herkeze merhaba bayağıdır giremiyodum çünkü tedaviye başladık 28 martta dünde yumurtalarım toplandı 11 tane bugün de haber bekliyorum erkenden kalktım inşallah bu son olur iyi günler
herkeze merhaba bayağıdır giremiyodum çünkü tedaviye başladık 28 martta dünde yumurtalarım toplandı 11 tane bugün de haber bekliyorum erkenden kalktım inşallah bu son olur iyi günler
canım çok sevindim....inşlh RABBİM bebişini kucağna almanı nasiib etsin.....hayırlı müjdeli haberlerini beklioruz......herkeze merhaba bayağıdır giremiyodum çünkü tedaviye başladık 28 martta dünde yumurtalarım toplandı 11 tane bugün de haber bekliyorum erkenden kalktım inşallah bu son olur iyi günler
Cnm hayırlı olsun tedavinİ.nşallah güzel haberi alırız sendenAradılar mı?Kontrolerini ve yumoş toplama işlemini kim yaptı?Kendine iyi bak cnm Pozitiff oluyoruz.Suyasemin yazdığı çok güzel transferden sonra bağ kurmaya çalış.Sevgilerrrr
canım çok sevindim....inşlh RABBİM bebişini kucağna almanı nasiib etsin.....hayırlı müjdeli haberlerini beklioruz......
cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inş dedigin gibi bu son olur inş birinci kalıte yumoşların olur ve güzel haberlerle bize gelirsin inş aminnn
hayırlı haberler alacağına inanıyorum, ananas yemeye başla bence ve test sonucunu alana kadar da yemeye devam et mutlaka, transfer sonrası da eşin ve senin bir parçanız içinde olacak bunun mutluluğunu ve tadını çıkar, onunla bir bağ kumaya çalış ve hep iyi düşün, herşey gönlünce olsun
merhaba inci çok teşekkürler iyi dileklerin için dr um cem demirel çok memnunum kendisinden bu sabah 11 de aradılar 11 yumrtadan 10 una işlem yapılmış 8 tanesi de döllenmiş çok sevindik çünkü geçen sefer 4 taneydi sen de kendine iyi bak öpüyorum
Cnm, benim doktorumda cem bey ve benimde üçüncü denemem olacak.Ben sadece takibi kim yapmıştı diye merak etmiştim neyse Senin ve hepimiz için dua ediyorum İnşallah herşey güzel olur ayrıca senin güzel sonucun benim transferimden önce moral olacaköptüm
mrb ben bu yolculuğa 2008 şubat ayında başladım 2 aşılama ve 3 tüp bebek denedim sonuç hepsinde negatif.Tüp bebeğe karar vermeden önce çok araştırdım günlerce en iyi doktor hangisi,kim daha başarılı diye baktım ve sonunda acıbadem cem bey de karar kıldım.ilk denememi orada yaptırdım sonuç olumsuz,ikinciye karar verdim doktorum yer değiştirdi olsun dedim önemli olan doktoruna güvenmendir deyip memorial hastansinde cem beyle ikinci tedaviye başladım sonuç olumsuz.yaşadığım duygusal çöküntüleri yazmıyorum,hep neden neden diyorum ama hiç tatmin edici bir cevap alamadım halada almayı bekliyorum.biraz ara verdikten sonra kalan tek dondurulmuş embiriyoyu deneyelim dedik(6.gün embiriyosu)sonuç olumsuz ve hala beni aramadı.Uzun zamandır sizi takip ediyordum ve sadece yaşadıklarımı anlatmak istedim büyük umutlarla başladığım bu yoldan büyük hayal kırıklıkları ile ayrılıyorum.hepinize başarılar.
çok sağol canım benim yanlış hatırlamıyosam seninle aynı zamanlarda başlıcaktık tedaviye başladın mı
Herkese selam :80:iyi haftasonları
Benim bugün lekelenmem oldu ama reglem aktif olarak başlayınca 2. gün doktora gidecem.İnşallah herşey güzel olur.
Bebekdls bebişlerini almışmıdır acaba inşallah sıkı sıkı tutunurlar
Bugünlerde topik biraz durgun Herkes iyidir inşallah
Kendinize iyi bakın Öpüyorum...Sevgiler...
aldım incicim aldımmmm hem de 2 tanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?