arkadaşlar merhaba,
Dilerim Rabbim isteyen herkese sağlıklı, sihatli, aklı başında hayırlı evlatlar nasip eder... arkadaşlar zaman zaman yazılarınızı okumaktayım ilk defa yazıyorum tecrübelerinizden yola çıkarak banada yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiiden teşekkürler...
arkadaşlar drumuz artık bizi tüp bebeğe yönlerdirdi 2 merkez arasında kararsız kaldım ataşehir memorial mı yoksa kadıköy şifa dr engin enginsu mu? ikiside alanında çok uzman dr olduğunu sayenizde yorumlarda okuyarak öğrendim sizce ne yapmalıyım ikisiylede görüşmeye gidip karar vermek istiyorum nelere dikkat etmeliyim karar verirken yardımlarınızı bekliyorum cevap yazarsanız çok çok mutlu olacağım teşekkürler...
günaydın canım bugün burası çok yoğun seni arayamıyorum, hemen cevap yazıp çıkacağım, yarın sabah 8 de opu yapılacak şimdilik herşey yolunda gibi, arkadaşımında yarın sabah 8:30 da transferi var, bende işe uydurdum birşeyler, toplamadan sonra apar topar işe dönmek zorunda kalıcam maalesef, inşallah kendimi iyi hissederim.. o kadından bahsettinya gece acaip kafama takıldı, çok bi moralim bozuldu pazar sabahı gittim, -2 ye indim duvarda birsürü bebek resmi görünce ağlamaya başladım, cem bey ne yapacağını şaşırdı, çok utandım onun yanında ağladığım için ama tutamadım kendimi birtürlü... hakım inşallah hayırlısı olur, önce Allah'a sonra Cem beye emanetim...Günaydın Arkadaşlarım
Nasılsınız?
Suyasem seni çok merak ediyorum ama arayamıyorum telefonumda bir sorun var diğer telf.kullanıyorum. Hepinizin numaraları onda kaldı. Sende aramadın beni, Uamrım buradan yazarsın bekliyorum.
baharcountry Şifa hastanesindeki doktoru tanımıyorum o yüzden ikisi arasında yorum yapamıyorum ama tanıdğım bildiğim doktor Cem bey olduğu için ve biz hepimiz ona gittiğimiz için,,,şimdilik sıkıntısı olan yok, Kısa süre önce ben ve arkadaşım Herasles negatif sonuç aldık ama 2.denemede yine Cem beyde olacağız, Öncelikle gidip bi konuş o sana en doğrusunu söyleyecektir. Senin aklının rahat olması bu anlamda çok önemli.
Bol şans
Esmeralda dün seni arayacaktım senide arayamadımBugün halletmeye çalışacam telefonun sorununu
Herasles, cancanocum, incicim, suyasem, esmeralda, gizem, sonbahar....ve adını unuttuğum kim varsa iyi haftalar arkadaşlar,
günaydın canım bugün burası çok yoğun seni arayamıyorum, hemen cevap yazıp çıkacağım, yarın sabah 8 de opu yapılacak şimdilik herşey yolunda gibi, arkadaşımında yarın sabah 8:30 da transferi var, bende işe uydurdum birşeyler, toplamadan sonra apar topar işe dönmek zorunda kalıcam maalesef, inşallah kendimi iyi hissederim.. o kadından bahsettinya gece acaip kafama takıldı, çok bi moralim bozuldu pazar sabahı gittim, -2 ye indim duvarda birsürü bebek resmi görünce ağlamaya başladım, cem bey ne yapacağını şaşırdı, çok utandım onun yanında ağladığım için ama tutamadım kendimi birtürlü... hakım inşallah hayırlısı olur, önce Allah'a sonra Cem beye emanetim...
hormon değerlerim iyi çıkmış, fazla bir açıklama yapmadı, benimde birşey soracak halim yoktu zaten..dün akşam 20:00 da oldum iğnemi, şu iş yerinde de sıkıştık ya biraz onun da etkisi falan üst üste geldi, biliyorum o amaçla söylemediğini ben zaten meraklı taze olarak sorup durdum ama işte bu hormonlar beni çok etkiledi, zaten sulugözümdür bi de o bebeklerin fotolarını görünce birden acaip etkilendim çocuk gibi oldum resmen.. eşim geçengün beni kızdırmak için yanaklarımı falan sıkıştırdı sıktı oturdum ağladım zavallı o da şok geçiriyor benim bu hallerime.. geçecek inşallah sabırla bekliyorum.. bana henüz jel vermedi..herhalde yarın verir, yarın yumurtaları falan öğrenirim net olarak size de söylerim...
canım ya bak şimdi moral lazım sana stres yapma hiçbirşey düşünme gayet rahat ol..Herşey yolunda şuan yolunda gitmeyen birşey yok..ne mutlu sana...Buarda ben bu -2 deki bebek olayını anlamadım ?
-2 ye indiğinde orada doğum yapan hastaların bebeklerinin fotoğrflarını bir duvara boydan boya kaplamışlar, kimi doğum anında, kimi doktorun kucağında... bir görsen öyle tatlılarki o beni çok etkiledi..
Günaydın Arkadaşlarım,,
Nasılsınız? Suyasem'in şu saatlerde -2.katta yumurtalarını doktora emanet ettiğini biliyorum ya sizler ne yapıyorsunuz???
Ben geldim masama oturur oturmaz yazayım dedim, Bu arada ocak bitmek üzere bişey kalmadı yeni tedavilerimize :18: Şaka şaka heyecanlanıyorum ama stres dedğilimHatta biran önce gelsin istiyorum,,,hemen başlayalım hemen yumurtlayalım hemen toplansın sonra hemen transfer edilsin sonra hemen sonucu alalalım sonra yawaaaşşş yawaşşşş doğuma hazırlanalım
Hepinizi kocamn kocamn
eveeett arkadaşlarrr günaydın
benim heyecanlı ve meraklı beyleyişim devam ediyor
ama kan testimi ne zaman yapsam karar veremiyorum
6 ocak sabahı oldu aşılamam buna göre 14. gün çarşambamı perşembemi
bunu içinde cem beyi aramıyım dedim
bana dua edin noluurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?