arkadaşlarrr
cumartesi gelmiyo zaman geçmiyor derken dün sabah uyanınca kahverengi bi akıntı olduğunu görmemle dün soluğu cem beyin yanında aldım
evet ikizlerim oluyorrr
ikisinide gördüm kalp atışlarını duydum
Allahıma binlerce kez şükür
çok mutluyum çok
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın bir an önce
Cem beye annemlerin bi sarılışı vardı görülmeye değerdi gerçekten
Cem bey benim bu yoldaki vesilem Allah ne muradı varsa versin :)
hepinizi çok öpüyorum
sonnbahar
sevincimi benimle paylaşan herkese çook teşekkür ederim ben hiç olmaıcak diye korkarken Allahım 2 tane birden verdi bir mucizeye imza attım
Dilimde dua devamlı Allah isteyen herkese versin çocuk isteği hasreti çeken herkese nasip etsin o duyguyu çok iyi bilirim
Cem bey dünyaya gelmiş geçmiş en iyi en bilinçli doktordur diyebilirim Allah ondan binlerce kez razı olsun
Allahın izni Cem beyin aracılığı ile ve eşimin sonuçlarının da süper olması sayesinde bebeklerim bana göz kırptı sevincimi hangi kelimelerle nasıl anlatayım daha başka bilmiyorumki
hepinizi cok seviyorum ama ennn çok ikizcancanlarımı
sonnbahar
.
Sonbahar Canınım çok ama çooook tebrik ediyorum seni ve aileni....Allah hayırlısıyla doğumlarını nasip etsin, bukadar özleme tek olsaydı paylaşılamayacaktı şimdi iki tane olunca eşininde seninde kucağın boş kalmayacak,,
Allah hayırlısıyla bizlerede bu güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah....
Duaları bende yapıyorum geçen cuma adet olduğuım için ablam yaptı bugün ben yapacam inşallah...
cnm şimdi okudum çoooook güzel bir haber ikiz annesi oluyorsuntebrik ederim Ikisinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
bende duaların çok önemli olduğuna inanıyorum.şuanda regle dönemimin son günleri ilk cuma kendim okumuştum geçen cuma reglem başladığı için annem okudu şimdide yakınım okuyacak.ya birşey sorcam "rabbi hebli minessalihin" bunuda regle döneminde okuyamıyormuyuz.
Yeni tedaviye başlamama az kaldı.çok heyecanlıyım
bütün arkadaşlara sevgilerselamlar
canım benim senin tedavinde hayırlı ve bol bebekli olsun benim gibi inşallah
Canım teşekkür ederim güzel dileğin için.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin.
Birşeyi merak ediyorum.Acaba artık Cem Bey yumurta toplama işlemine kadar olan süreci Arzu Hanımamı bıraktı acaba kendisi sadece transfer mi yapıyor.
Onu bilmiyorum çünkü biliyosun benimki aşılama oldu ve aşılmamada Cem Bey bizzat kendisi yaptı
ama aradaki kontrollerimde Cem bey yoğun olduğundan Arzu hn yapmıştı o da çok tatlı bi doktor
belki değdiğin gibi yapıyor olabilirler çünkü Cem bey gerçekten cok yoğun
canım hayırlı olsun bebeklerin:)
çok sevindim. cidden:)l
aşılama kaç tl ye mal oldu?
Arkadaşlar Günaydın,
Suyasemcim arkadaşın adına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun kısmet değilmiş, yapacak bişey yok
Herasles şekerim, işe başlama olayına çok sevindim, herşeyde bir hayır vardır, geç olsun güç olmasın ne diyelim, bence bu şekilde internet araştırmalarına vakit bulamaz, kafanı işine yorarsın...emin ol çok faydası oluyor....Ben artık dağıldım iyice, yani iyi yönde,,,kısmetimizde ne varsa o olacak, kendimizide parçalasak, ne yaşayacaksak onu yaşayacağız o yüzden hayatı ızdıraba dönüştürmemek gerek...(bu arada yazdıklarımı herhangi bir moral kaybımda lütfen hatırlatın bana)
Cancanocum sen nasılsın? bu aralr burda pek bi sessizlik durgunluk var....hayırdır....bende çok giremiyorum, haftasonumu eşimle geçirdim, ablam ve yeğenim(prensesim) geldiler,,,,sürekli geziyoruz
Esmeralda anniş,,,nasılsın bakalım....cinsiyetini göstermek istemediğini göre bence kız olacak,,, utanıyor,,,erkek olsa naklen yayın olurdu bence
Sonbaharcım kalp atışlarını nezaman duyacaksınız? Duları bende yapıyorum 2 cuma oldu,,, diğer duayıda hergün 100'er kez yapıyorum,,,hepimize dua ediuyorum,,,allah hayırlı doğumlar nasip etsin....
İncicim yarı yıl tatilini güzelce dinlenerek geçir, iyice enerji topla,,,nisan ayına hazır ol!!!
Gizemcim sen nasılsın? Tedavi konusunda var mı bir değişiklik? Rahim filmi sonucun ne çıktı, daha sonra alacam demiştin yazdıysanda önceki sayfalarda ben göremedim...Bilgi verirsen sevinirim
Yazmayı unuttuğum arkadaşlarım,,,hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr
arkadaşlar merhaba herkesin kandiini kutluyorum,sizlere bir sorum olacak
biz eşimle geçen ataşehire gittik ama cem bey yoktu arzu hanım vardı
onnla bi ön görüşme yaptık
testlerim tetkiklerim yanmdyı baktı inceledii
ama arzu hanm hak bi bilgim yok
cem beyin başarısı nasıl benim 3.denemem olacak pko bar bende ,eşimde sorun yok ama olmuyor maalesef birtürlü bu son olsun istyrom artık bu yüzden iyi bir dr olsun istyrum bana yardımcı olursanz sevnrm
.CANIM Cem beyle görüşmek için önceden randevu almalısın. Arzu hanım tüp bebek işlemlerinde ara kontrolleri ve opu yu yapıyor. diğer karar tetkik ve tedaviyi Cem bey yapıyor. Bak biz burada kaç kişiyiz ona giden, hepimiz memnunuz, pcoda uygun bir tedavi ile rahatlıkla başarıya ulaşılabilir, eşinde sorun olmaması da büyük avantaj, en azından problem tek taraflı olmuş oluyor. Memorial laboratuvar, cihaz, ve doktor tecrubesi yönünden çok başarılı, Cem bey çok dürüst ve dedikleri gerçekten de çıkan bir doktor. Herşeyi çok net anlatıyor, yüzde kaç şans var, olabilirliği nedir söylüyor ve gerçekten de çıkıyor. Önemli olan burada güvenmek ve inanmak, güvenilir ellerde olmak, bunun için ben sana çok içten önerebilirim. Allah yardımcın olsun inşalllah
arkadaşlar merhaba herkesin kandiini kutluyorum,sizlere bir sorum olacak
biz eşimle geçen ataşehire gittik ama cem bey yoktu arzu hanım vardı
onnla bi ön görüşme yaptık
testlerim tetkiklerim yanmdyı baktı inceledii
ama arzu hanm hak bi bilgim yok
cem beyin başarısı nasıl benim 3.denemem olacak pko bar bende ,eşimde sorun yok ama olmuyor maalesef birtürlü bu son olsun istyrom artık bu yüzden iyi bir dr olsun istyrum bana yardımcı olursanz sevnrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?