Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Hekese selam :80:Hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun.Hamile arkadaşlar sağlıklı bir hamileliğin ardından bebişlerini sağlıcakla kucağına alsın benim gibi bebişlerinin gelmelerini bekleyenlerde meleklerine erken zamanda kavuşsun.Hamiş arkadaşlar sizin dalarınızı bekliyoruz bende duymuştum hamilelerin yaptığı dualar kabul olurmuş.
Arkadaşlar yeni deneme için tedaviye martın ikinci haftası başlayacak olan var mı?
Hepinizi öpüyorum
Sevgiler

canımcım sizler için de bu gece dua edeceğim, şimdiden tedavin hayırlı olsun

ankaracım tüp bebekte öyle % 70, %60 gibi şans yokmuş. para peşinde olan ve milletin umutlarını sömüren merkezlerin tuzağı bu maalesef... benim eşimin sperm değeri 150 ml, benim daha önce bir çocuğum daha olmasına ve yumurta rezervlerimde hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen aşılama yaptırdığımda sadece % 15 şans ve tüp bebekte de % 50 şans vermişti. 3 yıldır tüp bebek dışında denemediğimiz kalmamıştı, Allah ondan razı olsun, çoook minnettarız ailecek okadar mutluyuz ki

teşekkür ederim canım....evet tüm söylediklerini yapıyoruz:)))bakalım artık herşeyin hayırlısı....3.aydan önce tahlil yaptırmayacağız ama normal yoldan deneyeceğiz kısmet belki biri yolunu şaşırırda bulur yumoşuD

teşekkür ederim canım cevap verdğn için
ınş bizde mutlu oluruz

merhaba arkadaşlar,
Ben de pko'lu olanlardanım. Tedavimi yapacak iyi bir doktor arıyorum. Burada hep Cem Bey için çok güzel şeyler duydum.
Cem beyin muayene ücreti ne kadar? Tüp bebek fiyatı nedir?
Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim :)

kızlar dün kandil gecesi abdest alıp kendime ve sonrasında hepinize tek tek isimlerinizi sayarak dua ettim, Allah kabul ederinşallah

muayene ücreti 280 tl benim özel yatarak sigortam var 110 tl ye inmişlerdi. tüp bebek işi için standart ilaçlar toplam 1535 tl + 1900 euro toplama transfer ücreti tutuyor. eğer direkt tüp bebeğe başlayacaksan muayene ücreti bu fiyatlara dahil oluyor, ara kontroller ve sonrasında istenen hormon testi, gebelik testi fiyatın içinde,

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Benimde yapı kredi sigortadadan sadece yatarak olan sigortam var. Senin hangi sigortaydı da indirim yaptılar? İndirimi sadece muayene ücretinde mi yapıyorlar yoksa diğer test, tahlil vb. şeylerde de indirim yapıyorlar mı?
Ben daha çok yolun başındayım. Bu konularda hiçbir şey bilmiyorum da (

Ben ilk kez muayene olmaya gitmiştim sorunlarımı aktarmak, nasıl bir yol izleyeceğimizi sormak için benden bir tek o zaman muayene ücreti aldılar. Benim Allianz sigortam var. o ay rahim filmi ve progesteron testi istedi cem bey onun dışındakileri daha önce yaptırmış olduğum için gerek duymadı. daha sonraki ay aşılama yapmaya karar verdik, olmayınca bir ay bekleyip benim ısrarlarımla tüp bebeğe geçtik. bütün bunların hiç birinden muayene ücreti almadılar. tahlil ve testleri istediğin yerden yaptırabilirsin ben ssk anlaşmalı bir yerden yaptırmıştım. birtek rahim filminde zaten hiçbir sigorta karşılamıyor cem beyin önerisi oldu. sayesinde dijital çok kolay çektirdim, geçmiş sayfalarda okursun zaten. sen arzu hanımdan (asistanı) randevu alacaksın, neden gelmek istediğini söylemelisin ona. testlerini alıp (eşininkiler dahil, yoksa isteyecektir) gideceksin, seni muayene edip nasıl bir yol izleyeceğinize karar verecek. Şimdiden umarım hakkında hayırlısı olur. sevgiler

ifakatm kesinlikle tereddüte düşmeden cem beye gitmelisin
emin ol sana ilk muayenede neler yapacağını neler olacağını tek tek söyleyecektir.
cem bey çok bilgili çok iyi bir doktor
bak ben onun sayesinde tabii Allahında izni ile şuan ikizlerime 7-8 haftalık hamileyim
280 tl ilk muayene sonrası zaten tedavine göre değişir
bana da tüp yapabiliriz şansımız artar demişti ama gelişmelere bakarak aşılamaya karar verdi veeee ilk aşılamada ikizlerim tutundu bana çok şükür bence hiç düşünme direkt Cem bey git
sonnbahar

