Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Cnm çok sevindim şimdiden tebrik ederim silik çıkınca büyük ihtimalle sonuç olumlu oluyor

tugdemcim seni çok iyi anlıyorum zor bir tedavi süreci yaşadık sonrasında alınan sonuç ee bide yanlızsın Eşinin olmayışı seni iyce yıprattı tabiki insan bu zor anları yanındaki hayat arkadaşınla unutmaya çalışıyor yani işte kavgası neşesi misafiri gelmesi gitmesi hayat seni ordan oraya atınca acı hafifliyor ama sen sonucu aldığından beri yanlızsın tabi kafanda bin tane tilki donalıp duruyor insan yanlızken ne seneryolar yazıyor o kafasında biliyorum. Ama napalım eşinin görevi bu tüm kalbiyle yanındadır ikinci deneme için gemide kalması gerekli demiştin ya işte o sizin dünyaya gelicek bebişiniz için senden birazcık uzakta şuan. O çalışıp hasreti göze almışken senin kendini böle hırpalaman hormonları olumsuz etkilemen umutlarını tüketmen bence hiiççç sana yakışmıyor Çok zor bir süreç ama hani o bizim güçlü arkadaşımız??? umudunu yitirme ben tam 10 yıldır bir müjde alamamış 33 yaşına gelmiş bir insan olarak bak dimdik ayaktayım dimi? Napalım olcaksa olcak olmıcaksa hayata birdaha gelme şansımız yok çocuksuz milyonlarca çift var onlarda yaşıyo bizde yaşarız. Hem bu dünyaya çocuk getirmeme kampanyası yapanlar bile var olmadı biz kampanya ya katıldık deriz yani okadar çok sebeb varki yaşamak için kendini üzme sağlık en önemlisi demiyormuyuz valla içimden gelenleri yazdım dahaa çok şey de var ama kafanı şişirmiyim gel git dönemi olur arada bikaç güne kadar zımba gibi olursun eminim bennn Çok konuştum diye kızmadın umarım:26:
Öptüm seniiiiii

arkadaşlar
hamileyimmmm
çok mutluyum
cem beye değeri söyler söylemez gebesin hayırlı olsun dedi
3 hafta sonra kontrole çağırdı kalp atışları için
hala rüyada gibiyim inanamıyorum
dualarınızı eksik etmedini Allah razı olsun sizede bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh

bu arada bhcg değerim 206

HOLLEEYYYYY

2011 Yılının İlk annesini canı gönülden tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
veee bence sanırım ikiz 206 değer ne biliyim ikiz gibi hissettim birden

2011 bebek müjdeli başladı arkadaşlar hepimiz 2011 yında bu duyguyu tadıcas kimse umudunu yitirmesin 2011 bizim yılımız olacak hadi şimdi eller havayaaaaaa

Süperrrr HARİKASINNN!!!! Canı gönülden tebrik ediyorum senii,,, hayırlı uğurlu olsun.....

Canım yaaa, nasıl kızarım, sen bana üşenmemiş birsürü güzel şey yazmışsın, Çok saol allah razı olsun....
İyi oalcam, çok daha iyi olacam, kulaklarımı kapatıyorum birşey duymayacağım... İyi olacam kesinlikle,,,Ama önce bir deşarj olmam gerek bu akmalı ki rahatlayayım...

Çok ama çok saol desteğin için....Bu tedavi ne olursa olsun yalnız yaşanmamalı, bunu çok ama çok iyi anladım....

amin canlarım darısı sizin de ve isteyen bütün herkesin başına
çok mutluyum çookkk

Gördün mü bakkk, daha dün gibi aklımda sana yol tarif edişim, epeyce detaylı birşekilde anlatıp sonrada senin doktordan gelmeni baklemiştim arkadaşlarla,,

Ve sonucunu gayet güzel aldık...Hayırlı uğurlu olsun...Çok sevindim inan....Ne kadarda olumsuzdu eski doktorun değilmi? Bak mucizeler var hayatta demekki...Allah nasip ederse oluyor işte....

sonbaharcım çoook tebrik ederim şu an zaten hassasım mutluluğunu benim mutluluğum gibi hissettim gözlerim doldu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun, evinize neşe ve mutluluk getirsin, artık 3 kişilik bir ailesiniz Allah nazarlardan korusun

Bizim oğlan iyi 14.haftam bitti.Karnım belli olmaya başladı hala inanamıyorum..Ufak Ufak karnımda kıpırdanmalar hissediyorum ama daha bunu duymam için erkenmiş ama birşeyler duyuyorum..Sürekli yazmıyorum bebekle ilgili..Herkes bi hamile kalsın ozman doya doya anlatıcam...Ben hamile kalmaya çalışırken hamile görünce ağladığım için belki diyorum benim gibi olanlar vardır..Herkesin bebişleri gelsin sırayla hepimiz anlatırız ozaman

Can _

Tebrik ederim çok güzel haber bu...Allah tamamına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Değerinde çok güzel çıkmış..

