Ben de tesadüf eseri aslında şişli memorial'e evim çok yakın olmasına reğmen kalktım ataşehire cem demirel' gittim.
Ama gördüğüm andan itibaren iyiki de gitmişim diyorum.
Kesinlikle son derece kendine güveni olan ve başarılı bir doktor.
Zaten benim önceki mesajlarımı okursanınz daha fazla bilgi ve yoruma ulaşırsınzı arkadaşlar
Kesinlike gereksiz test vs. istemiyor. Hemen tedavi amaçlı harekete geçiyor.
Benim durumumu değerlendirdiğinde tedaviye başlayalım ama ben ce tüp bebek yaparız şansımız artar demişti sonra gelişmelere bakarak aşılama yapmaya kara verdi yani ben 25 aralık 2010 da tedaviye başlayıp, 06 ocak 2011 aşılamamı olup 20 ocak 2011 de hamile olduğumu veeee 09 şubat 2011 de de ikizlerim olacağını öğrendim
çok kısa bir süreçte hayatım renk ve boyut değişti önce Allahın izni sonra cem bey sayesinde
ben nefes aldığım sürece Cem beye duacıyım Aallah ne muradı varsa versin
Umarım hepiniz bu güzel haberi alırsınız bir an evvel
Sevgiler
Sonnbahar
teşekkürler canımmm.....inşallh bizede hayırlı gelir.umutluyu:m.nisan gibi başlıycam...çünki ücretli yaptırcazz....bilgilerinizi ve dua larınızı bekliom................selam pikocu bende senin gibi yeni üye oldum 15 gün oluyo bizde 10 gün sonra 3.tedaviye başlıcaz cem beyde. 1 denememi acıbadem maslakta yapmıştık olmadı 2.denememi mayıs ayında cem beyde yaptırdık gene olmadı 3.yü de gene cem beyde yaptırıcaz çünkü eşimde ben de gayet memnunuz çok tecrübeli gereksiz tahlil vs... şeyler de istemiyo kendine çok güveni olan bi dr bide çok mütevazi bence hiç düşünme derim ama gene de sen bilirsin inşaallah bebeğine bian evvel kavuşursun canım
canım benim..iyiyimm..rahim filmi sonucum temiz çıktı çok şükür...eşimde 15 gün önce ameliyatını oldu ve şimdi beklemedeyiz.3 ay sonra eşimin sonuçlarınıda alıp karar vereceğiz..
Arkadaşlarım günaydınlar,
Kısa bir aradan sonra tekrar yazabildim, İş okadar yoğunduki, geçen haftasonu ve son 3 haftadır akşamları bile mesaideydik, O yüzden yazamadım, Ve sonunda pil bitti!!yatak döşek yatıyorum doğumgünümde:2::2: Elbetteki hepinizde aklımdasınız..
Hamile arkadaşlarım nasıl gidiyor,,, bebişlerimize iyi bakıyosunuz demii :)))
İnicim yanlış anlamadıysam Mart ayında başlıcaksın,,allahım hayırlı uğurlu haberler vermeni nasip etsin inşallah...Bu defa olacak...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hogeldiniz, sizlere daha önce yazmak isterdim ama yukarıda belirttiğim nedenlerde dolayı giremedim.
Cem bey çok doğru seçim, Sizlerinde tadavileri şimdiden hayırlara vesile olsun inşallah....
Hepnizi koskocamannnn öpüyorum arkadaşlarımmm
Cnm doğum günün kutlu olsunArkadaşlarım günaydınlar,
Kısa bir aradan sonra tekrar yazabildim, İş okadar yoğunduki, geçen haftasonu ve son 3 haftadır akşamları bile mesaideydik, O yüzden yazamadım, Ve sonunda pil bitti!!yatak döşek yatıyorum doğumgünümde:2::2: Elbetteki hepinizde aklımdasınız..
