Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Esmeralda, bol sanslar canim. Umarim bu sefer bebisler sana iyice tutunur birakmazlar.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mıou sana kacıncı gun transferı yapıldıgını sormustum ama gormdın sanırım ?

Arkadaslar salı gunu 2 tane 3 gun transferı yaptılar bırı 8 hucrelı 1.i 10 hucreli ınsallah bu sefer tutunurlar ben annneme geldım ısden 2 gun ızın aldım burdada ınternet yok sıze yazabılmek ıcın komsuya geldım lutfen dua edın

bırsey daha soylemek ıstıyorum sanıyorum cem beye gıdıp 5 gun transferı olanlar genelde tutmamıs ama 3.gun transferı olanlr hepsı tutmus dıye duyum aldım bılmıyorum nekadar dogrudur

esmerelda banada 3. gün transfer yapılmıştı ama tutmadı artık nekadar doğrudur bilemem tabiiyerimseniben hakkınıda hayırlısı kızlar hepiniz için bol şans

Esmeralda canım suan senın ıcın 1 tane ayet'el kürsi duası okudum.Allah kabul ederse:Saruboceq:
Canım bol bol sans dılıyorum ınsallah bızde haftaya ılk gorusmeye memorıaldeyız:CüvCüv:

Hekese çok cok tesekkur ederım bende cok dua edıyorum benım gıbı bebek bekleyen herkes ınsallah en kısa zamanda cocuk sahıbı olur

Arkadaşlar bir teklifim var..İstanbulda olan arakadşlar ve istanbula gelecekler birgün biryerlerde oturup kahve içelim hem birbirimizi tanırız ? sizin içinde uygunsa

Esmeralda gecmıs mesajları okurken rastladım bu mesajına.Teklıfın hala gecerli ise ben aralık ayında baslayacagım ınsallah tedavıme.Hatta ılk adımı attık teavı ıcın.Çidere uye oldum dun onumuzdekı hafta 1 gunlugune Istanbul a gelecegız ılk muayene ıcın.Uzun protokole baslayacagım sanırım.Aralık ayında 20 gun kadar Istanbulda olacagız.Sende musaıt olursan gorusmeyı ısterım ben.Hangı semtte oturuyorsunuz?

nasılsınız güzeller müjdelei haberlere az kalmıştır umarım şuan esmeralda senden müjde bekliyoruz başka varmıydı tam hatırlamıyorum ama Allah herkezin yardımcısı lsun inşallah dediğin gibi olur 3. gün transferleri daha azimli çıkar da ikisi birden yapışır bırakmaz seni :)))
Bende dinlenirken biraz bitkisel karışımlar deniyorum bakalım hayırlısı

tabıkkı anadolu yakasında oturuyoruz geldıgınde haberleselım

CTesi gunu size mujdeli haberi vermek istiyorum ama insallah hayal kirikligi olmazz...ogrenir ogrenmez size haber vericem gunler gecmek bilmiyor zaman durdu sanki stres tedirginli bir bekleyis

CTesi gunu size mujdeli haberi vermek istiyorum ama insallah hayal kirikligi olmazz...ogrenir ogrenmez size haber vericem gunler gecmek bilmiyor zaman durdu sanki stres tedirginli bir bekleyis

Hadı bakalım canım hayırlı haberlerını almak dılegı ıle.Ben guzel haberler alacagım hıssedıyorum.

güayndın herkeseeee ay az kaldı hadi bakalım çok stres yapma sakin olmaya çalış acaba diye düşünme var oldu tuttu şuan benimlesin bebeğim diye düşün stres herşeyin başı biliyosun bencede bu sefer müjdeli haberi alacaksın için rahat olsun :))) 3. gün tosunları seni bırakmıycaklar :)))) Cem bey neler söyledi ikincide farlı bir yol izledimi yada daha değişik ilaçlar falan verdimi? Yani be sefer tutması için extra bişey yaptılar mı? Bende ikinciyi orda denemek istiyorum da bazen de acaba amerikan bülent bey varmış ona mı gitsem diyorum Kararsızımmmm hani ikincide daha extra yöntemler deniyorlarsa cem beyi tercih ederim hiç olmassa ilki başarısız oldu ikinci de daha gelişmiş bişeyler dener belkim diye..... Hayırlısı şurda şubata ne kaldı dimi :))) Gerçi bukadar bitkisel kürden sonra bakarsınız kendiliğinden olur :)))))))))))))))))

Esmeralda, bu bekleyisler esnasında insanın dakikası dakikasına tutamayabılıyor bazen.... Keske daha kısa surede ogrenme imkanı olsa. Biraz daha sabir diyecegim, bazen 10.gunde kan testini yaptirip sonucu gorenler var ama en iyi sonuc 12.gunde kanda cikiyor. Hayirlisi canim.

Herasles, tarihi belirlemis olmanız cok guzel, Istanbul size bebeklerinizi getirsin.

Can_Cano, bitkisel kurlerin yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…