Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Canım benım ıkı yerle gorustum ama ıkısıde olumsuz oldu.Yıne evdeyım yanı sıkılıyorum ama bahar gelınce sıkıntım gıder sanırım.Heke bırde yaz gelsın ohh şenlenirim iyice.Bu kapalı havalar bunaltıyor benı vallahı.Insanın bısey yapası gelmıyor...

Canım benım Allah kabul etsın dualarımızı inşallah bende her cuma dua edıyorum.Hepımız ıcın.Insallah hepımızın yuzlerı guler en yakın zamanda.

bebekdelısı tedavınde basarılar dılerım canım...

canım az kalmış gerçekten başladıktan sonrası daha hızlı geçiyor, inşallah 3. ve son olur bebişinize kavuşursunuz

evet suyasemcim başlayana kadar daha zor gerçekten bence tedavinin en zor yanı test gününü beklemesi bide transferde idrara sıkışmak hele şu idrara sıkışık olma zorunluluğu olmasa gereçekten çok sevinicem

allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ediyorum ben de hepimize elimden geldiği kadar dua ediyorum

arkadaşlar dün çok değerli bi teyzemizden öğrendim bunu 41 gün sabah namazında sünnet ile farz arasında 41 tane fatiha oku dedi bana ama hiç konuşmadan bugün başladım inş.hepinize de dua ettim inş gerçek olur yarabbim

İnşallah canım Allah Kabul etsin... unutma hep dua et olacağına inan işin sırrı bu bence :))) Allah hiçbir duayı boş bırakmaz yeterki gönülden dileyelim elbet herşeyin bir zamanı ve hayırlısı var

tugdemsum canım nasılsın kuzum?senı aramayı dusunuyordum bende bugun ama esım daha gelmedı...

slm arkadaşlar.........nasılsınız bebeği olanlar bütün kalbi mle ALLAH kucağınızada almayı nasip etsin............çok sevindim...darısı hepimizin başına..kızlar cem bey de tedavi ortalama ne kadar...benim hakkım bitti de....yardıcı olursanızzz....:84:

canım sen başladın mı tedaviye umarım muradına erersinnnn......

pıkocu selam canım bız ılk tedavımızı Cem beyde olduk.fıyatlar su sekılde 1900 euro artı ılac masrafı 5000 lıra gıbı bır rakam gıdıyor kesınlıkle...

merhaba canlarım bayağdır giremiyordum.neler yapıyorsunuz??ben artık bir kaç ay beklemedeyim...:)))3 ay sonra eşimin sonuçlarına göre tüp bebeğe karar vereceğiz..zaten yaza kadar mecburen beklemek zorundayım.okul tatil olunca ancak başlarım tedaviye..bakalım neler olacak hayatımda ozamana kadar belki yolunu biri şaşırırda sürpriz olur:)))hepinizi öpüyorum.Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Arkadaşlarrrr,

Herkese çook çook teşekkür ediyorum, doğum günü ve geçmiş olsun dilekleri için

İş yoğunluğum oldukça fazla olduğudan artık iş yerimden giremiyorum, eve gelincede uyuya kalıyorum,

Birazdan dua edecem hepimiz adına,

hamişler öpüyorum sizleri,,,

Ve adaylar,,,sırayla müjdeleri bekliyoruz

çok mutluyumm HA-Mi_LE-YİM......ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALDIM MELEK KOKULUM GELDİ.....işte bu cümleleri söylemek istiyorum bende...Rabbim İnşallah dualarımı kabul eder..Umarım hepimiz bu cümleleri en yakın zamanda söyleriz...ayyy heyecanlandım valla bu cümleleri yazabilecekmiyim acaba:)))

Gizemcim bu bebek olayı mucizevi bir olay sakın unutma bunu, belki 3 ayda kendiliğinden olur, olmazsada yollar var biliyorsun,,Çok şükür allah başka dert sıkıntı vermesin...Unutma annende seni bir kere doğurdu!!

Ama bu sene hep güzel haberler olacak bence...Gerçi ben artık çok fazla düşünmemeye çalışıyorum, Başka uğraşlar olunca kafam hep yoğun ,,işimede geliyor açıkçası

Bizde seni öpüyoruz canım...inşallah Allah en hayırlı zamanda sağlıkla bebeklerimizi gönderir..

Evet biliyorum mucize...bende artık düşünmüyorum canım.çok yoğun çalışıyorum oyuzden pekde aklıma gelmiyor..Ama günleri kaçırmıyorum tabikide ne olur ne olmaz:)))Allah başka sıkıntılar vermesin inşallah..Zaman bize neleri getirecek bakalım...dualarımdasınız...

pıkocu selam canım bız ılk tedavımızı Cem beyde olduk.fıyatlar su sekılde 1900 euro artı ılac masrafı 5000 lıra gıbı bır rakam gıdıyor kesınlıkle...
canım çok teşkkürler....ben de inşlh nisan gibi başlarım....rabbim bu defa sağlıklı bi şekilde tamamlar hamileliğimi...tabi olursa....çok umutluyum..empati kurdum sanki cem beyle..ne bilim umut işte...........uuuuuuuuuuuuuffffffffffff saçmaladım yine

gizemcim tebrikler...............çok sevindim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…