HERKESE MERHABAArkadaşlarım Günaydın,
Suyasem bugün en öenmli günlerden bir başkası, öğlen ararlar sanırım bebişlerin durumu hakkında, ama dediklerimi unutma, herşey güzel olacak!!!
Gizemcim çok geçmiş olsun, Bende çektirmek istiyorum rahim filmi, Cem beyle henüz konuşmadım ama fındıkzadede biryer varmış orası en ağrısız yapan yermiş, anestezi olmadan. Cem Beyle konuşup bende en kısa sürede yaptıracam. Sen nerde yaptırıyorsun?
Sonbahar bugün test yapacak mıydı? Hadi bakalım hayırlısı olsun? Güzel haberler bekliyozzzz...
Cancanocum canım benim çoook ama çoook geçmiş olsun keşke yatıp dinlenebilsen, bolbol sıvı tüket, daha çabuk atarsın,Acil şifalar şekerim
Esmeralda Sen nasılsın şekerim? Herhangi bir tatsızlık yok dimi? Dün zarpdenizle konuştum bebeğimiz de anneside iyiymiş, Bi sıkıntı yok şuanda ama hala endişeli, :26:
Herasles, artık sıra bize gelecek,,,heyecanlıyız..... bakarsın adanalardan bize bebek müjdesi gelir???Tedaviye gerek kalmadan nasılsa çalışmalar devam ediyor dimi???
Dualarımız hepimzi için, öncelikle bu kadar yok katetmiş anne adaylarımız daha sonrada aday olmak üzere olan sonrada biz tedaviye tekrar başlayacaklar için.....
İncicim sen nasılsın hiç ses gelmiyor senden? Herşey yolunda mı? Hazırlanıyormusun yeni tedaviye? Nisanda başlıyoz dimi???
Adını yazmayı atladığım tüm arkadaşlarım öpüldünüz,
arkadaşlar
testimi sabah yaptırıyorum
14.gün olsun dedim tam olarak
dua edin çok ihtiyacım var :18: :18:
yarın size güzel haberler veririm inşallahhhhh
hepinizi seviyorum
arkadaşlar
Yarın size güzel haberler veririm inşallahhhhh
Hepinizi seviyorum
HERKESE MERHABA
Keyifler iyidir inşallah
Tuğdemsu cnm karne hazırlığı olduğu için bu aralar yoğunum.Ondan dolayı yazamadım .Ama kalbim hepinizle.Yeni tedaviye başlamayı sabırsızlıkla bekiyorum.Benim mart sonu da olabilir.Regle durumuma bağlı.Çünkü ilaçlardan düzensizlikler olabiliyor.İlk denememden sonra 45 gün regle olmamıştım.Ne güzel aynı tarihlerde birkaç kişi olacağız:)Güzel haberleri arka arkaya veririz inşallah
Suyasem cnm geçmiş olsun çok ağrın olmuş.İnşallah herşey yolunda gider.Yumoşların sana gelir ve sımsıkı tutunur.Dualarımız seninle....
Arkadaşlar hepinizi öpüyorum.Sevgilerrrrr
Arkadaşlarım Günaydın,
Suyasem bugün en öenmli günlerden bir başkası, öğlen ararlar sanırım bebişlerin durumu hakkında, ama dediklerimi unutma, herşey güzel olacak!!!
Gizemcim çok geçmiş olsun, Bende çektirmek istiyorum rahim filmi, Cem beyle henüz konuşmadım ama fındıkzadede biryer varmış orası en ağrısız yapan yermiş, anestezi olmadan. Cem Beyle konuşup bende en kısa sürede yaptıracam. Sen nerde yaptırıyorsun?
Sonbahar bugün test yapacak mıydı? Hadi bakalım hayırlısı olsun? Güzel haberler bekliyozzzz...
Cancanocum canım benim çoook ama çoook geçmiş olsun keşke yatıp dinlenebilsen, bolbol sıvı tüket, daha çabuk atarsın,Acil şifalar şekerim
Esmeralda Sen nasılsın şekerim? Herhangi bir tatsızlık yok dimi? Dün zarpdenizle konuştum bebeğimiz de anneside iyiymiş, Bi sıkıntı yok şuanda ama hala endişeli, :26:
Herasles, artık sıra bize gelecek,,,heyecanlıyız..... bakarsın adanalardan bize bebek müjdesi gelir???Tedaviye gerek kalmadan nasılsa çalışmalar devam ediyor dimi???
