Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

bende de öle bi takıntı olmuşki kan testinden bir gün önce yaptığım test çok silik çıktığından o iki çizgiyi net görmek için kan testinden sonra hamile olduğumu bile bile test yaptım ikiside hemen ampul gibi yandı tabiii ama o his, o an anlatılmaz yaşanır Allah herkese isteyen herkese yaşatsın

sonnbahar

evet yaaa ben test yaptığım gün bir pahalı bir ucuz test aldım gidip orada da görmek istedim ikisi de silik çıktı tabi benim değerim 28 di o zaman ama ucuz olanda daha belirgindi, ondan 5 gün sonra tekrar test yaptım o zaman anında belirdi çizgiler, okadar zevkliydiki yıllardır bu görüntüyü beklemiştim ve neredeyse hergün o testi yapabilirdim hatıra saklıyorum şimdi onları, annemler dalga geçiyorlar ertık benimle yazık garip eşim zavallı benim yaşadıklarımı en iyi o bildiği için bir tek o sesini çıkarmıyor ben inanıyorum buradaki herkes bunu yaşayacak, Allah herkesin duasını kabul etsin İİİNNNŞŞŞAAAALLLLAAAAHHHH

aminn canım..İnşallah bizde yaşarız bu duyguları...

Herkese SELAM::79::79:
İyisinizdir inşallah
Bebekdls tedavin tedavin nasıl gidiyor Her şey yolunda mı İnşallah mutlu sona ulaşırsın. Bize müjdeyi verirsin.Benim de başlamam yakın bekliyorum heyecanla.
Tuğdemsu Herasles Cancano siz yeni tedaviye ne zaman başlayacaktınız?Tedavide arkadaş arıyorum.
Hamiş arkadaşlar inşallah herşey yolundadır.Kendinize çok iyi bakın
Sevgiler

Incıcım selam canım.
Bızlerden dıger kızlarla tedavıye baslayabıleceksın sen sanırım canım.Ben ıkıncı tedavım ıcın Adana da yaptırmayı dusunuyorum.Burada rapor cıkarma hakkımın oldugunu ogrendım.Bır kez de sansımı burada deneyım cunku Memorıal de nede olsa 5.000 tl yı buluyor masraf butcemızı cok asıyor suan ıcın((Sana tedavınde basarılar dılerım canım sımdıden...

HERKESE İYİ PAZARLAR:79::79:
Heraslescim cnm hepimiz için yeni tedavi hayırlı olur inşallah. Uzakta olsan da gönüllerimiz bir.Güzel heberlerini buradan takip edeceğiz.
Rapor çıkarma şansın varsa kullanman tabiki çok iyi olur.
Ben bir ara araştırmıştım.Sanırım tüp bebek için rapor çıkartılacaksa devletle anlaşmalı bir hastanede iki yada üç aşılama yaptırmış olmak şartı aranıyor.Belki değişmiştir.Sen yinede iyi araştır.İnşallah raporu rahat çıkarırsın sonrada sorunsuz bir tedaviyle bebişine kavuşursun
Sevgiler...

Son düzenleme:
Kizlar, umarim rapor isini halledebilmisinizdir, sizi biraz daha rahatlatir. Malum tedaviler her acidan ciftleri cok yipratiyor. Herkese yeni tedavilerinde bol sanslar dilerim.

canım benim tebrikler....çooooooook sevindim...RABBİMhepimizi böyle sevindirsin......sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim........

mrb incim...bende inşlh nisan gibi başlıycam.....cem beye mi gidiosunuz sizzz....umarım hepimiz hamş oluruzzzzzzzzzzz:2:

Suyasem nasil gidiyor, iyi misin?

sağol canım iyiyim, bulantı falan hiçbirşey hissetmiyorum. geçen hafta salı günü cem beye gittiğimde görmüştük bizimkini büyümüştü biraz cum günü benim eski doktoruma gideceğiz çok merak ediyorum nasıl oldu diye tam 9 haftası bitmiş olacak inşallah bu arada yapılan kan tahlillerimde akdeniz anemisi taşıyısı olduğum ortaya çıktı, biraz panik olduk tabi, dün eşimde kan verdi sonucu pazartesi alacağız eğer onda da taşıyıcılık çıkarsa (ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum) amniyo sentez yapılacakmış, çocukta bu tip durumlarda % 25 akdeniz anemisi hastalığı görülme riski oluyormuş, bu da ancak ilik nakli ile geçen bir hastalık maalesef... neyse konuşması bile tatsız (( ben iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum...