yaw kızlar valla şöle düşündüm de ne zorlu yol dimi bizim ki yeni mi anladın dediğinizi duydummmm
valla test yap sonucu bekle olumlu çıksın 3 hafta kese görmek için bekle onu bekle bunu bekle valla yaaa niye şöle millet gibi olamıyoruz kiiiiiii Günleri geçiyo 10-15 gün bekliyolar test yapıyolar doktora gitmek için xxL umursamıyolar gideriz bakam deyip geçiyolar hiiççç okadar kolay geliyor ki onlara o bebek o kolaylıklada 9 ay geçiriyolar Biz dakkiları saymaya başlıyoruz yaaa dakika iğne saati yumurtmala saati test saati uffffffffff uffffffffffffffffff ne bitmez çile imiişşşşşşşşşşşşş allah daha beter dert vermesin nabalımmmmmmmmmm

Şubat ayında istanbula gelicektik cem yılmaz veya komedi tükkanı seyretmeye ikisinede bilet bulamadık Aslında gelmişkene hem cem beyle hemde amerikan bülent beyle bi görüşme yapmak istyordum , kıslarrr şimdi tel çaldı baktım maya tüp bebekten aradılar bi mail gelmişti tüp bebek kurasına katılın diye ücretsiz muayene ve değerlendirme için illaki gelin diyorlar Ankara da bilmem giderim belki fikir alırız birazcık , ama bedava yapmaslarsa tüp bebişi oraya yaptırmam kusura bakmasınlar ama kura size çıktı bedava yapcas derlerse nisana kadan orda bi denerim dermişimm oda tutarmış

arkadaşlar
hepiniz içten samimi sıcak iyi güzel dilekleri için teşekkür ederim
haberi alıralmaz eşime anneme babam arkadaşlarıma kızkardeşime kayınvalideme herkseslere haber verdim
annem işyerime geldi hemen ona diyorumki kızlarada haber vermem lazım (yani size) annemde dedi onlarda kim dedim ben bu yoldaki arkadaşlarım onların da duaları var bu işin içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Allah hepinize en tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin
bana 2 ay önce bunları yazacağımı söyleseler inanmazdım ama cok dua ettim namaz kıldım çok tespih çektim ben eminim ki onların etkisi bu Allahım çok büyük onun ol demesi yeter

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN bunu hiç olmazsa günde 100 defa okuyun
ve 4 cuma üst üste 1000 kere EL EVVEL okuyun dua edin
ben 4. EL EVVEL duamı okumadan 1 gün önce aşılama yapıldı ki başlarken 3 hafta öncesi daha aşılama bile yoktu ortada yumurta bile yoktu düşünün herşey yolunda gitti dua çok önemli
bunları yapın mutlaka
hepinizi kocaman öpüyorummm
sonnbahar

Sonbaharcım cnm tebrik ederim hayırlı olsunAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Yeni tedavimize başlamadan önce de bizlere moral oldun.Sevgiler

Sonbaharcıgım OLeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy sonunda aramızdan biri sevinçli haberle geldiiiiii:)))))))))))))Allah tamamına erdirsin öncelikle sağlıklı doğumlar nasip etsin.Asıl önemli olan bundan sonrası cok dıkkat et kendıne ve bızlere de dua et.Seni cok opuyorum canım

canım inan okadar çok sevindimki.Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin...

Günaydın arkadaşlar
Allah herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin
Sanki bayram günü gibi içim kıpır kıpır sürekli
Akşam bütün aile toplandık yemek yedik bu güzel haberin sevincini paylaştık.
Eve gittikten sonra çok dua ettim Allah sizede nasip etsin diye
Sabah işe geldim baktım Cem bey mail atmış vitamine başlamamı söylemiş.
İçimdeki sevinci anlatamam size 3 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyup varlığını gözümlede görünce tam olacak
Yüce rabbim hepinize yar ve yardımcı olsun
Dua edin benim gibi ben cok inanıyorum buna
bugün cuma önceki mesajda yazdığım EL EVVEL e başlayın mutlaka
sevgiler

Canım yazdıklarını okurken benim bile içim kıpır kıpır oluyor,, Allah hepimize yaşatsın o güzel duyguyu,,,bizde anlatalım sevincimizi buradan

Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Arkadaşlar

Suyasem transferde şuanda, Çıkınca haber alırsam mutlaka sizide bilgilendiririm. Dualarımızı eksik etmeyelim. Hayırlısıyla onuda anne adaylarımız arasına alırsak, geride bizler kalıyoruz, allahım bizlerde nasip etsin o güzel mucizevi duyguyu...

Herşey çok güzel olacak, bu sene bizim senemiz olacak,,,

Son düzenleme:
sonbharcım ben o bahsettiğin duayı internetten bulamadım cuma saati okuyayayım dedim ama sende varsa yazarmsın? teşekkürlerrrrrrrrr:26:

suyasem hadi hayırlı uğurlu ve bebişli olsunnn ikinci anne adayımız geliyor hayırlısıylaaa

tugdemcim nasıl oldun hüngürtü seli koptumu acık daha iyicemisin? Biz bu ayı hastalıkla geçirdik bebek falan bizden pasoooo Ay şu mart nisan bi gelse artıııkkkkkkkkkkkkkkk bizde alsak yumakları karnımıza 14 gün yatcam bu sefer rapor alcam hiç kalmıycam bakalım nolcak öptüm seiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…