Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Bizi -2 ye müşadeye aldılar, iğneyi orada yaptılar, hemşireye ben şimdi embriyolarımla aynı yerdeyim dimi falan diye saçmaladım, ben burada onlarda orada mücadele veriyorlar dedim Eşim beni tanımazlıktan gelecekti neredeyse :82:

arkadaşlar
testimi sabah yaptırıyorum
14.gün olsun dedim tam olarak
dua edin çok ihtiyacım var :18: :18:
yarın size güzel haberler veririm inşallahhhhh

hepinizi seviyorum

HERKESE MERHABA
Keyifler iyidir inşallah
Tuğdemsu cnm karne hazırlığı olduğu için bu aralar yoğunum.Ondan dolayı yazamadım .Ama kalbim hepinizle.Yeni tedaviye başlamayı sabırsızlıkla bekiyorum.Benim mart sonu da olabilir.Regle durumuma bağlı.Çünkü ilaçlardan düzensizlikler olabiliyor.İlk denememden sonra 45 gün regle olmamıştım.Ne güzel aynı tarihlerde birkaç kişi olacağız:)Güzel haberleri arka arkaya veririz inşallah
Suyasem cnm geçmiş olsun çok ağrın olmuş.İnşallah herşey yolunda gider.Yumoşların sana gelir ve sımsıkı tutunur.Dualarımız seninle....
Arkadaşlar hepinizi öpüyorum.Sevgilerrrrr

arkadaşlar
yarın size güzel haberler veririm inşallahhhhh

hepinizi seviyorum

Sonbahar cnm dualarımız seninle tüm kalbimle güzel haberler almanı dilerim.Bizi güzel haberler çok motive ediyor.:)))

arkadaşlar
Yarın size güzel haberler veririm inşallahhhhh

Hepinizi seviyorum

hadi bakalım bu yılın ilk hamilesi olursun belkide Inşallah güzel haberler alırsın, hemen bize yazmayı unutma sen kendini nasıl hissediyorsun varmı bir belirti??

SAĞOL CANIM HEPİMİZİN aLLAH YARDIMCISI OLSUN ÇOK EMEK VERİLİYOR BU İŞLERDE VE GERÇEKTEN BU İŞ BİR MUCİZEDEN İBARET BAKALIM ŞU SIKINTILARIM DIŞINDA ONLARI İÇİME ALABİLECEK OLMAK BİLE BENİ MUTLU EDİYOR ŞU ANDA

Sonbaharcıgım canım benım suan senın ıcın bır ayet el kursi okuyorum.Allah kabul etsin inşallah.,

Suyasemcıım beklıyorum aramanı sabırsızlıkla.Cok optum sızlerı...

canım ben eski doktorumda çektireceğim.özelden yazarım hastane ismini:))).anestezi ile çekmişti 4 ay öncekini.şimdikini öyle çekecek..

anestezili canım yoksa ben dayanamam...perişan oluyorum..bu arada film günüm yarına alındı..İnşallah hiç birşey çıkmazdaa bir an önce başlarız tedaviye..

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın :18: :18:
kanımı verdim geldim 2 saat sonra cıkıyor sonuçlar
dua edin benim içinnn :18:
inşallah o hayırlı haberi alacağım 2 saat sonra

12. gün (salı) akşamı evde dayanamayıp idrar testi yapmıştım
gözlerim yanılıyor dedim heralde ama dün akşam tekrar baktım teste 2. cizgi cok silikte olsa yeri belliydi
o yüzden içim umutla ve heyecanla doldu
sabırsızlıkla kan sonucumu bekliyorum dualar ederek

Allah hepinizin bu muradını versin içinde benimde inşallah

sonucu alınca yazacağım...

sonbaharcım inanamıyorum hamilesin süper bişey bu gözümüz aydın

canım benimde idrarda baktığımda çok silik ikinci çizgi belliydi...Sonra kan verdim hamile oldugumu öğrendik...Muhtemelen ikinci çizgiyi gördüysen hamişsin bence..Hadi hayırlsıı diyelim..Şimdi 2 saat geçmek bilmez :)

Sonbaharcım hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım valla biz çift çizgi duyunca kan testini bile beklemeden seni 2011 yılının ilk annesi seçtik ay tacımız yok ama olsa valla takardık İnşallah kan testinden de olumlu sonuç çıkıcak bak ozaman daha ne şenlikler yapıcas valla 2 saat nasıl geçer şimdik heycan yaptım 2011 müjdeli haberli başlasın nolluurrrrrrr devamıda hepimizden gelsin AMİİİİNNNNNNNNN

Suyasem iyimisin biraz daha? Seninde müjdeli haberlerin olur inşallahhh

Tugdemcimmmm nodduuuuuuu sanaaaaaaaa kıyamammm ben sanaaaaaaa niye o kafanda gene düşünceler kurdun bakalım sen???? Kafanda kalmasın paylaş bizle haklıysan haklı değilsen sopa sana Şaka şaka sopa olurmu içimizden binbir düşünce geçiyor benimde öle bazı kararsızlıklarım var bakalım zaman yaklaştıkca netleşir umarım:26: Sen anlat bakalım nodu bizim bitanemize? Niye konuşmuş o içindeki ses anlat rahatla dinlemeye hazırımmmmmmm mucuk sanaaaaaaaaaaa

Esmeralda sen nasılsın oğlan nasıl ay aşeriyomusun neler yapıyosun ama hiçç anlatmıyosun valla bazen hamiş olduğunu unutuyorum okadar bizlesin ki eksik olma bizi hiç yanlıs bırakmadın seni çok sefiyoruzzzzzz sanada oğluşumuzada

sonbahahar hadi öğrenince yaz hemen daha çiftetelli oynıcasssss

son yarım saat - 45 dk filan bekliyoruz
dua ediyorum devamlı inşallahhh :)

Sonbaharcım yukarda yazılanları yarım yamalak okuyabildim ama yazamadım, direktörüm hemn arkamda oturuyor, neyse şimdi gitti hemen yazatım dedim,

Bencede artık sen bu yılın ilk anne adayısın, idrara yansıdıktan sonra kesin vardır diye duymuştum, Şimdiden tabrik ediyorm. son yarım saat sanırım

Cancanommm çok saol yaa, bunları yazmış olman bile içimi neşelendirdi, Ben aptal aptal bazı şeyler kurdum kafamdan, çok üzdüm kendimi, az öncede Suyasem'e bahsederken bile ağlamaya başladım
Düşündüklerimle ilgili kendi kendimi yemek yerine En sonunda Cem Bey'i arama cesaretini buldum şimdi onla konuştum... Düşündüklerimin yersiz olduğunu anlattı. Açıkladı. Biraz daha iyiyim şimdi.
Ama sanırım tam olarak deşarj olamadım, yağmur bulutu gibi yüklüyüm, Şiddetli bir sağanak yaşayınca rahatlıcam sanırım

Ama bunlar buradaki kimseyi etkilemesin nolur ben sadece kendi kendime çok kurdum, sürekli beynim olumsuzluklar üzerine işliyor...En büyük düşmanımda yalnızlık sanırım, O herşeyi tetikliyor beni gafil avlıyorlar. Daha öncede yalnız kalıyordum ama bu tedavi sonrası perişan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…