Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Cnm şimdi okudum Çoooook güzel bir haber ikiz annesi oluyorsunTebrik ederim İkisinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Bende duaların çok önemli olduğuna inanıyorum.Şuanda regle dönemimin son günleri ilk cuma kendim okumuştum geçen cuma reglem başladığı için annem okudu şimdide yakınım okuyacak.Ya birşey sorcam "Rabbi hebli minessalihin" bunuda regle döneminde okuyamıyormuyuz.
Yeni tedaviye başlamama az kaldı.Çok heyecanlıyım
Bütün arkadaşlara sevgilerSelamlar

Sonbahar Canınım çok ama çooook tebrik ediyorum seni ve aileni....Allah hayırlısıyla doğumlarını nasip etsin, bukadar özleme tek olsaydı paylaşılamayacaktı şimdi iki tane olunca eşininde seninde kucağın boş kalmayacak,,
Allah hayırlısıyla bizlerede bu güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah....

Duaları bende yapıyorum geçen cuma adet olduğuım için ablam yaptı bugün ben yapacam inşallah...

TUGDEMSU ve incicim duaları okuyor olmanıza çok sevindim allah kabul etsin
rabbi hebli minessalihin adetli iken okunurmu onu bilmiyorum ama ben onu otobüste yolda yürüken gece uyumadan önce aklıma geldikçe söylüyorum Allah kabul etsin
benim ve ikizcancanlarım için güzel dileklerinize de çok teşekkür ederim
Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin
çok büyük tarif edilemez bi mutluluk ekranda o iki keseyi görmek o iki minik kalbi dinlemek hayatımda unutamayacağım bir an bir anı olacak
şu mübarek gün ve saatlerde diliyorum ki Rabbim biran evvel sizlerede ve isteyen tüm kullarına evlat sahibi olmayıo nasip etsin aminnnn

hepinizi çok seviyorum

sonnbahar
gerçi artık ben hergünüm ilkbahar tadında

canım benim senin tedavinde hayırlı ve bol bebekli olsun benim gibi inşallah

canım benim senin tedavinde hayırlı ve bol bebekli olsun benim gibi inşallah

Canım teşekkür ederim güzel dileğin için.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin.
Birşeyi merak ediyorum.Acaba artık Cem Bey yumurta toplama işlemine kadar olan süreci Arzu Hanımamı bıraktı acaba kendisi sadece transfer mi yapıyor.

Onu bilmiyorum çünkü biliyosun benimki aşılama oldu ve aşılmamada Cem Bey bizzat kendisi yaptı
ama aradaki kontrollerimde Cem bey yoğun olduğundan Arzu hn yapmıştı o da çok tatlı bi doktor
belki değdiğin gibi yapıyor olabilirler çünkü Cem bey gerçekten cok yoğun

canım hayırlı olsun bebeklerin:)
çok sevindim. cidden:)l
aşılama kaç tl ye mal oldu?

İNCİCİM yeni tedavin hayırlı olsun, inşallah son tedavi olur ve bebişine kavuşursun

Gabriel aşılama 2000 tl civarı birşey tutuyor, ben iki ay önce aşılama yaptırmıştım, 1375 tl ilaçlarım tutmuştu, 700 tl de aşılama için almışlardı. arada muayene parası almadılar.

canım hayırlı olsun bebeklerin:)
çok sevindim. cidden:)l
aşılama kaç tl ye mal oldu?

benim de tamı tamına 2000 TL tuttu şöyle ki ilk gittiğimdeki görüşme ücreti + 6 kutu menegon (120TL*6) + aşılama ücreti (820 TL) + çatlatma iğneleri = tam olarak 2000 TL

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...uzun zamandır giremedim..bugun geldiğimde ise süper haberleri gördüm ve çok ama çok mutlu oldum...sonbaharcığım ikizlerin oluyormuş ne kadar güzel...inşallah biri kzı biri erkek olur:))sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim..suyesemciğim hamileymişsin çok ama çok sevindim...Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder...ya inanın bu güzel haberleri duymak umutlarımı bir kat daha artırdı...Bizim içinde dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuş...öpüyorum...

canım benim..iyiyimm..rahim filmi sonucum temiz çıktı çok şükür...eşimde 15 gün önce ameliyatını oldu ve şimdi beklemedeyiz.3 ay sonra eşimin sonuçlarınıda alıp karar vereceğiz..

Sonbahar canım ne kadar güzel bir haber bu canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini:)))))

Herkesin mevlüt kandili mübarek olsun kızlar.Bugün ettiğimiz bütün duaların kabul olması dileği ile.Hepimizin en yakın zamanda sağlıklı nurtopu gibi bebişleri olur.

Gizemciğim eşine geçmiş olsun canım şimdiden.Bızım doktorun tavsıyelerınden sana da soyleyım slıp seklınde kılot gıymesı lazım en az 3 ay kadar.Bırde bol bol kecıboynuzu kuru yap,e vıtamını almayı da unutmasın.Bunların cok faydası var.3 aydan once tahlıl yaptırmayın bence bırde.Cunku bızım hıc sayı cıkmamıstı 3 aydan once yaptırdık.

