merhaba arkadaşlar... sanırım tüp bebek tedavisinin en zor kısmı opuymuş. anesteziden ayılırken inanılmaz sancım oldu, sezaryen den ayılırken de aynı şeyi yaşamıştım. akabinde biraz midem bulandı, ağrı kesici diye inledim resmen. biraz uyudum saat 8:15 gibi aldılar beni 10:30 da çıktık. ama kasıklarımda inanılmaz bir sancı, midemde ayrı bir gaz sancısı sanki bıçakları saplıyorlardı karnım kütük gibi şiş hala ve sancılar devam ediyor. işe gelme olayı beni bitirdi, evde olsam belki daha rahat olurdum. karnıma sıcak su torbası falan koyardım hiç değilse, allahtan uzun birşey giymişim pantolonumun fermuarını bile çekemiyorum şu anda..
merhaba arkadaşlar... sanırım tüp bebek tedavisinin en zor kısmı opuymuş. anesteziden ayılırken inanılmaz sancım oldu, sezaryen den ayılırken de aynı şeyi yaşamıştım. akabinde biraz midem bulandı, ağrı kesici diye inledim resmen. biraz uyudum saat 8:15 gibi aldılar beni 10:30 da çıktık. ama kasıklarımda inanılmaz bir sancı, midemde ayrı bir gaz sancısı sanki bıçakları saplıyorlardı karnım kütük gibi şiş hala ve sancılar devam ediyor. işe gelme olayı beni bitirdi, evde olsam belki daha rahat olurdum. karnıma sıcak su torbası falan koyardım hiç değilse, allahtan uzun birşey giymişim pantolonumun fermuarını bile çekemiyorum şu anda..
eveeett arkadaşlarrr günaydın
benim heyecanlı ve meraklı beyleyişim devam ediyor
ama kan testimi ne zaman yapsam karar veremiyorum
6 ocak sabahı oldu aşılamam buna göre 14. gün çarşambamı perşembemi
bunu içinde cem beyi aramıyım dedim
bana dua edin noluurrrr
cuma günü rahim filmi çektireceğim lütfen bana dua edin.inşallah yapışıklığım tekrarlamamıştır..
Arkadaşlarım Günaydın,
Suyasem bugün en öenmli günlerden bir başkası, öğlen ararlar sanırım bebişlerin durumu hakkında, ama dediklerimi unutma, herşey güzel olacak!!!
Gizemcim çok geçmiş olsun, Bende çektirmek istiyorum rahim filmi, Cem beyle henüz konuşmadım ama fındıkzadede biryer varmış orası en ağrısız yapan yermiş, anestezi olmadan. Cem Beyle konuşup bende en kısa sürede yaptıracam. Sen nerde yaptırıyorsun?
Sonbahar bugün test yapacak mıydı? Hadi bakalım hayırlısı olsun? Güzel haberler bekliyozzzz...
Cancanocum canım benim çoook ama çoook geçmiş olsun keşke yatıp dinlenebilsen, bolbol sıvı tüket, daha çabuk atarsın,Acil şifalar şekerim
Esmeralda Sen nasılsın şekerim? Herhangi bir tatsızlık yok dimi? Dün zarpdenizle konuştum bebeğimiz de anneside iyiymiş, Bi sıkıntı yok şuanda ama hala endişeli, :26:
Herasles, artık sıra bize gelecek,,,heyecanlıyız..... bakarsın adanalardan bize bebek müjdesi gelir???Tedaviye gerek kalmadan nasılsa çalışmalar devam ediyor dimi???
Dualarımız hepimzi için, öncelikle bu kadar yok katetmiş anne adaylarımız daha sonrada aday olmak üzere olan sonrada biz tedaviye tekrar başlayacaklar için.....
İncicim sen nasılsın hiç ses gelmiyor senden? Herşey yolunda mı? Hazırlanıyormusun yeni tedaviye? Nisanda başlıyoz dimi???
Adını yazmayı atladığım tüm arkadaşlarım öpüldünüz,
kıslaarrr esmeraldacım herlascimm teşekkürler iyi olmaya uğraşıyorumTam düzelmedim ama ilk günkü kadar da kötü değilim ama esmeraldacım özellikle sen çok çokk dikkat et oraları bilmem ama eskişehirde tanıdığım kim varsa hasta yatak döşek yatıyorlar çok salgın var ilaç falanda içemezsin aman koru kendini bebişe bişi olmasın annesine hiiçç olmasınnn
Herlasles evet sende çok hastaydın sana derken busefer ben oldum üstüne bide eşime bulaştırdım benim işkolik kocam bile 2 gündür annesinde yatıyorOkdar pis bir hastalık ki şu kafanı kaldıramıyosun ateş halsizlik ayy sen atlattın neyse koru yine kendini nisana az kaldı
Suyasem valla çatlattı bizi buralarda amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nisan ayında bizde onu çatlatıcaaassssssssssssşaka şaka haber alan olursa yazın nazar olcak diye korkuyo heralde biz peşin peşin mahşallahları dizelimmm
Tugdemcim sen nasılsın şekerim? Nasıl gidiyor keyifler iyimi bakalım öptüm seni kocamannnnn
Gizem sonbahar incim hepinize mucuklaarrrrr
can cano evet canım nasılsın bu arada aynen bende senin gibi hastaydım.ciğerler yerınden cıkacak gıbı oksuruyordum.sımdı az kaldı ama ıyıyım sayılır ben.esmereldacıgım sen napıyosun tatlım.oğliş nasıl?suyasemcıgım meraktan catladık haberler sende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?