Dualarımız hepimzi için, öncelikle bu kadar yok katetmiş anne adaylarımız daha sonrada aday olmak üzere olan sonrada biz tedaviye tekrar başlayacaklar için.....
İncicim sen nasılsın hiç ses gelmiyor senden? Herşey yolunda mı? Hazırlanıyormusun yeni tedaviye? Nisanda başlıyoz dimi???
Adını yazmayı atladığım tüm arkadaşlarım öpüldünüz,
arkadaşlar
yarın size güzel haberler veririm inşallahhhhh
hepinizi seviyorum
Gizemciğim simdiden Allah yardımcın olsun.Umarım anestezı ıle cektırıyorsundur.Ben anestezısız cektırmıstım ama canım cok yanmıstı.Gercı herkesın agrı esıgıne gore degısıyormus.Onemlı olan sonucunun ıyı cıkması sımdıden gecmıs olsun canım sana...
sonbaharcım inanamıyorum hamilesin süper bişey bu gözümüz aydınarkadaşlar günaydın :18: :18:
kanımı verdim geldim 2 saat sonra cıkıyor sonuçlar
dua edin benim içinnn :18:
inşallah o hayırlı haberi alacağım 2 saat sonra
12. gün (salı) akşamı evde dayanamayıp idrar testi yapmıştım
gözlerim yanılıyor dedim heralde ama dün akşam tekrar baktım teste 2. cizgi cok silikte olsa yeri belliydi
o yüzden içim umutla ve heyecanla doldu
sabırsızlıkla kan sonucumu bekliyorum dualar ederek
Allah hepinizin bu muradını versin içinde benimde inşallah
sonucu alınca yazacağım...
arkadaşlar günaydın :18: :18:
kanımı verdim geldim 2 saat sonra cıkıyor sonuçlar
dua edin benim içinnn :18:
inşallah o hayırlı haberi alacağım 2 saat sonra
12. gün (salı) akşamı evde dayanamayıp idrar testi yapmıştım
gözlerim yanılıyor dedim heralde ama dün akşam tekrar baktım teste 2. cizgi cok silikte olsa yeri belliydi
o yüzden içim umutla ve heyecanla doldu
sabırsızlıkla kan sonucumu bekliyorum dualar ederek
Allah hepinizin bu muradını versin içinde beni
mde inşallah
sonucu alınca yazacağım...
son yarım saat - 45 dk filan bekliyoruz
dua ediyorum devamlı inşallahhh :)
Sonbaharcım hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım valla biz çift çizgi duyunca kan testini bile beklemeden seni 2011 yılının ilk annesi seçtik ay tacımız yok ama olsa valla takardıkİnşallah kan testinden de olumlu sonuç çıkıcak bak ozaman daha ne şenlikler yapıcas valla 2 saat nasıl geçer şimdik heycan yaptım 2011 müjdeli haberli başlasın nolluurrrrrrr devamıda hepimizden gelsin AMİİİİNNNNNNNNN
Suyasem iyimisin biraz daha? Seninde müjdeli haberlerin olur inşallahhh
Tugdemcimmmm nodduuuuuuu sanaaaaaaaa kıyamammm ben sanaaaaaaa niye o kafanda gene düşünceler kurdun bakalım sen???? Kafanda kalmasın paylaş bizle haklıysan haklı değilsen sopa sanaŞaka şaka sopa olurmu içimizden binbir düşünce geçiyor benimde öle bazı kararsızlıklarım var bakalım zaman yaklaştıkca netleşir umarım:26: Sen anlat bakalım nodu bizim bitanemize? Niye konuşmuş o içindeki ses anlat rahatla dinlemeye hazırımmmmmmm mucuk sanaaaaaaaaaaa
Esmeralda sen nasılsın oğlan nasıl ay aşeriyomusun neler yapıyosun ama hiçç anlatmıyosun valla bazen hamiş olduğunu unutuyorumokadar bizlesin ki eksik olma bizi hiç yanlıs bırakmadın seni çok sefiyoruzzzzzz sanada oğluşumuzada
sonbahahar hadi öğrenince yaz hemen daha çiftetelli oynıcasssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?