Herkese merhaba, testlerim yapıldı kansızlık çıktı maalesef bu aslında benim bir ömür yaşadığım bir sorun ama ilk hamileliğimde şans eseri 11 di şimdi 9.9. günde iki kere demir ilacı verdi Cem bey, onun dışındaki sonuçlar iyi, bebiş de şimdilik iyi inşallah Allah isteyen herkese yaşatırbugün yıllardır gebelik testi almaya gittiğim bir eczane var artık benden yılmışlardı herhalde oraya vitamin almaya gittim kendimi okadar garip hissettim ki anlatamam. Meğerse ne günler yaşamışız, ne badireler atlamışız kaç yıldır, Allahım bana bunun mükafatını inşallah ekimde verecek... dualarım hepinizle yeni tedaviye başlayacak herkese bol şans diliyorum, herkes mis kokulusunu kucaklar inşallah
bende de öle bi takıntı olmuşki kan testinden bir gün önce yaptığım test çok silik çıktığından o iki çizgiyi net görmek için kan testinden sonra hamile olduğumu bile biletest yaptım ikiside hemen ampul gibi yandı tabiii ama o his, o an anlatılmaz yaşanır Allah herkese isteyen herkese yaşatsın
sonnbahar
evet yaaa ben test yaptığım gün bir pahalı bir ucuz test aldım gidip orada da görmek istedim ikisi de silik çıktı tabi benim değerim 28 di o zaman ama ucuz olanda daha belirgindi, ondan 5 gün sonra tekrar test yaptım o zaman anında belirdi çizgiler, okadar zevkliydiki yıllardır bu görüntüyü beklemiştim ve neredeyse hergün o testi yapabilirdimhatıra saklıyorum şimdi onları, annemler dalga geçiyorlar ertık benimle yazık garip eşim zavallı benim yaşadıklarımı en iyi o bildiği için bir tek o sesini çıkarmıyor ben inanıyorum buradaki herkes bunu yaşayacak, Allah herkesin duasını kabul etsin İİİNNNŞŞŞAAAALLLLAAAAHHHH
HERKESE İYİ PAZARLAR:79::79:Incıcım selam canım.
Bızlerden dıger kızlarla tedavıye baslayabıleceksın sen sanırım canım.Ben ıkıncı tedavım ıcın Adana da yaptırmayı dusunuyorum.Burada rapor cıkarma hakkımın oldugunu ogrendım.Bır kez de sansımı burada deneyım cunku Memorıal de nede olsa 5.000 tl yı buluyor masraf butcemızı cok asıyor suan ıcın((Sana tedavınde basarılar dılerım canım sımdıden...
evet yaaa ben test yaptığım gün bir pahalı bir ucuz test aldım gidip orada da görmek istedim ikisi de silik çıktı tabi benim değerim 28 di o zaman ama ucuz olanda daha belirgindi, ondan 5 gün sonra tekrar test yaptım o zaman anında belirdi çizgiler, okadar zevkliydiki yıllardır bu görüntüyü beklemiştim ve neredeyse hergün o testi yapabilirdimhatıra saklıyorum şimdi onları, annemler dalga geçiyorlar ertık benimle yazık garip eşim zavallı benim yaşadıklarımı en iyi o bildiği için bir tek o sesini çıkarmıyor ben inanıyorum buradaki herkes bunu yaşayacak, Allah herkesin duasını kabul etsin İİİNNNŞŞŞAAAALLLLAAAAHHHH
mrb incim...bende inşlh nisan gibi başlıycam.....cem beye mi gidiosunuz sizzz....umarım hepimiz hamş oluruzzzzzzzzzzz:2:Herkese SELAM::79::79:
İyisinizdir inşallah
Bebekdls tedavin tedavin nasıl gidiyor Her şey yolunda mı İnşallah mutlu sona ulaşırsın.Bize müjdeyi verirsin. Benim de başlamam yakın bekliyorum heyecanla.
Tuğdemsu Herasles Cancano siz yeni tedaviye ne zaman başlayacaktınız?Tedavide arkadaş arıyorum.
Hamiş arkadaşlar inşallah herşey yolundadır.Kendinize çok iyi bakın
Sevgiler
canım benim tebrikler....çooooooook sevindim...RABBİMhepimizi böyle sevindirsin......sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim........
Suyasem nasil gidiyor, iyi misin?
Suyasem nasil gidiyor, iyi misin?
mrb incim...bende inşlh nisan gibi başlıycam.....cem beye mi gidiosunuz sizzz....umarım hepimiz hamş oluruzzzzzzzzzzz:2:
merhaba cembeyde mi tedavi oldun ben bursada 2kez tüp yaptırdım dr.um 3cü için cembeyi önerdi nasıl ilgili birimi?hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?