Hamile arkadaşlarım nasıl gidiyor,,, bebişlerimize iyi bakıyosunuz demii :)))
İnicim yanlış anlamadıysam Mart ayında başlıcaksın,,allahım hayırlı uğurlu haberler vermeni nasip etsin inşallah...Bu defa olacak...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hogeldiniz, sizlere daha önce yazmak isterdim ama yukarıda belirttiğim nedenlerde dolayı giremedim.
Cem bey çok doğru seçim, Sizlerinde tadavileri şimdiden hayırlara vesile olsun inşallah....
Hepnizi koskocamannnn öpüyorum arkadaşlarımmm
Cnm doğum günün kutlu olsunİnşallah bir dahaki doğum gününde en büyük hediye olacak meleğin seninle olur.Sağlıklı mutlu senelere....
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim güzelim.Şimdiden heyecan stres kapladı beni:18::18:.Rahat olmam lazım biliyorum ama olumsuz sonuç olursa diye korkuyorum engel olamıyorum bu düşüncelere.Tabiki herzaman hayırlısını dua ediyoruz rabbimden.Sen ne zaman düşünüyorsun? Bu arada dört cuma üst üste 1000 defa el evvel okudum regle olduğum iki hafta benim yerime başkası okudu sizler için de dua ettim.
Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
Herkesi öpüyorum
Sevgiler
Suyasem, Esmeralda, son durumlariniz umarim iyidir.
CANIM PRENSESİN SAĞLIKLA ANNESİNİN KUCAĞINA KURULUR İNŞALLAH.. BİZ CUMA GÜNÜ CEM BEYE GİTTİK VE MİNİĞİMİ İLK KEZ GÖRDÜK ÇOK HEYECANLIYDI GİDİŞİM EVDE ZOR BEKLEDİM GİDENE KADAR :97:
ayyy ne güzel bende göreli 14 gün oldu meleklerimi3 hafta sonra tekrar görcem vakit geçmiyor amaaaa
çok heycanlıyımmmm tekrar görmek için sabırsızlanıyorum
sonnbahar
arkadaşlar 5 gün sonra başlıyoruz 3.denememize yavaş yavaş heyecanım artıyo:18:
Uzun bır aradan sonra benden de sıze merhaba:)
Zarpdenızcıgım sonunda senıde aramızda gormek cok guzel.Insallah hayırlı sonuclar alırsınız testlerde.Hamıle kalmakla bıtmıyor gercekten asıl serüven hamıle kalınca baslıyor.Ama ıkılı testın sonucu sasırtabılıyormus ınsanı canım canınızı sıkmayın o yuzden.
Suyasemcıgım ne guzel bır haber vallahı bebısını gordun nıhayetınde ya Allah bızlere de nasıp etsın o gunlerı ınşallahhh.
Sonbaharcıgım senınde gozun aydın bebıslerını gormussun canım.
Esmeraldacıgım bebısın kocaman olmustur artık senınde sen nasılsın canım benım?
Incıcım cancanocugum gızemcım Tugdesucum hepınızı opuyorum tek tek...
arkadaşlar 5 gün sonra başlıyoruz 3.denememize yavaş yavaş heyecanım artıyo:18:
iyi dileklerin için teşekkür ederim ama dediğin şey korkuttu şuan beni bizde yarın 9. hafta bitiyor 10 haftaya başlıyoruz Allah korusun meleklerimi inşallahhh gözümün bebekleriniSuyasem, cok tesekkurler. Sizin de gozunuzaydin!
Sonbahar, Masallah izikler demek!Insallah saglikla ikisi de devam eder. Ilk 12 hafta cok onemli arkadaslar. Bizim de ikizdi fakat birinin kalbi 8.haftada durdu maalesef. O yuzden simdi tek bebegimize sariliyoruz, insallah saglikla-saglam bir sekilde kavusuruz hepimiz.
Herasles, size de gecmis olsun canim yazamadim kusura bakma. Insallah bir dahaki sefere...
Bebekdls, simdiden bol sanslar.
Tugdemsu, hala hasta misin canim?
Esmeralda, kac aylik oldunuz, nasil gidiyor, kac kilo aldin?
Sevgiler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?