Herasles, doktorunun ismi Bulent soyadi da cok uzundu, ogrenince sana yazarim canim.[/
Canım senin bahsettiğin doktoru biliyorum:)Bulent haydardedeoğlu dur buyuk ıhtımalle.Seyhan baskent hastanesının doktoru.Ama seyhan baskentın sıstemı cok kotu yani hıc memnun kalmadım ben.O yuzden doktor her ne kadar ıyı de olsa ben merkezınde ıyı olması gerektiğini düşünüyorum.Insallah Istanbul konusunda yanılgıya dusmem ve memnun kalırım:))Yıne de cok sagol canım ılgılendıgın ıcın:))
Herasles, evet ben sana simdi cevap yazacaktim, sen zaten doktoru ve hastaneyi biliyormussun. Bahsettigim arkadasim da simdi Istanbul'a tasindi ve Adana'da son denemesiydi, cok rahatti hatta tutmayacagina inaniyordu simdi bulantilarla ugrasiyor, sanirim herseyin bir zamani var, umarim bizler icin de " O zaman" cok yakindadir.opuyorumnanaktan
mıou sana kacıncı gun transferı yapıldıgını sormustum ama gormdın sanırım ?
Arkadaslar salı gunu 2 tane 3 gun transferı yaptılar bırı 8 hucrelı 1.i 10 hucreli ınsallah bu sefer tutunurlar ben annneme geldım ısden 2 gun ızın aldım burdada ınternet yok sıze yazabılmek ıcın komsuya geldım lutfen dua edın
Herasles, bol sanslar!
Esmeralda, dualarim seninle canim, insallah bu sefer seninle kalirlar. Annecigin de sana eminim cok guzel bakiyordur.
ınsallah canım ne zor şeylermıs bunlar ınsan basına gelmeyınce bılmıyor
cem bey genelde hangi ilaçları kullanıyor acaba?
Arkadaşlar bir teklifim var..İstanbulda olan arakadşlar ve istanbula gelecekler birgün biryerlerde oturup kahve içelim hem birbirimizi tanırız ? sizin içinde uygunsa
esmeralda gecmıs mesajları okurken rastladım bu mesajına.teklıfın hala gecerli ise ben aralık ayında baslayacagım ınsallah tedavıme.hatta ılk adımı attık teavı ıcın.çidere uye oldum dun onumuzdekı hafta 1 gunlugune ıstanbul a gelecegız ılk muayene ıcın.uzun protokole baslayacagım sanırım.aralık ayında 20 gun kadar ıstanbulda olacagız.sende musaıt olursan gorusmeyı ısterım ben.hangı semtte oturuyorsunuz?
nasılsınız güzeller müjdelei haberlere az kalmıştır umarım şuan esmeralda senden müjde bekliyoruz başka varmıydı tam hatırlamıyorum ama Allah herkezin yardımcısı lsun inşallah dediğin gibi olur 3. gün transferleri daha azimli çıkar da ikisi birden yapışır bırakmaz seni :)))
Bende dinlenirken biraz bitkisel karışımlar deniyorum bakalım hayırlısı
CTesi gunu size mujdeli haberi vermek istiyorum ama insallah hayal kirikligi olmazz...ogrenir ogrenmez size haber vericem gunler gecmek bilmiyor zaman durdu sanki stres tedirginli bir bekleyis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?