Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

merhaba arkadaşlar... sanırım tüp bebek tedavisinin en zor kısmı opuymuş. anesteziden ayılırken inanılmaz sancım oldu, sezaryen den ayılırken de aynı şeyi yaşamıştım. akabinde biraz midem bulandı, ağrı kesici diye inledim resmen. biraz uyudum saat 8:15 gibi aldılar beni 10:30 da çıktık. ama kasıklarımda inanılmaz bir sancı, midemde ayrı bir gaz sancısı sanki bıçakları saplıyorlardı karnım kütük gibi şiş hala ve sancılar devam ediyor. işe gelme olayı beni bitirdi, evde olsam belki daha rahat olurdum. karnıma sıcak su torbası falan koyardım hiç değilse, allahtan uzun birşey giymişim pantolonumun fermuarını bile çekemiyorum şu anda..

en kötüsü görenlere söylenecek yalanlar, kadının birine belim tutuldu falan dedim, iki büklüm yürüdüğüm için, kadın habire tombalak göbeğime bakıp duruyor bir yandan, kısık sesle hamilesiniz galiba demezmi nerdeeee teyzecim diyesim geldi kimine migrenim tuttu dedim, kimine sırtıma iğneler batıyor herhalde üşüttüm dedim, allahtan pinokyo değilim burnum kapılardan çıkacak yoksa

ah canım benim dedim sana nasıl dayanıcaksın diye opu dan sonrası benimde öyle oldu kasık ağrısı narkozun salaklığı falan inanılmaz kötü geçmişti Senin mesai kaçta bitiyor evine git dinlen bari yarında sürcek ama ağrılar benim 2-3 gün devam etmişti
Kaç tane bebeiş adayı toplandı bakalım? Yarın mı haner vericekler gelişmelerini?

canim opu biraz uzun surmus sanirim..anlattiklarinin aynisi bende oldu.. karninin sisligi inmeyecek canim hatta transferden sonra hamile oldugun icin boyle devam edecek..cem demirel soylemisti ayni dedigi gibide oldu benim,,neyse isin zor kismini atlattin canim..simdi gelsin bebisler.buarada toplanma islemine kim girdi

canım o göbeğindeki şişlikler 9 ay boyunca iyice büyür:)))inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım....

dularımız seninle canım.Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı bebeğini önce göbeğine sonra kucağına almayı nasip eder inşallah...

cuma günü rahim filmi çektireceğim lütfen bana dua edin.inşallah yapışıklığım tekrarlamamıştır..

Suyasemcıgım canım benım gozun aydın sonunda zor kısmı atlattın.Bısey kalmadı artık gerıye:)))
Canım benım senı aradım bugun ama hep uygunsuz oldu saatler sanırım yarın yıne arayacagım.Cok opuyorum senı...

Gizemciğim simdiden Allah yardımcın olsun.Umarım anestezı ıle cektırıyorsundur.Ben anestezısız cektırmıstım ama canım cok yanmıstı.Gercı herkesın agrı esıgıne gore degısıyormus.Onemlı olan sonucunun ıyı cıkması sımdıden gecmıs olsun canım sana...

Arkadaşlarım Günaydın,

Suyasem bugün en öenmli günlerden bir başkası, öğlen ararlar sanırım bebişlerin durumu hakkında, ama dediklerimi unutma, herşey güzel olacak!!!

Gizemcim çok geçmiş olsun, Bende çektirmek istiyorum rahim filmi, Cem beyle henüz konuşmadım ama fındıkzadede biryer varmış orası en ağrısız yapan yermiş, anestezi olmadan. Cem Beyle konuşup bende en kısa sürede yaptıracam. Sen nerde yaptırıyorsun?

Sonbahar bugün test yapacak mıydı? Hadi bakalım hayırlısı olsun? Güzel haberler bekliyozzzz...

Cancanocum canım benim çoook ama çoook geçmiş olsun keşke yatıp dinlenebilsen, bolbol sıvı tüket, daha çabuk atarsın,Acil şifalar şekerim

Esmeralda Sen nasılsın şekerim? Herhangi bir tatsızlık yok dimi? Dün zarpdenizle konuştum bebeğimiz de anneside iyiymiş, Bi sıkıntı yok şuanda ama hala endişeli, :26:

Herasles, artık sıra bize gelecek,,,heyecanlıyız..... bakarsın adanalardan bize bebek müjdesi gelir???Tedaviye gerek kalmadan nasılsa çalışmalar devam ediyor dimi???

Dualarımız hepimzi için, öncelikle bu kadar yok katetmiş anne adaylarımız daha sonrada aday olmak üzere olan sonrada biz tedaviye tekrar başlayacaklar için.....

İncicim sen nasılsın hiç ses gelmiyor senden? Herşey yolunda mı? Hazırlanıyormusun yeni tedaviye? Nisanda başlıyoz dimi???

Adını yazmayı atladığım tüm arkadaşlarım öpüldünüz,

Son düzenleme:
cuma günü rahim filmi çektireceğim lütfen bana dua edin.inşallah yapışıklığım tekrarlamamıştır..

gizem rahim filmini nerde çektirceksin..Suyasemın bildiği bir yer var bak orda ağrısız çekiyorlar kamereları heryerdekınden farklı oldugu için rahime sabitlemelerıne gerek kalmıyor..