Hepınızı tek tek opuyorum kızlar...

Arkadaşlar öncelikle hepinizin mevlüt kandilini kutlarım..Allah bugün tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..Herkesinn birsürü bebişleri olsunnn :)

Suyasemciğim nezman gidiyorsun kalp atışları için ? yarı mıydı

herkese günaydın
tekrar tekrar herkese teşekkür ederim gizem ve herasles siniz vasıtanızla
bu sabah gidip cem beyin istediği rutin kan ve idrar testleri için örnek verdim
mübarek gün hayırlı güzel sonuçlar çıkar umarım
Allahımdan isteğim bu güzel duyguyu herkese bir an evvel yaşatması ben de dahil tüm hamişlere de sağlıklı hayırlı evlatlar - kolayca ve sağlıklı doğumlar nasip etmesidir.
Hepinizi çok seviyorum
sonnbahar

Herkese hayırı günler kızlar ben de hepinizin Mevlid kandili mübarek olsun... dualarınızı etmeyi unutmayın. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı, sıhhatli, eli yüzü düzgün ve kolay bir doğumla kucaklarımıza almayı nasip etsin, Bebeklerine hazırlık yapan canım arkadaşlarıma da tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin İNŞALLAHHHHHH
Esmeraldacım cuma günü gideceğiz

arkadaşlar merhaba herkesin kandiini kutluyorum,sizlere bir sorum olacak
biz eşimle geçen ataşehire gittik ama cem bey yoktu arzu hanım vardı
onnla bi ön görüşme yaptık
testlerim tetkiklerim yanmdyı baktı inceledii
ama arzu hanm hak bi bilgim yok
cem beyin başarısı nasıl benim 3.denemem olacak pko bar bende ,eşimde sorun yok ama olmuyor maalesef birtürlü bu son olsun istyrom artık bu yüzden iyi bir dr olsun istyrum bana yardımcı olursanz sevnrm

CANIM Cem beyle görüşmek için önceden randevu almalısın. Arzu hanım tüp bebek işlemlerinde ara kontrolleri ve opu yu yapıyor. diğer karar tetkik ve tedaviyi Cem bey yapıyor. Bak biz burada kaç kişiyiz ona giden, hepimiz memnunuz, pcoda uygun bir tedavi ile rahatlıkla başarıya ulaşılabilir, eşinde sorun olmaması da büyük avantaj, en azından problem tek taraflı olmuş oluyor. Memorial laboratuvar, cihaz, ve doktor tecrubesi yönünden çok başarılı, Cem bey çok dürüst ve dedikleri gerçekten de çıkan bir doktor. Herşeyi çok net anlatıyor, yüzde kaç şans var, olabilirliği nedir söylüyor ve gerçekten de çıkıyor. Önemli olan burada güvenmek ve inanmak, güvenilir ellerde olmak, bunun için ben sana çok içten önerebilirim. Allah yardımcın olsun inşalllah

.
evet başarılarını bu sayfada okudum ,arzu hanm bana %55 şansın var demişti,ama nedense kimsye güvenemiyorum artık,çünkü ilk gittiğim yerde bana o kadar yüksek şanslar vermiştiki ama ne oldu elleirm bomboşl...kim olsa benm yerimde kafaı karışırdı,ama burası isim yapmış bi yer,ben şuan 2 merkez arasında gidip geliyorum diğer yer erdem hast tüp bebek,oranın dr larıda acıbademden gelmiş memorialden gelende var,tek fark fiyat orası 3.5 istiyor herşey dahil buna,ve evime çok yakın ne yapıcam bilmiyorum 3.5 milyarı veren 5.5 milyarıda verir ama ya ordada olmazsa diye korkuyorum

evet gitmeden önce Cem beyin asistanı olan arzu hn dan randevu almalısın
Cem bey'e giderken için rahat olsun arkadaşlarımında dediği gibi son derece dürüst, ileri görüşlü, doğru teşhis ve tanı koyan, her dediği çıkan, boş vaatler vermeyen özellikle para hırsı olmayan, önce bebek sahibi yapmaya yönelik düşünen çok çok çok iyi bir doktor
bana başka doktorlar asla çocuğun olmaz derken cem beyle görüşmemizden sonra tam bir ay içinde tedavimi tamamladı ve şu an ikizlerime 7 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyana kadar ben bile inanamıyordum ama oldu başardık
eşinde bir problem olmaması büyük şans ben de o yönden şanslı olanlardanım çok şükür

Allah yardımcınız olsun ama bence bir an evvel Cem beyden randevunu al git az ve öz ama net ve çözüme yönelik konuştuğunu görecekesin Cem beyin
hemen ara bence arzu hn cep tel:0530 772 16 79
sevgiler
sonnbahar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…