Son düzenleme:
mrb incim...bende inşlh nisan gibi başlıycam.....cem beye mi gidiosunuz sizzz....umarım hepimiz hamş oluruzzzzzzzzzzz:2:

BENde nisanda CEM BEYE başlamak istiyorum.BURSADAN gelicem doktor hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Herşey gönlünüzce OLSUN KIZLAR

Son düzenleme:
merhaba cembeyde mi tedavi oldun ben bursada 2kez tüp yaptırdım dr.um 3cü için cembeyi önerdi nasıl ilgili birimi?hayırlı olsun

biz hepimiz cem beyin hastalarıyız, bebeklerimize kavuşmamıza vesile oldu allah binlerce kere razı olsun ondan Sen de gönül rahatlığıyla gidebilirsin kendini işine adamış işini çok iyi bilen bir doktor

Pikocum ve Mrnurcum mrh:80: yeni denemeleriniz hayırlı olur inşallah.İnşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.Ben reglemi bekliyorum.Bugün 31. günüm tabi bu fırsatı kaçırırmıyım hemen test yaptım yine negatiffff. Neyse ben zaten tedaviye odaklanmaya çalışıyorum.Heyecanım azalacak yerde sanki artıyor.:18:İlaçları kullanmaya bir başlasam rahatlayacağımı biliyorum.
Siz galiba cem beyle yeni tanışacaksınız.Ben kendisini uzun zamandır tanıyorum.Çok efendi kibar bilgili bir doktordur kendisi.Ona güveniyorum.Sadece fazla konuşmayı laf kalabalığını sevmiyor.Malesef tüp bebek deneyen hanımların hepsi bende dahil detay ayrıntı çok soru pimpirik hepsi bizim işimiz.
En son dondurulmuş denemem oldu.Dondurulmuşlarda hamile kaldım ikizdi fakat kalp atışlarını duyamadan kaybettim.Şimdi yeniden deneyeceğiz.Herzaman hayırlısını dua ediyorum rabbimden.
Size ve diğer tüm arkadaşlara sevgiler

meraba kızlar bende cem beyin hastasıyım 2010 nisan ayında cem beyile tanıştım internetten buldum cem beyi o kadar carasizdimki nette dolaşırken cem beyi buldum hatta bir tane kadınlar külübü cem beyi anlatıyordu nerdeyse orda olan kadınların çogu hamileydi ve bende nisan ayında cem beyle tanıştım ozaman kadıköy acıbademdeydi ilk denememiz oldu ve çok şükür hamile kaldım ben bir bucuk aylıkken cem bey ordan ayrıldı ama saolsun bizi arayıp bebekle ilgili bütün ayrıltıları aldı ve bizi hiç yannız bırakmadı 4 ocak 2011de sabah saat:11.30 kızım dünyaya gözlerini açtı profildeki fıstık benim melegim 64 günlük yaradanım isteyen her kese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inş aminnn

Ne kadar guzel yenı tedavıler yenı umutlar ve aılemıze yenı katılacak bebısler.Hepınıze yenı tedavılerde basarılar dılerım.Kafanızı karıstırmak ıstemem ama ben ve tugdemsucugum da Cem beyın hastasıyız.Ve ıkımızınde erkek ınfertılıtesı fakat ıkımızınde ılk tedavısınde tutmadı.Cem bey gercekten ıyı bır ınsan ıyı bır doktor ama doktorun ıyı olması ve merkezınde cok ıyı olması bıle bıze bır basarı getırmedı.Sızler ıcın hayırlı olur umarım.Gercekten cok cıddı anlamda maddı ve manevı yıpratıcı bır tedavı cunku....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…