Çok çok teşekkür ederim :)) Benim için gerçekten çok aydınlatıcı oldu. Geçmiş sayfaları iyice okuyacağım :)) Sevgilerimler :))

slm arkadaşlar....benranıza yeni katıldım...bende iki kere tüp bebek denedim...ikincide hamile aldım ama ikizlerim 2 aylıkken küretajla alındı ....1 yıldır henüz bebiş yok..............cem demirel hakkında yardımlarınızı bekliıomm.....teşkürlerrrrrr

selam pikocu bende senin gibi yeni üye oldum 15 gün oluyo bizde 10 gün sonra 3.tedaviye başlıcaz cem beyde. 1 denememi acıbadem maslakta yapmıştık olmadı 2.denememi mayıs ayında cem beyde yaptırdık gene olmadı 3.yü de gene cem beyde yaptırıcaz çünkü eşimde ben de gayet memnunuz çok tecrübeli gereksiz tahlil vs... şeyler de istemiyo kendine çok güveni olan bi dr bide çok mütevazi bence hiç düşünme derim ama gene de sen bilirsin inşaallah bebeğine bian evvel kavuşursun canım

ben cem beye giden herkes hamile kalıyor diye kendimi inandırdım bu sityi okyunca ama sizlerin tutmamış,bana ısrarla oraya git diyen çevrem var ama ordada olmazsa kaldıramam,benimde 2 negatf denemem var daha doğrusu ilki tuttu ama pıhtılaşmadan dolayı düştü,sizlerde ne sorun var kızlar,cem beyde tutmayan arkdaşlar!!

merhaba canım ilk önce geçmiş olsun diyorum seninde benim gibi 2 negatif denemen varmış 1 kere şu nu söyliyim hangi dr a gidersen git yüzde yüz olacak diye bişey yok biliyosun, zaten öle diyen bi dr a da ben asla güvenmem, zaten cem bey bize sölemişti tedaviye başladığımız ilk gün başarı şansımız %35- %40 diye( bizim için)ama biz gene cem beye gitmeye kadar verdik allah korusun bu sefer de olmassa 4. için gene cem beye gitmeyi düşünüyoruz.Bende çift rahim var ama hamile kalmaya engel bi durum değil düşük riskim size göre fazla o kadar bi sorun bulunamadı neden tutunamadı diye eşime genetik test yapıldı kromozomlarına bakıldı allaha şükür bişey çıkmadı.Yola devam dedi cem bey bizde gücümüz yettiği kadar maddi manevi devam edicez haa bu arada bende de pıhtılaşma yatkınlığım var tedaviye başladığım anda kan sulandırıcı iğne oluyorum göbekten sen kullanmışmıydın.Tekrar sölüyorum ben çok detaycıyım eğer en ufak bi şüphem olsaydı devam etmezdim aynı dr a, ne diyim sen bilirsin inş hakkında hayırlısı olsun inş bebeğini ya da bebeklerini biran evvel kucağına alırsın iyi günler

Ben de tesadüf eseri aslında şişli memorial'e evim çok yakın olmasına reğmen kalktım ataşehire cem demirel' gittim.
Ama gördüğüm andan itibaren iyiki de gitmişim diyorum.
Kesinlikle son derece kendine güveni olan ve başarılı bir doktor.
Zaten benim önceki mesajlarımı okursanınz daha fazla bilgi ve yoruma ulaşırsınzı arkadaşlar
Kesinlike gereksiz test vs. istemiyor. Hemen tedavi amaçlı harekete geçiyor.
Benim durumumu değerlendirdiğinde tedaviye başlayalım ama ben ce tüp bebek yaparız şansımız artar demişti sonra gelişmelere bakarak aşılama yapmaya kara verdi yani ben 25 aralık 2010 da tedaviye başlayıp, 06 ocak 2011 aşılamamı olup 20 ocak 2011 de hamile olduğumu veeee 09 şubat 2011 de de ikizlerim olacağını öğrendim
çok kısa bir süreçte hayatım renk ve boyut değişti önce Allahın izni sonra cem bey sayesinde
ben nefes aldığım sürece Cem beye duacıyım Aallah ne muradı varsa versin
Umarım hepiniz bu güzel haberi alırsınız bir an evvel
Sevgiler
Sonnbahar

ne güzel ya aşılamayla hamile kalman,bende aşılama yaptrdım ama olmadı benim,ınş sağlıcakla kucağına alırsın daırsı bizim başımıza

evet canım bende oldukça detaycıyımdır,kan sulandırıcı iğne bende kullandım,enteresan olanda,ilkinde sadece bebe asprini kullandım tuttu 2.sinde iğne kullanmama rağpmen tutmadı gerçi o dondurulmştu ama sağlıksızmş demek ki,ya hep ya hiç olmuş o,geçen ben arzu hanmla görüşürken bana %55 şans verdi,2 embyro koyacağı için mi dedi bilmiyorum

evet canım 2 embriyoda gebelik şansın tek embriyoya göre daha fazla tabiki de, aslında biz de 2 tane embriyo transfer edilebilmesini çok istiyoduk ama bende çift rahim olduğu için çok riskli düşük yapma olasılığım yüksek zaten normalin yarısı kadar rahmim bide 2 bebek eee pıhtılaşma faktörüde var bende yok yok anlıcan o yüzden drum tek embriyo öneriyo eşimde öle istiyo ama ben 2 istiyorum dr ne derse o tabii ama en çok da erken doğumdan çok korkuyoruz öle işte ankara sana kolay gelsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…