arkadaşlar günaydın :18: :18:
kanımı verdim geldim 2 saat sonra cıkıyor sonuçlar
dua edin benim içinnn :18:
inşallah o hayırlı haberi alacağım 2 saat sonra
12. gün (salı) akşamı evde dayanamayıp idrar testi yapmıştım
gözlerim yanılıyor dedim heralde ama dün akşam tekrar baktım teste 2. cizgi cok silikte olsa yeri belliydi
o yüzden içim umutla ve heyecanla doldu
sabırsızlıkla kan sonucumu bekliyorum dualar ederek
Allah hepinizin bu muradını versin içinde benimde inşallah
sonucu alınca yazacağım...
arkadaşlar
hamileyimmmm
çok mutluyum
cem beye değeri söyler söylemez gebesin hayırlı olsun dedi
3 hafta sonra kontrole çağırdı kalp atışları için
hala rüyada gibiyim inanamıyorum
dualarınızı eksik etmedini Allah razı olsun sizede bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh
bu arada bhcg değerim 206
tugdemcim seni çok iyi anlıyorum zor bir tedavi süreci yaşadık sonrasında alınan sonuç ee bide yanlızsınEşinin olmayışı seni iyce yıprattı tabiki insan bu zor anları yanındaki hayat arkadaşınla unutmaya çalışıyor yani işte kavgası neşesi misafiri gelmesi gitmesi hayat seni ordan oraya atınca acı hafifliyor ama sen sonucu aldığından beri yanlızsın tabi kafanda bin tane tilki donalıp duruyor insan yanlızken ne seneryolar yazıyor o kafasında biliyorum. Ama napalım eşinin görevi bu tüm kalbiyle yanındadır ikinci deneme için gemide kalması gerekli demiştin ya işte o sizin dünyaya gelicek bebişiniz için senden birazcık uzakta şuan. O çalışıp hasreti göze almışken senin kendini böle hırpalaman hormonları olumsuz etkilemen umutlarını tüketmen bence hiiççç sana yakışmıyor Çok zor bir süreç ama hani o bizim güçlü arkadaşımız??? umudunu yitirme ben tam 10 yıldır bir müjde alamamış 33 yaşına gelmiş bir insan olarak bak dimdik ayaktayım dimi? Napalım olcaksa olcak olmıcaksa hayata birdaha gelme şansımız yok çocuksuz milyonlarca çift var onlarda yaşıyo bizde yaşarız. Hem bu dünyaya çocuk getirmeme kampanyası yapanlar bile var olmadı biz kampanya ya katıldık deriz yani okadar çok sebeb varki yaşamak için kendini üzme sağlık en önemlisi demiyormuyuz valla içimden gelenleri yazdım dahaa çok şey de var ama kafanı şişirmiyim gel git dönemi olur arada bikaç güne kadar zımba gibi olursun eminim bennn Çok konuştum diye kızmadın umarım:26:
Öptüm seniiiiii
amin canlarım darısı sizin de ve isteyen bütün herkesin başına
çok mutluyum çookkk
Sonbaharcım hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım valla biz çift çizgi duyunca kan testini bile beklemeden seni 2011 yılının ilk annesi seçtik ay tacımız yok ama olsa valla takardıkİnşallah kan testinden de olumlu sonuç çıkıcak bak ozaman daha ne şenlikler yapıcas valla 2 saat nasıl geçer şimdik heycan yaptım 2011 müjdeli haberli başlasın nolluurrrrrrr devamıda hepimizden gelsin AMİİİİNNNNNNNNN
Suyasem iyimisin biraz daha? Seninde müjdeli haberlerin olur inşallahhh
Tugdemcimmmm nodduuuuuuu sanaaaaaaaa kıyamammm ben sanaaaaaaa niye o kafanda gene düşünceler kurdun bakalım sen???? Kafanda kalmasın paylaş bizle haklıysan haklı değilsen sopa sanaŞaka şaka sopa olurmu içimizden binbir düşünce geçiyor benimde öle bazı kararsızlıklarım var bakalım zaman yaklaştıkca netleşir umarım:26: Sen anlat bakalım nodu bizim bitanemize? Niye konuşmuş o içindeki ses anlat rahatla dinlemeye hazırımmmmmmm mucuk sanaaaaaaaaaaa
Esmeralda sen nasılsın oğlan nasıl ay aşeriyomusun neler yapıyosun ama hiçç anlatmıyosun valla bazen hamiş olduğunu unutuyorumokadar bizlesin ki eksik olma bizi hiç yanlıs bırakmadın seni çok sefiyoruzzzzzz sanada oğluşumuzada
sonbahahar hadi öğrenince yaz hemen daha çiftetelli oynıcasssss
arkadaşlar
hamileyimmmm
çok mutluyum
dualarınızı eksik etmedini Allah razı olsun sizede bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh
arkadaşlar
hamileyimmmm
çok mutluyum
Günaydın arkadaşlar
Allah herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin
Sanki bayram günü gibi içim kıpır kıpır sürekli
Akşam bütün aile toplandık yemek yedik bu güzel haberin sevincini paylaştık.
Eve gittikten sonra çok dua ettim Allah sizede nasip etsin diye
Sabah işe geldim baktım Cem bey mail atmış vitamine başlamamı söylemiş.
İçimdeki sevinci anlatamam size 3 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyup varlığını gözümlede görünce tam olacak
Yüce rabbim hepinize yar ve yardımcı olsun
Dua edin benim gibi ben cok inanıyorum buna
bugün cuma önceki mesajda yazdığım EL EVVEL e başlayın mutlaka
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?