Tuğdemsucum rahim filmini heryerde çektirmeyin ben en iyi hastanelerden birinde çektidim..Mahvoldum... O yüzden o fındıkzadedeki yere gıdın canım..

herkese günaydın :))
dün sabahın köründe çıktığımız için telefonumu evde unutmuşum, arayan merak eden herkese teşekkür ederim. gün içinde uygun bir anımda arayacağım sizleri. benim kasık ve sırt batmalarım geçti çok şükür ama karnım hala 7 aylık gibi, ve taş gibi sürekli gaz sancısı şeklinde bir sancı var, toplamamı Arzu hanım yapmıştı, sabah onu aradım bana rahatlatıcı bazı ilaçlar verdi... bugün aradıklarında ne diyecekler çok merak ediyorum, aslına bakarsanız benim ve eşimin yumurtaları ile embriyo oluşturulması bile bir mucize adeta, düşündükçe tüylerim diken diken oluyor ve onu içime koyacaklarını bir kangru misali onu taşıyacağımı düşündükçe şu kadınların nekadar kutsal varlıklar olduğunu düşünüyorum... bunu yaşamak bile müthiş bir duygu bence, geriside artık Allahımın takdirine kalmış...

şu rahim filmi için fındıkzade radyotom-radyomar dan başka yere gitmeyin sakın yüzde 500 kez tavsive ve garanti veriyorum okadar yani... internetten numarasını bulabilirsiniz, cem bey zaten oraya yönlendiriyor, istanbulda bu yöntemi uygulayan başka bir yer yok, benim ablam taa ankaradan buraya geldi orada çektirmek için...

Can cano evet canım nasılsın bu arada aynen bende senin gibi hastaydım.Ciğerler yerınden cıkacak gıbı oksuruyordum.Sımdı az kaldı ama ıyıyım sayılır ben.Esmereldacıgım sen napıyosun tatlım.Oğliş nasıl?Suyasemcıgım meraktan catladık haberler sende:)

kıslaarrr esmeraldacım herlascimm teşekkürler iyi olmaya uğraşıyorum Tam düzelmedim ama ilk günkü kadar da kötü değilim ama esmeraldacım özellikle sen çok çokk dikkat et oraları bilmem ama eskişehirde tanıdığım kim varsa hasta yatak döşek yatıyorlar çok salgın var ilaç falanda içemezsin aman koru kendini bebişe bişi olmasın annesine hiiçç olmasınnn

Herlasles evet sende çok hastaydın sana derken busefer ben oldum üstüne bide eşime bulaştırdım benim işkolik kocam bile 2 gündür annesinde yatıyor Okdar pis bir hastalık ki şu kafanı kaldıramıyosun ateş halsizlik ayy sen atlattın neyse koru yine kendini nisana az kaldı

Suyasem valla çatlattı bizi buralarda amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nisan ayında bizde onu çatlatıcaaassssssssssss şaka şaka haber alan olursa yazın nazar olcak diye korkuyo heralde biz peşin peşin mahşallahları dizelimmm

Tugdemcim sen nasılsın şekerim? Nasıl gidiyor keyifler iyimi bakalım öptüm seni kocamannnnn

Gizem sonbahar incim hepinize mucuklaarrrrr

Cancanocum saol şekerim bende iyi olmaya çalışıyorum, seni merak eetmiştim, sordum yukarda ama geç geldin kulübe...çok çok geçmiş olsun tekrardan

Bende bugün kendimle ilgili bikaç konuya takıldım, hatfasonundan beri bazı şeyler düşünüyorum, nebileyim yaaa, kendimi pek iyi hissetmiyorum...Bir olumsuzluk kapladı beni onunla resmen savaş veriyorum

Kızlar merhaba dünden beri remen canımla uğraşıyorum,az önce doktordan geldik iğne yaptılar karnımda ibraz sıvı birikmesi olmuş, en çok da yumurtalık etrafında ondan okadar şişmiş karnım, yürüyemiyorum bile eşim sünnetliler gibi oldun diyor, iş yerindekiler şiş karnıma garip garip bakıyor, transfer günü eğer sıvı artmış olursa embriyoları donduracaklarmış, ama şu halinize göre buna gerek yok dediler. çok kötüyüm merakta kalmayın diye yazdım canlarım benim insanın merak edeninin olması çok güzel bir duygu Yarın işe gelemeye bilirim böyle olursa iş arkadaşımın transferi dün oldu o yarın başlayacak ben de o gelene kadar gelmek zorunda kaldım maalesef ((

canım yaa dün akşam o kadar kötüydümki annemlerle bile konuşamadım, eve bir geldim herkes aramış sen dahil sağol canım benim.. Burada (işte) kimse bişey çakmasın diye rahat konuşamıyorum, eve gidince arıycam seni rahat rahat konuşuruz
Sana ve canocuğuma çoook geçmiş olsun bize kesin başka topiklerin nazarı değdi kızlar hepimiz dökülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…