Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

canım inş cem beyin uğurlu elleri bizlere de şifa olur sana da hayırlı doğumlar

teşekkürler canımmm.....inşallh bizede hayırlı gelir.umutluyu:m.nisan gibi başlıycam...çünki ücretli yaptırcazz....bilgilerinizi ve dua larınızı bekliom................

Arkadaşlarım günaydınlar,
Kısa bir aradan sonra tekrar yazabildim, İş okadar yoğunduki, geçen haftasonu ve son 3 haftadır akşamları bile mesaideydik, O yüzden yazamadım, Ve sonunda pil bitti!!yatak döşek yatıyorum doğumgünümde:2::2: Elbetteki hepinizde aklımdasınız..

Hamile arkadaşlarım nasıl gidiyor,,, bebişlerimize iyi bakıyosunuz demii :)))

İnicim yanlış anlamadıysam Mart ayında başlıcaksın,,allahım hayırlı uğurlu haberler vermeni nasip etsin inşallah...Bu defa olacak...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hogeldiniz, sizlere daha önce yazmak isterdim ama yukarıda belirttiğim nedenlerde dolayı giremedim.
Cem bey çok doğru seçim, Sizlerinde tadavileri şimdiden hayırlara vesile olsun inşallah....

Hepnizi koskocamannnn öpüyorum arkadaşlarımmm

canım benim..iyiyimm..rahim filmi sonucum temiz çıktı çok şükür...eşimde 15 gün önce ameliyatını oldu ve şimdi beklemedeyiz.3 ay sonra eşimin sonuçlarınıda alıp karar vereceğiz..

Geçmiş olsun canım, aynı zamanda hayırlı uğurlu olsun,biliyorum emeklerimizin karşılığını mutlaka alacağız.

merhaba tuğdemsucum geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun
biz iyiyiz cem beye geçen hafta içi kan-idrar tahlil sonuçlarımı mail atmıştım sabah geldiğimde güzel mailini gördüm cem beyin keyfim yerinde hiçbirinde herhangi birsorun yokmuş
bu hafta 8+ haftadayım biraz miğde bulantılarım oluyo ama şikayet etmiyorum tabii o bile hoşuma gidiyor tabiii
3 hafta sonra ense ölçümleri için tekrar gidicem cem beye o arada da bana yakın iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım ama çook kararsızım bakalım artık
iyi ve mutlu güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
sonnbahar

Cnm doğum günün kutlu olsunİnşallah bir dahaki doğum gününde en büyük hediye olacak meleğin seninle olur.Sağlıklı mutlu senelere....
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim güzelim.Şimdiden heyecan stres kapladı beni:18::18:.Rahat olmam lazım biliyorum ama olumsuz sonuç olursa diye korkuyorum engel olamıyorum bu düşüncelere.Tabiki herzaman hayırlısını dua ediyoruz rabbimden.Sen ne zaman düşünüyorsun? Bu arada dört cuma üst üste 1000 defa el evvel okudum regle olduğum iki hafta benim yerime başkası okudu sizler için de dua ettim.
Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
Herkesi öpüyorum
Sevgiler

Allahım duanı kabul etsin canım inşallah en kısa zamanda ben buna çok inanaıyorum

Arkadaslar uzunca bir aradan sonra "Merhaba"

Biz su an 15 haftayi bitirmek uzereyiz ve " bir prenses" bekliyoruz. Ikili testin kan sonucu pek parlak cikmadi o yuzden gelecek hafta 4'lu test yapilacak ve akabinde 20.hafta da detayli ultrasona girecegiz. Eger bunlardan burada tatmin olmazsak Istanbul'a detayli ultrason icin yeniden gelecegim. Bu bebegi cok gec ve cok guc bulduk , o yuzden her sey cokkk onemli....

Tugdemsu, arkadaslara benden mesajlar ilettigin icin cok tesekkur ederim canim. Cok gecmis olsun ve yeni yasin sana minik yavrucuklarini getirsin.

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, bol bebekli tedaviler dilerim.
Vakit yaratinca geriye donuk okuyup tekrar yazacagim, herkese cok sevgiler.

ayyy ne güzel bende göreli 14 gün oldu meleklerimi 3 hafta sonra tekrar görcem vakit geçmiyor amaaaa
çok heycanlıyımmmm tekrar görmek için sabırsızlanıyorum
sonnbahar

ayyy ne güzel bende göreli 14 gün oldu meleklerimi 3 hafta sonra tekrar görcem vakit geçmiyor amaaaa
çok heycanlıyımmmm tekrar görmek için sabırsızlanıyorum
sonnbahar

nasılda geçiyor vakit :)) peşpeşe kucağımıza alacağız inşallah sana özelden mesaj atıyorum canım

Uzun bır aradan sonra benden de sıze merhaba:)
Zarpdenızcıgım sonunda senıde aramızda gormek cok guzel.Insallah hayırlı sonuclar alırsınız testlerde.Hamıle kalmakla bıtmıyor gercekten asıl serüven hamıle kalınca baslıyor.Ama ıkılı testın sonucu sasırtabılıyormus ınsanı canım canınızı sıkmayın o yuzden.

Suyasemcıgım ne guzel bır haber vallahı bebısını gordun nıhayetınde ya Allah bızlere de nasıp etsın o gunlerı ınşallahhh.

Sonbaharcıgım senınde gozun aydın bebıslerını gormussun canım.

Esmeraldacıgım bebısın kocaman olmustur artık senınde sen nasılsın canım benım?

Incıcım cancanocugum gızemcım Tugdesucum hepınızı opuyorum tek tek...

Selam canım, özlettin kendini... darısı başınıza perşembe ve cuma günleri namaz kılıp dua ediyorum hepinizin ismini tektek sayıyorum, Allah kabul eder inşallah baharda göbekleriniz çiçek açar sen neler yaptın işe başlayacaktın ne oldu son durumlar...

Suyasem, cok tesekkurler. Sizin de gozunuzaydin!

Sonbahar, Masallah izikler demek! Insallah saglikla ikisi de devam eder. Ilk 12 hafta cok onemli arkadaslar. Bizim de ikizdi fakat birinin kalbi 8.haftada durdu maalesef. O yuzden simdi tek bebegimize sariliyoruz, insallah saglikla-saglam bir sekilde kavusuruz hepimiz.

Herasles, size de gecmis olsun canim yazamadim kusura bakma. Insallah bir dahaki sefere...

Bebekdls, simdiden bol sanslar.

Tugdemsu, hala hasta misin canim?

Esmeralda, kac aylik oldunuz, nasil gidiyor, kac kilo aldin?

Sevgiler herkese...

iyi dileklerin için teşekkür ederim ama dediğin şey korkuttu şuan beni bizde yarın 9. hafta bitiyor 10 haftaya başlıyoruz Allah korusun meleklerimi inşallahhh gözümün bebeklerini

sonnbahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…