra konuşunca , sanada bilgi vereyim dedim, olumsuz birşey yok, sıkıntı yok, morallar yüksek,
Akşam konuşalım mutlaka olur mu? Kaçtane toplayacakmış? Sen çatlatma iğneni ne zaman vuruldun bu arada?Dün akşam mı?

hormon değerlerim iyi çıkmış, fazla bir açıklama yapmadı, benimde birşey soracak halim yoktu zaten..dün akşam 20:00 da oldum iğnemi, şu iş yerinde de sıkıştık ya biraz onun da etkisi falan üst üste geldi, biliyorum o amaçla söylemediğini ben zaten meraklı taze olarak sorup durdum ama işte bu hormonlar beni çok etkiledi, zaten sulugözümdür bi de o bebeklerin fotolarını görünce birden acaip etkilendim çocuk gibi oldum resmen.. eşim geçengün beni kızdırmak için yanaklarımı falan sıkıştırdı sıktı oturdum ağladım zavallı o da şok geçiriyor benim bu hallerime.. geçecek inşallah sabırla bekliyorum.. bana henüz jel vermedi..herhalde yarın verir, yarın yumurtaları falan öğrenirim net olarak size de söylerim...

canım ya bak şimdi moral lazım sana stres yapma hiçbirşey düşünme gayet rahat ol..Herşey yolunda şuan yolunda gitmeyen birşey yok..ne mutlu sana...Buarda ben bu -2 deki bebek olayını anlamadım ?

canım ya bak şimdi moral lazım sana stres yapma hiçbirşey düşünme gayet rahat ol..Herşey yolunda şuan yolunda gitmeyen birşey yok..ne mutlu sana...Buarda ben bu -2 deki bebek olayını anlamadım ?

-2 ye indiğinde orada doğum yapan hastaların bebeklerinin fotoğrflarını bir duvara boydan boya kaplamışlar, kimi doğum anında, kimi doktorun kucağında... bir görsen öyle tatlılarki o beni çok etkiledi..

-2 ye indiğinde orada doğum yapan hastaların bebeklerinin fotoğrflarını bir duvara boydan boya kaplamışlar, kimi doğum anında, kimi doktorun kucağında... bir görsen öyle tatlılarki o beni çok etkiledi..

Ayy çok güzeldir o fotograflar...Hormonlardan dolayı insan daha kolay etkilenip gözleri doluveriyor : )inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Allah..Sürekli aklıma gelen heran dua ediyorum...

Kızlar selamlarr:))
Nasılsınız bakalım?Baharcountry arkadaslarımızında dedıgı gıbı merkezımızden yana bır sıkıntımız olmadı Allah'a sukur.Ikı merkezle de gorus hangı doktor sana daha cok guven verırse onu tercıh et bence de.Suyasemcıgım buyuk gunun gecesı bugun Sana şimdiden kolaylıklar diliyorum.Kendını sakin tutmaya çalış.Yarın ararım seni opuyorum.

Tugdemsucum,cancano,esmerelda,incicim adını sayamadıgım dıger arkadaslar opuyorum hepınızı.

Sevgili Tugdemsu,esmerelda,herasles... hepinize çok çok teşekkür ederim umarım bizler ve diğer tüm arkadaşların daha doğrusu isteyen herkesin RABBİM GÖNLÜNE göre verir...evet en sağlıklısı ikisiylede gidip görüşüp, karar vermek Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah... (AMİN)

Günaydın Arkadaşlarım,,

Nasılsınız? Suyasem'in şu saatlerde -2.katta yumurtalarını doktora emanet ettiğini biliyorum ya sizler ne yapıyorsunuz???

Ben geldim masama oturur oturmaz yazayım dedim, Bu arada ocak bitmek üzere bişey kalmadı yeni tedavilerimize :18: Şaka şaka heyecanlanıyorum ama stres dedğilim Hatta biran önce gelsin istiyorum,,,hemen başlayalım hemen yumurtlayalım hemen toplansın sonra hemen transfer edilsin sonra hemen sonucu alalalım sonra yawaaaşşş yawaşşşş doğuma hazırlanalım

Hepinizi kocamn kocamn

eveeett arkadaşlarrr günaydın
benim heyecanlı ve meraklı beyleyişim devam ediyor
ama kan testimi ne zaman yapsam karar veremiyorum
6 ocak sabahı oldu aşılamam buna göre 14. gün çarşambamı perşembemi
bunu içinde cem beyi aramıyım dedim
bana dua edin noluurrrr

günaydın kıslarrrr

ben c.tesiden beri çok hastayım bilgisayara falan hiç bakamadım bugünde kötüyüm aslında öksürmekten sanırım ciğerlerim parçalandı hiç halim yok ama denetim başladı işe gelmek zorunda kadım yoksa kafam kalkmıyor

Suyasem hadi hayırlı uğurlu olsuun yumoşlar toplanıyor desene Valla ben toplamadan sonra kötü olmuştum bde narkozla toplanmıştı nasıl işe gelceksin??? Çok ağrım olmuştu bide transfer sorunsuzdu ama opu çok zor geçmişti benim için Allah yardımcın olsun dualarımızla yanındayız gelir gelmes yaz bize bakalım yumaklar kaç tane bebiş olacakkk

Sonbaharcım artık test yapsan olur bence 1 gün çok fark etmez yarın yapda şurda bir bayram yapalım dimi şekerim

Tugdemsu esmeralda herlasless gizem diğer yazamadığım tüm kader dostları sizileri öpüyorum kocamannnn

canım Suyasem için dua ediyoruz inşallah herşey yolunda gitmiştir.Birazdan aruycağım..Hiç birimiz stres yapmıyoruz..Bebek gelicek ama bizim bebekler nazlı ben kız olsa adını naz koycaktım :) siz bale kız olunca isminin başına sonuna naz ekleyin :) buarda zarpdeniz nasıl haber alıyor musun ? kaç haftalık oldu ?

Sonbaharcım bana kalırsa yapabilirsin..Ben aşılamada daha 12.gun gelemden adet olmuştum o yüzden yapamadım..Sen yarın yap bence guzel guzel sevinelim :) 1 gunden birşeyde farketmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…